Visszajelzés Egerek a napfényben - eventcsevegő

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by Luminary, Jun 12, 2025 at 9:00 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

This poll will close on Jun 19, 2025 at 9:30 PM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
  1. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok.
    Nem tudtam most tápot venni. Gazdakörikből sikerült a meglévőhöz megszerezni. Mind a négy farmoscskán kész vagyok. Nagyon, nagyon örülük és boldog vagyok ismét. A másik eventet elengedtem, mivel gyűjtöget. Kiraktam a felhőkre a dekorokat, de ha beérik leveszem és megnézem alaposan miért is küzdöttem. Az ,, örökölt,, farmocskákon is sikert arattam. Csak nem adtam fel.
    Hálás szívvel köszönöm a buzdítást. Különösen Luminary Modinak.
    Elérhetetlennek találtam. De úgy gondoltam, hogy lehetetlenség nincs, csak tehetetlenség. Amit akarunk, szeretnénk eltudjuk érni.
    Gratulálok azoknak kik már végeztek. Sok sikert kívánok akik még csinálják ezt az ventet. Kitartást, sok sikert akik a Hőséget próbálják legyőzni.
    Jó és izgalmas tenyésztős event volt, annak ellenére, hogy küzdenem kellett a szupertápért. Nos és még maradt is mindenhol egy kevéske. Szuper jó volt, hogy az egy tápost is megkaptuk. Köszönöm.
    Szép és kellemes hétvégét minden gazdának és modinak.

2. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Felhő beüzemelve, de arra gondotam, hogy ha kiteszem a dekorokat sokkal több TP-t hoz. Úgy viszont nincs láda! Most nem tudom eldönteni mi legyen :)

GA-BI-O-Farm likes this.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én felhő párti vagyok, sokan viszont a dekort részesítik előnybe. :)
    Jól gondold át, mert a döntésed után is tudsz változtatni. :D ;)

4. atyka88

atyka88 Fórummogul

event befejezve:inlove::inlove:

GA-BI-O-Farm and inanna11 like this.
  5. kasszás

kasszás Járnitanuló

halihoó!
    Az egytápost nem lehetne vissza tapsolni este 10- ig? :D

inanna11 and GA-BI-O-Farm like this.