Visszajelzés Egy nap a múzeumban 2.

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Jan 27, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia szomszi :)
    Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy hogy muzsikálnak a fáid, kérlek majd írd meg itt is. Ha beválik nálad akkor azt hiszem én is követni fogom a példádat, ha még eventezni fogok egyáltalán :)
    Megmondom őszintén én jobban bízom a növényekben, mint a fákban, ha felröppenő gyűjtésről van szó :)

Last edited: Jan 27, 2022
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Amikor ilyen pontosan levezetett tervet olvasok:music: elgondolkozom... 8)
    Nálam nincs ilyen előkészület... :wuerg: a felhőim érnek amikor érnek... reggel nagy aratás;) majd utána kitalálom mi lesz;)
    Azt hiszem bontani fogok reggel... :music:

Samborg, DevilMókus and Fätum like this.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Persze, mindenképpen. Már csak azért is, hogy én is lássam majd, hogy tényleg eredményesek a fák.
    Sziaszia :)
    A Baha a felröppenők miatt nagyobb odafigyelést igényel mint a farm. Bevallom a felröppenőkre ható bónuszokat pld. nem is szoktam figyelni pedig van belőlük bőven. De a bahán viszont mindig megnézem, mi az ami segíthet. Amikor a bahán eventezünk, akkor mindig előszedem ezt a listát, beteszem a kedvencekbe ami van, és csak event kezdés előtt aktíválom őket. Jól szoktak teljesíteni. Érdemes körülnézni ezek között a felhősorok között is, mert vannak olyanok amik kimondottan a Bahára hatnak.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/page-3#post-1015537

4. -gyöngy-581

Szilvia nyuszi háza eddig még nem hagyott soha sem cserben, én használni fogom :) A felhőknek túl rövid a hatóideje ahhoz, hogy érdemben bele tudjanak szólni az eventbe, de már lekaptam róluk egy-egy dekort, hogy ne hogy véletlenül learassam azokat ma :)
    PS: A linkedről kimásoltam a nagy kedvencemet, ha bahás felröpiket kéne gyűjtenem, nagyon jól muzsikál:
    [​IMG]Szilvia nyuszi házaNagyobb esély felröppenőre a Bahamarama területeken+5%12:0072:002021.04.02.
    FA-val vásárolható

5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Igen, most én is szedegetem le őket. Hát..az első aratásnál azért nem olyan rosszak ám. Amíg egy-két Pannim volt ezeket mindig előkészítettem eventre, és mindíg jól jöttek a felröppenők az induló első aratásnál. Most csak akkor szedem kapkodom le őket, ha nem felejtem el xD
    Ps: Az állati április még is jó a Bahára is.

Update:
    Igen ez egy jó cucc. Már ezerszer átnéztem a keltetőt, de nem találom. Úgy, hogy elkönyveltem magamban, hogy nekem nincs. :sleepy:

6. -gyöngy-581

Valamiről még nem esett szó itt a beszélgetésekben, pedig fontos :) (ha mégis volt róla szó akkor elnézést kérek az ismétlésért)
    Aki úgy dönt, hogy belevág a feladat teljes kipipálásába, neki figyelnie kell a borostyánok számára is. Valami jó hosszú tápkeverés után el kéne rejtenie a rendszer elől a borostyánokat, hogy adja a következő adagot, vagy marad a borostyánkő beszerzésére eventkosár, hogy legyen miből a kezdő magokat a malomba tenni.
    Borostyánkő
    10 db-ot kapunk kezdőmennyiségben, a növény előállításához szükséges a malomban.
    Amennyiben elfogy, akkor a rendszer 5 óránként 5-re egészíti ki.
    Malomtermék összetevője az eventnövényekhez
    Vagyis jöhet a jól bevált malomba dugdosás újra :)

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Szerintem azt a mondatodat, hogy kénytelen lesz kosarat venni, azt töröld ki, mert nem igaz. Aki gyorsan akar végezni az eventtel, annak van más lehetősége is, mint a vásárlás. Aki meg lassan halad, az el tudja dugni a malomban.

8. -gyöngy-581

Szia!
    Elárulod, hogy milyen lehetősége van még a borostyán beszerzésének, mint a rendszer által adott kezdő 10, amit azonnal a malomba viszel, hogy ültetni tudjad az első magokat akár 4 órásak akár 7 órás aztán az 5 mag 5 óránként, vagy az eventkosár? Ha leírod akkor azt törlök amit csak akarsz...

9. kukori80

Engem nem érdekel, hogy mit törölsz, de az nem igaz, hogy csak vásárlással lehet megcsinálni egy eventet.

Nem keverem be a 10 magot, csak 5-t. Abból megcsinálom a 7 órás növényt és a maradék 5 magból megcsinálom a 4 órást, így nem kell várnom 5 órát.

10. -gyöngy-581

Már bocsánat, de én nem írtam ilyent, hogy csak vásárlással lehet megcsinálni az eventet... Olvasd el újra amit írtam és rá fogsz jönni.
    Egyébként ez jó ötlet, hogy megfelezzük az induló 10 borostyánt, bár én nem fogom követni, de tanácsnak nem rossz :)

PalMa, HéricsBáró and ildiko44 like this.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A vonatkozó idézésed, melyre Játékostársad írt, eléggé vásárlást erősítő, vásárlásra hajlóra sikerült.

Az az opció inkább a gyors, másban is gondolkozó játékosok számára lehet hasznos.
    De mert vásárlás, ez annyira személyes, amit nem kellene ennyire favorizálni az anyagiak miatt.
    Ha valaki vásárol, személyes döntése. De nem kell ösztönözni senkit ilyen lépésre. Ez az én személyes véleményem.

Jó lenne, ha nem perlekedés és személyeskedés lenne emiatt ebben a topicban.
    Kérem, ezt mindketten vegyétek figyelembe.

Köszönöm.

12. -gyöngy-581

Szia!
    Rendben értettem, köszönöm, átfogalmazom a hozzászólásomat :)
    PS: Átfogalmaztam, ha így sem az jön le belőle amit szerettem volna írni, sajnálom és kérlek töröljétek a hozzászólást teljesen..

Anna051955 and HéricsBáró like this.
  13. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! A másik fajta tinktúrát csak a hetedik feladattal kapjuk meg. Miért kell eltenni akkor az első tízből öt magot? Nem értem.

.viki97., Fätum and kukori80 like this.
  14. kukori80

Szia. Csak akkor kell eltenni, ha gyorsan tudsz végezni az első növénnyel. Pörgettél bónuszokat, vagy van 3 gyorsító felhőd. 5 óránként kapunk 5 borostyánt, ha 5 órán belül tudsz végezni az első növénnyel, akkor nem kell kivárni az 5 órát. Ehhez kell még 750 felrepi is, ha ezek megvannak, akkor már ültetheted is a másik növényt. De ha nincsenek meg ezek a feltételek, akkor inkább el kell dugni a malomba azokat a magokat, amiket 5 óránként kapunk.

15. Samborg

Samborg Fórum félistene

No a gyors végzés nálam nem jön össze. :) Ráérek a malomban raktározni majd a kapott borostyánt.

16. kukori80

Akkor keverd be mind a 10 magot. :) Hajrá.

17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Hát Szilvia nyuszim nekem sincs, o_Oannyi hogy nem is kerestem mert biztos emlékeznék rá ha lenne.:)xD
    A röpire hatókat megjegyzem sajnos.:)
    Valószínűleg Gyöngy ezt akkor szerezte mikor csavarogni voltam;):)xD
    Hátha lesz még ilyen akció;) Talán:sleepy:

Jó ötlet . Így a 2 felszaporítás lerövidíthető;)xD
    Annyit az alkalmazáshoz hogy a malomban hosszabb keverési időt kell ütemezni mint a várható letermelés.:)
    Mert 2 színű ( zöld és piros)és az egyik csak az egyik maghoz jó:)
    Na most ha az egyik termelése kész akkor a félretett keveréseket megszakítjuk majd a közben kapott új színűvel röviden a másik színűvel keverjük és már indulhat is a vetés.:)
    Rövidről hosszúra vagy fordítva;)
    Köszönöm.:)
    Szia. 750 röpi 5órán belül 1 területen :music:Merész 8)

Nem mindenkinek van ám tankja;)xD
    Sokan azért ezt aligha tudják hozni 188 kiskockán( min az induló röpinek is 1/1 kell jönnie hozzá, és a folytatáshoz is kell a kis kocka / röpi o_Oa 4 vagy 7 órás növényhez igen sok panni kellhet:music:), az eldugás jó ötlet lehet a gyors váltáshoz.:music:
    Persze nem kell feltétlen megúszni a 2 körös felszaporítást :music:
    1 kör itt lehet hasonló 4-7 h növényeket is ültetni velük :music:pld csili és kaktusz
    Ha félreteszel vagy eldugod 5 -10 magot a 2. induláshoz lesz:music:
    A gond akkor lesz ha kapott magból kezdő növényt készítünk ,és üresen telik el 5 óra:oops:
    Na az kellemetlen lehet ;)xD

Last edited: Jan 28, 2022
  18. -Holdfeny-.

Malomba dugdosás mellett is fogok kosarat venni:music: Számomra ennél az eventnél kötelező8)
    Persze nem szükséges mert anélkül is teljesíthető:music:
    Ez a játék azért jó mert mindenki úgy műveli ahogy tetszik neki;) S ez jó:inlove: Játszani jó:inlove:

erzsike511 and DevilMókus like this.
  19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Persze maximálisan egyetértünk:inlove:
    Különböző taktikák is lehetnek síkeresek:)
    Beszélgetünk hogy megtaláljuk a legjobb utat.:)
    Az viszont nagyon fontos hogy a növénycseréhez legyen induló mago_Oo_Oara érdemes figyelni.;):)
    1000 mantra mögé eldugom az 5 magókat ,a farmos úgyis kell a játékhoz ha váltok ott lekeverem és mehet a 2rész.
    A röpitöl 1 kicsit tartok ,de majd az első körök után kiderül hogy lehet számolni.:music:
    Ott vagyunk már ;)xD

20. -Holdfeny-.

Az 5 magokat én is dugdosni tervezem... :music:
    Nálam maradtak az xxl fák:wuerg: majd event kezdéskor kikapálom őket:music: Lusta voltam reggel bontani...
    A felreppenő macerás, pláne az első adag... :music: De meg lesz8)
    1000 mantra mögé:eek:o_O Nem aprózod el a dolgokat;)

DevilMókus and Mica67 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.