Visszajelzés Egy nap a múzeumban 2.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.1.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Értem a reményeid, csak sajnos nem tudom osztani őket. :( A növények és egazok az érésidő (minél hosszabb, annál több) függvényében adnak röpit, s ezek gyakoriságán lehet segíteni nullázással, röpire ható felhővel vagy Pannikkal. Tehát ha a 24 órás ixora ennyit adott, nem biztatlak a rövidebb, 4 és 7 órás egazzal. Ez a típusú event amúgy is nyögvenyelős szokott lenni a röpik terén, nem is kicsit, hanem nagyon.

2. elsolking

elsolking Fórummogul

most rászánok pár zöld cseppet, éjszakára megy a sisakbab, aztán holnap meglátjuk

3. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok a hosszabb idejű növénnyel kezdtem a játékot. azt szeretném kérdetni, a másik növényt hogyan tudom elérni, hogy dugdossam a malomba, ahogy írtátok,vagy az elején kellett volna azt is bejelölni?

4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Hát...nem jöttek be a józsué fák. 119 felröppenő lett 13 Pannival. Az bizony a pocséknál is rosszabb. :cry:

marcsi152, maszilva, jucus100 és 6 más kedveli ezt.
  5. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Mivel mindkét malomban lehet keverni a vetőmagot, az egyikbe rakj be 10-14 szupertápot keverni és a következő mezőbe helyezd el a kapott borostyánt a meglévő tinktúrával, majd ötóránként indítsd újra a kapott borostyánnal a procedúrát.
    Arra vigyázz, hogy az előtte levő malomterméknek, amit keversz, le ne járjon az ideje. Így szert tudsz tenni 5-10-15-20-25 borostyánra, amivel aztán elő tudod állítani a következő növény vetőmagjait.

marcsi152, Fätum, Pitemano és 5 más kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    MózesBotond tökéletesen leírta hogyan tudod a "Borostyánkövet" eldugni. Annyival egészíteném ki, hogy a 7. beadásig kell eldugni, mert csak akkor jutsz hozzá a "Zöld tinktúrához", amivel következő event növényt (4 órás Koponya) tudod kikeverni. Egy képet mutatok : [​IMG]
    A bahama malom jelenleg 38 órára foglalt. Ha harmadik helyre teszed az "eldugni valót" akkor 38 órán át többször is emelheted a mennyiséget.

Utoljára szerkesztett: 28.1.22
  7. -iza52-

-iza52- Aktív író

Szia, hogy kell ezt a Pannit használni, a tölgynél már ki van váltva, külön ki kell jelölni???nem értem, a másik pedig majamaszkot hogytudok szerezni???? köszönném válaszod.

8. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

A tölgyön levő Panni minden területre kifejti hatását.
    Cserenapkor talán tudsz Pannit szerezni, igen drágán adják.
    Maja maszkot tudsz kérni a szomszédaidtól, de csak attól, akinek naponta jön. Most nem emlékszem pontosan, mi adja, de emlékeim szerint egy régi felhősor.
    Megtaláltam:

A Körhinta learatáskor 5600 TP-t és egy Maja maszkot ad:

A Maja maszk tulajdonsága: 20% érésidő csökkentés a Bahamán elvetett zöldség kategóriájú növényekre, 6 órán keresztül.
    A 6 órás időtartam akkor kezdődik el, ha a Maja maszkot elfogyasztjuk (mint a többi mesterséghez kapcsolódó bónuszt).

Nagyii58 kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

No kész vagyok a 7 órás növénnyel és elkezdtem a 4 órást. A pannik jól adták a 7 órásra a felrepit. Közben bevetettem az Egészségedre kitehetőt, 2 percet csökkentett az időből., hááát.... Toma jól mondta, hogy 6-8 percet lehet csökkenteni vele.
    Sziaaaa. Sajnálom. Már nagyon régóta nem várom az eventet fákkal, én is csalódtam benne.
    Szia. 12 óránként a Neonfényes ólak 6. felhő is adja a maja maszkot.

PalMa, Hahacska, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  10. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Hát én teljesen idegben vagyok. Semmi bónusz a keréken, csak újabb 25 db sárga szarvasgomba malacfarm. Sikítottam. Szegény lányom nem tudta mi a bajom :) Szóval most aktiváltam egy szezonzsetonos +1 termés bónuszt mert belefér pont mindkét eventgaz.

11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Én is letermeltem a 7 órás növényt, de a röpi nálam gyengébben jött [​IMG] jöhet a sisakbab xD

marcsi152, farmeres53, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Sikerült ideérni:music: Elkezdtem ültetni.. 8)
    A fák nem muzsikáltak túl jól... 115 felröppenőt hoztak8) no de sebaj... majd innen belehúzok:p

13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia gratulálok ügyes vagy .:)A növénnyel nincs gondom ,de pannim kevés azért használom határeset lesz a reggeli váltás indulás..:music:
    Bevetettem én is az egészségedre hát sokat nem számít ;)
    Na megyek mert még 2 aratás:)

marcsi152, kukori80 és Nagyii58 kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia, khmm...khmmm.... Cserekor jó lenne ha nem aludnál, hanem beszereznél pár pannit, mert a bahán csak az segít. ;)
    Sisakbabot csak éjszakára ültetnék, nappalra inkább olyan zöldségeket, amit naponta többször tudsz aratni. A többszöri aratással megadod az esélyt a több felrepire.
    Köszönöm. :) Tényleg nem sokat számít, de annyit számított, hogy a 31 percet levitte 29-re, így 1 órába belefér 2 aratás, ha az ember itt ül a gép előtt és nem felejti el. :D

Andzsi1971, marcsi152, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  15. szerencsevadász70

kedves franyó 121. köszönöm szépen ,a válaszodat, sokat segítettél!

inanna11 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Az a baj hogy tettem félre felhőt a rővidre.. :music:lehet jobb lett volna együtt.o_O Most már mindegy:sleepy:

Andzsi1971, Sali~*.* és kukori80 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Termelgetem a 7 órás növényt... Bónusz az nem jött a kerékről:music: így holnap lesz csak meg;)

18. kukori80

Igen, úgy már nem tudod rendesen kihasználni. Legközelebb próbáld ki a 3 felhővel.

19. szerencsevadász70

Mózes Botond! köszönöm szépen, hogy érthetően elmagyaráztad a eldugás mottójátt nagyon rendes játékostárs vagy!
    köszönöm

inanna11 kedveli ezt.
  20. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Nem szeretem ezt a féle játékot ,mert olyan sok felröppenőt kérnek,hogy aki hagyományosan jártzik az nem tud ennyit összegyüjtni,csinálom ameddig tudom,de valahogy a nyeremény nem hajt,hogy strapáljam magam

Andzsi1971 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.