Visszajelzés Egy nap a múzeumban 2.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.1.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia . Esetleg próbáltál 1*2 esen röpizni? o_O
    6*8 órásokat szupival ? Mit gondolsz ?:music:
    A 2*2 es 7 órásnál megvolt / röpi ,1*1 -en nem .. :music:
    Az 1*2 szokott működni párszor..:music:

zsani_apja kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ezt így látatlanban nem tudom megmondani, nagyon sok függ attól, hogy mennyi pannid van. Ha van 30 pannid, akkor rakjál le 2x2-s kockába valamilyen zöldséget, köré az összes pannit és nézd meg, hogy mennyi felrepit kapsz. Ha adja egy az egyben a felrepit, akkor maradj ennél, mert ez kíméli legjobban a sz.trágyádat.

Közben rájöttem, hogy aktív volt egy felhőm és az rövidítette az időt. Most már visszaállt 21 percre.Bocsánat a felesleges munkáért.

Utoljára szerkesztett: 28.1.22
    jucus100, kovacstne, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  3. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Én nagyon vágytam erre a felhőre. :inlove: Tegnap kb. 120 party pörgetéssel indultam neki ennek az eventnek. Nem vettem kosarat, de kaptam 3 db 100% és 1 db 200%-os bónuszt így nem volt kérdés számomra, hogy némi szupertrágyát beáldozok a magas hozam miatt az ammonitesz-nél és a felreppenőkért. Éjjel meglett a várva várt felhőm. A koponyát most már szép lassan termelem majd és éjjelre hosszabbakat ültetek. Sok sikert kívánok mindenkinek.

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok! :)
    Nekem semmi bónusz nem jött. Úgy értem, ami a földekre hatott. Nem is érdekelt aztán. Vásárolni sem tudok már a szülinapi óta, így elengedtem. Gondoltam kipróbálom az ólak nullázását. Felröppenőre úgy sem volt hatással. :D Na szóval, elég jó volt, leszámítva, hogy a csuklóm szétment. :D Végül is 23 éve műtötték, legalább éreztem, hogy még van. :D Viszonylag hamar elfogytak a tápok. Egy dologra jó volt. Talán paár gazdakörihez elég állatom összejött végre. :)

PalMa, Hahacska, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia! Hát...pedig ez egy nagyon jó felhő, és nem olyan borzasztóan nehéz elérni. Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy mit értesz hagyományos játék alatt?

Sokan választottuk azt a taktikát, hogy letermeljük a hosszú eventnövényt, aztán a 4 órásat, és ha ez kész, akkor a felröppenőket valamilyen hosszú érésű növénnyel. Pld. sisakbabbal mert annak az érés idejét tök jól le lehet csökkenteni. Az ilyen + termést adó felhősorok mindig értékesek, szerintem bánni fogod később ha ezt most kihagyod.
    Sziaszia :) Gratulálok, ügyes voltál. Igen ez egy nagyon jó felhő, én is nagyon szeretném már ha kész lenne. Még van 2 kör a 7 órásból, aztán jöhet a 4 órás növény. Ha kész és nem elég a felröppenő akkor teszek le sisakbabot, azzal szerintem simán összefog jönni ami kell felröppenő. Szeretnék a hétvégén én is végezni vele :)

PalMa, Gio, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Ez a mai reggel is a múzeumban indult! Lassan kész a 7 órás növény:music: utána egy köt sisakbab és reméljük meg lesz a felreppenő;)

Gio, Pandapoc♥, Mica67 és 2 más kedveli ezt.
  7. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Reggelt. Utolsó kör hosszú érik, de nem fogok tudni tovább menni a felröpi miatt. Engem a baha mindig besz...at. Szóval ha kész a hosszú, termelek a röpikért, aztán a rövid. Morcos leszek ha nem jön össze. Kedves gazdatársaimtól kaptam 4-5 db majamaszkot, megy a siskabab. Sok sikert és kitartást.

PZoli64, Arrah, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

A zöldségek meghozzák a szükséges felreppenőt;) Kitartás!
    Maszk ügyben írj bátran, ha elfelejtenék küldeni;)

SnéDóri és Nagyii58 kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Itt a farsang a nyakunkon, nem lesz gond. :D

Fätum, inanna11, mandityalexandra és 7 más kedveli ezt.
  10. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Jó reggelt!:)
    A hosszú érésű növény kész, most a felröpit próbálom összeszedni. Éjszakára sisakbab volt ültetve 133 röpit kaptam. Most már csak 50 db hiányzik és kezdhetem a rövid növényt termelni. Paprikát ültettem, remélem meg lesz a hiányzó mennyiség a röpiből.
    Sok sikert és sok felröppenőt kívánok Mindenkinek! :):inlove:

marcsi152, -ágianyu33-, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

xDxDxD
    Erről jut eszembe jelmezt is ki kell találni hozzá;)
    Persze maszk a zöldségekre egész évben használható;) de csak a maja:p
    Én is a sisakbabban bízom remélem 2 kör elég lesz belőle rövidítve;) s utána ültethetem a rövid növényt;)

Gio, Nagyii58, zsani_apja és még 1 ember kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Inkább gyorsaság szempontjából érdekelt kevesebb kör kelljen időbe;):)
    Végül is kurkumát ültettem 1*2-es talajon 90 kocka+ pannik ( hasznos és élt a bónusz :))
    A rövidet Komforton termelem le 1db 100% -os bónusz felhasználásával már felhők nélkül:)( nem is értem miért tettem volna ide félre a felhőt) :wuerg:ez teljes tévút volt, kijöttem a gyors játékból régen mindig együtt használtam eventekre a felhőket .:oops:
    Némi időt spóroltam volna.:oops:;)

marcsi152, Gio, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    A hosszú érés idejű e-gazzal kezdtem elsősorban a röpik miatt kezdtem ezzel. Ha itt nem adja, akkor a rövidebb érés idejű még ennyire sem.
    Jelenleg röpi gyűjtögetés van, az éjszakára ültetett egymagvú tök 150 körüli röpit adott. Még kb. 90 és kezdhetem a következő fordulót 6:30 óra múlva. Addig készülhet a VV event. ;) Használom a majamaszkot és az alkimista éréscsökkentő termékeket.
    Sok sikert, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.

marcsi152, Fätum, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  14. elsolking

elsolking Fórummogul

nekem csak most esett le. végülis a felhőért ráérek egy hét alatt legyártani a 730 röpit. jó, lemaradok dolgokról.

edina242, mandityalexandra és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Szia!
    Ha csak a felhő a cél akkor igen. Én ezt sem hagynám ki, egy kis kapálásért.;)

nemcsák, marcsi152, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  16. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Igen, ha valami okból csak a felhő a célod, akkor ráérsz. Napközben vízzel és trágyával vetek, így 5 alkalmam van 1 napban, estére valami olyan hosszút, ami garantáltan meglesz reggelre. Most éppen zöldtea volt, mert abból szépen megcsökkent a készletem. A felhőig így is kényelmesen teljesíthető az 5 napos event (a pontos időt, kérlek, ellenőrizd az eventórában, nehogy csalódj, mert te 7 napot írtál). Kétségkívül igaza van a többieknek, hogy vonzó lehet végigvinni az event a plafonig, de az a jó, ha ezt valamiért nem szeretnéd vagy tudod, félúton már nagyon elégedett lehetsz. :)
    Igen, ezt a csevegő elején többen jeleztük, hogy ez az event kihívás a röpik miatt még a felhőig is. Ha valaki egyáltalán nem szeretne semmilyen extrát felhasználni, akkor sikítva vagy nem igazán teljesíthető. Magam is tapasztaltam már. A saját személyes véleményem és tapasztalatom, hogy extrák nélkül letermelve az egazt még marad annyi idő, hogy felhasználva 500-1000 közötti szupertrágyát Pannik és minden más nélkül is végigvihető hosszú növényekkel az event a teljes területet kihasználva 1*1-en (korábbi tapasztalatom). Bár itt fontos megjegyeznem, hogy a többiek a csevegőben igazán jó, trágyaspórolós technikákat írtak le, szerintem érdemes megfontolni és nem feltétlenül ragaszkodni az 1*1-hez.

marcsi152, elsolking, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  17. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Mivel nincs megint több ezer szupertrágyám, mert a szülinapi event lenullázott, ezért azt a növényt választom majd, aminek jobban tetszik a nyereménylistája. Gondolom már most sokan kész vannak az eventtel, én meg majd lassan elkezdem... :music::)

18. elsolking

elsolking Fórummogul

nem a kapálással van a gondom, hanem a röpikkel lehet, bár igyekszem minden tanácsot megfogadni, de nincs sok extrám. (amikor először belefutottam az ilyen típusú eventbe, felírtam magamnak: "Baha 1 terület 2000 röpi soha többet, Kínkeservesen 1200".) és ez még nincs is 1 hét.

mandityalexandra és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Maja maszk, alkimista termékekkel pl. az egymagvú tök 15:00 órás érésideje vízzel, trágyával levihető 7:30 körülire. Naponta kényelmesen 3x aratható, ez egy nap 300-450 röpi /nálam 21 ppannival/.;)

Saláta~, marcsi152, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  20. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Momentán kaksi hiányom van :) Nyitok néhány ládát.

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.