Visszajelzés Elő a játékokkal - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

-happy58-, genka53, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Annyi macaront ettem, azt hittem végeztem az eventtel, de még el sem kezdtem. :D :)

4. Dolphin

Sziasztok,
    még 14 óra előtt kiraktam a tájékoztatást, hogy a kliensben játszóknál nem fog megjelenni az event bejárat és a hírek felületén nem fog látszani az új event, de ez nem befolyásolta sem az aratást, felröpi gyűjtést, sem az event növény vetését.
    Az event 14 órakor elindult.

https://board-hu.farmerama.com/threads/elő-a-játékokkal-csevegő.24459/page-3#post-1367466
    Aztán később kaptunk tájékoztatást, h a hiba elhárítása tovább tart, de továbbra is lehet aratni-vetni, illetve böngészőben elérhető az event teljes körűen, így az átmeneti időben ott is lehet játszani.
    A fentiek miatt nem várható kompenzáció, de természetesen, ha lesz, a megszokott módon fogunk Benneteket tájékoztatni.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Othep, maszilva, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  5. kerge-30

kerge-30 Junior szaki

Szédült szántó csak a felröppenőhöz kell?

Éva0315 kedveli ezt.
  6. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Én sem nullázok és 1 db pannim van a tölgyesen. Az amaránt mindkét felröppenőből 202 db-ot adott, mindkét területen.

7. Sylja

Sylja Fórumgróf

Igen. Benne van az ismertetőben.

Éva0315, GA-BI-O-Farm, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  8. kispapa22

kispapa22 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Létezik, hogy csak nálam nem lehet event növényt ültetni a szédült szántóra?

Éva0315 kedveli ezt.
  9. Sylja

Sylja Fórumgróf

Senkinél nem lehet. A Szédült csak a felröppenőkhöz kell. Benne van az ismertetőben.

Éva0315, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  10. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Szia! Létezik! Ugyanis csak a Főfarmon lehet ültetni! ;)

inanna11, Éva0315, -happy58- és 3 más kedveli ezt.
  11. péteriágnes

péteriágnes Haladó

mert oda nem is lehet a leirás szerint.

Éva0315 és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    senkinél nem lehet, a képet innen hoztam - pirossal kiemelt rész, hogy csak a Főfarmon ültethető az event növény.
    A két felreppenőt - Toll poroló és Masszív karton - lehet a Főfarm mellett a Szédült szántón is gyűjteni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/elő-a-játékokkal.24458/#post-1367015
    upload_2024-1-18_17-47-51.png

PZoli64, maszilva, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Na ez nem volt egy nehéz event.Több időbe telik majd visszarendezni a szédültet.
    Ma még ültetek bele növényt,amiből kevesebb van.Holnap mehetnek az ólak,terményesekkel is.Sok sikert mindenkinek.

maszilva, inanna11, Éva0315 és 8 más kedveli ezt.
  14. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Én 15.41-et olvasok a tájékoztatás közzététele alatt. Nem a kötekedésért írom.

15. Dolphin

16. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Lenne kérdésem miért nem jelenik meg az event köszönöm katy 5757

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha klienssel játszol, éppen feletted van a válasz!

Kedves Játékosok!
    Azt az információt kaptuk a Központtól, hogy az event indulásakor a kliensen játszóknál technikai okokból egy rövid ideig még nem lesz látható az event bejárata és a Hírekben sem lesz látható az új event.
    Aratáskor a felröppenők érkezni fognak, és az event növényt is el tudjátok vetni.

Az információ szerint ez csak rövid ideig lesz így, utána ezen Játékosoknál is elérhető lesz teljes körűen az új event.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

inanna11, Sali~*.*, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  18. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Éva0315 kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végeztem az eventtel:

Ehhez felhasználtam a 3 szupertrágyára ható felhőt, szupertrágyát, trágyát, vizet, Kkatát karácsonyi sütit és fehérártatlanságot valamint 150 pörgetést. A szupertrágyát a Kkatát a mamutok, felhők, pörgetések adják. A gyémánt rekeszbe egy 200 %-os terménybónuszt használtam fel. Indítottam pár kör amaránt nullázást, mert egy komfort földből 97 db. jött, így a felröppenők is meglettek.
    Sok sikert kívánok minden eventezőnek, érje el ki-ki a kitűzött célját.;)

20. Alexa123.

Alexa123. Junior szaki

Jó nektek akik már be is fejeztétek. Én meg csak termelgetek, aratgatok, s talán lesz hova beadni is.

inanna11, genka53, Éva0315 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.