Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kiváltottam az élő legenda II-t a tölgyön. Van egy halom páncél pannim, amit szeretnék ugye belepakolni, de nem enged. Megnéznétek miért?? Köszönöm szépen!
    Gazda: denesrozalia94 ID: 12970867

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Dolphin, -ágianyu33- és denesrozalia94 kedveli ezt.
  3. denesrozalia94

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.9.25
    Othep kedveli ezt.
  4. -shephard-

-shephard- Utánpótlás-írogató

Megnéznétek kérlek, volt 26 db kristálykoponyám, aratás után kevertem még hozzá 4 db-ot, de most egy sincs. ID: 30766889

5. Axelrosie

Axelrosie Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy a neon fejlesztésű cápaólam miért nem használható?
    Gazda: Axelrosie ID: 50141146

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    egy hiba miatt, melyről tud a Központ. Javítása folyamatban van.
    Türelmedet köszönjük!

7. Axelrosie

Axelrosie Utánpótlás-írogató

Köszi

8. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-09-25 19:43:43-kor készült el a 26 db malomterméked, 2025-09-25 19:55:59-kor pedig még 4 db.
    Ezt követően lehívtad a Puzzle darabkákat a Vigyázat a Vörös gyémántra képhez (30 db), így a következő lépés a kép kirakása:
    upload_2025-9-25_21-3-39.png

Sok sikert a folytatáshoz!

9. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok!Lehet nem ide kellene írnom,de nem találom a "Kígyórémület"dekoromat!Segítsetek megkeresni:sleepy: Ayrin67 ID: 19565775 Köszike.

10. Dolphin

Szia,
    ahogy azt Te is írtad, a Panaszládában nem volt jó helyen a kérdésed, áthoztalak a megfelelő topikba.

Ellenőrzésem alapján eddig 1 db Kígyórémület dekort szereztél meg, az fent van a helyén, Az elveszett kirakó fosztogatói felhősor 1 felhőn.
    Még két darabot tudsz szerezni:
    - a Haladási sávban, ha leraktál 400 Puzzle darabkát (jelenleg 305 db-nál tartasz)
    - A tenger szíve Puzzle kirakásával, a 3. képnél

-ágianyu33- és Ayrin67 kedveli ezt.
  11. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Ó,köszike,azt hittem kész van mindenxD

Dolphin kedveli ezt.
  12. Judit613

Judit613 Törzsjátékos

Sziasztok! Megneznetek, hogy hol van a Kígyórémulet es Végzet hídja dekorom? Szerintem mar egyet-egyet megszereztem beloluk, de nem talalom oket.
    Elore is koszonom!
    GAzda: Judit613
    ID: 23995173

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint :
    A Kígyórémület (eddig egyet szereztél belőle) bent van a Láda / Váza ikon alatt.
    A Végzet hídjából még nem szereztél egyet sem. (innen lehet Végzet hídját szerezni - zárójelben a mező száma):
    • Átoktörő küldetés (11)
    • Az arany királyság (17-19)
    • Elveszett kalap 8. szintje (20)
    Ismertető (a számozott mezőkről): https://board-hu.farmerama.com/threads/az-elveszett-kirakó-fosztogatói-2025-szeptember.26807/#post-1465683

-ágianyu33- és Judit613 kedveli ezt.
  14. Farmeranyu39

Farmeranyu39 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hova tünhettek a vetőgép óráim? Volt kb. 300, különböző ládákból kaptam, de tegnap vettem észre, hogy "felszívódtak". Őszintén szólva nem volt szerencsés, hogy aratógép órákat nem lehetett nyerni hozzá, így nem volt sok értelme, mert úgyis ki kellett hozzá váltani komplett farmmunkásokat. De azért érdekelne, hogy hol vannak. Hol lehet erről olvasni? Köszönöm a segítséget.

15. Dolphin

Szia,
    a farmodról eltűnni nem tud semmi, amit megszereztél, csak felhasználni tudod.
    Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, benézni nem tudok Hozzád. Kérlek, pótold az adatokat. Köszönjük!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Sziasztok!

A mostani eventben a kígyórémület dekorból 3 db-ot lehetett elvileg szerezni. Én végig vittem ez eventet, 2 db kint van a felhőkön, de a harmadikat nem találom. Lehet, hogy kitettem valahová. Kérlek ha módotokban áll ellenőrizzétek le nekem, hogy ugyan hol lehet!
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724

17. Dolphin

Szia,
    Kincses szigeten fogod megtalálni, a jobb felső sarokban nézz körül.
    További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  18. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Szia, köszönöm a fáradságodat! Az instrukciód alapján megtaláltam.

Dolphin kedveli ezt.
  19. denesrozalia94

Szervusztok!
    Azt gondolom, már megvan a Ki korán kel, gyémántot lel - dekorom, de sehol nem lelem. Megköszönöm, ha segítetek.
    Gazda: denesrozalia94 ID: 12970867

20. Dolphin

Szia,
    én azt látom, hogy ezt a dekort még nem szerezted meg az eventben.
    3 db-ot lehet belőle szerezni:
    - Az elveszett kalap küldetéssorozatban az 5 és 9. szinten - ezt még nem is kezdted el
    - Kígyók temploma puzzle-nél, a harmadik kép kirakásakor - ezt sem csináltad még meg.
    A térkép alján találhatóak a mezők ezekkel a küldetésekkel:
    upload_2025-9-29_17-1-27.png

<<ITT>> tudod az ismertetőt újra átolvasni.

denesrozalia94 kedveli ezt.