Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

macimami1958 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ellenőrzésem alapján mindkét keresett szuvenír az Állatüdülő területén található meg, beraktad Múzeumba, jól elrejtetted így saját magad elől.
    További jó játékot!

macimami1958 kedveli ezt.
  3. Tündérke1983

Tündérke1983 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Keresem az Én vagyok a farm királya pörgetésen nyert főnyereményt. Tudom, hogy nyertem és úgy emlékszem nem is csak egyet. Oda vissza végignéztem a területeket de sehol nincs. Ki akartam rakni a felhősorra, de ezáltal elakadtam. Valamint a forest jump-ot is keresem, de abban nem vagyok biztos hogy nyertem. Megnéznétek kérlek mindkettőt? Nagyon szépen köszönöm előre is.
    Tündérke1983
    ID 9664034

4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos még egyiket sem sikerült kipörgetned, viszont még van rá lehetőséged, hisz mindkettő elérhető még a Kerek keréken.
    Party pörgetéssel nagyob esélyed van a dekorok megszerzésére.
    Sok sikert!

Dolphin kedveli ezt.
  5. tybie

tybie Járnitanuló

Kedves Othep és Dolphin!
    Tybie gazda vagyok ID.: 8900143
    Azért írok nektek, mert a 2025.decemberi ajándék-csere programhiba leállás miatt, úgy gondoltam, elveszett az egyik Bombasztikus nevű dekorom. Ti akkor, arra a következtetésre jutottatok a központtal a naplóra hivatkozva: a Bombasztikus! nevű dekort cseréltem és az rendben megvan a farmon. Akkor elfogadtam válaszotokat, de nem hagyott nyugodni a dolog. Úgy döntöttem, megvárom a következő cserés eventet és megnézem, mit mutat a napló. Becsatolom a screen fotót, mert úgy néz ki a programhiba miatt a csere event naplója is problémás lehetett akkor. Most egyértelműen a Bombasztikus (Baba maus, seprűs; nem a vízköpős) dekor van a naplómban.
    Becsatolom a screen fotót bizonyítékul. Szívesen visszaadom a Bombasztikus! dekort, de tisztelettel kérem szépen vissza a Bombasztikus nevű Baba maus dekoromat, amiből kettőnek kéne lennie a farmomon, de sajnos csak egy csücsül a felhőmön. Nem gond, ha a program hibázik, mert előfordul az ilyesmi és én is hajlandó vagyok elismerni, ha tévedek,mint amikor azt hittem a válaszotok alapján, hogy én emlékszem rosszul.
    Most úgy érzem, engem igazolt a mostani, jól működő event naplója. Eddig is és most is hálás vagyok a segítségetekért és megértésetekért! Kérlek ne haragudjatok rám, ha makacskodok, mert nem ellenetek irányul!
    Köszönettel: Tybie
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ések-és-válaszok.10981/page-6115#post-1485480
    bombasztikus.JPG

6. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    a dekoroknak a Játék naplójában teljesen eltérő azonosítójuk van, nem hasonlítanak úgy egymásra mint a magyar megnevezések, így nem tudtuk összekeverni őket.
    Ez a sikeres Bombasztikus dekor cseréd, amiről a képet hoztad, 2026-01-02 02:40:00-kor történt, erről a 2025.12.28-i és 2025.12.29-i levelezésünkben nehezen tudtunk volna bármit is írni.
    A probléma a Csere eventben 2025.12.27-én volt, s akkor a Bombasztikus! dekort tetted fel ajánlatba (2025-12-27 16:34:29-kor), amit leállított a Központ, s így visszakerült a Pajtádba. Ezt a dekort aznap szerezted, 2025-12-27 16:11:37-kor, egy Rafiapálma XXL-t adtál érte cserébe.
    A Bombasztikus! dekorból jelenleg egy bent van a Dobozban a Váza alatt, s 1 db fent van a tematikus felhőn.
    A Bombasztikus dekorból 2 db kint van a Kísértetjárta kúriában, felhőn nincs belőle. Mindkettő a bal alsó részen található meg.
    Természetesen ha nem fogadod el válaszunkat, van lehetőséged a Supporthoz fordulni, s tőlük felülvizsgálatot kérni.
    Nem tudunk más információt hozni, mint amit a Játék naplójában látunk.
    Megértésedet köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  7. tybie

tybie Járnitanuló

Kedves Dolphin!
    Köszönöm szépen a gyors választ és a segítséget!
    Mint a bejegyzésemben írtam, ha tévedek, akkor elismerem. Ez így elég részletes válasz.
    Elnézést kérek a tévedésemért!
    Tisztelettel: Tybie

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  8. ayala66

ayala66 Aktív író

Sziasztok!
    Szertetném kérni, hogy nézzétek meg a Parti kincs nevű dekoromat, mert nem találom. A múlt cserenapon cseréltem és most szükségem lenne rá egy másik cseréhez. Előre is köszönöm! ayala66 gazda ID: 12363147

9. Luminary

Szia!

A Világítótoronynál találod meg, a középső Múzeumban.
    Sok sikert!

aletta22 kedveli ezt.
  10. ayala66

ayala66 Aktív író

Nagyon köszönöm a választ! Sikerült a cserém is :)

11. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum nagymestere

Szép estét kívánok :)
    Segítséget kérek, mert nem találom a krokitanyát, pedig volt.
    Köszönettel:
    Zsófi
    Zsófi0101 ID: 3246475

12. Berni87

Berni87 Fórum-zöldfülű

Kedves Adminok!
    Segítséget szeretnék kérni,mert nem találom a Nyári szuvenírt.
    Köszönöm szépen
    ID: 30444305

13. Zsófi0101

Sehol, senki ? Nagyon kellene a segítségetek. Légyszíííí :)

14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A teliholdason keresed?

Zsófi0101 kedveli ezt.
  15. Luminary

Szia!

Két fejlesztett Krokitanya van a birtokodban, egy narancs és egy sárga. Mindkettő kint van területen, a Teliholdas farmon.
    upload_2026-2-8_4-39-4.png

További jó játékot!

Dolphin és Zsófi0101 kedveli ezt.
  16. Zsófi0101

Kedves Luminary :)
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Mindenhol kerestem, csak itt nem. Ügyetlen voltam, sajnálom.
    Legyen nagyon szép a napod :)
    Zsófi

Luminary kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!

Sajnos nem szerezted meg az 52. Szezon szuvenírját. A 38. szintig jutottál, de a szuveníreket a 39. szinten kapjuk.
    Sajnálom, mert ráadásul csak 651 Szjp. hiányzott a szintlépéshez.
    Figyeld a Farmáruda kínálatát, amikor frissül. Talán ismét elérhetővé teszik Farmpengőért, valamikor. Volt már rá példa, sajnos eddig nem lett rendszeres.
    További jó játékot!

Szélcsengő1 és Berni87 kedveli ezt.
  18. Berni87

Berni87 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a válaszodat :) Napi szinten többször farmozok,ezt elszúrtam ! További szép napot kívánok :)

Luminary kedveli ezt.
  19. banya-

banya- Fórum-zöldfülű

Szia!
    banya- ID:2836402
    Hiányzik a tollasmacska felhősorról a piramisrejtvény dekorom.
    Nem tudom,hogy megszereztem-e,vagy valahova kiraktam!
    Cserélni szerettem volna,de sajnos eddig nem sikerült.
    Segítséged előre is köszönöm!
    Szép napot kívánok!

20. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám most tudott benézni a farmodra.
    A tollas macska 3. küldetésben sajnos nem szerezted meg, a 3. szinten csak az Ezüst és Arany feladatot csináltad meg 2024. augusztusban, a Gyémántot nem. Még zajlik a csere nap, próbálj meg szerezni.

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.