Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ilyen kérdéssel nem szükséges a Supportra menni, teljesen jó helyen vagy itt.
    A Supportos felületnél azért nem tudod beküldeni a jegyet, mert túl nagyra van állítva a képernyőméreted, így nem tudod igazolni, hogy "nem vagy robot". Ezen úgy tudsz segíteni, hogy kisebbre veszed, CTRL és - jel, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével.

Megnéztük, hogy mi történt a Mini-játékoddal. Miután elindítottad, nem fejezted be, nem is zártad be az event ablakát, hanem vagy a klienst zártad be, vagy a teljes játékból léptél ki. Így erre a Mini-játékra nem jár Csillagos érme, ahogy azt az ismertetőben is kiemeltük.
    "Amennyiben bezárjuk a játékot (böngészőt vagy a játék lapját), nem kapjuk meg a 15 csillagos érmét, a mini-játék elindításáért levont "Díszdoboz" különleges kelléket nem kapjuk vissza!"
    A kliens bezárása esetén is elvesztjük a 15 csillagos érmét és a "Díszdoboz" különleges kelléket is!"

Innen hoztam az idézett részt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/#post-1422740
    Megértésedet köszönöm!

2. Dolphin

Szia,
    természetesen lehetséges.
    Jól emlékeztél, megszerezted a dekort, kettő is van belőle. Mindkettőt a Házi kedvenc futtatóba tetted ki, egymás mellett állnak. A jobb felső sarokban nézz körül tüzetesen és meg fogod találni őket.
    Sok sikert!

Sali~*.*, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  3. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Bocsánatot kérek előre is, de szeretném megkérdezni, mivel nincs a díszdoboz a dobozoknál, nem találom, hol keresem 2 db. hiányzik a reggeli leszedésem és a 11 óra körül leszedett. Nem találom itt sem a zanzivál farmon sem és a -róka01- farmon sem.
    caccus ID:17398092
    zanzivál ID: 15969846
    -róka01- ID: 16909162
    Ha válaszoltok nagyon szépen megköszönöm.

4. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam ebbe a topikba, ahova írtál, az nem volt jó hely.
    A Díszdobozok ládája mező 23 óránként aratható, ebből egyelőre 1 db-ot tudtunk szerezni.
    Az ismertetőből hoztam ezt a képet:
    upload_2024-12-20_14-21-38.png
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  5. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Hálásan köszönöm, akkor én kevertem a kekszes ládával, bocsika, hogy gondot okoztam.

Dolphin kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    a Csendes éj kosár megvásárlásával nem ládát, hanem eventkelléket kapsz, így a Pajtában kell keresni (vagy az adott Mini-játék ablakában is tudod ellenőrizni), nem a Váza ikon alatt. Nem tudom Te hol kerested.
    Ellenőrzésem alapján mindent rendben megkaptál:
    - a -róka01- farmodon jelenleg 18 db Kekszes tál és 1 db Díszdoboz van a Pajtádban, a vásárlás 2024-12-22 08:02:15-kor történt.
    - a caccus farmodon a vásárlás 2024-12-22 08:10:03-kor történt, ezen a farmodon a 12 Kekszes tálad bent van a Pajtában, az 1 Díszdobozt 2024-12-22 09:37:20-kor felhasználtad a Szétválogatós mini-játék indításához.
    Én nem látok Nálad problémát, további jó játékot!

Sali~*.*, Othep, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  7. kármar

kármar Fórum-zöldfülű

oroszlán67
    ID15533537
    TELJESÍTETTEM AZ ELSŐ FELADATOT,DE NEM KAPTAM MEG A RÉNSZARVASBÖLCSŐT.

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Először is, az internetes kommunikációban a csupa nagybetű kiabálásnak számít.
    Ami a rénszarvasbölcsőt illeti, kézzel kell kitenni, mint minden tojást. Ezeket a munkások nem látják, géppel nem fogod megtalálni. A váza ikon alól fogod tudni kitenni.

Swartsch, kigyo51, vihence és 4 más kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Megkaptad.
    Kollégám a Láda / Váza ikon / Dekorációs tárgyak fül alatt megtalálta, ahol a dekorok helye van.
    Használd a keresőt.
    Gyanítom, munkásokkal szeretted volna kirakni.
    A tojásokat a munkások nem látják, azokat csak kézzel lehet kitenni.

Kérlek, ne írj csupa nagybetűvel.
    Egyrészt nehéz olvasni a rengeteg írás között, másrészt az internetes kommunikációban a csupa nagybetű kiabálásnak számít.
    Köszönjük.

Swartsch, vihence, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  10. PBerti

PBerti Aktív író

Sziasztok!

Nem találom az ínyenc szakács dekoromat, pedig biztos vagyok benne, hogy volt....Merre lehet, nézzetek rá kérlek, köszönöm szépen.

11. Othep

Szia.

Adsz nekünk a kukucskához farmnevet és ID-t?
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrizni. :)

Swartsch, vihence, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  12. mamazsák

mamazsák Járnitanuló

Sziasztok ! A Téli csodavilág felhősor utolsó részét is megcsináltam, ki van pipálva, de azt írja nincs a Karácsonyfa az eszköztárban :(
    ID :22231662 megnézné valaki ??? köszönöm !

13. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján kihelyezted a Kísértetjárta kúriába.
    Jobb oldalon, középtájon találod.

Swartsch és vihence kedveli ezt.
  14. PBerti

PBerti Aktív író

Szia, persze,elnézést,lemaradt. PBerti 11476283
    Nagyon köszönöm!

15. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján az Alpesi ösvény nem tematikus felhősorra feltettél 2 db-ot, 2024-12-24 23:07-kor fog beérni, akkor tudod legközelebb leszedni onnan.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  16. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Sziasztok!
    Ültettem 202 db szivárványszínű kukoricát,( első ültetés :D)majd learatva eltünt..Mi lehet az oka?
    farmercsajszi00 ID: 7724125

Bocs, meg van..Sorry
    farmercsajszi00 ID: 7724125

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.12.24, 18:38
  17. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!
    Legyetek kedvesek nekem meg keresni sárpocsolya dekort egyszerüen nem találom,valahol bisztosan meg van:)
    Előre is köszönöm szépen!Mindenkinek kellemes készülödést,Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
    Gazda: farmer_puma28 ID: 20950683

18. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Sziasztok!
    Szeretném megtudni, a most kapott 3 felhősorból két db kirakost nem kaptam, vagy nekem nincs, és ezért nem tudom kihelyezni. Vedd könnyedén, sárpocsolya.
    köszönöm a választ.
    Kellemes áldott békés karácsonyi ünnepet kivánok.
    gazdanév ordog1973, ID 13410929

Utoljára szerkesztett: 24.12.24, 08:02
  19. evve00

evve00 Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    nem talalok ket dekort ebben szeretnem a segitsegeteket kerni!
    Extrem atleta
    Karacsonyfa

koszonom
    evve104
    ID: 3415300

20. Hókimóki

Hókimóki Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én segítséget szeretnék kérni. Valamiért nem kaptam meg a "Lékhorgászatmóka" dekort, pedig biztos, hogy aznap is bejelentkeztem.
    Köszönöm a segítséget előre is!
    Hókimóki ID: 14516627