Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szívesen, :)

Áthoztalak a korábban javasolt Segítségkérő topikba, hogy ne a Panaszládát off-oljuk szét.

Megtörtént az újabb ellenőrzés, Kollégám segítségével.

Tegnap délután 17:02 és 17:03 perckor beadtál 86 + 26 koponyát a 7. szint feladatába.
    Összesen 112 db koponya került beadásra.
    Ha elültetted volna előzőleg a koponya eventnövényt, akkor nem tudtál volna ennyit beadni, mert 29 db kell a teljes terület beültetéséhez a jelenlegi földekkel.
    Maximum 83 darabot adhattál volna be egyazon időben.
    Kosarat nem vásároltál, visszamenőleg is ellenőrizve lett: ahol csak 81 darab a beadásod, ott megtörtént a 29 mag elvetése.

Inkább többször ellenőrizd, mielőtt beadsz a feladatba, főleg, ha lassabb a géped, vagy az internethálózatod.
    Amikor ilyen elhomályosodást tapasztalsz, akkor inkább ne is adjál be semmit, amíg nem stabilizálódik a helyzet.

Amikor egy területre visszatérve látszólag nem történik meg az aratás, vetés vagy tápkeverés, akkor zavar lehet az internetkapcsolatban, vagy
    túl hamar kiléptél a játékmezőből, és nem volt meg még a szerver oldali megerősítés a farmos munkálataidról...
    Az adatok a szerverig nem jutnak el maradéktalanul, emiatt a visszaérkező adatok is hiányosak, vagy sikertelenek.
    A lassú net okozhatja ezt.

Mindig várj pár másodpercet, mielőtt műveletvégzés után átlépsz egy másik farmterületre.
    Azaz, ha ezt a jelenséget tapasztalod, lassíts kicsit a műveletvégzéseden, illetve ellenőrizz internetsebességet.
    Ilyenkor a router és a számítógép kikapcsolása, majd pár perc pihenő után visszakapcsolása is segíthet.
    (Először a gépet, majd a routert kapcsold ki, pár perc pihenő után, először a routert utána számítógépet kapcsold vissza.)

Kérlek, végezz el most egy süti- és gyorsítótártörlést is, vagy CCleaner-es takarítást, ha ismered.

Néhány javaslatot tudok még adni, ha lassú, akadozó játékot tapasztalsz: Javaslatok a lassú, akadozó játék ellen

Mivel ennél többet itt a fórumon nem tudunk Neked segíteni, ha elégedetlen vagy a válaszunkkal, vedd fel a kapcsolatot a support-tal.

Itt éred el őket:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.

A regisztrációs e-mail-címedre várd a választ, vagy olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is tudod írni ilyenre, ha szükséges.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmedet kérjük.

Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

2. baltha54

baltha54 Junior szaki

Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni a Bámulatos szörföskunyhó 3 szerettem volna a helyére tenni, de sajnos nem találom hogy hova, és keresném a Hoppácska dekoromat, hogy van-e ilyenem? baltha54 ID: 1865723 köszönöm

3. scania7

scania7 Járnitanuló

Köszönöm a választ!Üdv...

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

kosár vásárlással indítottam az eventet...

lennie kellene 180 + kezdő adag mennyiségű 10 órás növénynek...

sajnos nincs....

az event ablakba még talán az első napon be tudtam adni 3 tételben a 10 órás növényt... úgy hogy az 5 órás növény ültettem el...

Azt hittem majd jóváírja a haladási sáv... ez egy kellemetlen hiba... s már megint a pénztárcámat érinti... irgum burgum...

nézzetek rá kérlek...

-Holdfeny- ID: 23159877

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Bámulatos szörfös kunyhó 3 dekor egy gyár típusú dekor, ez jelenleg a Dobozodban található a Váza ikon alatt. Ez egy önálló dekor, a Szörfös kunyhó 1. dekor 17. fejlesztése.
    Az ismertetőt a dekorról ITT találod.
    Az a Te döntésed, hogy melyik területre teszed ki.
    Hoppácska dekort nem találtam Nálad, ezt a dekort nem szerezted meg.
    Ez egy 2019-ben megvásárolható csomag eleme volt, itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bájos-papagájos-csomag.18537/
    További jó játékot!

Sali~*.* és baltha54 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    továbbítottam jelzésedet kivizsgálásra.
    Akik első nap jelezték ilyen jellegű problémájukat, azok rögtön kivizsgálásra kerültek.
    A válaszig türelmedet kérem.

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    köszönjük a türelmedet.
    A tévesen beadott Ammonitesz jóváírásra került a farmodon, a beadásokért járó jutalmak pedig törlésre kerültek a pajtádból.
    További jó játékot!

Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm;)

A jutalmak meglétét nem is néztem:wuerg: De így oké;)

9. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. megnéznétek hogy volt e csikosmókusom? úgy emlékszem volt, de most nem találom
    macimami1958
    31461846

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra.
    Kis türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

Sali~*.* és macimami1958 kedveli ezt.
  11. Bogyóka2020

Bogyóka2020 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Volt egy pókfészkem. Ki volt helyezve, arattam is róla, majd egy darabig a raktárban tartottam. Most újra kihelyezném, de nincs sehol!:cry:Megnéznétek nekem?
    ID 56206623 Farmnév: Bogyoka2020

12. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Köszönöm a türelmed, megtörtént az ellenőrzés.
    Kollégám ellenőrzése alapján nem rendelkezel Csíkosmókusüreggel.
    Próbáld beszerezni az elkövetkezendő cserenapok valamelyikén.
    Megértésedet köszönöm.

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A pókfészked az Erdei tisztáson van, a Vadasparkban találod meg.
    A kép nálad készült.
    upload_2025-5-14_17-33-59.png
    Megértésedet köszönöm.

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. macimami1958

macimami1958 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. Közben rájöttem hogy a másik farmomon van. Elnézést hogy feleslegesen raboltam az időtöket.

Luminary kedveli ezt.