Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szívesen, :)

Áthoztalak a korábban javasolt Segítségkérő topikba, hogy ne a Panaszládát off-oljuk szét.

Megtörtént az újabb ellenőrzés, Kollégám segítségével.

Tegnap délután 17:02 és 17:03 perckor beadtál 86 + 26 koponyát a 7. szint feladatába.
    Összesen 112 db koponya került beadásra.
    Ha elültetted volna előzőleg a koponya eventnövényt, akkor nem tudtál volna ennyit beadni, mert 29 db kell a teljes terület beültetéséhez a jelenlegi földekkel.
    Maximum 83 darabot adhattál volna be egyazon időben.
    Kosarat nem vásároltál, visszamenőleg is ellenőrizve lett: ahol csak 81 darab a beadásod, ott megtörtént a 29 mag elvetése.

Inkább többször ellenőrizd, mielőtt beadsz a feladatba, főleg, ha lassabb a géped, vagy az internethálózatod.
    Amikor ilyen elhomályosodást tapasztalsz, akkor inkább ne is adjál be semmit, amíg nem stabilizálódik a helyzet.

Amikor egy területre visszatérve látszólag nem történik meg az aratás, vetés vagy tápkeverés, akkor zavar lehet az internetkapcsolatban, vagy
    túl hamar kiléptél a játékmezőből, és nem volt meg még a szerver oldali megerősítés a farmos munkálataidról...
    Az adatok a szerverig nem jutnak el maradéktalanul, emiatt a visszaérkező adatok is hiányosak, vagy sikertelenek.
    A lassú net okozhatja ezt.

Mindig várj pár másodpercet, mielőtt műveletvégzés után átlépsz egy másik farmterületre.
    Azaz, ha ezt a jelenséget tapasztalod, lassíts kicsit a műveletvégzéseden, illetve ellenőrizz internetsebességet.
    Ilyenkor a router és a számítógép kikapcsolása, majd pár perc pihenő után visszakapcsolása is segíthet.
    (Először a gépet, majd a routert kapcsold ki, pár perc pihenő után, először a routert utána számítógépet kapcsold vissza.)

Kérlek, végezz el most egy süti- és gyorsítótártörlést is, vagy CCleaner-es takarítást, ha ismered.

Néhány javaslatot tudok még adni, ha lassú, akadozó játékot tapasztalsz: Javaslatok a lassú, akadozó játék ellen

Mivel ennél többet itt a fórumon nem tudunk Neked segíteni, ha elégedetlen vagy a válaszunkkal, vedd fel a kapcsolatot a support-tal.

Itt éred el őket:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.

A regisztrációs e-mail-címedre várd a választ, vagy olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is tudod írni ilyenre, ha szükséges.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Hosszabb időt is igénybe vehet az ügyintézés.

Türelmedet kérjük.

Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Dolphin, -ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  2. baltha54

baltha54 Junior szaki

Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni a Bámulatos szörföskunyhó 3 szerettem volna a helyére tenni, de sajnos nem találom hogy hova, és keresném a Hoppácska dekoromat, hogy van-e ilyenem? baltha54 ID: 1865723 köszönöm

3. scania7

scania7 Járnitanuló

Köszönöm a választ!Üdv...

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

kosár vásárlással indítottam az eventet...

lennie kellene 180 + kezdő adag mennyiségű 10 órás növénynek...

sajnos nincs....

az event ablakba még talán az első napon be tudtam adni 3 tételben a 10 órás növényt... úgy hogy az 5 órás növény ültettem el...

Azt hittem majd jóváírja a haladási sáv... ez egy kellemetlen hiba... s már megint a pénztárcámat érinti... irgum burgum...

nézzetek rá kérlek...

-Holdfeny- ID: 23159877

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Bámulatos szörfös kunyhó 3 dekor egy gyár típusú dekor, ez jelenleg a Dobozodban található a Váza ikon alatt. Ez egy önálló dekor, a Szörfös kunyhó 1. dekor 17. fejlesztése.
    Az ismertetőt a dekorról ITT találod.
    Az a Te döntésed, hogy melyik területre teszed ki.
    Hoppácska dekort nem találtam Nálad, ezt a dekort nem szerezted meg.
    Ez egy 2019-ben megvásárolható csomag eleme volt, itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bájos-papagájos-csomag.18537/
    További jó játékot!

baltha54 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    továbbítottam jelzésedet kivizsgálásra.
    Akik első nap jelezték ilyen jellegű problémájukat, azok rögtön kivizsgálásra kerültek.
    A válaszig türelmedet kérem.

7. Dolphin

Szia,
    köszönjük a türelmedet.
    A tévesen beadott Ammonitesz jóváírásra került a farmodon, a beadásokért járó jutalmak pedig törlésre kerültek a pajtádból.
    További jó játékot!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm;)

A jutalmak meglétét nem is néztem:wuerg: De így oké;)