Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia Ismét!

Nagyon sajnálom, hogy így döntöttél.

Kérlek jól gondold meg, hogy valóban abba szeretnéd-e végleg hagyni a játékot.

Amennyiben csak pihentetni szeretnéd, semmi akadálya, a későbbiek folyamán bármikor visszatérhetsz a játékosfiókodhoz, és a felhasználónév valamint a jelszó segítségével ismételten birtokba veheted azt.

Amennyiben azonban úgy döntesz, hogy biztosan soha többé nem szeretnél játszani a jelenlegi fiókoddal, akkor a Supportnak kell írnod ez ügyben.
    Ehhez segítséget ezen a linken találsz:

https://board-hu.farmerama.com/threads/felhasználó-fiók-farm-törlésének-lehetősége.489/

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy amennyiben a játékosfiók töröltetése mellett döntesz, az végleges és visszavonhatatlan műveletet von maga után. Jól gondold meg tehát döntésedet, és aszerint járj el!

Remélem, azért találkozunk itt a fórumon még!
    Minden jót addig is!

2. Enike**

Szia!

Kérlek, jelentkezz ki a játékból, majd vissza.
    Ellenőrizd, hogy a rendelkezésedre áll-e a kapott minijátékhoz való 2 bankárlámpa.
    Jelezz vissza kérlek.

Ha a minijáték során elakadsz, akkor ne frissítsd az oldalt, hanem lépj ki belőle.

3. columboides

columboides Fórum-zöldfülű

Szia ,nagyon szépen köszönöm ,hogy utána néztél . Így már számomra is érthető ,egyértelműen én hibáztam mert 50.000.000 millióért akartam kirakni csak elnéztem egy nullát. mindegy ez van valakinek sikerült örömet szereznem . További szép napot !

smoldering és Enike** kedveli ezt.
  4. Zsuzsa541125

Zsuzsa541125 Utánpótlás-írogató

Szia még nemkaptam meg(

Zsuzsa541125

Enike** kedveli ezt.
  5. Enike**

Szia!

Sajnálom. Sajnos a piacnál nagyon oda kell figyelni az ilyen drága tételeknél, hogy hány számjegyet ír be az ember, ha el szeretne adni valamit.

6. nita191277

nita191277 Fórum-zöldfülű

Sziasztok olyan problémám akadt hogy eltüntek a gesztenye fáim .. egyetlen egy darab sincs megtudnátok nézni hogy mi történt velük ?? :'( Gazda: nita191277 ID: 22495350

Utoljára szerkesztett: 24.5.23
  7. Enike**

Szia!

Emlékeid szerint mennyi volt belőlük, honnan szerezted, mikor használtad őket utoljára?

8. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Köszönöm szépen a választ.

Enike** kedveli ezt.
  9. Enike**

Szia Ismét!

Ellenőrizd, hogy a rendelkezésedre áll-e a kapott minijátékhoz való +2 bankárlámpa azon kívül, amit bekevertél a malomban.

Köszönöm a türelmet.

10. Enike**

Szia!

Ellenőrizd, hogy a rendelkezésedre áll-e a minijátékhoz kapott 2 bankárlámpa.

Köszönöm a türelmet.

11. bagdilili

bagdilili Utánpótlás-írogató

Szia!
    Az event kezdetén nem tudtam használni az ajándék két bankárlámpát. A frissítés során elvesztek. Köszönöm a segítséget. ID 33097381

12. nita191277

nita191277 Fórum-zöldfülű

a kosárból vásároltam és ha jól emlékszem titok fa ként is szereztem belőle ..régen használtam már öket mert nem volt rá szükségem most viszont akartam .. pontosan nem tudom mennyi volt kb olyan 6-8 db

13. Enike**

Szia!

Ellenőriztük a fiókodat.

Sajnos frissítetted a minijáték ablakát, miközben játszottál.
    A farmodra visszatérve láthatod, hogy visszakaptad a rendszertől a 2 db kezdő bankárlámpát.
    Kérjük, hogy ne frissítsd minijáték közben a játék ablakát. Ha elakadsz minijáték közben, lépj ki belőle.

Köszönjük.

stb_farmer kedveli ezt.
  14. Rózsa7

Rózsa7 Utánpótlás-írogató

Szia,
    ma eltűnt 4 bankárlámpám. Miután elkészült a malomban, le akartam játszani, beléptem a játékfelületre, s azonnal megjelent a kis virágocska, de csak forgott, forgott. Kiléptem, majd vissza, de nincsenek meg a lápáim.

Köszi,
    Gazda: Rózsa7 ID: 9075504

15. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Fiókodat ellenőrizzük az eltünések miatt, a kivizsgálásig türelmedet kérjük.

stb_farmer kedveli ezt.
  16. Enike**

Szia!

2021-04-10 22:32:15-kor elajándékoztál egy gesztenyefát az Ajándékozási és kereskedelmi napok keretén belül. A megajándékozott nevét adatvédelmi okokból itt nem közölhetem.

Sajnos ezen kívül nem találtam erre a fára utaló nyomot a rendszerben.

Köszönöm a türelmedet.

stb_farmer kedveli ezt.
  17. Rózsa7

Rózsa7 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. És elnézést, lehet, hogy tévedtem, 3 lámpa tűnt el, nem 4.
    Rózsa7

18. zsütter

zsütter Junior szaki

Sziasztok!
    Az új eventnél megcsináltam a 12. pályát időn belül és kidobott a rendszer és nem kaptam semmilyen jutalmat.
    Tudnátok segíteni esetleg ?
    Farmnév: zsütter
    ID: 2172197

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Hiába írod le több helyre is a panaszodat, ha nincs szolgálatban moderátor, akkor nem tudják megoldani a problémádat.
    Viszont, ha megérkezik a modi, csak több munkája lesz a többszörös panasz leírása miatt.

Kuzdern és stb_farmer kedveli ezt.
  20. banzsu61

banzsu61 Járnitanuló

[Bocsi eddig mindég jött a válasz, ezután majd várok. Köszönöm

-ágianyu33- kedveli ezt.