Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. narancs69

narancs69 Junior szaki

Rendben,köszönöm szépen!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét.

Ellenőrzésünk alapján már szerencsésen rájöttél a problémára :)
    Elültetted a magokat és azután tudod folytatni a feladatot.

upload_2025-5-24_17-53-22.png

Ne feledd, hogy a kifejlett növényeket csak a feladatba tudod beadni, és csak a minijátékból szerzett magokat tudod elültetni.

Sok sikert. :)

Dolphin és narancs69 kedveli ezt.
  3. narancs69

narancs69 Junior szaki

Köszönöm szépen˘!

Othep kedveli ezt.
  4. Pásztorlányka

Pásztorlányka Utánpótlás-írogató

A 25. pontnál tartok és nem kaptam meg a felhősor. Kérem a segítséget.
    Pásztorlányka ID: 11641408

5. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

upload_2025-5-27_17-51-46.png
    Szia!
    A Felhősort a bal oldali oszlopban, kizárólag a 22.sor teljesítése után kapod meg.

Kérlek olvasd el az Eventismertetőt figyelmesen!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sárkányfogó-rejtélyek.26335/

További jó játékot kívánunk!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük a türelmedet.
    Ellenőrzésem szerint már aktiváltad a felhősort. 2025-05-29 15:35:56 órakor lesz aratható állapotban. Kérlek ne írj több bejegyzést egy témában, azzal nem gyorsítod meg a folyamatot.
    Köszönöm.

Swartsch, Othep és Dolphin kedveli ezt.
  7. dite53

dite53 Junior szaki

Szia! A farmomon nincs dollár bankjegy gaz, nem tudom el vetni. Megnéznéd mi a gond? Köszönöm a segítséget! ID:13370416 dite53

Utoljára szerkesztett: 29.5.25
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztalak ide a Panaszládából, mert az nem alkalmas hely segítségkérésre.
    Kérlek, ellenőrizd a megadott adatokat, mert sziládi 53 és a megadott ID-val nem találok farmot.
    Ezek nélkül csak találgatni tudok:
    - a kapott magokat elültetted már, a Baha Ültetvényen,vagy a Főfarmon
    - ha már arattál, akkor beadtad a Megrendelőnek, ezért fogyott el, ekkor várnod kell, mire a rendszer ad újra 5 magot (5 óra elteltével)
    - elvetetted a magot, s utána intézted a területrendezést, s így véletlenül a földekkel együtt törlődtek a magjaid is.
    Ha javítod az adatokat, akkor be tudok nézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

9. kedit0505

kedit0505 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Keresem a Nyugis oroszlán dekoromat, a Díszkerti talány hétvégi küldetések egyik nyereménye volt, és ezeket mind befejeztem, lehet, hogy ezt kitettem valahova, de nem találom. ID:25408763

10. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Továbbítottam a kérdésed az erre jogosultak felé, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

11. John29

John29 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítségeteket kérném a Tüzes krokodil nevű dekor megtalálásában. Raktárban nincs, kitéve sem találom sehol illetve nem is emlékszem hogy kiraktam volna. Előre is köszönöm!
    John29
    ID: 2017414

12. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Keresem én is a Díszkerti talány mind a 3 kitehetőjét, mivel befejeztem az eventett és egyik kitehetőm sincs meg!Előre is köszönöm a segítséget!
    Gazda: Ibolya51 ID: 10494510

13. -Sudden-

Sziasztok.
    A dekorok (+)-os tulajdonsággal rendelkeznek, ezért ha a (+)-os tulajdonságukat még nem használtátok el vagy nem helyeztétek ki és töröltétek őket, addig a felhőről kattintva nem jelennek meg.

Először vagy helyezzétek ki és arassátok le őket ahányszor szükséges, ekkor megkapjátok a bónuszaikat is vagy ha úgy érzitek, hogy a felhő tulajdonsága jobban megéri a számotokra, akkor helyezzétek ki a dekorokat egy földterületre és töröljétek ki őket, így már fel tudjátok helyezni a felhőre őket.

Az, hogy az adott (+) tulajdonsággal rendelkező dekor mit ad, arról itt tudhattok meg többet: KATT.

Kérlek jelezzetek vissza, hogy a dekoráció fülön megtaláljátok-e a dekorokat, a nevüket a fentebb linkelt oldalon megtaláljátok.
    Megértéseiteket köszönöm.

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  14. zsiraimiklosne

zsiraimiklosne Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítségeteket kérném a Tüzes krokodil nevű dekor megtalálásában. Raktárban nincs, kitéve sem találom sehol illetve nem is emlékszem hogy kiraktam volna. Előre is köszönöm!
    zsiraimiklosne ID: 19625663

15. -Sudden-

Szia.
    Továbbítottam a kérésed az erre jogosultak felé, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

16. John29

John29 Fórum-zöldfülű

Szia! Sajnos nincs a dekorációs fül alatt amit keresek. A másik két dekort (Hűvös pingvin) 2hete már kiraktam, (Nyugis oroszlán) pedig a mai napon raktam ki a napraforgódombra. Egyedül a Tüzes krokodil dekort nem találom. Megnéznétek nekem hogy esetleg ezt is kitettem valahova csak nem emlékszem rá!
    Üdv.John29

17. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni a díszkerti talány eventet tudtommal maradéktalanul megcsináltam de az egyik dekorom a hűvös pingvin hiányzik hol kell keresni mert a raktárban nincs és még nem raktam ki sem.
    fannika2006 ID:11046555
    segítségeteket előre ia köszönöm

18. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Szia!Segíts kérlek!Tüzes krokodilt nem tudom hova tettem ki!ID:33327404

19. -Sudden-

Szia.
    Köszönöm a visszajelzésed.
    Továbbítottam a kérésed az erre jogosultak felé, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

20. KataMara

KataMara Fórumlakó

Nagyon szépen köszönöm a segítséged, megvan mind a 3 kitehető a dekorok között voltak, most kitettem mind a hármat

Dolphin, Luminary és -Sudden- kedveli ezt.