Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérdésedet továbbitottam vizsgálatra, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!

zsütter kedveli ezt.
  2. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Jó reggelt,sziasztok!
    Ma reggelt beadtam az Első nap munkában gazdaköri 6.feladatának utolsó beadandóit,amiért kapni kellett volna 1 Ládás válogatások ládáját,ami sajnos nem érkezett meg.Megnéznétek merre kering?

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, adj farmnevet és ID-t.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

4. §Böbe13§

Bocsika,most értem haza!
    Farmnév:§Böbe13§
    ID:17502368

5. Othep

Szia.

Köszönöm, hogy hoztad az adatokat.
    Egyelőre türelmedet kell kérjem: jelen pillanatban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Köszönöm szépen. :)

§Böbe13§ kedveli ezt.
  6. rezsder

rezsder Utánpótlás-írogató

Farmnév: rezsder, ID szám:1725222
    Tavaly minden szezont megcsináltam. Ennek ellenére egy dekorom hiányzik. A dekor neve: calavera szuvenír. Megnéztem felhőn, a kihelyezett dekorok között. Nincs. Mivel sosem ellenőrzöm, hogy a kapott szuvenír a raktáramba került, így nem is vehettem észre, hogy megérkezett vagy sem. Talán nektek van lehetőség, hogy visszamenőleg megnézzétek, hogy az adott szuvenírt megkaptam-e. Vannak hibák a játékban, de annyira nem zavaró mint ez. (Ilyen hiba a party zseton. Kipörgetem és nem írja jóvá a rendszer.) Sok mindent kell beadni egy-egy szezon alkalmával. Sajnálnám, ha ez a dekor nem kerülne elő.
    Ellenőrzéseteket és válaszotokat türelmesen várom. Előre is köszönöm a segítséget.

7. Othep

Szia.

Valóban sok apró, olykor bosszantó hiba van a játékban, de a Party pörgetéssel nincsen baj.
    Rengeteg ilyen ellenőrzést végeztünk már. A játék semmit nem nyel el, így azt is jóváírja.

Figyelmedbe ajánlom a linken található írást, talán segít megvilágítani a helyzetet.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ki-is-az-a-csocsoovb.7672/page-13#post-1205432

Ugyanakkor persze ellenőrzést is kérhetsz farmnévvel, ID-számmal és időponttal, hogy mikor tapasztaltad a jelenséget, mit nézzünk:

Szuveníres kérésedet továbbítom, de várnod kell.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban. Ezért türelmedet kérem.
    Amint megtörténik az ellenőrzés, jelentkezem az eredménnyel.

stb_farmer és smoldering kedveli ezt.
  8. dundika71

dundika71 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az lenne a problémám, hogy a 39. pályát már kétszer időn belül megcsináltam és nem adja a plusz jutalmat ide. Mi lehet a probléma?
    Gazda: dundika71 ID: 34036773

9. Othep

Szia.

Az eventcsevegő nem segítségnyújtásra tervezett hely.
    Moderátor ritkán néz be oda.
    Ha gondod, problémád akad, valamelyik Segítségkérő topikot keresd fel, pl. ezt, ahová most hozzászólásodat áthelyeztem.

Jelen pillanatban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, ezért türelmedet kérem.
    Amint az ellenőrzés megtörténik, hozom az eredményt.

10. semmirevaló

semmirevaló Fórummogul

Sziasztok! Két dekorom el tünt "szakura forró fürdő". Négy darab volt és ki akartam rakni a házik kedvencek területére és csak kettőt rakot be a gép. semmirevaló Id 49645828 Köszönöm szépen a segítséget!

11. Othep

Szia.

Nem tetted ki már valahová őket?
    Körülnéztél felhőkön, Világítótorony területén, Kincses szigeten és minden dekoros területen?
    Raktárházba (Múzeum) nem raktad?

Egyelőre türelmedet kell kérnem. :)
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint megtörténik az ellenőrzés jelentkezem a válasszal.

stb_farmer és semmirevaló kedveli ezt.
  12. semmirevaló

semmirevaló Fórummogul

Köszönöm a válaszodat, de nem tettem ki sehova ugyan is géppel szoktam kiraki ha valamiből több van.

13. semmirevaló

semmirevaló Fórummogul

Bocsi, jobban át néztem a szóban levő területet és valóban meg találtam a két dekort!

14. Othep

Szuper!
    Nagyon köszönöm, hogy visszajeleztél.
    Legyen szép napod. :)

stb_farmer kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést:

Már 2023-05-06-án 06:08:36 órakor teljesítetted ezt a feladatrészt.
    A ládát pedig 2023-05-13-án 07:01:34 órakor bontottad ki, amiből egy Virágos dallamok (+) dekort kaptál.

A hosszú várakozásért elnézést kérünk.
    A türelmedet köszönjük. :)

stb_farmer kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Az ID-számod nem megfelelő.
    Kérlek, hozz egy helyeset.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. aragorn*

aragorn* Haladó

Segítséget szeretnék kérni, nem találom Rackó dekor ajándékát, a fagyoskodó juhokat

köszönettel: aragorn* ID: 2925871

18. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján valóban nem kaptál semmilyen jutalmat.
    Végezz el egy takarítást.
    Megkerülnek az elveszett malomtermékeid.

zsütter és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Othep

Szia ismét.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Először 2023-05-27-én, 08:30:22 órakor kezdted el, majd 2023-05-27 08:34:27 befejezted be a minijátékot.
    És megkaptad a 20 csillagos érmét.
    Másodszor ugyanezen a pályán 2023-05-28-án 10:49:58 órakor és 2023-05-28-án 10:54:01 órakor játszottál.
    Sikeresen megoldotta ugyan, de a plusz ajándékot nem sikerült megszerezned. Mert jóval túllépted a teljesítési időt.

stb_farmer kedveli ezt.
  20. §Böbe13§

Szia!
    Akkor már nincs is csak 1 kérdésem,ha teljesitettem,akkor hová tűntek az ékszer teknőseim,mert azt határozottan tudom,hogy oda adtam be,mert nem volt teljesítve.Ezután mindent adminisztrálni fogok!;):DDühös vagyok,nem kicsit,nagyon,de nem Rád!Köszönöm!