Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Zümmögő méh szuvenírt nem szerezted meg 2021. áprilisban, a 29. szintig jutottál, a szuveníreket a 39. szinten lehet megszerezni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/zümmögő-méh-szezon-15.21112/
    A Szörf szuvenírt sem szerezted meg, itt a 38. szintig jutottál:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szörf-szezon.21373/
    A Csillagszóró szuvenírt a Világítótorony területre helyezted ki, a bal alsó sarkot vizsgáld át tüzetesen.
    A Vakációs szuvenírt a Kerge kertben helyezted ki, középen alul nézz körül, s meg fogod találni.
    Sok sikert a keresgéléshez. A két hiányzót meg majd figyeld, mikor kerül be a Farmáruda kínálatába, az első felhőhöz 3 szuvenír újdonságként a mostani kínálatban rövid ideig megszerezhető.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Köszönöm szépen a segitségedet! Nem tudod véletlenül megvásárolható lessz e a hiányzó szuvenírek! :)

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha végig olvastad előző válaszomat, akkor ott van a mostani kérdésedre a válasz :)
    Idézem:
    "A két hiányzót meg majd figyeld, mikor kerül be a Farmáruda kínálatába, az első felhőhöz 3 szuvenír újdonságként a mostani kínálatban rövid ideig megszerezhető."
    További szép napot!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Köszi.....igen igen...figyelmetlenül olvastam! :)

Dolphin kedveli ezt.
  5. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

Zsoka1953 ID1947931 végig csináltam az eventet a felhősor is megvan de nem találom a Piszkos kirakó dekort

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos még nem vagy kész az eventtel, mert a puzzle-k hiányosak. Amelyik dekort keresed, az a Pimasz kirakóstolvaj, a Kung-fu tigris puzzle képet kell kirakni, hogy megkapjuk. Az eventismertetőben ez a 10-es számú kép. Azt az oszlopot még el sem kezdted.
    Az eventismertetőt itt éred el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-múlt-kincsei-2024-május.24978/#post-1387987
    A kép nálad készült.
    upload_2024-6-12_8-45-4.png

Ezeket a képeket kellene még kiraknod, hogy megkapd a felhőre való dekort. Még este 10-óráig végezhetsz vele, de egy kis Borostyánkő pótlásra gondolj, hogy ne vesszen kárba az eddig belefektetett energiád. Elvileg még 2x tudnád ma beszedni a Borostyánköveket, hogy időd is legyen a kirakóssal foglalkozni. A Gazdaboltban többféle Borostyánkő csomagajánlat van.

A gazdaboltban megvásárolható az alábbiak szerint:

Sok sikert a befejezéshez!

7. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

köszönöm

Luminary kedveli ezt.
  8. whiteswam11

whiteswam11 Haladó

Szia! Már tegnap befejeztem az eventet, de nem tudtam kirakni a felhőre a kitevőket. Gondoltam ,ha teljesen vége lesz .Most pedig nem találom eltűnt minden a felhő is meg a kirakók is. Nem is kapom vissza már? Nagyon sokat dolgoztam érte ,hogy sikerüljön. Nagyon sajnálom. ID: 21206344

9. Luminary

Szia!

Sajnos nincs jó hírem, mert egy nagyon fontos lépés kimaradt. A játék naplója szerint a felhősort nem váltottad ki. Ez a középső - az ismertetőben 18-sal jelölt mező - ami a 3 út találkozásánál, 30 Borostyánkő beadása után jutalmazott meg a felhősorral.
    Látom, hogy mind a 3 dekort megszerezted és a raktáradban vannak, de így sajnos nincs mire felpakolni őket. A ki nem váltott felhősor képe az event végeztével már nem elérhető, azért nem találod.
    A dekorokat a Váza ikon / Dekorációk címszó alatt keresd.
    Amennyiben 100%-ig biztos vagy benne, hogy kiváltottad, akkor kérlek, hogy a Supporttal vedd fel a kapcsolatot, mert én ennél többet itt nem tudok segíteni.
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem tudok belépni a játékba. Reggel 7 óra óta kísérletezem, azt a választ kapom, hogy az oldal nem válaszol. Most a fórumot elértem, tehát valameddig betölt.
    Van valami infótok arról, hogy mikor lesz elérhető?
    ID: 40951777
    Gazda neve:-gyöngy-581

PS: Meglett a farm, sikerült belépnem, remélem marad is. Elnézést a türelmetlenségemért :)

Farmeranyu39 kedveli ezt.
  11. Farmeranyu39

Farmeranyu39 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Én sem tudok belépni egyetlen böngészővel sem.

12. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Nálam ugyanez a helyzet. 85 %-ig legfeljebb, azt is csak időnként. Ha frissítek, akkor pedig sokáig be sem tölt.

U.I. Most éppen betöltött, de semmit nem enged csinálni. Már a napi ajándékot sem engedi leszedni.

Utoljára szerkesztett: 13.6.24
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nekem Chrome-ból sikerült miután engedélyeztem a havi frissítéseket a böngészőben, próbáljátok meg Ti is :)

Luca_511 kedveli ezt.
  14. Luminary

Sziasztok!

A Központban tudnak a belépési problémákról, a hiba elhárítása folyamatban van. A probléma megoldásáig türelmeteket kérem.
    Köszönöm

Dolphin, Swartsch, Luca_511 és 3 más kedveli ezt.
  15. Luminary

Sziasztok!

Köszönöm a türelmet, a Központ értesítése alapján megoldódott a belépési probléma.

Nekem már sikerült belépnem Chrome böngészőben és kliensben is. Próbáljatok meg ismét belépni, frissíteni.
    Köszönöm.

Dolphin, Luca_511 és Swartsch kedveli ezt.
  16. Norbi005

Norbi005 Junior szaki

Sziasztok.
    Anyák napi szuvenír kitehetőt keresem, úgy rémlik megszereztem tavaly.
    Megnéznétek?
    Köszönöm.
    ID: 19686106

17. Sozinho

Sozinho Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Alkimistalabor 1 -et keresem, hogy rá tudjam tenni a fejlesztéseket.
    Köszönöm a segítséget!
    ID: 1857430

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, ezért a farmodra betekintés nélkül próbálok segíteni neked.

Mivel ezt a dekort mindenki megkapta, aki a megjelenése óta belépett a játékba (július 2.-áig érhető el), akkor ha még nem raktad ki valahová, akkor a Láda / Váza ikon / Dekorációs tárgyak fül alatt ott kell lennie.
    Használd a keresőfunkciót.

(A kép illusztráció, nem a farmodon készült.)
    upload_2024-6-16_13-37-37.png

Ha esetleg kitetted valahová, a függöny segítségével meg tudod találni az alapdekort is.
    - Végigpásztázod az egyes területeket úgy, hogy megfogod a függönyt, mintha rá akarnád helyezni az alapra.
    Ha azon a területen van, ahol keresed, akkor az alap közelében pirossal jelezni fogja a játék és összerakhatod őket.

- Ahová nem rakhatnád ki, ott áthúzva jelenik meg a függöny a menüben, ott nem érdemes keresni.

Nézz be a Múzeum(ok)ba is, ha tartasz kinn ilyet.

Ha így sem találod, jelezz vissza kérlek, és elviszem ellenőrzésre.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Sozinho

Sozinho Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ! Megtaláltam, a Napraforgódombra raktam. :)

Othep kedveli ezt.
  20. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

_livia70_ID:14472888 a csillagszóró szuvenirt keresem ha segitenétek megköszönném