Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Szia ,igen oda benéztem és meg van. Csak az uj helyre nem tudom kirakni,ott nem mutatja,hogy meg van..... Köszi a segítséget ,azt bánom ,hogy kiváltottam érméért és nem tudom kirakni,pedig 98% -on vagyok.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Valóban bosszantó, ha szükség van rá, és mégsem használható most.
    De ne bánd, hogy kiváltottad.
    Attól, hogy a mostani albumba nem lehet beragasztani, a következők valamelyikébe biztos bekerül.
    Próbálj meg az Automatából matricát szerezni. Ha sok matricád hiányzik, esély lehet onnan pótolni, szerezni belőlük.

upload_2025-8-31_10-44-17.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. szivárvány93

szivárvány93 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Pár alap dekort keresek, amikhez még van feljesztésem, de nem találom az alapokat. Szerintem a felhősorokon lesznek.
    Átnéztem mind a többszázat, sok mindent találtam, de ezeken lehet átsiklottam.
    szivárvány93
    ID: 5180924
    - Bele a közepébe
    - Hencegő
    - Koboldkincs
    - Kávéimádó
    - Mariachi-ház
    - Rend a lelke
    - Siló
    - Tudományos labor
    - Uralkodói trón
    Köszönöm, ha segítetek.

4. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérésedet.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

5. Othep

Szia ismét.

Kollégám utánanézett a hiányolt dekorjaidnak:

Nem szerezted meg az alap "Bele a közepébe 1" dekort, szóval nem fogsz tudni mit fejleszteni.
    A "Kezdő hencegő" dekor a "Ünnepi ajándék felhősor 4"-en van fent.
    A "Koboldkincs" dekorod a "Napfényes felhősor 1"-en találod.
    Nem szerezted meg az alap "Kávéimádó" dekort, itt sem fogsz tudni mit fejleszteni.
    A "Harmonikus Mariachi-ház 4" (amit Te Mariachi-ház-ként keresel) kint van a házikedvencek futtatójában.
    A "Rend a lelke mindennek" dekor a "Bogártámadás felhősor"-on üldögél.
    A "Két csillagos siló 1" dekort (amit Te Silóként keresel) szintén a házikedvencek futtatójában találod.
    "Haladó tudományos labor" dekor (amit Te Tudományos laborként keresel) szintén a házikedvencek futtatójában találod.
    "Egyszerű trón" dekor (amit Te Uralkodói trónként keresel) a "Vízisís látványosság felhősor 1"-en van fent.

Nem tudom, cserélhetőek-e, de amennyiben igen, a hiányzó dekorokat megpróbálhatod megszerezni valamelyik Cserenapon.

Kérlek, amennyiben lehetséges, ne hagyd felgyűlni a keresni valókat, illetve 3-4 db-nál többet ne hozz egyszerre.
    Illetve jegyzetelhető, megjegyezhető, hogy mit hová teszünk.
    Mivel nekünk ugyanolyan nagy munka átnézni a farmot, keresgélni, ezért nem biztos, hogy mindig van ennyi kapacitásunk.
    Köszönjük. :)

kigyo51, zsani_apja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Sziasztok modik!

A boszorkányos gombakuckóm elveszett, vagyis nem is emlékszem, hogy valaha is megszereztem volna. Viszont most a Party pörgetés dekorvásár nem hozza fel nekem megvásárolhatónak a paszulyon, vagyis nincs e dekor mellett kék kosár.
    Kérlek benneteket keressétek meg nekem.
    A fáradozásotokat előre is köszönöm.

Gazda: kbetti9393 ID: 19838141

Utoljára szerkesztett: 31.8.25, 14:07
  7. szivárvány93

szivárvány93 Utánpótlás-írogató

Szia! Nagyon szépen köszönöm!!

Othep kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérésedet.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Othep

Meg is érkezett a Kolléga:

upload_2025-8-31_15-5-23.jpeg

A Vörös rózsák felhősoron találod, most épp nem aktív, le tudod is szedni róla.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Hálásan köszönöm nektek! Nem is tudom mi lenne velem nélkületek. Le vettem a felhőről, majd meg is vettem a felhőhöz a hiányzó dekort ami a Kanduriana-lak volt, és így teljes ez a party pörgetés 10 -es felhősorom. Very happy
    Thx.

Utoljára szerkesztett: 31.8.25, 14:32
    Othep kedveli ezt.
  11. akitakutya

akitakutya Törekvő

Még nincs válasz. Jövő héten nem leszek gépközelben. Jó estét kívánok!

12. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Sziasztok!

Ide kaphatok választ! Valamint az ismertetőbe az alábbi van ami elszomorító: "korlátan számban megvásárolható kategóriába tartoznak, csak abban az esetben vásárolhatók meg, amennyiben még 1 darabbal sem rendelkezünk belőle" amennyiben a jó farmer szeretne többet is belőle ha van akkor igazságtalan az, hogy csak minimálisan csak eggyel rendelkezhet. Valamint ha így is van akkor miért engedi nekem pl 1 db Vízicsúszda megvásárlását ha már rendelkezem vele?

Üdv. :)

Utoljára szerkesztett: 31.8.25, 17:30
    zsani_apja kedveli ezt.
  13. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Szia!

A farmnevemmel természetesen és a jelszavammal ami nem az id számom xD és Köszönöm a megnyugtatást és a segítségnyújtást meg -BombadilToma- játékostársunk magyarázatának belinkelését ami mindig hasznos számunka, hiszen sokszor ha írhatom így életmentő!
    Jó játékot és sikeres eventeket. 8)

kigyo51, -ágianyu33- és zsani_apja kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

Én rendelkezem Vizicsúszdával (ami csak egyszer vásárolható meg), és jelenleg nem is jelenik meg a megvásárolható tételek között a farmomon.
    Így nem értem pontosan a kérdésedet.
    Kérlek, fejtsd ki bővebben, mire gondolsz.

Sajnos arra, hogy mit, mikor és miért tesznek elérhetővé a Központban, nincs ráhatásunk, és információnk sem.

Szomorkodni ezek miatt nem érdemes, mindig van esély arra, hogy hiányolt dolgok újra játékba kerülnek. :)

Kuzdern, -ágianyu33- és Doggyra kedveli ezt.
  15. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Szia!

Ezt mit takar pontosan vagyis a KP "KP hatáskörébe tartozik" ?

A kérdésem az, hogy én is rendelkezem Vizicsúszdával de mégis megvásárolható, nem gond ez sőt örülök csak akkor a tájékoztatás megtévesztő. A következő vásárlási lehetőségnél se lesznek azon tárgyak megvásárolhatóak melyekből már van nekünk? Valahol olvastam (már rég volt és linkelni nem tudom), hogy vásárolható volt vagy vásárolható lesz többször is vagy legalább kétszer, igaz ez?

Üdv. 8)

16. Othep

A KP Központot jelent, azaz a céget, a Bigpointot, akié a Farmerama játék.

Mint írtam, én is rendelkezem Vízicsúszdával és nem is jelenik meg a vásárolható tételek között.
    Nem kevered esetleg másik farmoddal, másik csúszdával?
    Elviszem a Kollégáknak, ezt az esetet.
    Erről a farmodról van szó, aminek a Hóember-doboz kapcsán megadtad már az ID-det?
    Ha esetleg másikról, annak kérlek add meg a nevét, ID-számát.

zsani_apja és Doggyra kedveli ezt.
  17. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Szia!

Köszönöm a magyarázatot. Nem keverem és igen ezen a farmomon. Rendben és köszi.

Üdv. 8)

zsani_apja és Othep kedveli ezt.
  18. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia kedves Doggyra!
    Sajnálom, hogy a KP rövidítésem gondot okozott neked, valóban NEM kellett volna rövidítsek, elnézést Kérek érte!
    Ahogy kollégám jelezte is neked, KP a válaszomban Központot takart! ;)
    Mégegyszer elnézést , további sikeres játékot kívánok!

kigyo51 és Doggyra kedveli ezt.
  19. Othep

Szia ismét.

Megkérdeztük a Központot a Csúszdával kapcsolatban:
    Válaszuk szerint semmi probléma. Ha meg tudod venni, nyugodtan vásárold meg. :)

kigyo51, zsani_apja és Doggyra kedveli ezt.
  20. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Szia!

Köszönöm, hogy levizsgáltattad és a segítséget is. Viszont akkor itt - kattints - nem teljesen fedi a valóságot de természetesen örülök neki.

Jó játékot és sikeres eventeket! 8)

zsani_apja és Othep kedveli ezt.