Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszöntelek benneteket új év alkalmával, és egyben szeretném kérdezni, hogy a kis Mufurctojáskát hogy találom meg, amit kiváltottam az Ünnepi boltban? :)
    Luca_511 ID: 13667325

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos nincs jó hírem. Azért nem találod a Hócsúszda kaszkadőrei dekorodat, mert 2024-12-24 22:11:27-kor elcserélted, kaptál érte 1 db Páncél Pannit. Következő csere napon próbálj majd belőle szerezni magadnak. Megértésedet köszönöm!

3. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Mufurctojás dekorod bent van a Dobozban, a Váza alatt. Gondolom Építőmesterrel szeretted volna kitenni, s ott nem találtad.
    Tojás típusú dekort csak kézzel, manuálisan lehet kirakni területre, a Váza alól.
    Sok sikert Neked is!

Luca_511 kedveli ezt.
  4. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszönöm szépen. Erre nem gondoltam. :D

5. dani1013

dani1013 Utánpótlás-írogató

Vedd könnyedén dekort nem találom .Szeretném ha segítenél megkeresni dani1013 és a 38415832 a számom Boldog újévet

Utoljára szerkesztett: 1.1.25, 15:03
  6. Dolphin

Szia,
    a keresett dekort a Hajótöröttek partján találtam meg Nálad, jobb oldalon középtájt nézz körül tüzetesen és Te is megtalálod.
    Sok sikert!

7. bathokati

bathokati Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

-Holdfeny- ID: 23159877

Sziasztok!

Ma lett volna 2 minijáték indításhoz termékem 2 db díszdoboz. A karácsonyi fonal játékhoz. Leszedtem a 23 órás mezőt és a színes káosz dekort...
    Csak egy minijátékot tudtam játszani... a másik eltűnt.. amikor rákattintottam, viszont a minijáték nem indult el.(

ránéznétek? Köszönöm!

9. Dolphin

Szia,
    megvizsgáljuk a Mini-játékodat, a válaszig türelmedet kérjük.
    Megértésedet köszönöm!

10. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Sziasztok! B.Ú.Ék! Ellenőrzést szeretnék kérni. A karácsonyi fonal játéknál volt 2db díszdobozom a minijáték lejátszásához. Le akartam játszani, de lefagyott a játék, rányomtam mégegyszer,és elvette a második díszdobozt is, de nem engedte a játékot mert megint lefagyott. GYuGYu1003 ID: 32548014

11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    A központtal történt egyeztetés után a farmodon jóváírásra került a 2 elvesztett Díszdoboz.
    További jó játékot!

GYuGYu1003 kedveli ezt.
  12. ördög0

ördög0 Rutinos

Sziasztok!
    Boldog Új Évet
    A mikulásváró (karácsonyi fonal) 17-18-as játéknál, nem mutatta, hogy megkaptam-e az ajándékot (csillagot).
    Megtudnátok nézni? ID:37716902 Gazda: ördög0
    Előre is köszi!

13. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Köszönöm a segítséget. Szép napot.

Luminary kedveli ezt.
  14. Luminary

Szia!

Igen, mindkettőnél megkaptad a 25 csillagos érmét, - ami nem azonos a csillaggal.
    De, magad is tudod ellenőrizni, mert a sikeres befejezésnél a csillag ikon is sárga lesz, míg az időn túli befejezésnél, vagy ha kilépsz a játékból, akkor szürke marad. Illetve , ha rákattintasz akkor az információs ablakban ki van pipálva a nyeremény, közte a csillagos érme is.
    A kép nálad készült:
    upload_2025-1-2_8-58-10.png

Természetesen ezek az információk elérhetők az event ismertetőjében, ahol részletes leírást találsz mindenről.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/#post-1422740

Sok sikert!

Dolphin, kigyo51 és ördög0 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szuper!
    Várom az ellenőrzést!;)

16. muksika

muksika Fórumlakó

Sziasztok! A karácsonyi fonal játékhoz arattam kb fél órája a 4 óránkénti "Díszdobozok ládája"dekort. Sajnos nincs a dekorok között. Kérlek, hogy nézzétek meg mi történhetett.
    Köszönettel, muksika ID: 13233839

17. Luminary

Szia!

Ha, a Színes káosz (+) dekorra gondolsz, az nem ládát ad, hanem az event ideje alatt Díszdobozt, ami az eventablakban azonnal felhasználható.
    upload_2025-1-2_20-20-0.png
    Ami 23 óránként aratható, az ad Díszdobozok ládáját, amit még ki kell nyitnod.
    A kép nem nálad készült:
    upload_2025-1-2_20-18-47.png
    4 óránként a Kekszes tálak ládáját tudod aratni:)
    Sok sikert!

Dolphin és muksika kedveli ezt.
  18. muksika

muksika Fórumlakó

Szia!
    A Színes káosz (+) dekortól még fényévekre vagyok. De most már értem, hogy a 23:00 órással tudok hozzájutni a díszdobozhoz.
    Köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdésemmel. Szép estét!

Luminary kedveli ezt.
  19. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Szép napot!
    21. szint teljesítve--kétszer is-- nem kaptam meg érte a Rudi tojást sem az 25 csillagos érmét.
    Kliens letöltése

Gazda: farmercsajszi00 ID: 7724125

20. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :) Boldog újévet kívánok mindenkinek!! És egyúttal segítséget szeretnék kérni.
    Sehol nem találom a Szines káosz kitehetőt.Ha egy kedves modi megnézné hol kószál,nagyon szépen megköszönném!
    ID:10574841