Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám benézett a farmodra és a következőket tapasztalta.

dec. 04-08 között mind a 4 feladatot megcsináltad, aztán dec. 09-én csak 2 feladatot csináltál meg, ekkor a sorozat lenullázódott, sajnos.
    Tegnap, dec. 10-én 3 feladatot oldottál meg, így nem kaptál Barifejet. Ma megcsináltad a 4 feladatot, első Barifej megvan. Érdemes nap közben is benézni, hogy minden pipa teljesült-e, mert lehet, van az adott napon olyan feladat, ami a reggeli aratással nem teljesül automatikusan.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  2. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni ! Lekevertem 60 forró kakaó malomterméket , de nem tudom használni ! 1 figura jelenik meg , de az Tábortűzi falatkát kér ! Így soha nem végzek ! biborka63 ID:6809366

3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A karakterek elérhetősége:
    1. Karakter (Pocok mester)2. Karakter (Valter)
    [​IMG][​IMG]
    2025.12.11. 14:00 - 2025.12.11.23:592025.12.12. 00:00 - 2025.12.12.23:59
    2025.12.13. 00:00 - 2025.12.13.23:592025.12.14. 00:00 - 2025.12.14.23:59
    2025.12.15. 00:00 - 2025.12.15.23:592025.12.16. 00:00 - 2025.12.16.23:59
    2025.12.17. 00:00 - 2025.12.17. 22:002025.12.17. 00:00 - 2025.12.17. 22:00
    Mindkét karakter ugyanazt a haladási sávot fogja teljesíteni, de az egyik - Valter - két lépést tesz meg egy etetéssel, így több hozzávalót igényel az etetése.

A Főfarm és a Szédült szántó területeken 1-1 karakter jelenik meg. A feladatunk, hogy a karaktereknek malomterméket adjunk (megetessük). Mindegyik karakter egy-egy darab malomterméket kér.

4. biborka63

Tisztában vagyok vele , hogy kell etetni a figurákat Az a gondom , hogy csak a Valter figura jön annak pedig tábortűzi falatkát kér ! Pocok figura még egyszer sem jött . Így nem tudok etetni . Jó lenne , ha valaki ránézne , hogy mi a gond nálam !! Már megadtam az adatokat !

5. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Nincsen semmi gond. Nézd a dátumokat. A pocok tegnap volt etethető és majd holnap ismét.

Kuzdern, Dolphin és Baby72 kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A dátumokat nézted? Ma éjfélig csak Valtert tudod etetni.

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  7. biborka63

Köszönöm szépen ! Így már értem !

Kuzdern és Baby72 kedveli ezt.
  8. balu

balu Haladó

Már bocs,de már 5 barifejem volt erre biztosan emléxem. Csak ez a feladatsor miatt léptem be 2 év kihagyás után a gyopárvölgybe és csináltam meg a kért feladatokat de ha ez a játékrész ilyen inkorrekt akkor már nem is érdekel a továbbiakban, ki tudja hogy mit nem fog késznek venni a továbbiakban. Ez a játékrész helyett inkább csinálták volna stabilabbá a régi játékrészeket (sok játékosnál folyamatosan problémás a játék, nálam nem szarakodik, ez volt az első hiba)
    Esetleg azt látjátok mi az a 2 feladat amit nem vett késznek dec 9.-én.
    Ma már 1 feladatot sem csináltam meg nem bízom a játékban.
    Köszönöm: Balázs

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az ellenőrzést én végeztem tegnap. Nem áll érdekünkben más információt megadni, mint amit a Játék naplójában látunk. De természetesen van lehetőséged a Supportra vinni az ügyedet, amennyiben nem fogadod el a válaszunkat itt a Fórumon.
    Az Ismertetőben megtalálható az információ, hogy ha egy adott nap kimarad, vagy valamelyik nap nem teljesítjük a 4 feladatot, akkor a Sorozat lenullázódik, a Barifejeket elölről kell gyűjtenünk.
    Sajnos azon feladatokról nincs információnk a naplóban, amik nem kerültek teljesítésre, azt tudom hozni, hogy azon a napon mit teljesítettél, ha ez segít.
    További jó játékot!

balu, macimami1958, .barbi1. és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Nyuszkoful

Nyuszkoful Utánpótlás-írogató

Szia!
    Segitséget szeretnék kérni, ma vettem észre, hogy nincs meg az egyik dekorom, meg tudnátok nézni, hogy mi lett vele? Az ünnepi hálozsák dekort raktam ki mind a kettőt a világitótoronyba, de most csak az egyik van ott, a másik helye üres és a pajtában sincs. Farmnevem: Nyuszkoful Id:1635614 Köszönöm szépen!

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján mindkettő a Világítótorony területen van kihelyezve.
    Az egyik a bal felső sarokban, a másik meg a torony előtti részen, középen.

Köszönjük a türelmedet. :)

Dolphin, macimami1958, Nyuszkoful és 2 más kedveli ezt.
  12. Nyuszkoful

Nyuszkoful Utánpótlás-írogató

Szia!

Uuuuuuu, köszönöm szépen, hogy megnéztétek, én nem vettem észre pedig nagyon kerestem, lehet azért xD De már feladtam....
    Köszönöm szépen mégegyszer :) További szép napot kivánok!

Dolphin, Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  13. balu

balu Haladó

Köszönöm a fáradalmadat!

Tegnap tettem még egy próbát és megcsináltam mind a 4 feladatot és lőn reggelre már nincs barifejem. ennyit errről a *****!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.12.25
    Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  14. BalazsR11

BalazsR11 Járnitanuló

Hello! Tegnap es ma kevertem a malomban eventtermeket es nem jelenik meg 13 es 7vagy 6dbot nem tallalom sem az eventnovenyt sem az eventtargyakat
    Gazda: BalazsR11 ID: 22106671
    Koszonom a visszajelzest

15. Dolphin

Szia,
    ahogy az Ismertetőben szerepel, ha egy adott napon nem teljesítjük a 4 feladatot, akkor a sorozat megszakad, a Barifejek lenullázódnak.
    Bár most nem adtad meg az azonosítóidat, de visszakerestem az előző problémádnál, s megnéztem a Városi projekt haladásodat.
    Íme:
    - 2025.12.04-én kezdődött, elvégezted a 4 feladatot, megkaptad az első Barifejet
    - 2025.12.05-én szintén mind a 4 feladatot végrehajtottad, megkaptad a második Barifejet
    - 2025.12.06-án szintén mind a 4 feladatra begyűjtötted a pipát, meglett a harmadik Barifej
    - 2025.12.07-én szintén mind a 4 feladatot végrehajtottad, megkaptad a negyedik Barifejet
    - 2025.12.08-án elvégezted mind a 4 feladatot, megkaptad az ötödik Barifejet
    - 2025.12.09-én 2 feladatot végeztél el, a sorozat megszakadt, a Barifejek lenullázódtak
    - 2025.12.10-én 3 feladatot végeztél el, nem kaptál Barifejet
    - 2025.12.11-én elvégezted a 4 feladatot, megkaptad az első Barifejet
    - 2025.12.12-én 1 feladatot végeztél el, a sorozat megszakadt, a Barifejek lenullázódtak
    - 2025.12.13-án elvégezted a 4 feladatot, megkaptad az első Barifejet
    - 2025.12.14-én, tegnap sajnos megint csak 3 feladatra szereztél pipát, így a sorozat ismét megszakadt, a Barifejek megint lenullázódtak
    - ma, azaz 2025.12.15-én eddig 3 feladatot végeztél el, de estig még van idő a 4 pipát és az első Barifejet megszerezni. Sok sikert!
    Hajrá a 7-napos sorozat teljesítéséhez is!

Amennyiben a Játékkal kapcsolatban panaszod van, azt a Panaszkönyvben tudod kifejteni, arra nem jó hely a Segítségkérő topik.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. kidmama

kidmama Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretném jelezni hogy a a megrendelőt kiszolgáltam és nem írta jóvá a rendszer.

kidmama ID 10480601

17. Dolphin

Szia,
    amennyiben malomban eventkelléket gyártasz, akkor figyelni kell arra, hogy amíg a gyártás nem zajlott le, addig ne lépj be a Játékba MobilAppon, ha ott nem fut az event. Ugyanis, ilyenkor, ha a malomtermék elkészül, de App-on vagy bejelentkezve, nem tud jóváíródni a farmodon, mert az APP-ban nincs az az elem játékban.

A Játék naplója alapján eddig 8 db Tábortűzi falatkát kevertél a malomban, ezeket mind oda is adtad Valternek, a haladási sávban ezt látod is, 8x2 = 16, itt tartasz jelenleg.
    Kevertél még 4 db Forró kakaót is, ez akkor készült el, amikor MobilApp-on voltál bent a játékban, ezért nem került a Pajtádba.
    Az ellenőrzést követően megkaptad a 4 db Forró kakaót. Egy KI/BE lépést követően megtalálod a Pajtádban, tudod etetni a Pocok mester karaktert.
    További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    melyik Megrendelőt szolgáltad ki a mai napon?
    Én nem látok a Játék naplóban ma Megrendelő kiszolgálást.
    Utoljára 2025-12-08 01:04:09-kor teljesítettél ilyet a napló alapján.
    Ma nem Alpesi megrendelők kiszolgálása a feladatod, hanem a sima Farmosok, Menyét Menyus, Lee Ba, Miss Röfi és társaik, akik a Szezonjutalompontokat is adják.
    Részletek <<ITT>>
    Várom visszajelzésed.
    Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. BalazsR11

BalazsR11 Járnitanuló

Koszonom a felvilagositast de a tegnap este betettem meg 13db tabortuzi falatkat, 13-14ezer koruli eventnovenyem volt a tgnap estere es betettem mindet keverni es valoszinu beleptem az appba mert kidobott az chrome es nem irt jova semmit

20. Mica67

Mica67 Fórum biztosa

Sziasztok!
    segítséget szeretnék kérni.
    Nem találom " született baltahajító" . "túl korai taps" nevű dekorokat.
    Előre is köszönöm ha megkeresitek nekem.