Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. colakulcs

colakulcs Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm! Ott nem néztem!:)

Enike** kedveli ezt.
  2. -Szemecske-

-Szemecske- Junior szaki

Sziasztok! Légy szíves!Nézzetek már utána,hogy a Teliholdas területről hova tűnt 3db izzó bükkfám?
    -Szemecske-ID:30023877
    Előre is köszönöm a fáradozásaitokat!

3. Cunami2000

Cunami2000 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnélek megkérni titeket, hogy légyszíves nézzetek utána az óljaimnak.
    Úgy vettem észre, mintha 3 ól esetében hiányozna a neon fejlesztésem. (Strucc, szamár, kacsa)
    A segítséget előre is köszönöm szépen!
    ID:7000046

4. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm szépen a türelmedet!

A megadott adatok alapján ellenőriztem a farmodat. Nem emlékeztél rosszul, valóban 20 Szeonzsetonod volt.

2023-06-05 05:59:39-kor is kiváltásra került részedről 1 db Növénybevételi bónusz +1 /1 óra bónusz/ a Szezonbolt kínálatából, valamint 2023-06-05 20:15:37-kor is kiváltottad a Szezonboltból ugyanezt a tételt.

Mivel ez a tétel egyenként 9 Szezonzsetont emészt fel, összesen 18 Szezonzsetont használtál fel ezen két alkalommal a 20 db-os készletedből.

5. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem alapján a 3 db Izzó bükkfából 2 db-ot betettél egy Rémes füvészkertbe a Gombaerdő részen, 1 db-ot pedig szintén a Gombaerő rész bal alsó sarka tájékán keress majd legközelebb, ha aktív lesz a Teliholdas rész.

-Szemecske- kedveli ezt.
  6. Enike**

Szia!

Az általad keresett neon fejlesztések természetesen nem tűntek el.
    2023-06-06-án délután bekerültek egy közös Vadaskert tárolóba az Erdei tisztáson. Ott van a szamár, a strucc és a kacsa egy szintén neon szalamandra társaságában.

A kép nálad készült, kérlek ellenőrizd Te is:

upload_2023-6-7_0-16-32.png

zsani_apja kedveli ezt.
  7. DTM11

DTM11 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ezek szerint véletlenül váltottam ki a reggelit mert egyáltalán nem emlékszem rá. Legközelebb nagyobb figyelemmel leszek. Köszönöm, hogy utána jártatok.

Enike** kedveli ezt.
  8. Cunami2000

Cunami2000 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget!:)

Enike** kedveli ezt.
  9. aida2330

aida2330 Fórum veteránja

Szia!
    Szeretnék segítséget kérni. Tegnap az 5 db szörfös kunyhó fejlesztést megvettem, majd az eventből is kiváltottam a 4 db-ot. Most szerettem volna fejleszteni, 5-ig tudtam, de menetközben eltüntek a fejlesztések. 7 db volt a menűben és 3-tól szerettem volna bővíteni.
    Gazda: aida2330 ID: 14654588

Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 8.6.23
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nézd meg pontosan a dekor nevét. Ugyanis 5 fejlesztésenként nevet vált. Először Szörfös kunyhó 1. szint...Szörfös kunyhó 5. szint; itt viszont vált, és Klasszikus szörfös kunyhó 1. szint lesz. Az 5. szint után Nagy szörfös kunyhó lesz, stb.

Elvileg 9 fejlesztéssel Klasszikus szörfös kunyhó 5. szint kell legyen a dekorod neve.

Táblázat a pontos nevekkel és szintekkel: https://board-hu.farmerama.com/thre...-típusú-dekor-2023-június.23653/#post-1323888

inanna11, mamka49, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórum veteránja

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm!:)
    Tényleg az a neve, de nem ruháztam fel az összes függönnyel.xD
    Ezért értetlenkedtem, hogy hová tűntek, a névváltoztatáson átsiklottam.

stb_farmer és -BombadilToma- kedveli ezt.
  12. rezsder

rezsder Utánpótlás-írogató

Szia!

Köszönöm a választ.

Enike** kedveli ezt.
  13. csillaglili55

csillaglili55 Fórumelemző

Szia!
    Valami nem kerek, tegnap minden pipám megvolt, most ezek szerint többször végig kell menni a játékon? - Most se pipált ki semmit, pedig megcsináltam a feladatot. Utánanéznétek? Megköszönöm, mert a méreg kerülget, hogy megint belefogtam valamibe, amibe nem kellett volna. Nem jelöli a lejátszott játékokat, vagy minden sort ki kell pipálni összesen 13-szor???
    Köszi, ha segítetek.
    Gazda: csillaglili55 ID: 31659778

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Van 15 alakzat alul. Ezeket kell megcsinálni. Először válassz egy alakzatot alul. Utána fel kell gyújtani a lámpásokat - de nem mindegyiket, csak ami a kiválasztott alakzathoz kell. Ha megvan az összes, akkor az alakzat kijelölése után kattints a Beváltás gombra. Ekkor megkapod az alakzat jutalmát, és kialszik az összes lámpa. Jöhet a következő alakzat, és annak a lámpái szépen sorban. A bal oldali haladási sor az így elkészített, beváltott alakzatokat számlálja.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. zene53

zene53 Járnitanuló

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Ma reggel vásároltam a Jack boltjában 2 db Rémséges birkanyíró állomást, amit nem találok sehol. Kérlek nézzetek utána miért nem jelenik meg az ikon alatt. Segítséget előre is köszönöm. zene53 ID 8019954

16. Sylja

Sylja Kivételes tehetség

Szia!
    A farmos ólak között kerested? Ezt az ólat nem lehet a teliholdas területekre kitenni.

17. zene53

zene53 Járnitanuló

Sylja, köszönöm szépen, már kerestem ott is, de nem találtam, most még egyszer rákerestem, és láss csodát ott van! még egyszer köszönöm!

Sylja kedveli ezt.
  18. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Aktív író

Szia! Nagy cipekedést keresném. Gazda: farmercsajszi00 ID: 7724125

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jelenleg nincs fent olyan Kolléga, aki az ellenőrzésben segíteni tud, így türelmedet kérem. Ha időközben mégis megtalálod valamelyik területen, múzeumban, akkor jelezz. Köszönöm türelmedet.

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a türelmedet. Kollégám megtalálta a keresett dekort, a Világítótorony területen a Térkép tábla környékén keresd, Nagy cipekedés2 néven.