Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A vásárlások után mindig tanácsos megejteni egy ki- belépést a játékba, hogy a vásárolt dolgok a helyükre kerüljenek.
    Ne egy konkrét csomagot keress, hanem a Láda / Fa ikon alá kerül 3O db Orion talányos fa: upload_2025-3-8_10-7-21.png
    Illetve 1 db Kopasz ciprus fa.
    Használd a keresőt egy név, vagy névrészlet beírásával, hogy megtaláld a keresett dolgokat.

Elvittem ellenőrzésre a problémát, de jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, megérkezéséig szíves türelmedet kérem.
    Ha addig megtalálnád a csemetéket, kérlek, jelezz vissza.

2. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Így sikerült. Köszönöm szépen. :)

Othep kedveli ezt.
  3. Othep

Szívesen.
    Köszönöm a visszajelzést, örülök, hogy megtaláltad a fákat. :)

Sali~*.*, valibori69 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. belovics57

belovics57 Járnitanuló

Az utóbbi időben több fám is eltűnt a farmomról .A főfarmon hárs fák mind eltűnt a fejlesztések meg vannak a fák eltüntek.A baháról achacha legalább 10db csillaggyümölcs több mint 10 db és gránátalmafa pár db a fejlesztések meg vannak.

5. Othep

Szia.

Látatlanban azt tudnám mondani, hogy beadtad a Gyopárvölgyben az Átalakítóba Zöldüzemanyag-gyártáshoz, esetleg elcserélted őket.
    Ellenőrzést csak farmnév és ID-számod ismeretében tudunk végezni.
    Kérlek, add meg ezeket.

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. belovics57

belovics57 Járnitanuló

ID:5689256

Az achachafánál emlékszem, hogy előfordult 1 elkapkodott manőver de a többi fánál nem a hársakra különösen vigyáztam

AZ achachafanál cseréltem párat azt hiszem 6-7 db csillaggyümölcsfákat visszont gránátot nem a hársakra pedig nagy gondom volt. az egyik event kért hárs termést akkor volt kint 4db csak a fejlesztések vannak meg. id:5689256

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.3.25
  7. Othep

Köszönöm az adatokat.
    Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Mivel jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, szíves türelmedet kérem.
    Amint lehet, jövök az eredménnyel.:)

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. belovics57

belovics57 Járnitanuló

Meg vannak a hársak köszönet érte

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.3.25
  9. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Létezik olyan hogy törléskor szétesik a dekor? A hegedű virtuóz,a rockgitár, szupergitár, és a vérbeli trombitásnak csak a függönyei vannak a dekoroknál?! Hol lehetnek az alapdekorok? Köszönöm ha ránéznétek! id:21356122

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A keresett dekorok az Erdei tisztáson vannak a Múzeumokban. Mivel mindegyiket csak 1. szintre fejlesztetted, így további 3-3 fejlesztés a raktáradban van, a váza ikon alatt.
    upload_2025-3-9_1-15-55.png upload_2025-3-9_1-18-3.png

További jó játékot!

Swartsch és farmeres53 kedveli ezt.
  11. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Nincs a piacon trágya! Miért kell ezzel is játszani?

12. Luminary

Szia!
    Nem tudom, hogy mikor láttad őket utoljára, de alap csillaggyümölcsfa jelenleg nincs a farmodon. Az évek alatt 13 alapfát cseréltél el a léghajón.
    Mivel jelenleg a Gyopáron nem tudok ellenőrizni, így azt nem látom, hogy oda adtál-e be az átalakítóba.
    Ahogy a képeken is látod, Achacha fa és fejlesztései, valamint Gránátalmafa és fejlesztései a Bahama raktáradban megtalálhatóak. A keresést a szigeten végezd el, mert csak akkor látod.

upload_2025-3-9_6-31-15.png upload_2025-3-9_6-32-14.png upload_2025-3-9_6-33-26.png

További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia!

És miben tudnánk neked segíteni? Ahogy korábban már írtam, ha fontos neked, hogy trágyát vásárolj, akkor bizony ott kell lenni a piacon és kattogtatni. Előbb-utóbb biztos sikerül elcsípni 1 vagy több ajánlatot.
    Nézz körül a raktáradban, hogy van-e esetleg Trágyadomb ládája a raktárban. Ha van, akkor ne bonts egyszerre túl sokat, mert a trágyadomb kapacitása véges. Én 100-at szoktam egyszerre bontani, így nem vész el a limiten felüli mennyiség.
    Nézd meg, hogy van-e Vizicsúszda dekorod. Érdemes neki helyet szorítani a farmon, mert Trágyadomb ládáját ad és ilyenkor nagyon jól jön, ha van mit kibontani. Ha, van trágya a piacon, akkor én is ott veszek. Ha, nincs , akkor jön a B verzió, ládanyitás.

Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Vízicsúszda
    20:00 óra​
    3400 TP / TTP kihelyezéstől függően​
    1x Trágyadomb ládája​
    2x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok​
    Nincs​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/vizicsuszda/

Sok sikert!

Dolphin, kigyo51, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  14. mazsu

mazsu Fórum-zöldfülű

Üdv! Segítenétek? A hegedű virtuóznak, a rockgitárnak, és a szupergitárnak csak a függönyei vannak a dekoroknál. Hol lehetnek az alapdekorok? Köszönet! ID 24793504

15. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján megtalálsz mindent a Láda / Váza / Dekorációs tárgyak fül alatt.
    Használd a keresőt.

upload_2025-3-9_17-31-23.png
    upload_2025-3-9_17-32-12.png
    upload_2025-3-9_17-33-9.png

Dolphin, Sali~*.*, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a kérdésemnek utána tudnátok nézni? Mivel az ezer egy lovag feladat kész, így már 6 fejlesztésemnek kellene lenni. Péntek óta még nem kaptam választ... :(

Utoljára szerkesztett: 11.3.25
  17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    elnézést kérünk, hogy kérdésed elbújt a Kollégáim elől, s nem kaptál eddig választ.
    Most benéztem Hozzád, s sajnos nincsen jó hírem. Nem vásároltad meg ezen a farmon a fejlesztéseket.
    Márciusban eddig két FA-s költésed volt:
    - 2025-03-07 14:17:09-kor vásároltál 5 db „Kréta” talányos tiki-fa titokfát, 25 FA-ért
    - 2025-03-07 14:17:50-kor vásároltál 5 db „Orion” talányos fa titokfát, szintén 25 FA-ért
    Megértésedet köszönöm, s még egyszer elnézést, hogy eddig kellett várnod a válaszra.
    További jó játékot!

Luminary kedveli ezt.
  18. vica1968

vica1968 Utánpótlás-írogató

szia légyszi megnéznéd nem találom a füvészkertemet. Lehet a sokminden kozott nem látom. Koszonom szépen . ID 1868145

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az Erdei tisztás területen találod, a bal alsó részen áll.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  20. hannababa3

hannababa3 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni. Az eventet megcsináltam már csak a pikkollók vannak hátra de sajnos egy dekor nincs meg:(
    Nem raktam ki sehová és a raktárban sincs. A dekor neve: Banán breaktánc
    A segítséget előre is köszönöm:
    hannababa3 48945 csatolmány mutatása

Sziasztok! Tegnap este már írtam az eltűnt dekor miatt azóta is keresem de sajnos nem találom. Biztosan nem raktam ki sehová
    segítsetek kérlek:Köszönöm
    hannababa3

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.3.25