Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Köszönöm! Ez eszembe se jutott,pedig nem ma kezdtem a játékot :) . Hiába,az ünnepek az agyamra mentek :) Bocsi

Sylja kedveli ezt.
  2. tybie

tybie Utánpótlás-írogató

Kedves Dolphin!
    Köszönöm szépen!
    Tybie gazda

Dolphin kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az Otthon az ünnepekre (+) dekort nem eventből tudtuk megszerezni, hanem a Hírek felületén tudtuk átvenni a karácsonyi csomagból. (+)-os dekor felhőre nem rakható (ahogy az ismertetőben is látható), előbb területre kell kitenni.
    Az Ismertetőt <<ITT>> találod hozzá.
    Amennyiben Játékostársunk válasza alapján sem találod, akkor hozz, kérlek Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

egri_eszter_[eszti] kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    köszönjük a türelmedet.
    A Központi ellenőrzést követően javításra került a mini-játék Nálad (fontos, hogy miután elindítasz mini-játékot, ne frissítsd be az oldalt).
    Egy darab Koreai fenyők ládája jóváírásra került a farmodon, melyet egy ki/belépést követően a Dobozodban találsz meg.
    Sok sikert a folytatáshoz!

05Zsuzsa kedveli ezt.
  5. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Szeretném megkérdezni, hogy meg tudjátok e nézni a farmomon, hogy hova lettek a koreai téli fenyő fáim. Véleményem szerint sokkal többnek kellene lenni ( összehasonlítva a másik farmommal, ahol ennek a duplája van és kb ugyan annyit játszottam a kirakossal ott is )
    Valamint keresem még az Otthon az ünnepekre felhőre valót és a Forest Jumpot ( ez utóbbi nem biztos, hogy van. )
    ID : 7500266 Kulturegér
    Nagyon szépen köszönöm.

Bocsánat közben az Otthon az ünnepekre meglett.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.25, 08:31
  6. kiska55

kiska55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az eszményi tél eventben , az ünnepi tábla játékban a kirakós mini játékot többször indítottam el de a játék nem indul . Egyszer elszúrtam, mert nem fejeztem be a játékot, azóta többet nem töltött be semmit. Valahogy ez javítható ?
    Köszönöm szépen a választ!

kiska55
    13663142

05Zsuzsa kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    a Forest Jump ma kerül játékba, ajánlom figyelmedbe a Hírek olvasását: <<LINK>>
    Az Otthon az ünnepekre (+) dekorról <<ITT>> tudsz olvasni, örülök, hogy ezt időközben megtaláltad (felhőre nem rakható fel, amíg (+)-os)
    Az, hogy ugyanannyi Koreai fák ládáját szereztél két farmon, nem garantálja azt, hogy a ládák nyitásából ugyanolyan arányban kaptál fát és fejlesztéseket.
    Ellenőrzésem alapján 6 db Téli koreai fenyő, 4 db Téli koreai fenyő XL és 6 db Téli koreai fenyő XXL áll a Zuhatagok szigetén, 2 db XL fejlesztés bent van a Dobozodban még, ezeket felrakhatod még az alapfákra.
    További jó játékot!

miniowl kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    javításra került a mini-játék Nálad. Javaslom, hogy a jövőben ne várj egy hetet a hiba jelzéssel, ne akadályozd a saját haladásodat.
    1 db Koreai fenyők ládája jóváírásra került a farmodon, melyet KI/BE lépést követően a Dobozban találsz.
    Sok sikert a folytatáshoz!

9. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Kedves Dolphin ! Köszönöm szépen, hogy utána néztél. De hidd el, hogy naponta többször is megnéztem a váza ikon alatt a ládát és nem volt ott, megnéztem a fa ikon alatt, hogy talán kibontottam már a ládát és ott van a fáknál, de ott sem volt. Frissitettem, ki- be léptem és nem jöttek elő sem a ládák sem a fák. Aztán tegnap délután már miután ide írtam, hopp ott csücsültek a fák a fa ikon alatt. Nem gondolom, hogy összefüggés lenne az írás és a fák megjelenése között csak bosszantó, hogy napok óta egy csomó termésről lemaradtam. Köszönöm szépen a segítségedet. További jó munkát és Boldog Új évet kívánok Neked és a Farmcsapatnak.

10. Dolphin

Szia,
    amit még látok a Játék naplójában:
    Tegnap 2025-12-29 08:07:06-kor 4x Koreai fenyők ládát nyitottál ki, 2025-12-29 15:31:25-kor 1 db ládát bontottál, aztán 2025-12-29 20:02:13-kor 2 db-ot nyitottál. Ma 2025-12:30 05:06:16-kor megint 1 ládát nyitottál és 2025-12-30 10:30:17-kor nyitottál ismét 2 db ládát.
    Korábban két alkalommal nyitottál ládát: 2025-12-27 17:16:53-kor 1x-t és 2025-12-28 07:10:33-kor 2 db-ot.
    Amikor hiányolsz vmit, érdemes törölni a Sütiket és frissen bejelentkezni.
    További jó játékot!

11. 05Zsuzsa

05Zsuzsa Járnitanuló

Szia. Rendben.Köszönöm szépen!
    Boldog Új évet kívánik!

12. tuxumuxi

tuxumuxi Aktív író

Sziasztok! A nagy lakoma 3. felhősoron hiányzik a Rémisztő fogás és a Felelsz vagy mersz dekorom. Nem küldtem el senkinek, visszanéztem 2023-ig :) de nálam sincs. Kivágtam az összes dekoromat, de nem találom sehol. Megnéznétek hova tűnt? Az biztos, hogy meg volt valamikor. Köszönetem: Gazda: tuxumuxi ID: 24104809

13. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Sziasztok! Szeretném kérni, hogy nézzétek meg, hogy az alábbiakból mi van meg nekem, és hol.
    A bagoly fája
    Szivárványos tyúk háza
    Cicakuckó
    Lebegő pocokház
    Tukánbungaló
    Albínó vámpír barlang
    Piñata házikó
    Viking hosszúház 1. szint VAGY Viking hosszúház fejlesztés
    Neon pillangóbáb 1. szint VAGY Neon pillangóbáb fejlesztés
    Télapó krampuszháza 1. szint VAGY Télapó krampuszházának fejlesztése
    Álmodozó Pénelopé ház 1. szint VAGY Álmodozó Pénelopé ház fejlesztés
    Bubó pajtája 1. szint VAGY Bubó pajtája fejlesztés
    Varázslatos kastély

Rizstej ID 21532648
    Köszönöm

14. Dolphin

Szia,
    a Rémisztő fogás dekorodat a Gombafarm felhősor II nem tematikus felhősoron találod meg, legkorábban 2025-12-31 01:12:48-kor tudod levenni onnan, mert akkor érik be a felhősorod.
    A Felelsz vagy mersz dekorod pedig az Orion felhősoron található meg, ez nem aktív, így akár most is le tudod szedni a dekort róla.
    További jó játékot!

tuxumuxi kedveli ezt.
  15. szávusz97

szávusz97 Járnitanuló

gazda: szavusz97 ID: 18412463 A vakondos kakao es a boszicsok kitevoket megszereztem de sehol sem találom Kerem a segitseguket. Koszonom

16. Dolphin

Szia,
    a Vakondos kakaó dekort a Hajótöröttek partjára raktad ki, fent középtájon fogod megtalálni.
    A Boszicsók dekort a Kerge kertben találod meg, a bal felső sarokban nézz körül.

Egy javaslat: amennyiben tematikus felhőre való dekorokat kihelyezel az event idején területre (amíg a felhőt meg nem szerzed), érdemes egy állandó helyet használni neki, valamelyik terület alsó részét, s akkor könnyen megtalálod, amikor a felhőre akarod pakolni őket. De persze, szívesen segítünk megkeresni máskor is.
    További jó játékot!

17. szávusz97

szávusz97 Járnitanuló

az egesz farmomrol beszedtem az osszes kitevot a boszicsokot feltettem a felhore de a vakondos kakaot meg igy sem találom kerem segitsen koszonom

18. Dolphin

19. tuxumuxi

tuxumuxi Aktív író

Hálás ködzönet! Boldog új évet kívánok Önnek és az összes moderátornak! :)

Dolphin kedveli ezt.
  20. szávusz97

szávusz97 Járnitanuló

igen olvastam minden teruletrol beszedtem a kitevoket visszamentem a felhore nincs a birtokomba a vaza alatt se találom megfogadom a tanácsot es legkozelebb eldugom ismert helyre kerem segitsen megkeresni koszonom