Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    természetesen jó helyen jársz.
    Ellenőrzésem alapján 2024-08-10 07:36:35-kor valóban kiváltottál 1 db Úszóvirágot, ezt Te is tudod ellenőrizni, hogy nem 20-t vásároltál belőle:
    upload_2024-8-10_8-32-48.png
    Ezt a magot 2024-08-10 07:57:46-kor ültetted el, 2024-08-10 11:59:47-kor fog beérni.
    Ez az a mag:
    upload_2024-8-10_8-35-34.png
    Megértésedet köszönöm!

2. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Jaj,bocsánat. Nem jól értelmeztem a dolgokat. Én balga azt gondoltam,hogy 30 csillagért 20 virágot kapok! Most már leesett,hogy nagyon drága a virág :) . Még egyszer elnézést. Tipikus esete,hogy azt látunk amit szeretnénk :)

Othep és Dolphin kedveli ezt.
  3. Pentagóra

Pentagóra Fórum-zöldfülű

Szia,
    tegnap a Fagyos Event teljesítésekor a tenyésztett állataim eltüntek. Az alap állat kategóriában sem lkerültek vissza. :-(
    Elöre is köszönöm a segítséged !

4. Dolphin

Szia,
    a Farmodról eltűnni nem tud semmi, ezt megnyugtatásként írom.
    A Tenyésztéskor beadsz alap állatot, vagy tenyésztett állatot 4-4 db-ot, s ezek helyett kapsz tenyésztett állatot.
    Például beraksz 4 db Tyúkot tenyészteni, abból nagy valószínűséggel 1 db Barna tyúkod lesz. Persze, lehetnek benne ugrások, illetve ha a Bölcs tölgyön kiváltottad már a rúnát, akkor kaphatsz plusz állatot is, vagy ha alkalmazol Luxus bájitalt, akkor lehet nagyobb ugrás is, s nem a következő tenyészállat érkezik.
    Ezért összességében az állat készleted tenyésztéskor fogyást fog eredményezni.
    Itt tudsz bővebben olvasni a tenyészterep működéséről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tenyészterep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/#post-394716
    Kérlek, az ellenőrzéshez hozz Farm nevet és Farm ID-t, s add meg azt az állatot, amivel a problémád van - ezek nélkül csak általános válasszal szolgálhattam.
    Megértésedet köszönöm!

5. -csimbi53-

-csimbi53- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Megcsináltam ma a szombat a farmon feladatot. Megkaptam a 168 óra munkásokat, viszont az "Őszi dal" titokzatos ládákat sehol nem találom. kiváltottam mind a 10 db-ot, a TP/TTP bónuszokból 1-1 db-ot, de nincs a raktárban. Frissítettem, csináltam egy ki- belépést, de sehol semmi. Kérlek segítsetek megtalálni. Köszönöm szépen előre is.
    Közben a ládák meglettek, már csak a bónuszokat nem találom sehol.
    Gazda: -csimbi53- ID: 12192998

Utoljára szerkesztett: 15.8.24
  6. Dolphin

Szia,
    ahogy az az ismertetőben benne van, kiemelve, a Rackó árui boltból kiváltott bónuszok azonnal indulnak, nem kerülnek a dobozba.
    Itt tudod ellenőrizni - a bekezdés 2. felében:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/#post-1395741
    Megértésedet köszönöm!

*Pacsirta, -csimbi53- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. -csimbi53-

-csimbi53- Utánpótlás-írogató

Dolphin kedveli ezt.
  8. kroki57

kroki57 Utánpótlás-írogató

Kroki57 ID13392339 A Nyugis nap játékból 7 feladatot teljesítettem, de csak 20 csillagos érmét ír ki. A tegnapi érméim eltűntek. Kérlek, segítsetek. Köszönöm

9. Dolphin

*Pacsirta kedveli ezt.
  10. süti5200

süti5200 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tegnapi ajándékba kapott fonalas játékot a rendszer eltüntette.
    Szeretnék segítséget kérni! Köszönöm!
    süti5200 ID 56819969

11. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Szia! Én ma sem kaptam meg a csillagos érmét, vagy a tegnapi tűnt el.

12. ditrich54

ditrich54 Járnitanuló

Szia! 14játéknal 2db kekszet vont le.megnéznéd nekem miért?ID: 12021909

Utoljára szerkesztett: 16.8.24
  13. borderland57

borderland57 Fórummogul

Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom hova tünt 160 érme a nyugis délután játékban, mert 12 pályát játszottam, 240 db helyett csak 80 db van és nem váltottam ki semmit.

borderland57 ID:1817561

köszönöm

14. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A tegnap megszerzett Csillagos érméket a rendszer tévesen visszaváltotta.
    Itt találod a hivatalos közleményt a hibáról és megoldásról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután-téves-csillagos-érme-átváltások.25293/

Utoljára szerkesztett: 16.8.24
    -ágianyu33- és borderland57 kedveli ezt.
  15. gyalogangyal63

gyalogangyal63 Fórum-zöldfülű

gyalogangyal63 ID: 48092362 vagyok.
    Sajnálattal tapasztalom, hogy a "Nyugis délután" eventben szerzett 140 csillagos érmémet elvették/beváltották.
    Miért? Még tart az event!
    Kérem vissza a 140 darab csillagos érmémet!
    Köszönöm, ha segítséget kapok.

16. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A tegnap megszerzett Csillagos érméket a rendszer tévesen visszaváltotta.
    Itt találod a hivatalos közleményt a hibáról és megoldásról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután-téves-csillagos-érme-átváltások.25293/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    elvittem jelzésedet kivizsgálásra, türelmedet kérem a válaszig.
    Megértésedet köszönöm!

18. Dolphin

lili12467 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    megvizsgáljuk jelzésedet, türelmedet kérem a válaszig.
    Megértésedet köszönöm!

20. ildiko0705

ildiko0705 Utánpótlás-írogató

szia
    sajnos ma is rosszul számolja az érméket 7 feladatot csináltam meg de csak 80 érmét számolt segítséged előre is köszönöm ID41314722