Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem szükséges egymás alá két bejegyzést írnod. Ha nincs Moderátor szolgálatban, nem tudunk válaszolni, akkor sem, ha sok bejegyzést írsz.
    Sajnos mivel Farm ID-t nem hoztál, nem tudok benézni Hozzád.
    Tegnap esti bejegyzést sem találok Tőled, amire hivatkozol, csak ezt a két reggeli bejegyzést találtam idén Tőled, amit összevontam.
    Kérlek, pótold az adatot, hogy segíteni tudjak a keresésben.
    Látatlanban arra gondolok, hogy felraktad egy nem tematikus felhőre a keresett dekort, vagy múzeumban bujkál. De amint hozod az adatot, benézek Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  2. hannababa3

hannababa3 Utánpótlás-írogató

Bocsánatot kérek de nem láttam, hogy az első bejegyzés átment vagy sem.
    Az ID számom: 56293437

3. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adat pótlását, így már be tudtam nézni Hozzád.
    Tévedtem, nem felhőre és nem is múzeumba raktad a keresett dekort.
    Kint áll önmagában a Hajótöröttek partján, a jobb alsó sarokban fogod megtalálni.
    Sok sikert a kereséshez!

Swartsch kedveli ezt.
  4. hannababa3

hannababa3 Utánpótlás-írogató

Hálásan köszönöm.:) Annyit kerestem és én nem találtam rá :)

5. Tyúkanyóó

Tyúkanyóó Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Segítséget szeretnék kérni. Az eventet megcsináltam de sajnos egy dekor nincs meg . A dekor neve: Banán breaktánc
    Tyukanyóó ID 370050034

6. Dolphin

Szia,
    ellenőrizd a megadott adatokat, mert ezzel a Farm névvel és Farm ID-val nem találtam farmot. Nekem gyanús, hogy nullákból írtál valahol többet.
    Ha javítod, segítek a keresésben
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  7. Tyúkanyóó

Bocsánat . Tyukanyóó ID 37005034

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm az adatok pótlását.
    Az alábbi képen látod - pirossal keretezve - hogy feltetted a nem tematikus felhősorra. Látod az időt is, amikor le fogod tudni venni.
    upload_2025-3-12_13-44-8.png

Sok sikert!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  9. Tyúkanyóó

Köszönöm

10. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Azután szeretnék érdeklődni, hogy utána lehetne-e nézni, hogy hol van a
    Hócsúzda kaszkadőrei dekor, amit a felhőre ki lehet tenni. Sehol nem látom. Vagy esetleg nincs is meg nekem?
    Válaszukat előre is köszönöm.
    kaposvarine ID: 31339811

11. Dolphin

Szia,
    megszerezted a keresett dekort. Jól elrejtetted magad elől, a Világító torony területen beraktad a múzeumba, ott fogod megtalálni.
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  12. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Nagyom-nagyon szépen köszönöm

Dolphin kedveli ezt.
  13. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! szeretném ,ha megkeresnétek az egy szem halfarok pálmámat! afanya1945 ID24400208.

14. Dolphin

Szia,
    az Esőerdő területen helyezted ki, lent középtájon fogod megtalálni.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  15. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

nagyon köszönöm'

Dolphin kedveli ezt.
  16. idesüss

idesüss Járnitanuló

Szia! Nem találom az Esztrém atlétámat valahová nagyon elszaladt,megtudnád nézni,hogy hováraktam? Köszönöm előre is. idesüss 7730205

17. Dolphin

Szia,
    azért nem találod az Extrém atléta nevű dekorodat, mert még nem szereztél ilyet a Kerek kerékről.
    Ez a dekor 2024. decemberben került játékba, pörgesd sokat a kereket, s előbb-utóbb Neked is sikerül majd megszerezned.
    Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/party-pörgetés-akció-új-főnyereménnyel-2024-december.25812/

Swartsch kedveli ezt.
  18. idesüss

idesüss Járnitanuló

Dolphin kedveli ezt.
  19. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Nincs a piacon trágya! Miért kell ezzel is játszani?

Az eladási ár limitet engedni magasabb szintre aztán ha 10 000 akkor annyiért venném meg, mert eddig is volt, csak az árlimittel van gátolva a megjelenése.
    Egyébként is, miért tegyem tönkre ezzel az egerem? Nem hülyeségnek vettem, és szeretnék játszani!

20. Dolphin

Szia,
    ez segítségkérő topik, nem piacos topik. Mi Moderátorok nem tudunk a piacodra trágyát varázsolni, így kérdésedben nem tudunk segíteni.
    Kollégám adott Neked már választ, amiből most félig idéztél, itt tudod újra átolvasni azon javaslatokat:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...e-Ól-fa-dekor-elem.19461/page-14#post-1440544
    Tegyél ki a farmodra tyúkólakat, azzal gyorsan lehet trágyát termelni saját magunk részére.
    Van lehetőséged ebbe a topikba írni, add meg a piacszámodat, s hátha lesz olyan gazda, aki tud kitenni trágyát eladásra Neked:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.17364/
    Amennyiben bejegyzésedet csak panaszként írtad, azzal kérlek, a jövőben a Panaszkönyvbe írj, melyet itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.