Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint a Rémes bábu szuvenír a Kincses sziget közepén áll.
    A Tojásfestő szuvenírt sajnos nem szerezted meg: A 38-as szinten fejezted be ezt a szezont, 534 SZJP hiányzott hozzá.

Dolphin és macimami1958 kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint sajnos nem szerezted meg ezt a dekort, 38-as szinten zártad azt a szezont.

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Köszönöm az adatokat. :)
    Kollégám ellenőrzése alapján a Kerge kertben van, középen, alul találod a Tojásfestő szuvenírt.

macimami1958, Dolphin és -happy58- kedveli ezt.
  4. kampo

kampo Junior szaki

Sziasztok! Megnéznétek, hogy a rémes bábú szuvenir merre van? Azt hiszem hogy megszereztem.
    Gazda: kampo70 ID: 36409744

5. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Köszönöm a segítséget.

Othep kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint sajnos nem szerezted meg a Rémes bábu szuvenírt.
    38-as szintig jutottál ebben szezonban: 814 SZJP hiányzott hozzá.

macimami1958, kampo, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Othep

Szia ismét.

Megtörtént az ellenőrzés.

Kollégám vizsgálódása szerint a Matrica sorozat 4. albumokba összesen 144 matricát ragasztottál be: 60db-ot a sárgába, 30 db-ot a narancsba, 54-t pedig a pirosba.
    A mostani sorozatban 62 matricát ragasztottál a sárgába, és van még 7 db sárga matricád (összesen 69); beragasztottál 20 narancs matricát, és van még 21 beragasztandó (összesen 41).
    Ha eljutsz a piros albumig, ott 99 piros matrica vár.
    Ezek alapján semmi probléma nincs a farmodon.
    Vélhetően rosszul emlékeztél az album teljes feltöltése kapcsán...

8. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Boldog új esztendőt kívánok. Segítséget szeretnék kérni. Nem találom a Tojásfestő szuvenírt. Remélem megszereztem, de nem emlékszem sajnos. Előre is köszönöm a segítségeteket.
    btgabi ID: 6951506

9. szarkaszofi

szarkaszofi Járnitanuló

Sziasztok segítséget szeretném kérni nem találom a tojásfestő szuvenírt id számom 5106089, Köszönöm a segítséget

10. Boofluck

Boofluck Fórum-zöldfülű

Sziasztok, én sem találom a tojásfestő szuvenírt ID: 9170786. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm.

11. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Szia!
    Szeretném megtudni, hogy rendelkezem-e az Újévi szuvenírrel, a Forest Jump kitehetővel, és ha igen, akkor hová rejtettem el!
    Segítségedet előre is megköszönöm! Üdv. cirmi54
    ID: 13455264

12. -happy58-

-happy58- Junior szaki

Köszönöm szépen !!!!! Szép napot kívánok :)

Othep és Dolphin kedveli ezt.
  13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az Újévi szuvenírrel sem Te, sem más Játékos nem rendelkezik még, mert 1 nap alatt nem lehet eljutni a szezonokban a 39-es szintre.
    Az Újévi Főszezon tegnap indult, részletek <<ITT>>.
    A Forest Jump a legújabb Kerekkerék főnyeremény dekor, ellenőrzésem alapján nem szereztél még ilyet a kerékről, múlt héten került Játékba, <<ITT>> tudsz tájékozódni róla.
    További jó játékot!

gyulagazda45, macimami1958 és cirmi54 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján sajnos nem szerezted meg a Tojásfestő szuvenírt, ezt a szezont a 38-as szinten fejezted be, 835 SZJP hiányzott a 39-es szinthez, ahol a szuvenírt kapjuk.
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 kedveli ezt.
  15. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Sziasztok! Szeretnék kérni egy kérdést. Meg tudnátok keresni nekem a "Dér Jankó" -t, kellene a felhősorhoz és a világon nem találom! Hosszú évek óta meg csinálom a szezont. semmirevaló ID: 49645828 Köszönöm előre is! Boldog Új Évet kívánok nektek!

16. Dolphin

Szia,
    ezzel az ID-val és a szarkaszofi Farmnévvel nem találtam farmot. Kérlek, ellenőrizd a megadott adatokat és hozz megfelelőt, hogy segíteni tudjak a dekor keresésben.
    Megértésedet köszönöm!

17. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Kerge kertben találod, alul középen nézz körül.
    További jó játékot!

18. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Világítótorony területre raktad ki a keresett dekort, a Torony előtti területen nézz körül, és meg fogod találni.
    Sikeres keresést!

macimami1958 és semmirevaló kedveli ezt.
  19. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Köszönöm szépen a gyors munkátokat! Sikeresen meg találtam:

macimami1958 és Dolphin kedveli ezt.
  20. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Szia kedves Dolphin.
    Jajj. Nagyon szépen köszönöm. Nem találtam volna rá csak akkor, ha mindent felszedek. Legyen szép a napod. :)