Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. marcsi5556

marcsi5556 Törekvő

Köszönöm szépen!

Othep kedveli ezt.
  2. grogyó

grogyó Utánpótlás-írogató

Kedves moderátor!
    Légyszíves, nézd meg nekem, hogy befejeztem-e teljesen a Vidítsunk fel egy mufurcot eventet, mert
    mert a 2. felhőre való, Ünnepi hinta nevű kitehető nincs az eszköztáramban.
    Ugyanez vonatkozik a Teliholdas éj 3. felhőre való Természetfeletti kézbesítés nevű dekorra.
    Általában alaposan megnézem, hogy rendesen befejeztem- e a feladatot, de a felhőt nem mindig rakom ki rögtön (sajnos). Ha nem fejeztem be ezt a két eventet, akkor nem keresem a két hiányzó dekort.
    Köszönöm előre is.
    grogyó
    ID: 4421308

A másik farmomon sincs meg az Ünnepi hinta, és a 2023 Valentin eventből kapható Megmentő szerelem nevű dekor
    Monicicca
    ID: 12444348
    A Moniciccán megtaláltam az ünnepi hintát:D

Utoljára szerkesztett: 20.2.23
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

grogyó ID: 4421308

Az Ünnepi hinta dekor a Világítótorony területén, a Múzeum tárolóban található.

A "Teliholdas éj 3. felhősoron" a már kihelyezett dekorok zavarodottan szerepeltek.
    Köztük az a dekor is ott volt, amit kerestettél.

Kép a látványról, a hibás kihelyezésekről:
    grogyó 1.png

Kijavítottam, leszedtem 3 dekort, ami nem a "helyén" volt.
    Így ez már feltölthető számodra:
    grogyó - 2.png

Remélem, sikerrel jársz most már. :)

A "Megmentő szerelem" dekort a Kerge kertben találod. Jobb alsó területrészt vizsgáld át, kérlek.

stb_farmer kedveli ezt.
  4. grogyó

grogyó Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséged

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.2.23
  5. katalinka75

katalinka75 Fórum-zöldfülű

felszabadítottam a banánfát kokuszpálmafát
    megvételeztem levonja a csengőpengőt
    de nem kapom meg a fákat
    Mi lehet a gond?

6. mamarygen

Szia!

Leírásod alapján a baha területről írsz. A maja majmok szentélyéről, a szobrokról, kamráknál?

Tedd meg kérlek hogy megadod a farmod azonosító adatait - farmnév és a hozzá tartozó ID-szám - , hogy megnézzük, mi is a gond?

Ezt is le kellene írnod, hogy tudjuk, hol vizsgálódjunk, a piros kosár alatti vásárlásnál, vagy máshol?

Várjuk a kiegészítéseidet.

stb_farmer kedveli ezt.
  7. Betti111

Betti111 Fórum-zöldfülű

Szia. A problémám: a maI eventen nem kaptam egy db óriásrépát sem. Gazda: Betti111 ID: 2310846

8. mamarygen

Szia!

Az ellenőrző panel adatai alapján kaptál óriás répa eventnövényt 2023-02-23-án 16:11:56 órakor 10 db-ot.

Arról nincs adat, hogy hová került. Elültetted-e, a terület rendezésével törölted-e véletlenül.
    A főfarmos aratás ideje: 17:56:31 óra, itt lehetett valami gubanc. :(

Várj kérlek, míg a rendszer ad újra vethető növényt.
    Használd ki az időt addig felröppenő érdekében ültess, kérlek.

9. Betti111

Betti111 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ. Az event kezdete óta már 7 óra eltelt majdnem, de még az 5 db pótnövényt se kaptam meg. Pedig többször frissítettem is.

10. katalinka75

katalinka75 Fórum-zöldfülű

katalinka75
    ID:55583022

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.2.23
  11. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján 2023-02-23 21:38:03-kor megkaptad a rendszertől a + 5 magot.
    Nem az event kezdetétől számítja a játék a plusznövények adását, hanem onnantól, amikor "úgy érzékeli", hogy kevesebb, mint 5 magod maradt a játékfiókodban.
    Ez lehet akár az elültetett magok véletlen törlése a földterülettel, vagy amikor az event típusa lehetővé teszi pl.részleges beadási lehetőség, esetleg malomtermékbe való bekeverés.
    Tehát onnantól számítódik az 5 óra.
    A most kapott magokhoz sok szerencsét, remélem, innentől már nem lesz probléma a játékoddal!

12. hofeher2

hofeher2 Utánpótlás-írogató

premium ellenére nincs meg a turbomalom röviditesem

hofeher2 26343054

13. Enike**

Szia!

Kérjük, vedd fel a kapcsolatot a Supporttal.

A Supportról itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Legalább 140 karakterrel írd le részletesen a problémádat.

A regisztrációs e-mail-címedre várd a választ, vagy olyan e-mail-címet adj meg, ahol a Support válaszát majd fogadni tudod.
    Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Köszönjük, ha így jársz el!

14. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem szerint 2023-01-24 15:00:24-kor vásároltál farmodra 1 hónapos prémium előfizetést, amely a mai napon fog lejárni.

Érvényességi határidejét Te is láthatod a farmodon, a városban is a prémium villában:

A turbómalomból hátralévő időt a bónuszoknál tudod ellenőrizni:

Amennyiben úgy tapasztalod a farmodon, hogy a tápkeverésnél nem jelentkezik a prémium előfizetésben foglalt turbómalom hatása, kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal!

A Supportról itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Legalább 140 karakterrel írd le részletesen a problémádat.

A regisztrációs e-mail-címedre várd a választ, vagy olyan e-mail-címet adj meg, ahol a Support válaszát majd fogadni tudod.
    Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Köszönjük, ha így jársz el!

15. hurlemen

hurlemen Fórum-zöldfülű

Szia!

Segítséget szeretnék kérni abban, hogy a Szerelemmel teli levegő event mind a három részét megcsináltam, viszont a Gyönyörű kismadár és a Csodás katicabogár kitehetőt nem találom sehol. Ha tudnátok segíteni abban, hogy miért nem találom, megköszönöm!

hurlemen ID: 8367813

16. mamarygen

Szia!

Azért nem találod a menüben a két előző küldetésrész dekorjait, mert az időközben teljesített Karneválkirálynő event felhősorára helyezted a várakozó dekorokat.

A "Karneválkirálynő felhősor 7" felhősor nem tematikus felhő.
    A rendszer felkínált tárgyakat számodra, és Te éppen a Szerelemmel teli levegő küldetéssor rendelkezésedre álló dekorjait helyeztetted ki rá.
    Ott keresd a gyönyörű kismadár és a csodás katicabogár dekorokat.

Így a tematikus, meghatározott dekorok felhősora - Szerelemmel teli levegő felhősor - nem teljes addig, míg a cseréket meg nem oldod.

17. hurlemen

hurlemen Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm a segítségedet!

mamarygen kedveli ezt.
  18. bakosagi54

bakosagi54 Kivételes tehetség

szia!11oszloppal készen vagyok és csak 270db csillagom van.ID18559029.segitséget előre is köszönöm.üdv bakosagi54

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm, hogy a megfelelő topikba hoztad a problémádat. :)

Kollégám ellenőrizte:

Nincs nálad probléma. 270 csillagos érmét gyűjtöttél eddig.
    Le is ellenőrizheted, ha visszanézned a teljesített oszlopokat. És azt is meg tudod nézni, hogy mennyit szerezhetsz még.
    (költeni se költöttél még e mennyiségből.)

20. bakosagi54

bakosagi54 Kivételes tehetség

köszönöm de hogy lesz ebből 780db