Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    tegnap volt egy probléma a játékban, az érintett Játékosok részére ma kerülnek jóváírásra a meg nem kapott ajándékok, így az általad hiányolt felhő is.
    Erről itt írtam tegnap:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-64#post-1402266
    Kérlek, figyelj rá a jövőben, hogy segítségkéréskor minden esetben add meg a Farm nevedet és Farm ID-dat.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

Swartsch, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

szép napot.Megnéznéd hogy hova lettek a Quokka óljaim?Raktáron van 475 állatom de ólam csak egy van.Kizárt hogy egy ólból ennyit termeljek.Előre is köszönöm.
    id:26828390

Utoljára szerkesztett: 12.9.24
  3. Dolphin

Szia,
    a farmodról eltűnni nem tud semmi. Ellenőrzésem alapján egy darab Quokkalak 2. szint: narancs óllal rendelkezel, melyből 2 db állatot tudsz alapesetben begyűjteni.
    Gyopárvölgyet nem nyitottad még meg, így oda nem tudtad beadni. Csere napon nem cserélted el, nem ajándékoztad el.

Az alap ólat és a narancs fejlesztést 2022. októberben szerezted a Vadon állatai eventben.

Az alap ól 2020. szeptemberben került játékba, event nyereményként. Ellenőrzésem alapján ezt az eventet nem csináltad. Egy újabb ólat lehetett szerezni, szintén 2020-ban a Perec szezonbó, ezt sem csináltad, így ott sem tudtál szerezni. A játék naplója alapján Ólválogatásból sem szereztél ilyen ólat. Csere napon sem szereztél ilyen ólat.
    Más módon hozzájutni nem lehetett eddig, a fentiek alapján azt tudom írni, egy darab ilyen óllal rendelkeztél eddig, s az jelenleg kihelyezve megtalálható Nálad.
    Itt olvashatsz az állatról bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-és-ólak-a-játékban.16260/page-7#post-1124163
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

Köszönöm a korrekt és gyors választ.

Dolphin kedveli ezt.
  5. kampo

kampo Junior szaki

Sziasztok! Nem találom a birsalma fáimat, kivonták a játékból? sem kirakva, sem a raktárban.+ egy kérdés. A "Piramis rejtvény"-sem találom! Gazda: kampo70 ID: 36409744

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem vonták ki a játékból a Birsalma fákat. Jelenleg is játékban vannak.
    Füvészkertbe nem raktad? Esetleg a Gyopárvölgyben az átalakítóban nem használtad fel?
    Elvittem mindkét problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz arra jogosult kolléga, hozom az eredményt.
    Türelmedet kérem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Othep

Szia ismét.

Kollégám az ellenőrzés során az alábbiakat állapította meg:

Gyakorlatilag az összes birsalmafádat a Gyopárvölgyben humusz készítésére használtad fel.
    2988 Birsalmafád volt, ezeket január, február, március, április hónapban bedobáltad az átalakítóba.
    A piramis rejtvény dekort nem szerezted meg.
    A Tollas macska III. küldetésében volt megszerezhető, de nem teljesítetted a 3. szint gyémánt feladatát, csak az ezüstöt.

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. bagdilili

bagdilili Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tegnap a Gyopárvölgyben kiváltottam az 5. szinthez tartozó területet, ami néhány perc múlva eltűnt a beadott termékmennyiséggel együtt. Mi a teendőm. A segítséget előre is köszönöm.Id számom:33097381

9. Othep

Éppen most válaszoltam Neked egy másik topikban, itt (katt a linkre):
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/page-67#post-1402696

Sőt előtte türelmedet is kértem ugyanitt...

Ha nem találsz vissza abba a topikba, ahová írtál, akkor kérlek, ne írd le még három másikba a problémát, hanem használd a Fórum tetején az Értesítések fület.[​IMG]

Ott láthatod, ki idézett téged, mikor válaszolt.
    Arra kattints és visszakerülsz a válaszhoz.
    Köszönöm, ha így teszel. :)

nagymami2, Dolphin, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  10. palfim71

palfim71 Fórum-zöldfülű

Szép napot. A mostani parti nyaralóhely szezonba megszereztem a Góliátbogarat azonban azt még sem találom sehol. Nincs az állatok között és nemis tettem ki sehová. Lehet, hogy meg sem kaptam? Id.15804361

11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Természetesen megkaptad és ott van a raktáradban az ólak között 1 db Góliátbogárlak. Használd a keresőt, kezdd el begépelni és megtalálod!
    Sok sikert!

12. palfim71

palfim71 Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm, megtaláltam.

13. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Jó estét kívánok!
    BébiBummba tettem 7 db tigrist, a 6. nem adott semmit. Kéremszépen megnéznia!

A Kockás eventnél vettem a legdrágább titok ólat. Quatzal lett belőle. Betettem a ládába, hogy helyet csináljak neki. ELTÜNT!!!! Kérem, segítsetek megtalálni. Köszönöm.

Kösznöm, megtaláltam a Q-nál. A K-nál kerestem. További jó munkát, jó estét kívánok!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.9.24
    kigyo51 kedveli ezt.
  14. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérnék szépen Farmnevet és ID számot, ezek nélkül nem tudunk ránézni a problémádra.
    Azt is írd meg legyél szíves, mikor indítottad a Tigris tenyésztéseket.
    Köszönjük!

Swartsch kedveli ezt.
  15. supermario100

supermario100 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Bevezetés a farmmunkába 2 eventen kiváltottam a felhősort és az összes dekort , de azt írja nincs az eszköztáramban , pedig ott vannak , nem értem .
    Segítsetek légyszi ! Köszönöm !

16. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, akkor tudok segíteni a keresésben. Ezek nélkül sajnos nem tudok.
    Megértésedet köszönöm!

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azon az eventen pluszos dekorok voltak a nyeremények. Ezeket ki kell tenned, learatni 3-szor, hogy megszerezd a jutalmaikat. Ha lejártak, törölheted, ezzel elveszítik a pluszos tulajdonságukat, és feltehetők a felhőre. Persze törölheted azonnal is, de akkor le kell mondanod a plusz jutalmakról.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...mmunkába-2-2024-augusztus.25309/#post-1398902

kigyo51 és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. supermario100

supermario100 Utánpótlás-írogató

-BombadilToma- és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. petigazda1995

petigazda1995 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Farmnév: petigazda1995, id:2707471
    Meg tudnátok nézni volt e nekem valamikor egy darab mormota ólam, talán titok ólból, vagy ajándékba kaptam. Miután beszedtem a játékmezőről nem került a raktárba. Nem mostanában történt, de ha utána tudtok még nézni azt megköszönném.

20. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem a válaszig, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!