Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. marti1231

marti1231 Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

-BombadilToma- és Othep kedveli ezt.
  2. ildiko0705

ildiko0705 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A házi kedvenc futtatoból eltűnt a farönk hangáram csak az üres helye van. Szeretném ha segítenétek visszavarázsolni. ID 41314722 segítségeteket előre is köszönöm szépen

3. fagyalne58

fagyalne58 Utánpótlás-írogató

fagyalne58 229 szinten vagyok minden ólam meg volt most ki akartam tenni sündisznó ólamat de nincs meg még vásárolni sem lhet miért.

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Azt, hogy egy ól megvásárolható vagy sem, a Központ döntése.
    Arról, hogy miről, hogyan döntenek, miért döntenek úgy, ahogy, nem tudunk választ adni.

A Sünodú szerepelni szokott Ólválogatásokban, és cserenapokon is hozzájuthatsz, ha ügyes vagy.
    Infó: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-3#post-860769

Ha ellenőrzést szeretnél arra vonatkozóan, hogy volt-e Sünodú a farmodon, és mi lett vele (esetleg elcserélted), akkor kérlek, adj farmnevet és ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

Dolphin kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Szíves türelmedet kérem ellenőrzésre jogosult kolléga érkezéséig.

6. ildiko0705

ildiko0705 Utánpótlás-írogató

elnézést az újra zavarásért most látom hogy a farönk hangár és a világvége mentesítő közül hiányzik valami köszönöm a segítséget id 41314722

7. Othep

Akkor ezek szerint ráleltél a Farönk hangárra...:)
    A farmról eltűnni nem tud semmi, ne aggódj emiatt. :).
    Kollégám szerint a jelzett meződ üres.
    Azt, hogy mi volt ott, nem tudjuk megmondani. Vélhetően töröltél egy dekort, ami bekerült a Láda / Váza ikon alá.
    Mi csak pillanatnyi állapotot látunk, azt, hogy milyen 1x1-es dekor volt ott valamikor, azt nem tudjuk.
    A területekről úgy tud "eltűnni" bármi, hogy egy Játékos szándékosan, vagy véletlenül törli - de ez többségében visszakerül a Láda / Váza ikon alá..
    (Van néhány dekor, ami fix számban aratható és utána törléskor véglegesen törlődik. Ilyenek a Napi ajándékba küldhető dekorok pl. - ezeknél jóváhagyó ablak is van).

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Sziasztok!

Keresek egy dekor elemet, sehol sem találom, vagy csak így pár óra keresés után én vagyok lusta tovább keresni. Kérem segítsetek nekem ebben, hátha létezik nálam valahol.

A dekor neve: Rémülettel teli láda

Gazda: kigyo51
    ID:16990724

Szint: 239/800/25 A5, P5, L5, V5, T5. Piac:37

9. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!

A házikedvencek futtatója területen találod meg a dekort:
    upload_2024-10-1_18-1-54.png

Othep, Swartsch, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  10. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Nagyon köszönöm a gyors választ.

Othep, Luminary és Kuzdern kedveli ezt.