Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

köszönöm szépen, eszembe sem jutott, hogy a kamrapolcon keressem!
    Lehetne még egy kérdésem! Rackó szülinapitortáját elképzelhető, hogy felraktam egy Rackós felhőre?
    Bocsánat ha ez a kérdés nem ide tartozk!
    Gazda: -.Marcsi.- ID: 43602970

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy Te is érezted, a kérdésed nem volt megfelelő helyen, így áthoztam ebbe a topikba.
    A Rackó szülinapi tortában dekorral nem rendelkezel ellenőrzésem alapján, ezért nem találod.
    A dekor a Szülinapi rackó tojásból fejlődik ki, ezt a tojást 2021-ben lehetett megvásárolni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-rackó-házi-kedvenc.20555/
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és elefáncsifáncsi kedveli ezt.
  3. elefáncsifáncsi

Dolphin kedveli ezt.
  4. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

tanya1026 ID:7040433 vagyok.
    Segítséget szeretnék kérni,nem találom az átalakulás üstje dekort a felhőre!Kerestem de nincs meg,valahová
    biztos kitettem.
    Előre is köszönöm!
    Szép hétvégét kívánok!
    Szia

5. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A dekort felraktad egy nem tematikus felhőre, a Cukorkaroham 2. felhőn találod meg, onnan legkorábban 2025-03-15 04:48:27-kor fogod tudni levenni.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  6. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm! tanya

-Sudden- kedveli ezt.
  7. gabi1479

gabi1479 Utánpótlás-írogató

Szia,légyszives segits,keresem a fonalkészitőm,4144918,és a 4657019 en,köszönöm előre is.

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Két farmon keresed a Fonálfarmod?
    Ez két ID?
    Add meg melléjük a farmneveket is, kérlek.

9. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Sziasztok!
    Visszaeső vagyok..Most a szemfogmosás dekort keresném Előre kösz

Csaba
    Gazda: farmercsajszi00 ID: 7724125

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia. :)

Kollégám ellenőrzése szerint a keresett dekort a Baha esőerdőben találod meg: alul-középtájon keresgélj.

Dolphin, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. leda53

leda53 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Eltünt a Növény avagy Nyuszi kitehetőm, igy nem tudom befejezni a felhöt. ID CIM 38191144

12. Dolphin

Szia,
    áthoztam segítségkérésedet ide az Eltűnt tárgyak topikba. Először is megnyugtatlak, amit megszerzünk, eltűnni nem tud, max nem ott keresed, ahol van. Ha egy dekort nem találunk, azt vélhetően kiraktuk területre, vagy felraktuk egy nem tematikus felhőre, amire már nem emlékszünk.
    Be is néztem Hozzád, s úgy látom időközben mégis megtaláltad, mert már a jó felhőn van, csak a felhőt még nem aktiváltad.
    További jó játékot!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Josko16V

Josko16V Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A mai etetés alkalmával (végtelenül éhes padlizsán) kaptam 2db ajándékot. Sajnos telefonról nem mutatja sehogyan sem név szerint mikor megkapom, de nem is találom sehol sajnos. Mi lehet ez?

*linket töröltem tiltott képfeltöltő oldal használata miatt / Dolphin

Név: Josko16V
    ID: 31414316
    Etetés ideje 5:31, képernyő fotó alapján

Ismét etettem, 7:56, ugyan azt a 2-t kaptam, de ismét nem találom sehol sem.

Megoldódott közben, kaptam segítséget, teliholdason volt titok fa, sajnos egyedül ott nem kerestem.

Utoljára szerkesztett: 19.3.25
  14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-03-19 05:31:11-kor 2x „Fantom” rémítő talányos fa titokfát kaptál, 2025-03-19 07:56:26-kor pedig 2x „Rém” rémítő talányos fa titokfát kaptál.
    Ezeket a Teliholdas területen fogod megtalálni, s itt találsz információt, hogy mi fejlődhet ki belőlük:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-telihold.15692/#post-1421808
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  15. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Szia!
    Valamelyik nap dekorokat raktam ki a farmra és a szédültre, és közben vettem észre, hogy van egy rakás fejlesztésem, aminek nincs alapja. Többek között a 15. Születésnapi event alap kitehetői is hiányoznak. Már két napja keresem őket, mindent átnéztem amit csak tudtam, de hiába. Tudnátok valami támpontot adni? Előre is köszönöm.
    Farmnevem: .hangyóca.
    ID: 14919167

16. Dolphin

Szia,
    ha megadod konkrétan melyik dekorokat keresed, szívesen segítek megnézni, merre bújkálnak.
    Várom a listát.
    Megértésedet köszönöm!

.hangyóca. kedveli ezt.
  17. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Jujj, sok van. :(
    Hegedűvirtuóz, Szupergitár, Rockgitáros és Vérbeli trombitás alap hiányzik, 4 fejlesztésem lenne hozzájuk.
    Tengerpart ura, Homokvár-építész, Hencegő, mindegyikhez 5 fejlesztésem van, alap sehol.
    És a Strandbár 2 fejlesztése van meg, az alap sorsáról nem tudok.
    Ajándékozni bizos nem ajándékoztam el őket, csereberélni sem szoktam. Az, hogy esetleg felhőre tettem volna őket, nem jellemző rám, de már magamban sem hiszek.
    Még egyszer köszönöm, ha tudsz segíteni.

18. Dolphin

Szia,
    ugye a dobozban a Váza alatt nem kerested őket, ott nem nézted meg?
    Ugyanis ezek mind a Ládádban vannak: Hegedűvirtuóz, Szupergitár, Rockgitáros és Vérbeli trombitás - célszerű beírni a nevüket a keresőbe, s úgy gyorsan megtalálod őket.
    A Tengerpart ura 1. szint dekorodat felraktad az Alkímia titkai felhősorra, onnan legkorábban 2025-03-27 02:49:20-kor tudod levenni, akkor fog beérni.
    A Homokvár-építész 1. szint dekort felraktad a Farm divatshow felhősor 2 felhősorra, a felhő 2025-03-26 22:49:20-kor fog beérni, akkor tudod a dekort levenni onnan.
    A Kezdő hencegő dekort szintén felhőre raktad, ezt az Őszi varázslat felhősoron fogod megtalálni, s majd a beérést követően tudod leszedni onnan, ez 2025-03-28 01:57:05-kor lesz.
    A Strandbár dekort is felhőre pakoltad, ezt a 2020 krémje felhősorról fogod tudni majd leszedni, legkorábban 2025-03-26 19:48:21-kor.
    A paszulyon is használd a Keresőt a felhők megtalálásához.
    További jó játékot!

19. elefáncsifáncsi

Jó reggelt!
    Segítséget szeretnék kérni! Fogalmam sincs, hogy a most futó event Cápakefe nevű dekorját hova tettem el!
    Kedves modik, segítenétek? Köszönöm!

Gazda: -.Marcsi.- ID: 43602970

20. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a keresett dekort a Világítótorony területre tetted ki.
    Az alsó részen középtájt nézz körül, s rá fogsz bukkanni.
    További jó játékot!

elefáncsifáncsi és Swartsch kedveli ezt.