Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mladitibi

mladitibi Fórum-zöldfülű

Sziasztok , teljesítettem a tojássztori eventeket, de az utolsó mainál nincs meg a 3. kosaram. Megnéznétek mit rontottam el ? mladitibi ID:51310402

2. 101Éva

101Éva Fórum-zöldfülű

Sziasztok Megcsináltam a tojás sztorit de mégis hiányzik 2 kosár nem tudom mit csináltam rosszul. Légyszives nézd meg hogy mi a hiba Előre is köszönöm. 101Eva ID16278505.

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint az első küldetésben megszerezted mind a kettő hangulatos kosarat.( 2025-01-16 17:34:32-kor és 2025-01-16 17:44:42-kor)
    A második küldetésben sajnos csak az egyik kosarat szerezted meg a 3. feladat arany szintjén 2025-01-19 10:58:21-kor. A gyémánt szintet nem teljesítetted, így ott nem kaptad meg a hangulatos kosarat.
    A harmadik küldetésben mindkét kosarat megszerezted.
    Szerencsére a felhőt és a Jégtáncos dekort meg tudtad szerezni,
    de a Boldog hóangyal és Boti szülinapja dekorok hiányozni fognak. Cserenapon próbálj majd szerezni, ha cserélhető lesz.

Sok sikert!

A 2. küldetés dekorja kimaradt a válaszomból/ Luminary

Utoljára szerkesztett: 21.1.25, 14:02
    Swartsch és mladitibi kedveli ezt.
  4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos az első küldetést kihagytad. Az event 2025. január 16-án 14:00-kor indult, ahogy az az ismertetőben szerepel:

1. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2025. január 16. (csütörtök) 14:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2025. január 18. (szombat) 14:00 óra

Így, az ott megszerezhető 2 db hangulatos kosarad hiányzik.

A második küldetésben szereztél először hangulatos kosarat. Az elsőt 2025-01-18 16:49:40-kor és a másodikat 2025-01-20 14:09:56-kor.
    A harmadik küldetésben is megszerezted mindkét kosarat.
    Szerencsére a felhőt és a Jégtáncos dekort meg tudtad szerezni,
    de a Boldog hóangyal dekorod hiányozni fog és az első küldetés dekorja is, a Repülő tortadenevérek. Cserenapon próbálj majd szerezni, ha cserélhető lesz.

Sok sikert!
    Az 1. küldetés dekorja kimaradt a válaszomból/Luminary

Utoljára szerkesztett: 21.1.25, 14:03
    Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  5. mladitibi

mladitibi Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen !

Luminary kedveli ezt.
  6. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

zsoka1953 1947931 nem találom a piramisrelytély dekort

7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A Piramisrejtvény dekor (remélem erre gondoltál) az augusztusi Tollas macska hétvégi 3. gazdaköri küldetésében volt elérhető a 3. feladat 3./gyémánt szintjén. Sajnos nem sikerült befejezned a gazdaköri küldetést ezáltal nem szerezted meg a dekort. Csak a 3/1-es feladatig jutottál el. A tollas macska hétvégi küldetések ismertetőjét egyebekben itt találod: KATT
    A piramisrejtvény dekor csere napon beszerezhető, így próbáld meg az elkövetkezendő cserenapok valamelyikén valamelyik játékostársaddal elcserélni a keresett dekort. Ezt a dekort kell majd keresned:
    Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Piramisrejtvény
    12:00 óra​
    5500 TP / TTP kihelyezéstől függően​
    Nincs​
    2x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok​
    A dekorból 2-t lehet az eventben szerezni​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/piramisrejtveny/
    Megértésedet köszönöm és további jó játékot!

Luminary kedveli ezt.
  8. csöpi51

csöpi51 Utánpótlás-írogató

Szép napot A tojás sztori eventet megcsináltam de a felhóre nem találom a repülő tortadenevérek nevű dekort! csöpi51 ID9966168 köszönöm előre is!

9. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

Köszönöm a választ

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jól elrejtetted magad elől a keresett dekort: a Kincses szigeten fogod megtalálni, beraktad a Múzeumba.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  11. Suzzy1

Suzzy1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok keresem a Boti születésnapja dekort nem találom pedig biztosan megcsináltam igy nem tudom befejezni az eventet ID 17114622 segítsetek kérlek benneteket

12. Dolphin

Szia,
    az event befejezéséhez nincs szükséged a dekorra, az csak a felhőre kell. A 4. küldetés befejezéséhez a Hangulatos kosarakra van szükséged, amit a 3 db 48 órás küldetésből lehetett megszerezni.
    Ellenőrzésem alapján a 2-es küldetést (ami szombat 14 óra és hétfő 14 óra között volt elérhető), teljesen kihagytad, egyetlen Babatakarót sem adtál be.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...s-gazdaköri-küldetésekkel.25895/#post-1430239
    Így sem a Boti születésnapja dekort, sem a 2 db Hangulatos kosarat nem kaptad meg - így nem fogod tudni a 4. küldetést befejezni, így hiányozni fog a Boldog hóangyal dekorod is a felhőről.
    Csak azt tudom Neked is javasolni, mint a többi Játékosnak: a hiányzó dekorokat, amennyiben cserélhetőek lesznek, a következő cserenap(ok)on próbáld meg beszerezni, ha aktiválni szeretnéd a felhődet.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  13. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Üdvözlöm.Szeretnék ki rakni juh ólat de az alap óljaim sehol sem találom. id1517541

14. csöpi51

csöpi51 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

Dolphin kedveli ezt.
  15. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sajnos nem rendelkezel alap juhakollal.
    A piros kosárnál tudod megvásárolni az állatok menüpont alatt, egyenként 1500 Csengőpengő áron.
    Megértésedet köszönöm.

16. h.mate

h.mate Junior szaki

Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni ! Én egy 84éves idős asszony vagyok . A mostani eventnél szeretnék az állatoknál 0 percezni . Van 4 darab virágfestésem a mesterségek völgyében , 1 van a kincses szigeten , 1 a hajótöröttek partján . Az a kérdésem , hogy hová kellene ezeket tenni , hogy tudjak 0 - percezni ? Mi kell még hozzá ? Mikor kell indítanom ? Előre is köszönöm a segítséget !

17. Dolphin

Szia,
    a Mesterségek völgyében egészen biztosan nincs Virágfestésed, ugyanis ott nem lehet semmit kihelyezni.
    A nullázáshoz Virágfestés (+) dekorra van szükséged, nem Virágfestésre. Nem kell őket más területre helyezni, ugyanis, ha törlöd őket, akkor azonnal elveszítik (+)-os tulajdonságukat.
    Menet: tedd ki a Vadaskerteket, tedd bele azokat az ólakat, amivel nullázni szeretnél. Az üres területekre is tegyél ki ólakat, minden olyat, amivel nulláznál. Fontos, hogy ekkor még NE adj nekik tápot.
    Ha kiraktad az összes olyan ólat a területekre, amivel nulláznál (és van is hozzá elegendő tápod), akkor menj és arass le 5 db Virágfestés (+) dekort.
    Ha esetleg csak 4 db-od van, akkor kell még hozzá 20%-nyi érés csökkentő bónusz, ehhez itt találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/beko-topikja-volt.14672/page-133#post-985701
    Ezt követően menj vissza az ólakhoz és etess és arass.
    Itt találsz a témában bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-1020871
    Sok sikert!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  18. szepesej

szepesej Fórumlakó

Szeretném megkérdezni , hogy megcsináltam a beadást a krokodilhoz tartozó feladatba de nem kaptam meg a hegedűvírtuóz dekort pedig a zöld pipa ott van vagy csak én nem találom vagy később kapjuk meg ?
    Választ előre is köszönöm.
    Gazda: szepesej ID: 16046490

19. Dolphin

Szia,
    amint az az ismertetőben több helyen is leírtuk, a fő ajándékokat csak az event végét követően fogjuk megkapni, hisz akkor fog kiderülni, hogy a közös feladatban milyen szintet sikerül elérnünk.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  20. szepesej

szepesej Fórumlakó

Köszönöm a válaszod , figyelmetlenül olvastam el az ismertetőt.

Dolphin kedveli ezt.