Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lili12467

lili12467 Fórum ismerője

Nagyon köszönöm!

2. Évi77

Évi77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a a következő szuvenírekkel kapcsolatban: szobalány-, tojásfestő-, szorgos méh-, nyári-
    Égen-földön keresem őket, de sehol nem találom, pedig úgy emlékszem, mindet megszereztem
    Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! :)

3. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Farmnév és ID-szám nélkül nem tudnak segíteni.

4. Évi77

Évi77 Fórum-zöldfülű

Upsz, igaz, bocsánat :)
    Évi77 ID: 53808296

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszi az adatok pótlását.

Szobalány szuvenír: Hajótöröttek partján, lent középen találod meg
    Tojásfestő szuvenír: az előző szomszédságában fogod megtalálni
    Szorgos méh szuvenír: fent van a helyén a felhőn ellenőrzésem alapján
    Nyári szuvenír: Állatüdülő területen találod, a kiváltott terület jobb szélén keresgélj.

Javaslat: amennyiben a Szezonos szuveníreket területen tartod a bónuszok után is, érdemes egy területre pakolni őket, valamelyik sarokba (én a Világítótoronynál tárolom őket) mint ahogy Rackó dekorjaival is tesszük, hogy könnyebb legyen a felhőre pakolásuk.
    De természetesen segítünk megkeresni a jövőben is azokat a tárgyakat, amiket nem találsz.
    További jó játékot!

6. hamuska

hamuska Fórumszaki

Igaza van,elnézést és köszönöm a segítséget.

Dolphin kedveli ezt.
  7. Évi77

Évi77 Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm a segítséget és a tippet is, ezentúl így lesz

Dolphin kedveli ezt.
  8. FarmerNita

FarmerNita Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni dekor ügyben. Nincs meg a rémes bábú szuvenír dekor. Nem találom a tárolóban és mivel kevés tp ad ki sem tehettem és a szezont megcsináltam (tudtommal).
    Köszönöm előre is a segítséget.
    Gazda: FarmerNita ID: 10862722

Utoljára szerkesztett: 6.1.26
  9. Dolphin

Szia,
    a Világítótorony területen álldogál, az alsó részen fogod megtalálni, középről indulj jobb irányba.
    Sok sikert!

FarmerNita kedveli ezt.
  10. .hangyóca.

.hangyóca. Fórummogul

Sziasztok!
    Előszőr is sikerekben gazdag, bodog Újévet kívánok minden moderátornak és játékosnak.
    Kérésem, hogy segíts két elkóborolt kitehető megkeresésében. Az egyik a Dér Jankó, a másik a Víziszonyos vijjogás. Sajnos azt hiszem felhőre kerültek. Próbáltam magam megkeresni, de reménytelen.
    Előre is köszönöm.
    Farmnevem: .hangyóca
    ID: 14919167

11. FarmerNita

FarmerNita Fórum-zöldfülű

Megtaláltam, megvan, jól ebújt.
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :inlove:

Dolphin kedveli ezt.
  12. Vilmos05

Vilmos05 Kivételes tehetség

A Városi projekt kér a szédült szántóra 5 Kacsa Kata turbótrágyát. Feltettem mindkét Füvészkertbe a trágyákat, de nem írta jóvá. Mi lehet az oka? Vilmos05 13647886

13. Dolphin

Szia,
    Farmmunkásokkal nem mindig fogadja el a teljesítést, illetve trágyázás után, több esetben előfordul, hogy területváltásra, vagy a feladatlista megnyitására fogadja el a feladatot (főleg, ha régebb óta vagy bejelentkezve a játékba).
    Kérlek, próbáld meg ezeket, aztán jelezz vissza.
    A feladatod valóban Turbótrágya használata a Szédült szántón.
    Sok sikert!

14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Víziszonyos vijjogás bent van a Dobozodban, a Váza alatt.
    A Dér Jankó szuvenírt azért nem találod, mert nem szerezted meg. Abban a szezonban a 38-as szintig jutottál, a szuvenírt a 39-es szinten lehet megszerezni, még 1639 SZJP hiányzott hozzá.
    Megértésedet köszönöm!

.hangyóca. kedveli ezt.
  15. Vilmos05

Most újra megnéztem, hát képzeld, nem volt a Füvészkertben turbótrágya, egyiken sem. Eltűnt. Most az egyikre rátettem és ezt máris elfogadta. Na így akkor rendben van, nem töröm a fejem, hogy mi történt. Köszönöm. Ebből is lehet tanulni, türelem és visszatérés kikapcsolás után.

Köszönöm, rendben van.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.1.26
    Dolphin kedveli ezt.
  16. scania7

scania7 Junior szaki

Szia!Köszönöm szépen és hasonló jókat neked is...Üdv

17. Vilmos05

Köszönöm, megoldódott. Kilépés után újra adtam az egyik Füvészkertnek tápot turbótrágyát* ezt már elfogadta.

*tápot a fáknak nem lehet adni, gondolom turbótrágyát akartál írni,
    ezt javítottam / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.1.26
  18. szarkaszofi

szarkaszofi Járnitanuló

köszönöm szépe

19. b.kata73

b.kata73 Aktív író

Üdv.
    Segítséget kérnék,minden szezont végig vittem,legalábbis úgy emlékszem.És a nyári szuvenírt sehol nem találom,már többször végig néztem a felhőket meg mindent de nem találom.Köszönöm. ID:5487214

20. ferencmajor

ferencmajor Utánpótlás-írogató

hNem tudom hova írjak A téli iszony event egy nagy átverés lesz, napok óta nem engedi a felhőre kitenni a dekorokat. Semmit nem ír ki.
    csak vissza csap az event területére. Azt lenyeltem már, hogy ha jól válaszoltam a kérdésre vagy ha rosszul mindig csak 2 pont a jutalom.Bocs meggondoltam magam. nem kell velem foglalkozni,Ott hagyom az egészet ahogy van-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.