Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    korábbi névegyezőség miatt, itt a Szobor megnevezése más mint a fáé, volt egy átnevezés, de a szobor nevét még nem módosította a Központ (már sokszor kértük).
    A fáról itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/page-3#post-1315368

A piros kosárban itt találod:

A Duriánfa titokfa, nem váltható ki a Maja majmok szentélyéből, 2016-ban került játékba a „Hokkaidó” talányos tiki-fa érkezésével, erről itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...akció-és-új-állandó-gazdaköri-küldetés.14353/

Megértésedet köszönöm!

incike68 és Swartsch kedveli ezt.
  2. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Nem tudom jóhelyre kűldöm a kérdésemet? A fórumban a aláírásnál volt kép is és el tünt. Csak a szöveg maradt meg. A hozzászólásokhoz gopndoltam. Köszönöm ha tud segíteni valaki.

3. Dolphin

Szia,
    vélhetően olyan oldalra volt feltöltve a képed, ami időközben megszűnt, átalakult, vagy csak bizonyos ideig volt így elérhető a képed.
    Ha a kép megvan a gépeden, vélhetően mentetted, mielőtt feltöltötted, akkor töltsd fel ismét.
    Banner készítésben itt tudnak Neked segíteni, ha új képre van szükséged:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/banner-és-avatar-kérés-készítés.10966/

Swartsch, -ágianyu33- és semmirevaló kedveli ezt.
  4. Petrezselyem*

Petrezselyem* Fórum-zöldfülű

Bizonyára nem jó helyre írtam! Segítsetek hova kellene írnom, ha a Jack boltjában denevér ólat, és bőregér tenyésztést is vásároltam, de nem tudom hol lehetnek, hogyan kell továbblépni?

5. semmirevaló

Köszönöm szépe és a tanácsot!

6. Dolphin

Szia,
    jó helyre írtál, kaptál is rá választ még aznap este a Kollégámtól, melyet itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...se-Ól-fa-dekor-elem.19461/page-3#post-1409772
    Lehet Te nem találtad meg a választ?
    A Fórumon a jobb felső sarokban kapunk értesítést, ha beidézte írásunkat valaki, mi Moderátorok mindig úgy válaszolunk, hogy az eredeti kérdést is beidézzük.
    Itt vissza tudod keresni, hogy ki adott Neked választ a kérdésedre, s ha a lenyíló fülön vagy az új ablakban a zöld szövegre kattintasz, ami link is egyben, akkor oda is navigál a válaszhoz.
    upload_2024-11-4_14-33-57.png
    Ha további kérdésed lenne a választ elolvasva, gyere vissza nyugodtan.
    További jó játékot kívánok!

7. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Aktív író

Sziasztok!
    Keresném:Kaja revü-ület és Kíváncsi ínyencek
    Előre köszönöm
    Gazda: farmercsajszi00 ID: 7724125

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A keresett dekorok a Főfarmon vannak kihelyezve.

A Kaja rave-ület a jobb alsó területen. A másik, bal oldalon középtájon.
    upload_2024-11-4_18-16-2.png upload_2024-11-4_18-19-54.png

Sok sikert a begyűjtéshez:)

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  9. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Aktív író

Köszönöm

Luminary kedveli ezt.
  10. semmirevaló

Szia! Köszönöm szépen a válaszodat, tegnap már át olvastam a lehetőséget. A hiba nálam történt, mert vincsesztert kellet csiléni és az újon nem jelenik meg a kép mivel ezen nincs el mentve a kép. Bocsi tudatlanságom miatt! Az ilyen műveletekhez, nem vagyok a toppon.