Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kismadár2000

kismadár2000 Utánpótlás-írogató

Köszi szépen! Igazad van! Tegnap végig abban a tudatban éltem, hogy vasárnap 22 óráig tart az egy tápos tenyésztés. Úgy rémlett, hogy vasárnap mindig vége lett.

2. P_Edita69

P_Edita69 Utánpótlás-írogató

Szia!
    P_Edita69 ID:14123599
    Légyszi segítsetek!
    Keresem a következő dekorokat: Kávéimádó, Nagy cipekedés, Seprűvarázslat, Csizmabungaló

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A "Nagy cipekedés" dekor a hajótöröttek partja területen van általad kihelyezve.

A "Seprűvarázslat" alap dekor a Profik a magasban felhősor4 elemei között található.

A "Kávéimádó", és a "Csizmabungaló" dekorok nincsenek a farm tulajdonában.

A "Kávéimádó" dekor megszerezhető volt: Kerek, mint a medve -küldetési eventben.
    A "Csizmabungaló" dekor a Kétéltűek lakhelye-szalamandratenyésztés bevezetése eventben volt elérhető a feladatok teljesítésével.

4. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórumelemző

Sziasztok! A főfarmon véletlenül kitöröltem egy épületet, azt hiszem vadasparkot. Valahol megtalálhatom, hogy később visszarakjam? A választ előre is köszönöm. takizsuzsi40, id 8520082.

5. mamarygen

Szia!

A törlés jelentése, levetted a területről az épületet, benne az ólakkal.
    A Vadaskert építmény is, a törölt ólak is az ólas menübe kerülnek. Ha fejlesztettek voltak, akkor alapként és fejlesztésekként tároltak.
    Onnan kihelyezheted azokat.

Ha van prémium előfizetésed a farmra, és a farmvisszarendezőt is használod, akkor a visszahelyezés egyszerű. Még az ólakat sem kell egyesével visszapakolni ilyen esetben, mert a kényelmi funkcióval azok bekerülnek a visszaállítással.

6. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórumelemző

Köszönöm, sajnos nem volt elmentve a terület, így a visszarendezővel nem tudom megoldani. Néztem az ólas menüt, de az építményt nem találtam.

7. P_Edita69

P_Edita69 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

Kuzdern kedveli ezt.
  8. mamarygen

Szia!

A Vadaskert 2. szintű raktárházaid a szédült szántón (1) és az erdei tisztáson (3) vannak kihelyezve.

9. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórumelemző

Ezt tudom, de amit kitöröltem az elveszett?.

10. mamarygen

Szia!

Nem veszett el.
    Ennyi vadaskerted van: 4 db.

A gazdaboltban vásárolható mennyiség 3 db lehet. Nézd meg kérlek.

A játékban, a farmon összesen eddig 7 db ilyen építmény lehet a birtokunkban.

FARM

Vadaskert (állatos ólak)
    1. >>2016. 06. 16.<< 500 csillagért a bölcs tölgyről
    2. >>2016. 06. 16.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    3. >>2017. 02. 22.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    4. >>2017. 05. 19.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    5. >>2019. 01. 30.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    6. >>2020. 01. 14.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    7. >>2021. 04. 07.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból

Raktárházakról egy gyűjtés - A játékban aktuálisan elérhető raktárházak

stb_farmer kedveli ezt.
  11. drakula55

drakula55 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Remélem jó helyre írok. Megcsináltam a nagy munkacsere gazdakörit, de nem kaptam meg érte a piccoló ládát. Azt nem figyeltem hogy a többi bejött-e, de a piccolot észrevettem. Előre is köszi ha megnézed.
    drakula55 ID: 51979017

12. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

szia!
    Frissíts egyet, biztosan meglessz a Piccolo láda>>bal oldalon-láda ikon-váza alatt.

13. drakula55

Nem vagyok teljesen kezdő, kb tízszer frissítettem, kiléptem beléptem, de niem volt, és még ma sincs.
    Köszi
    drakula55 ID: 51979017

14. mamarygen

Szia!

A megadott azonosítójú farmon az ellenőrzés alapján "A nagy munkacsere" küldetés 5. feladat gyémánt küldetését 2023-03-16-án 23:36:14 órakor teljesítetted. Ebben a feladatrészben volt a kérdezett dekor fő elemként.
    Átvetted, megkaptad a „Piccolo” titokzatos láda nyereményt a többi jutalommal együtt.

Azóta az időpont óta több ilyen dekort is bontottál - ezek is a log adatai:
    2023-03-17 06:53:33 Élőholt kincs
    2023-03-18 23:38:38 Tündér-termálforrás (+)
    2023-03-21 11:55:06 Multitaszking zseni (+)
    2023-03-21 18:19:01 Virágfestés (+)
    2023-03-22 06:26:44 Pocok légyfogó

stb_farmer kedveli ezt.
  15. drakula55

Ha az ellenőrzés ezt mutatja akkor itt valami nagy furcsaság van, ugyanis valóban 23:36:14-kor lettem kész a feladattal, de nem
    2023-03-16-án, hanem tegnap, 2023-03-23-án."A nagy munkacsere" küldetés 5. feladat utolsó két feladatát tegnap este fejeztem be, a gyémánt előtti feladatot is. Addig a gyémántot nem is lehetett volna megcsinélni. Ez teljesen biztos!!! A piccolo láda pedig nincs és ezek szerint a többi cuccot sem kaptam meg. A többi dekort valóban bontottam, emlékezetem szerint is nagyjából azokban az időpontokban amit írtál, de azokat máshonnét kaptam.

16. mamarygen

Szia ismét!

A 91# hozzászólásban az jelezted, nem kaptad meg a "Piccolo" titokzatos ládát, a többi jutalmat nem nézted, de ...

A válaszom erre a jelzésedre íródott az ellenőrző panel infóit megnézve:
    Jeleztem a válaszban, hogy az adott teljesítés - március 16-23. között - időtartamához közeli időpontokban rendelkezésedre álló "Piccolo" ládáid bontása mit mutatott.
    Ezek egyike volt a gazdaköris "A nagy munkacsere" küldetés 5. feladat gyémánt részéhez kapott ládika nyereménye számodra.

Kétségbe vontad, hogy nem jó adatokat hoztam! Te máskor teljesítetted emlékezeted szerint, később!
    A válaszom a log adatait tükrözték!

Mivel kételkedsz, hozom a részleteket a teljes küldetés megoldásáról számodra - az adatokat az ellenőrző rendszer adataiból másoltam:
    A nagy munkacsere küldetés teljesítése (dátum és időponttal) a farmodon:

1. feladat
    ezüst -> 2023-02-01 22:30:53
    arany -> 2023-02-08 19:36:00
    gyémánt -> 2023-02-18 06:38:21
    2. feladat
    ezüst -> 2023-02-19 22:08:33
    arany -> 2023-03-04 16:40:15
    gyémánt -> 2023-03-09 08:23:57
    3. feladat
    ezüst -> 2023-03-08 21:00:34
    arany -> 2023-03-10 22:17:06
    gyémánt ->2023-03-12 17:14:27
    4. feladat
    ezüst -> 2023-03-10 22:16:48
    arany -> 2023-03-23 22:32:58
    gyémánt ->2023-03-23 23:22:32

5. feladat
    ezüst --> 2023-03-10 22:17:39
    arany --> 2023-03-15 20:51:24
    gyémánt --> 2023-03-16 23:36:14

Az állandó gazdaköri küldetések teljesítése többféle módszerrel megoldható.
    - Lehet feladatonként, benne a szinteket - ezüst majd arany és végül a gyémánt szint - minden részlettel teljesíteni, majd a soron következő sorszámú feladatot ismét szintek egymásutániságával elvégezni. Így eljutni a végső teljesítésig.
    - Van arra is mód, hogy sorban egymást követően csak az ezüst feladatokon haladunk végig, eljutva az utolsó feladathoz. Ott az arany, majd a gyémánt küldetést is teljesítjük, hogy a legértékesebb nyeremény minél előbb meglegyen a farm számára. Ezután lehet a többi részfeladat hiányzó arany és gyémánt szintjére koncentrálni.

Kérlek, tekintsd meg, Te milyen ritmusban, milyen lépésekkel haladtál. Esetleg hol volt szokatlan a lépésed, ami zavart kelthetett.

zotya280303 és stb_farmer kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha jártál már a Supporton, akkor mi itt a fórumon már semmit sem tehetünk, már nem a mi hatáskörünk.
    A Support felettünk áll.

Keresd fel ismét őket.
    Írj levelet a játék felületéről, erről az új fejleményről is, minden részletre kiterjedő információkkal.
    A továbbiakban is adhatsz majd meg pótlólag információt nekik, ha igénylik, de azt már a levelező rendszeredből a "válasz" doboz használatával.

Az új indító leveledben az alapértelmezetten megjelenő e-mail-címet át tudod majd írni egy olyan e-mail-címre, amelyen a válaszukat fogadni tudod, illetve a probléma leírásába is írd majd bele.

Remélem, tudnak segíteni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Junior szaki

sziasztok!
    keresem a Mancsok útja event egyik kitehetőjét, a Balzsam a léleknek nevűt
    az utána következő Tigristánc megvan, de ez...?
    sorban teljesítettem a feladatokat, így nem értem...valahogy mégis kihagytam volna azt a részt vagy mi történt?

köszönettel: *Lúdanyó* 12335434

19. mamarygen

Szia!

A "Mancsok útja - 24 órás küldetéseket tartalmazó event" 5. napi játékában kaphattuk meg a "Balzsam a léleknek" dekor tárgyat. Valamint a második "Tigristánc" dekort.

Az ellenőrző panel adatait megtekintve a farmodon nem volt teljes a küldetés megoldása, a szállítás csak az első feladatban volt teljeskörű. A második feladatnak csak egyik szintjét zártad le. Itt maradt le a megoldás, sajnos.

Ezek a küldetésrészek teljesültek:
    5. küldetésben
    1. feladat ezüst szintje: 2023-04-03-án 18:04:26 órakor.
    1. feladat arany szintje: 2023-04-03-án 18:04:30 órakor.
    1. feladat gyémánt szintje: 2023-04-03-án 18:04:37 órakor.

2. feladat ezüst szintje: 2023-04-03-án 19:06:54 órakor.

További teljesítés, szállítás nem volt részedről a gazdaköri feladatba. Termeltél eventnövényt, felröppenőd is van a raktárban, de a mennyiség nem volt meg a feladathoz, az arany szinthez.

Nincs ennek alapján a farmon kiváltva a "Balzsam a léleknek" dekor tárgy. Ez a legfájóbb tény. :(

stb_farmer kedveli ezt.
  20. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Junior szaki

hát...ez van...így jár, aki a való világban dolgozik, nem a farmon :p:D

köszönöm szépen, hogy utánanéztél:)