Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Kedves Modi!
    A mai nap kb. 21.50-kor megvásároltam mindkét (Cetus, Tajvan) talányos fa csomagot. A farmaranykészletemből levonásra került az ellenérték. Sem a kifejlett fákat, sem a csomagot nem kaptam meg (legalábbis nem találom). Kiléptem, lefuttattam a CCleanert, vártam egy kicsit, de semmi. Kérlek nézzétek meg, hogy mi történt. Köszönettel:
    Gazda: DGabriella ID: 2543978

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Játék naplójában én egyetlen tételt látok ma este a FA-nál, ez 2025-07-21 21:41:13-kor történt, 200x Kockafőzet felreppenőt vásároltál, 270 FA értékben. Az egyenleged ekkor lett 5605 FA.
    Előtte mozgás 2025-07-21 07:52:24-kor volt, 3 Farmaranyfát arattál, kaptál 3x Farmaranyat, egyenleged 5875 lett.
    5875 - 270 = 5605, ennyi a mostani egyenleged.

Én a Farmodon is ezt az egyenleget látom:
    upload_2025-7-21_22-43-55.png

Ha Te nem ennyit látsz, akkor kérlek, vedd fel a kapcsolatot a Supporttal.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!

DGabriella kedveli ezt.
  3. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Köszönöm szépen gyors válaszodat. Igen, én is 5605 farmaranyat látok, és 21.41-kor vásároltam 200 kockafőzetet. és utána a talányos csomagokat (legalábbis szándékom volt) lehet, hogy elnéztem a farmaranymennyiséget-

Dolphin kedveli ezt.
  4. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Köszönöm szépen a választ! Közben ézhez tértem a kroki-val, viszont a fával kap kapcsolatban a XXl-ls-t megtaláltam, de a alap fát nem találom. semmirevaló ID 49645828 .

5. Dolphin

Szia,
    áthoztalak Segítségkérő topikba, amint azt már sokszor megírtuk, sem a Panaszláda, sem az Event csevegő nem alkalmas hely segítségkérésre! Köszönjük, ha a jövőben Te is figyelsz a Fórum / Topik szabályok betartására.

A Krokitanya 2. szint: narancs teliholdas óladat és a Krokitanya 1. szint: sárga óljaidat a Teliholdas Gombaerdőben helyezted ki, a Rémítő vadaskertben keresd őket. Legutóbb 2025-07-22 15:03:37-kor etteted meg őket.

Az alap Szúrszopfáid bent vannak a Dobozban, a Váza alatti Fa ikonnál keresd. Mivel ezek bahás fák, ezért a Bahás termőterületen állva fogod megtalálni őket. Ha sok fád van a dobozban, akkor javaslom használd a keresőt, kezd el beírni a nevét és meg fogod találni őket (ha a Minden fülön állsz és beírsz annyit, hogy "szúr" ott lesz minden egy ablakban). Mind az XL fejlesztés, mind az XXL fejlesztés a fákhoz szintén a dobozban van.

Sok sikert a kihelyezéshez!

semmirevaló kedveli ezt.
  6. tanyasicsibe82

tanyasicsibe82 Járnitanuló

Sziasztok.

a kockás játékon játszottam és a vígaszdíjnál feldobott egy ablakot sok nyereménnyel köztük a muntyákszarvas ólját mutatta és még 5-6 dolgot mellette. Nagyon meg is örültem, hogy vígaszdíjban ilyet adott. viszont csak az az egy ólam van meg amit előtte a termékek/termények beadásával kaptam meg egy külön ablakban önállóan.

Tehát hiányzik egy szarvasólam, pedig feldobta a játék, hogy megnyertem a vígaszdíj által.
    Pár perce történt.

id:12386594

Köszönöm szépen!

7. Dolphin

Szia,
    Vigaszdíjként mindenki egységesen 1 db Mocsári dolgok ládáját kap. A Láda nyitásakor az alábbiakat kaphatjuk:

Mocsári dolgok láda

Átváltás: 200 TP / db
    Tartalma:

• 5x Bogárszemű bokor
    • 5x Mocsári sárkányka
    • 4x Bogárszemű bokor mag
    • 4x Mocsári sárkányka mag
    • 4x Álszúrszop
    • 1x Ál-Kroki
    • 4x Álszúrszop fa
    • 1x Ál-Krokitanya

A felsorolt tételekből kapunk meg egy darabot, ládánként.

A felugró ablakban előfordul olyan időnként, hogy az előző nyereményeket is felsorolja még egyszer a rendszer, de ettől függetlenül azokat nem kapjuk meg duplán.

A jelenleg futó eventben 1 db Muntyákszarvasólat lehet szerezni, akkor kapjuk meg, amikor letermeltünk 3.100x Mocsári sárkányka eventnövényt (vagy ládából nyitottunk).
    upload_2025-7-23_13-2-16.png

Ellenőrzésem alapján ezt Te 2025-07-23 12:05:24-kor szerezted meg az eventből, s azóta már ki is helyezted a Főfarmra. 2025-07-23 12:24:15-kor indult az ól érése, 2025-07-23 20:36:44-kor fogod tudni learatni.
    Úgy látom, hogy korábban nem volt még ilyen ólad.

További jó játékot!

8. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia Dolphin.
    Én is a muntyákól kapcsán írok. Úgy emlékszem volt 2 db ólam, és ma a növény beadásával nyertem egyet. Viszont csak 2-t mutat a raktárban. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de megnéznéd kérlek?
    SnéDóri. ID:56643292

9. szávusz97

szávusz97 Járnitanuló

gazda szavusz97 ID 18412463 segitség a a varázskocka kitevöt nem találom a kroki mindig nyer kitevöt meg nem tudom a felhüröl visszavonni mert vélrtlen az ismerd meg a dinoszaorusz felhöre raktam de a varászkocka sehol sincs köszönet

10. Dolphin

Szia,
    felhőről dekort levenni csak akkor lehet, ha a felhő beérett. A Kroki kisasszony mindig nyer dekort legkorábban 2025-07-25 04:38:30-kor fogod tudni levenni a felhőről, ahova felraktad.
    Ellenőrzésem alapján a Varázskocka dekort még szerezted meg, ahhoz 4000x Bogászemű bokor eventnövény begyűjtésére van szükség, Te eddig 3611-t szereztél.

A dekorokból 2 db-ot tudunk szerezni az event során, itt tudod átnézni újra, mi szükségeltetik hozzá:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457047

Sok sikert a folytatáshoz, még több mint egy hét van az eventből, semmiről nem vagy lemaradva.

jófarmerlány kedveli ezt.
  11. szávusz97

szávusz97 Járnitanuló

köszönöm a segitséget!!!!

Dolphin kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    én jelenleg Nálad ezen a farmon 2 db Muntyákszarvas ólat látok. Milyen módon szerezted meg az emlékeid alapján az ólakat?
    Ellenőrzésem alapján titokólból nem nyitottál, 2025-05-10 13:46:15-kor szereztél 1 db-ot a Tojásfestő szezonban (50.). Csere napon nem szereztél ilyen ólat, más megszerzési lehetőséget nem tudok hozzá.

A mostani eventben 2025-07-23 12:40:00-kor szerezted meg a második óladat.
    De ha megadod, hogy milyen módon szerezted a korábbi második óladat, akkor kutakodok még tovább.
    Megértésedet köszönöm!

jófarmerlány és SnéDóri kedveli ezt.
  13. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nagyon köszönöm, nem emlékszem honnan, csak a main kívül kettő rémlett. De természetesen elfogadom az eredményt, valószínűleg keverem valami mással. További szép napot neked.

Dolphin és jófarmerlány kedveli ezt.
  14. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Köszömö szépen a segitséget, meg oldódott a probléma. Működik minden.

Dolphin és smoldering kedveli ezt.
  15. _Nagypapa_

_Nagypapa_ Járnitanuló

Segítséget kérek! Az event végén járok. Megszereztem mindhárom dekort 2-2 példányban. 1-1 db a felhőn csücsül. A Varázskocka a pajtában van, de a másik kettőt nem találom. -Nagypapa- ID:31289806 Köszi !

16. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Mindkét dekort a hátborzongató múzeumban találod meg, a kúriában.
    Jelöltem, hogy melyikben.
    upload_2025-7-24_14-48-15.png
    upload_2025-7-24_14-48-21.png
    További jó játékot.

Dolphin kedveli ezt.
  17. _Nagypapa_

_Nagypapa_ Járnitanuló

Húúúúúúúú! Most már beugrott. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

-Sudden- kedveli ezt.
  18. bátorka

bátorka Járnitanuló

Sziasztok! Véletlenül kitöröltem a "Neon pillangóbáb" -ot, ki akartam tenni a világító toronyba, de sehol nem találom. Gondolom vmi más néven kellene keresnem, de nem tudok rájönni a megoldásra. Köszönöm, ha segít vki!
    bátorka44
    ID: 6391006

19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ott van az:) Lehet, hogy túl gyorsan nézted meg a törlés után és még nem állt be a sorba. A neve is az, ahogy a képen láthatod.
    upload_2025-7-24_18-46-51.png

Sok sikert a kihelyezéshez!

Dolphin kedveli ezt.
  20. bátorka

bátorka Járnitanuló

Köszönöm, persze hogy szokásom szerint megint kapkodtam :)

Luminary és Dolphin kedveli ezt.