Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kiváltottam nagy nehezen a füvészkert alapot, de nem találom sehol. Segítenétek?
    Köszönöm szépen!
    Gazda: denesrozalia94 ID: 12970867

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Farmon a Bölcs tölgyről váltottad ki, vagy Bahán a Maja majmok szentélyében a keresett Füvészkertet?
    Mindkét területen a Dobozban a Fa alatt fogod megtalálni.
    Kérlek, pontosítsd a segítségkérésedet, és utána benézek Hozzád, ha nem találod meg az általános információm alapján.

Swartsch és denesrozalia94 kedveli ezt.
  3. denesrozalia94

A gazdaköriben váltottam ki, a tölgyön még nem. Elég nagy igazságtalanság lenne, ha az ember halálra melózza magát, és még a tölgyön is kellene... :cry:

4. Dolphin

Szia,
    a Gazdaköriben Építési terveket tudsz kiváltani, amellyel bővíteni tudod az alap Füvészkertet. A Gazdakörben csak a Rémítő füvészkert szerezhető meg, a Bahás és Farmos Füvészkertből 1-1 db-ot tudsz kiváltani a Bölcs tölgyről / Maja majmok szentélyéből, a többit FA-ért tudod megvenni a Gazdaboltban.
    Itt találod a Füvészkert ismertetőjét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/

Ez pedig egy összefoglaló az eddig játékba került Raktárházakról, és megszerzési lehetőségükről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventismertetők-útvesztőiben.15382/#post-892291

A megszerzett Fűvészkert építési terveket a pajtában találod, jelenleg 17 db-bal rendelkezel, amint meglesz az alap Füvészkerted, fogod tudni a kapacitását bővíteni.
    További jó játékot!

Swartsch, kigyo51 és denesrozalia94 kedveli ezt.
  5. denesrozalia94

Köszönöm szépen a munkádat! :)
    Kicsit elkenődtem.... rengeteg beadni való volt, erőn felül... na, mindegy, ez a tanuló pénz! :wuerg:

6. Dolphin

Szia,
    a Gazdaköri küldetésért megszerzett dolgok a Te farmodat támogatják. Az Építési terveket pedig bármikor fel tudod majd használni a jövőben. Szóval szerintem ez miatt ne legyél szomorú.
    Ha új dologba fogsz bele, akkor érdemes előbb az Enciklopédiában utána olvasni az adott témának, ha pedig nem találsz információt, itt a Segítségkérő topikokban mindig tudsz kérdezni, szívesen segítünk.
    További jó játékot!

Othep, Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  7. Judit613

Judit613 Törekvő

Sziasztok,
    Segitenetek a ''Lebego Lotusz'' dekort megkeresni? Koszonom!

Judit613
    ID: 23995173

8. Dolphin

Szia,
    jól elrejtetted magad elől a Lebegő lótusz dekorodat.
    A Napraforgó dombon fogod megtalálni, beraktad Múzeumba - ott fogod megtalálni.
    További jó játékot!

barbi021951, Judit613 és Swartsch kedveli ezt.
  9. Judit613

Judit613 Törekvő

Koszonom, hogy megtalaltad! Mar kezdtem ketelkedni abban, hogy megszereztem. :)

Dolphin kedveli ezt.
  10. vasaló57

vasaló57 Járnitanuló

Szép húsvét reggelt mindenkinek!Ma reggel 4 plazmagömböt arattam,sajnos nem kaptam meg.Megnéznétek! Köszönöm előre is.
    vasaló57 ID: 31197950

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Áthoztalak ide egy Segítségkérő topikba a Panaszládából, mert azt nem segítségnyújtásra hozták létre: sokkal később kaphatsz segítséget a szokásosnál, ha abba írsz.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Az Ünnep miatt hosszabb időt is igénybe vehet az ellenőrzés.
    Szíves türelmedet kérem. :)

Addig segítségül: A Pajtában mindig ellenőrizhető a számuk (valamint a játékindító gombon is), és a Plazmagömbökkel a laboros minijátékot tudod elindítani.
    Át kell menned a Csikosarcú nyuszihoz a Laborba (Tudományos Állomás), egérrel behúzni 3 kémcsövet a helyére és, ha van Plazmagömböd, akkor bezöldül a jóváhagyó gomb.
    Boldog Hüsvétot. :)

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. marti3883

marti3883 Junior szaki

Sziasztok! Tegnap vettem egy E-nyuszi tojást, most szerettem volna kitenni, de nem találom sehol. Utánanéznétek légyszi?
    Köszönöm!
    marti3883 ID: 4203703

13. Othep

Szia.
    Nem lehetséges, hogy géppel próbáltad kirakni?
    A tojásokat a munkások nem látják. Kézzel helyezd ki.
    Kértem egy ellenőrzést a számodra, de az Ünnep miatt ez hosszabb időt is ígénybe vehet.

Boldog Húsvétot. :)

Kiegészítés 12:08-kor:

Az ellenőrzés szerint a tojás a szokott helyén a Láda / Váza ikon / Dekorációs tárgyak fül alatt várakozik:

upload_2025-4-20_12-10-4.png

Dolphin, Luminary, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  14. vasaló57

vasaló57 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
    Megnéztem a pajtában a plazmagömböket, és sajnos egy darab sincs, pedig 8 darabnak kellene lennie, a 4 aratás miatt.
    Szép Húsvétot.

15. Othep

Szia ismét.

Amikor elvégezték az ellenőrzést, épp ez volt a helyzet:
    2025-04-20 (ma) 07:24:28-kor arattad le a mezőt, megkaptad a 2 játékhoz szükséges kelléket és 07:24:54-kor és 07:25:01-kor le is játszottad a 2 játékot.
    A többi kelléket is eljátszhattad már.
    Azt se feledd, hogy a szinteken egy Csillagos érmét adó, és egy Plazmagömböt adó időzítő van.
    Tehát szintenként csak 2 Plazmagömböt kaphatunk, azaz a 3 szintért (ha már fel van oldva és összesen) 6 db-ot.

Szép Húsvétot. :)

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  16. marti3883

marti3883 Junior szaki

Köszönöm szépen!
    Tényleg géppel próbáltam kitenni:oops:
    Kellemes húsvétot!:)

Dolphin, Othep, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Gurgoz87

Gurgoz87 Fórum-zöldfülű

Szia!
    A husvéti eventnél teljesitettem az első feladatot és nem kaptam meg a kártyakulcsot igy nem tudok továbblépni.A feladatban azt mutatja,hogy megkaptam.
    Gurgoz87 ID: 9422885

18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Megkaptad, de beadtad a Titkos tanya küldetésbe. Ezen a táblán kell haladnod először, mert ezt oldottad fel. Amint látod 1/17 a feloldott mezők száma - pirossal kereteztem a jobb oldali információs ablakban. A következő kártyakulcsot 7-tel jelöltem neked, ott fogod tudni kiváltani. Ehhez összesen 43 Űrlénysejtet kell beadnod, amit meg is tudsz tenni, mivel jelenleg 48 darabbal rendelkezel.
    A Terményes ól táblát is mielőbb oldd fel, hogy ott is aktiválni tudd a különleges mezőket.
    upload_2025-4-25_12-40-45.png

Sok sikert!

Dolphin, Swartsch, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  19. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Sziasztok!
    Keresném a következőt:Hócsúszda kaszkadőrei
    Gazda: farmercsajszi00 ID: 7724125

20. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, de amint lesz, hozom a választ.