Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Az ellenőrzés alapján az Erdei tisztáson találod meg, a keresett dekort: balra fent a Csinos erdei kunyhó mögött.

upload_2025-4-27_18-57-7.png

A Kolléga a játék beállításait módosította, mert keresni sem lehetett a korábbi beállítással.
    Ha szeretnéd akkor visszaállítja, ha így nem felel meg számodra és nem tudod visszaállítani.

Dolphin kedveli ezt.
  2. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Köszönöm

Othep kedveli ezt.
  3. marcsi5556

marcsi5556 Fórumszaki

Szia!Titkos tanyán 2 hiányzik éa nem tudom mit kell hova be adni lennél szíves segíteni!?ID:33327404

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a pirossal jelölt két mezőt nem teljesítetted még:
    upload_2025-4-30_9-7-59.png

A baloldaliba 13 db, a jobb oldaliba 19 db Űrlénysejtet kell beadnod, bőven van ennyi a pajtában (jelenleg 187 db-od van)
    Van még malomterméked, érdemes még a 20 órás mezőknél beadni, mert akkor még le tudod aratni őket és kapsz Csillagos érméket, amit el tudsz költeni a boltban.
    10 órakor indul 1 tápos tenyésztés, Baby boom-mal, ha szeretnél még malomterméket gyártani, akkor érdemes tenyésztést indítani, mert onnan lehet Mikroszkópot szerezni.

Sok sikert az event végéhez!

Swartsch, marcsi5556 és Sylja kedveli ezt.
  5. marcsi5556

marcsi5556 Fórumszaki

Nagyon szépen köszönöm!!

Dolphin kedveli ezt.
  6. firekoktel

firekoktel Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Keresném a következőt:Tojásrajzás
    Gazda: firekoktel ID: 14051617

7. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    Sajnos egyiket sem váltottad ki az eventboltból. Másra költötted a csillagos érméket. A felhőt kiváltottad 2025-04-19 08:32:51 órakor, majd a Főjutalmak közül az "Alulról érkező segítség" dekort 2025-04-20 21:08:27 -kor és 2025-04-28 06:02:58 - kor. 2025-04-20 21:08:32-kor 1 darab "Rendkívüli tojomány" került kiváltásra. A "Ne aggódj, légy boldog! " dekorból mindkettőt kiváltottad. Az elsőt 2025-04-20 21:08:35-kor, majd a következőt 2025-04-28 06:03:03-kor. Még egy főjutalmat váltottál ki 2025-04-20 21:08:38 -kor a "Tojás-robbantó varázs"-t. A felhőre 1-1 dekor kell az alábbiakból (Ne aggódj, légy boldog!, Alulról érkező segítség, Tojás-robbantó varázs, Rendkívüli tojomány, Tojásrajzás). Az egyéb jutalmakból is szépen gyűjtögetettél ( titokfák, titokólak, farmarany, szupertáp stb. ezt nem szedtem ki részletesen, de ha igényled kigyűjtöm azokat is. Még tart a cserenap, próbáld beszerezni a léghajóról - már cserélhető.

További jó játékot!

Swartsch, -gyöngy-581 és Dolphin kedveli ezt.
  9. firekoktel

firekoktel Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok !
    Segítségre lenne szükségem GA-BI-O-Farm ID 1508500
    Ma 8 óra előtt pár perccel raktam ki egy ajánlatot a léghajóra.
    A többi ilyen dekor is a Napraforgó dombon van kirakva. Volt 4 db, 1-et ajándékba kaptam tegnap zsani_apja-tól és tegnap estére cseréltem még 1-et. Azokat a reggeli aratás után rögtön ki is raktam a másik 4 mellé. A ma reggeli cserére kirakottat pedig sehol nem találom, kb 9:40-kor jöttem újra gép elé, akkor láttam, hogy elkelt a cserére kirakott ól. Kiléptem, tisztítottam a gépet és nincs sehol.
    Ha megnézitek idő eltérés van a 4 régebbi és a ma reggel aratás után kirakott dekoroknál.

11. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 6 db Hócsúszda kaszkadőrei dekorod van kihelyezve a Napraforgó dombra (ha jól értelmeztem a leveled, akkor erre vonatkozik a bejegyzésed). 4 db érése ma 2025-05-02 08:08:52-kor kezdődött, 2-nek az érése pedig 2025-05-02 08:17:18.
    Amit látok még a Játék naplójában, a mostani csere alatt 3 db-ot szereztél:
    - 2025-04-30 21:37:04-kor
    - tegnap este: 2025-05-01 20:23:14-kor
    - ma reggel 2025-05-02 07:52:47-kor.
    Egyet kaptál ajándékba, 2025-04-30 17:53:48-kor.
    Így a ma reggel kirakott kettő új, a tegnap esti és a ma reggeli cserével szerzett dekor volt.
    Amit tegnap előtt (04/30-án) kaptál, azt már korábban kiraktad, azzal lett 4 dekorod, azt már arattad is ma reggel a többi dekorral együtt.
    Ha szerinted többnek kellene lennie, akkor add meg, hogy a korábbiakat milyen módon szerezted, az eventből 1-t kaptunk.
    Várom visszajelzésed.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Az event bal oldalát végig megcsináltam és a felhőre a paradicsommalőr dekornál azt írja nincs ilyen.
    Érdeklődnék ez hogyan lehetséges amikor a dekorok csak a baloldalon szerezhetők meg.

zoldert
    ID: 2116615

13. Dolphin

Szia,
    ez úgy lehetséges, hogy a felhőre szükséges dekort kiteszed egy területre, mielőtt a felhőre tennéd.
    Az eventben ebből a dekorból 2 db-ot lehet szerezni. Mindkettőt meg is kaptad ellenőrzésem alapján. Az egyiket már felraktad a helyére a felhőre, a másikat pedig azért nem tudod felrakni, mert kiraktad a Világítótorony területre. Felhőre csak a dobozból lehet felrakni a dekorokat. Amint leveszed a területről, fel fogod tudni rakni a felhőre. A felső részen fogod megtalálni, jobb oldalon.
    Sikeres felhő aktiválást.

zoldert és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szia!
    Köszönöm az ellenőrzést. Ilyet még soha nem tettem.

15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Köszi, hogy megnézted és elnézést, valóban tegnap előtt kaptam és azt valószínű ki is raktam tegnap.
    A ma kirakott akkor valószínű pár perc alatt elkelt, és nem is néztem rá aratás után, igyekeztem a konyhába....

Dolphin kedveli ezt.
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Szeretném, ha megnéznétek, hogy merre találom a Pinata hacienda dekoromat.
    Köszönöm.

17. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Farm ID megadása nélkül ezt nem tudjuk megtenni a számodra, kérlek pótold.
    Megértésedet köszönöm.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Bocsi:)
    -ágianyu33-
    ID 43752575

19. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Hajótöröttek partjára tetted ki, jobb oldalon a közepétől lefelé nézz körül (hajóroncs környékén) és rá fogsz bukkanni.
    További jó játékot.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Nagyon szépen köszönöm.