Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Li27

Li27 Járnitanuló

Nagyon köszönöm a gyors segítségedet! Kellemes hétvégét! :)

Dolphin kedveli ezt.
  2. cicabogár62

cicabogár62 Utánpótlás-írogató

Szia! Kérem szépen a segítséged! Az event boltban nem jelent a 10 érem, így a fejlesztést nem tudom megvásárolni.
    cicabogár62 ID 24545076
    Köszönöm szépen!

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérdésedet áthoztam a Panaszládából ebbe a topikba, mert ez a Segítségkérő topik. Megértésedet köszönöm!
    A Pandaérméket a 2023. októberben zajlott, a Kockák frászos estéje eventben lehetett megszerezni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockák-frászos-estéje-2023-október.24153/
    Ellenőrzésem alapján az eventben a 9. sorig jutottál, ahol a felhőt kaptuk, a Pandaérméket a 11. sorban lehetett megszerezni.
    Ezért nincs az eventboltban elkölthető Pandaérméd.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  4. apcimama

apcimama Junior szaki

Nagyon,nagyon szépen köszönöm!:D

Dolphin kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Segítséget szeretnék kérni..... most arattam le 3 db árkádkabint és nem kaptam meg a 3 pixelszívet, nincs a pajtában
    ID: 37916177 iboly54

Közben megtaláltam, beraktam a paradicsom képregénybe. Nem vettem észre, mivel géppel arattam, etettem

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.5.24
  6. Dolphin

Szia,
    áthoztalak a Panaszládából a megfelelő topikba. Kérlek, figyelj rá, hogy segítségkéréssel a megfelelő topikokba gyere.
    Ellenőrzésem alapján van egy 1 db Pixelszíved a Pajtában:
    upload_2024-5-10_15-34-59.png

Valóban 3 db Árkádkabint arattál le, de ezt követően elindítottál az Árkádkabinok mellett 1 Paradicsom képregény "ólat" is 2024-05-10 15:06:57-kor. Ennek indításához az ismertető alapján 1 db Szuperhősköpenyre (malomtermék) és 2 db Pixelszívre van szükséged.
    Ezért maradt 1 db Pixelszíved a pajtában.
    Itt tudod átolvasni ezt a részt újra:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mesék-a-képregényboltból.24890/#post-1385022

És már külön kiírtam az eventcsevegőben is egy bejegyzésben:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ltból-event-csevegő.24888/page-9#post-1385412
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, -ágianyu33- és iboly54 kedveli ezt.
  7. lilijázmin05

lilijázmin05 Junior szaki

Jó reggelt Sziasztok,megvettem a két játékgépet és nemtalálom,segitenétek?köszönöm

8. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam a megfelelő topikba a Panaszládából, mivel panaszt nem tartalmazott. Kérlek, figyelj a megfelelő topik használatra a jövőben!
    A Képregényboltból kiváltható Játékgép (1.szint) az Árkádkabin "speciális ól" fejlesztése, így a Dobozban az Ólak között (Birkafej) keresd.
    Kihelyezett Árkádkabinra lehet rápakolni, s ezzel az érési időt csökkenteni.
    Itt találsz róla bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mesék-a-képregényboltból.24890/#post-1385022
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. anya1958

anya1958 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Kérem a segítségetek, a szezonkitüntetés kis díszem megmaradt a 2 -es szinten, pedig végig vittem a szezont megkaptam a függönyt, ráraktam !!! ID:46529183 Anya1958 Köszönöm, további szép napot kívánok !

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem is a mostani Szezonnal van a baj, hanem az előzővel. A 40. Szezonban 20 szintet teljesítettél, de a szezondekor fejlesztés csak a 38-ban szerezhető meg. Így a mostani fejlesztéssel valóban 2. szintre tudtad fejleszteni a szezonkitüntetést.
    Megértésedet köszönöm.

11. levidani

levidani Fórum-zöldfülű

Most szedtem le négy árkádkabint, és nem kaptam meg a négy pixelszívet. ID: 17954315

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján, az Árkádkabinban learatott Pixelszíveket fel is használtad a Paradicsom képregény ól elindításához,
    2024-05-11 (ma) 09:15:12-kor. A két ólhoz 4 db Pixelszívre van szükséged a 2 db Szuperhősköpeny mellett.

Kérlek, tanulmányozd át újra az egyes hozzávalókat, itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/mesék-a-képregényboltból.24890/#post-1385022

Swartsch, -ágianyu33- és cicimsincs kedveli ezt.
  13. Zsuta

Zsuta Utánpótlás-írogató

Szia!
    Segítségedet szeretném kérni, nem találom a jegesmedve szuvenírt. Segítségedet előre is köszönöm! Gazda: Zsuta ID: 48892323

14. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján sajnos nem sikerült megszerezned.
    A 38. szezonban a 38 -as szintet még teljesítetted, de a 39-et már nem. A szezondekor ezen a szinten érhető el.

Swartsch, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  15. anya1958

anya1958 Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm és elnézést kérek !!! szép napot !!!!

Othep kedveli ezt.
  16. Rétisas250

Rétisas250 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Segítségedet szeretném kérni, nem találom az Onesie szuvenírt. Segítségedet előre is köszönöm! Gazda: Rétisas250 ID: 41416730

17. Othep

Szia.

A kolléga ellenőrzése alapján a Világítótoronyhoz helyezted ki.
    A jobb alsó területen a Múzeumtól kicsit jobbra megtalálod.

18. Csokisüti

Csokisüti Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors segítséget. Megtaláltam.

Othep kedveli ezt.
  19. Makacs5

Makacs5 Törekvő

Sziasztok!

Szeretném a segítségetekét kérni 2 dekorral kapcsolatban.
    Bűvész szuvenír és Csillagszóró szuvenír.

Nem rémlik egyáltalán, hogy lett volna nekem, de hátha.

Köszönettel: Dóri

Makacs5 ID: 50083568

20. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján:
    Sajnos, egyik Szezonban sem jutottál el a 39. szintig, így nem sikerült megszerezned egyiket sem.
    A 25. szezonban 19, a 30. szezonban 18 szintet teljesítettél.

Makacs5 és Kuzdern kedveli ezt.