Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Cyklámen58

Cyklámen58 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, sikerült! Azt hittem, mivel túlhaladtam már a Tölgyön, annak is menni kell, de tévedtem!

Othep, Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  2. kbetti9393

kbetti9393 Utánpótlás-írogató

Szia!

Kérek segítséget, mert nem találom a Kockavető pohár támadás dekoromat. Az eventet fullra végig csináltam, és a többi megnyerhető dekor meg van. Előre is köszönöm, ha megkeresed nekem.

Gazda: kbetti9393 ID: 19838141

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a Kincses szigeten megtalálod, középtájon. - a Jack ajándéka fölött keresgélj.

-ágianyu33- és kbetti9393 kedveli ezt.
  4. kbetti9393

kbetti9393 Utánpótlás-írogató

Szia, nagyon szépem köszönöm, neked és a kollégádnak is. Így ki tudtam tenni a felhőre.

smoldering, Othep és Luminary kedveli ezt.
  5. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az pizzás játékban lejátszottam 53 játékot, mutatja is, de az 52. játékot nem pipálta ki és nem is adta oda a szezon pontokat. Utánanéznétek? Köszönöm szépen!
    Gazda: csillaglili55 ID: 31659778

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    itt találod a szombati Közleményt a hibával kapcsolatban, s a nemrég írt friss közleményt is - ha még játszol Mini-játékot, akkor a következőnél fog az SZJP jóváírás megtörténni, ha nem tervezel többet játszani, akkor kérned kell a megjelölt topikban a jóváírást.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-a-mennyei-rámen-eventben.25705/
    Megértésedet köszönöm!

csillaglili55 kedveli ezt.
  7. Judit613

Judit613 Aktív író

Sziasztok!

Szeretenem a szuvenirjaimbol negyet megtalalni, de nem sikerul. Ehhez kernem a segitsegeteket!

Ime a lista:

- Anyak napi szuvenir
    - Csillagszoro szuvenir
    - Onesie szuvenir
    - Husveti nyuszi szuvenir.

A segitseget elore is halasan koszonom!

Gazda: Judit613
    ID: 23995173

8. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Köszönöm szépen, közben jóváírták.
    További szép napot!:)

Dolphin kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján az alábbi információkkal szolgálhatok - a szuveníreket a 39. szinten lehet megszerezni a Szezonok során:
    - az Anyák napi szuvenírt nem szerezted meg, a 37. szintig jutottál abban az Anyák napi szezonban
    - a Csillagszóró szuvenírt sem szerezted meg, a Csillagszóró szezonban csak a 12-es szintig jutottál
    - az Onesie szuvenírt sem sikerült megszerezned, ezt a szezont a 27-es szinten zártad
    - s sajnos a Húsvéti nyuszi szuvenírt sem sikerült megszerezned, a 31-es szintig jutottál ebben a szezonban.

A Szezonok csevegőjének első posztjából eléred a Szezonok ismertetőjét, ha szükséged lenne rá.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezon-eventek-csevegője.18681/

Az első felhősorhoz kapcsolódó szuvenírek már megjelentek a Farmáruda kínálatában, vélhetően a későbbiekben a többi szuvenír is be fog kerülni, így majd lesz lehetőséged pótolni a hiányzókat - arról nincs információnk, h milyen gyakorisággal érkeznek majd a kínálatba újabb szuvenírek.
    További jó játékot!

10. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Szia kedves aktuális modi :)
    Top csomaggal kapcsolatban szeretnék ellenőrzést kérni. Az ezüst csomagot sikerült megszereznem, a dekorok és a titkos fák megérkeztek. Viszont neonólak ládája 1 nincsen a menüben, és szerintem a sima bónusz ládám is ennyi volt. A többiről sajnos fogalmam sincs. SnéDóri ID: 56643292. Köszönöm.

11. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg még zajlik a TOP jutalmainak jóváírása, így lehet az, hogy nem érkezett meg hozzád minden, amire jogosult lennél a helyezésed alapján.
    Amint lezajlik a jutalmak jóváírása jelezni fogunk a gyakorlatnak megfelelően. Ha a visszajelzés után is hiányozni fog neked valami, akkor kérlek jelentkezz majd a Segítségkérő topikok valamelyikében.
    További jó játékot!

Sylja és SnéDóri kedveli ezt.
  12. Judit613

Judit613 Aktív író

Koszonom szepen!
    Most jo nagyot csalodtam, azt hittem, csak nem talalom oket.