Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az előbb megvettem a polip felhősort, de nem nyitja meg, újabb ablakokat nyit meg, hogy vegyem meg, vegyem meg... - én ezt nem igazán értem. Most akkor elveszett majdnem ezer forintom, illetve több, mert az utána ajánlott csomagot is megvettem nagy hirtelen, vagyis, kb 1500 forintom bánta. Na, ennyit nem ér az egész... ha még vásárolni kell hozzá bármit. Most akkor mi lesz a felhősorral? Marad, vagy nem marad, vagy minden elveszett, amit beleinvesztáltam?
    Köszi, ha válaszoltok.
    Gazda: csillaglili55 ID: 31659778

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha a felhősort szeretnéd, akkor az összes ajánlatot meg kell venned.
    A felhősor az utolsó ajánlat.
    Vagyis az első két ajánlatban szereplő dolgokat szerezted meg, a felhősort sajnos nem.
    A Mélykék ajánlatoknak mindig ez volt a szerkezete, az ajánlatok egymásra épülnek, itt tudod áttekinteni: https://board-hu.farmerama.com/threads/mélykék-ajánlatok-2025-május.26276/#post-1447937

-ágianyu33- kedveli ezt.