Eltűnt tárgyak keresése (dekorok, ólak, fák)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Szeretném meg kérdezni, hogy van nálam erdei kunyhó függöny csak az alapot nem találom
    lehet. hogy nekem nincs meg vagy kiraktam valamelyik felhőre? Megnéznétek:
    guszti68 ID: 30456428 előre is köszi. üdv.

2. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ezen a farmodon nincs Tatulak. Nem ajándékoztad, nem cserélted el.
    Az állattal rendelkezhetsz akkor is, ha nincs hozzá ólad, hisz piacképes és ládából is nyitható.
    upload_2026-6-19_21-25-47.png

"A Nagy bunyó" gazdaköri feladatból tudsz 1 db Tatulakot beszerezni, a 4/6-os gyémánt feladatból.

Sok sikert!

kigyo51 és Bonnbonn kedveli ezt.
  3. Luminary

Szia!

A szkript lefutott, mindenki megkapta, aki jogosult rá.
    További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  4. Luminary

Szia!

Az alap dekor is ott van a raktáradban, a fejlesztésekkel együtt. Írd be a nevét a keresőbe, hogy gyorsabban megtaláld:
    upload_2026-6-19_21-41-52.png

Ha, mind a 6 fejlesztést felteszed, akkor kapod meg a Hangulatos erdei kunyhó dekort.

Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Negedi

Negedi Junior szaki

Sziasztok! Egy dekort keresek. Fejlesztései a raktárban. Neve: töfi tucatjai. Keresem, de képtelen vagyok megtalálni. Pedig 2x2-es.
    Negedi, 16827595
    Segítségeteket előre is köszönöm.

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát, és amint érkezik ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatba, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem, ez a hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet. :)

vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Othep

Szia újból,

Kollégám ellenőrzése alapján megtalálod a dekort a Láda / Vaza / Dekorációs tárgyak fül alatt.
    Használd a keresőt. Ha beírod oda a Töfi szót, könnyen rátalálsz. Töfi tucatja 1 a neve.

vihence, -ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  8. Negedi

Negedi Junior szaki

Na ott nem kerestem. Az egész felhőt átnéztem. Szuper vagy!!!! Nagyon köszönöm! :):inlove:

Othep kedveli ezt.
  9. Bonnbonn

Bonnbonn Fórumlakó

Szia,köszönöm szépen a gyors választ.
    Kellemes délutánt kívánok.

Luminary és Othep kedveli ezt.
  10. Lizikertje

Lizikertje Fórum biztosa

Szia! eltüntek a sima narancs fáim. Ki szerettem volna rakni és akkor vettem észre hogy egy db sincs, holott nagyon sok volt.Kérlek nézd meg hová tünhettek.
    Id 22211372

11. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát, és amint érkezik ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatba, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem, ez a hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet. :)

(Elképzelhetőnek tartom, hogy bedobhattad az Zöldüzemanyag Átalakítóba, a Gyopárvölgyben.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Lizikertje

Lizikertje Fórum biztosa

Szia, köszönöm........lehet igazad lesz, a gyopárvölgyből nem lehet valahogy véglegesen kilépni? Nagyon nem szeretem.

13. Othep

Nem lehet kimondottan kilépni.
    Egyszerűen ne lépj fel oda, ne játssz vele.
    Néha kaphatsz oda szóló feladatokat a Városi projektben, vagy a Mesterkurzusban.
    De akkor vagy bekészülsz ezekre, és csak olyankor mész a Gyopira, ha muszáj, vagy lecseréled azokat a feladatokat.

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Othep

Szia újra,

Az ellenőrzés során a Kolléga nem találta nyomát a Narancsfáidnak.
    El nem ajándékoztad, cserét sem látott - és az Alpokban sem látta, mivel nincs adat a korábbi ténykedésekről.
    (2022. decemberben léptél be a Gyopárra.)
    Sajnos csak 3 hónapot látunk visszamenőleg, így nem tudjuk megmondani, hogy valamikor bedobáltad-e az Átalakítóba Zöld üzemanyag gyártására.
    Valójában ez az egy magyarázat van, mivel sehova máshova nem tud eltűnni a farmról.

A Support felkeresését tudjuk még ajánlani, talán ők választ tudnak adni.

A Supportot felkeresni pedig az alábbi módon lehet:
    A játékban a "?!" gombra kattintva, majd a "!" felkiáltójelre, átirányít bennünket a játék az ügyfélszolgálat felületére, ahol:

1. A legördülő sávon válaszd ki, mivel kapcsolatos a problémád.
    2. Az e-mail címed, amire a válasz érkezzen.
    Olyan címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy megkapd a Support válaszát. Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni, ha szükséges.
    3. A probléma leírása.
    Legalább 140 karakterrel írd le a gondodat.
    4. a Captcha sikeres teljesítése. Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Ha ez mind sikeres, akkor jobb alul a "Send" vagyis küldés gombbal elküldhető a "levél".

Fontos, hogy a Support csak Angol és Német nyelvet támogat, így bármilyen másik nyelv választása automatikus visszautasítást jelent.
    De a Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

De ha úgy gondolod, hogy ez nem éri meg a fáradtságot, a Narancsfa valójában igen könnyen visszapótolható 1.700 CSP/db áron a farmos Piros kosár alól.

További jó játékot. :)

15. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Sziasztok! Nem találom a Sajttrón dekoromat, segítséget kérnék. ID:6689151 Köszönöm!

16. Lizikertje

Lizikertje Fórum biztosa

szia Othep!
    Köszönöm a válaszod és ,hogy foglalkoztál a panaszommal.. Nem foglalkozom tovább vele, vettem 10 fát.

macimami1958 kedveli ezt.
  17. Terméstündér

Terméstündér S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,

A házi kedvenc futtatón lesz a jobb felső részen.
    upload_2026-6-22_17-48-54.png

-ágianyu33-, Lenczy és Luminary kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Nagyon köszönöm! :)

Terméstündér kedveli ezt.
  19. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    A Farmkupában szerezhető Átélni az akció ugyan ki van pipálva,de nem találom.Mint a profik kitehető az meg van.
    Köszönöm,ha ,megnézitek.
    soresne
    5111156

20. Luminary

Szia!
    Felraktad a Sütés művészete felhősorra:
    upload_2026-6-24_18-43-15.png

További jó játékot!

soresne, -ágianyu33- és jófarmerlány kedveli ezt.