Eltűnt tárgyak keresése (dekorok, ólak, fák)

Discussion in 'Általános témák' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Hálás köszönet.

Luminary likes this.
  2. emancika

emancika Törekvő

Szomorú vagyok, köszönöm.

Last edited by moderator: Aug 19, 2026
  3. ica1956

ica1956 Junior szaki

Szia. Szeretném meg kérdezni hogy ventilátort hol lehet beszerezni. Választ előre is köszönöm. ID 15322564 ica1956

4. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Szia!

A lehető leggyorsabban az éppen most futó barkácsválogatás akcióból, hajrá.:)

5. Jó reggelt! Szeretném megkérdezni, hogy mi volt a mai Rackó dekor ajándék neve? Sajnos nem mutatta a játék! :(
    Köszönöm! Kellemes szép napot mindenkinek!

6. sheepwow

sheepwow Járnitanuló

Kissné_Bartus_Eszter likes this.
  7. -napszámos-

-napszámos- Járnitanuló

szeretném megtudni, ha megveszem a mélytengeri csomagokat egyszerre, akkor ott nem jár felhősor ? ID9070219

8. blogger55

blogger55 Törzsjátékos

Eltünt a gazdakörből az alkimista főzet 5 FA ,volt az ára----....Emiatt nem tudom folytatni a kártyás játékot.

9. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Szia!
    Nem a gazdakörben van, hanem a gazdaboltban. A szezonális árucikkek fülön a Királyi kerti buli csomag 5 FA-ért vásárolható meg 5-ször. A csomag tartalma darabonként 100 db Alkimista főzet.

apumbiapa and Kuzdern like this.
  10. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Szia!

De igen jár hozzá.:)

11. özséb

özséb Haladó

Szia!
    Bocs, lehet nem jó helyre írok! Segítséget szeretnék kérni,nem tudom hová tettem ki a"Boszi kerti buli" dekort,már rátettem 2db
    db fejlesztést,így a 3.-t nem tudom rátenni. Sajnos nem írtam fel:(Elnézést kérek,hogy figyelmetlen vagyok,nem írtam fel.
    ID 3640116 Előreis köszönöm a segítséget!!

Marika312 likes this.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia özséb!
    tapasztalatom írom meg számodra, én így szoktam megkeresni : Minden területre belépek - megpróbálom rátenni a dekort, valamelyik területen csak megengedi, - és már meg is van. (Ezután általában beírom a "Farmos" füzetembe az adott eventhez)A dekoroknál is fel szoktam írni hová raktam.

kigyo51 and Othep like this.
  13. Terméstündér

Terméstündér S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,

Az esőerdőben találod. :)
    upload_2026-8-22_10-2-21.png

kigyo51 and Othep like this.
  14. özséb

özséb Haladó

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
    A szemem úristenit ,hogy nem verte ki a szemem:(
    Mások szabadidejét vettem el, a hülyeségem miatt,mégegyszer bocsánatot kérek a zavarásért! !!

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ne illesd Magad kemény szavakkal, bármelyikünk, bármikor tévedhet ilyen sok dekor mellett.
    Szívesen segítünk, ez igazán nem gond.
    Legyen szép a napod. :)

smoldering and -ágianyu33- like this.
  16. veva59

veva59 Utánpótlás-írogató

Szia! Sajnos nem emlékszem már,hogy valaha volt e Galagonya fám, vagy eltűnt. A raktárban van 979 db, gondoltam teszek ki, hogy növeljem a mennyiségemet, de nem találtam. Utána tudnál nézni? Köszi a segítséget: veva59 gazda vagyok, ID27388368

17. Othep

Szia.

Amit el tudok képzelni így betekintés nélkül, hogy esetleg bedobtad a fákat a Gyopárvölgyben az Átalakítóba.
    Elvittem a kérdést ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

18. veva59

veva59 Utánpótlás-írogató

Köszönöm addig is! Szép napot kívánok!

Othep likes this.
  19. Othep

Szia ismét,

Jó hírt hozok:

A Szédült szántón van kirakva 3 db Galagonyfád.
    Legyen szép a napod. :)

-ágianyu33- and -gyöngy-581 like this.
  20. haile71

haile71 Fórum-zöldfülű

Üdv!

Szerettem volna a kerekkerék pörgetési naplóját visszanézni, hogy leellenőrizzem,
    mikor használtam el pontosan a steamjegyeimet, és mire tettem szert ezáltal, de
    nem tudom visszapergetni annyira. A "...de munkamenetenként végtelen mennyiségű
    naplózást láthatunk, amennyiben többet pörgettünk 30-nál.
    " mondatot ennélfogva
    nem tudom mire vélni.
    Igazából azt szeretném leellenőriztetni, hogy elhasználtam-e a steamjegyeimet,
    vagy valami anomália következtében elillantak csak úgy?!

Köszönettel: haile71 ID: 21498283