Eltűnt tárgyak keresése (dekorok, ólak, fák)

Discussion in 'Segítség archívuma' started by farmeres53, Mar 26, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. papirocska

papirocska Fórumlakó

Sziasztok !
    Szeretnék segítséget kérni . Már minden kitehetőt megemeltem egyenként még sem találom a következő 3 kitehetőt +-os volt mind a három . Juhéj , Gombautánzat , Erős macska. Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
    ID: 7825742

2. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Elvittem ellenőrzésre a keresett dekorokat. Amint lesz szolgálatban kolléga hozom a választ. Addig is türelmedet kérem.

3. nemethnelzsuzs02

nemethnelzsuzs02 Fórumelemző

Van ezüstnyírfa-barka termésem (339 db), viszont nem találom fámat?
    Kérem nézzétek meg.
    nemethnelzsuzs02
    ID 7055495

4. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban. Amint lesz hozom a választ. Már nem valószínű ma. Türelmedet kérem.

5. Flóra19940928

Flóra19940928 Járnitanuló

Köszönöm szépen. Tényleg sikerült szereznem 1-et. :) Nagyon hálás vagyok. :)

Luminary likes this.
  6. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Mindhármat megtalálod a Kincses szigeten, az egyik Bahás múzeumban.
    További jó játékot!

papirocska likes this.
  7. Luminary

Szia!

Egy darab van kint az Erdei tisztáson, de csak a csücske látszik, mert a Búbosbanka fészek takarásában van.
    upload_2026-4-30_8-1-13.png

Sok sikert!

8. koviferi70

koviferi70 Utánpótlás-írogató

Szia! Páncél pannit nyertem eventből. Keresem,de nem találom.Segítséget kérnék megtalálásában..Köszönettel koviferi70 39155417

9. HondaBabe

HondaBabe Fórum-zöldfülű

Szia! A családba több farmon gazdálkodunk, Páncél panni volt egy event nyeremény amit megszereztek a farmok.Keresgéltük de nem találjuk. Köszönöm a segítséget a keresésben. HondaBabe 39934320

10. Lugas01

Lugas01 Fórum-zöldfülű

Szia! Lugas01 40528549 Páncél pannit keresem de nem találom event nyeremény volt. Előre is köszönöm a segítséget.

11. Luminary

Szia!

Ezen a farmodon nincs és nem is volt Páncél Panni. Még tart a cserenap, próbáld ott beszerzni.
    Sok sikert!

12. Luminary

Szia!

Nem látom nyomát, hogy lett volna Páncél Panni a farmodon. Segítene, ha megmondanád, hogy melyik eventből szerezted.
    Nem cserélted el, nem ajándékoztad el, - már ameddig vissza tudom követni az adatokat.
    További jó játékot!

13. Luminary

Szia!

Neked is azt tudom írni, amit már korábban: - Nem látom nyomát, hogy lett volna Páncél Panni a farmodon. Segítene, ha megmondanád, hogy melyik eventből szerezted.
    Nem cserélted el, nem ajándékoztad el, - már ameddig vissza tudom követni az adatokat.
    További jó játékot!

14. HondaBabe

HondaBabe Fórum-zöldfülű

Szia,Luminary! 6 farm van a családban, eventnek a nevét nem tudom de arra emlékszek ahol jobb oldalt volt a panni nyeremény és felhősor is bal oldalon pontokkal lehetet haladni. timkó 41028091. koviferi 39067179 ciklámen01 41027623 ezeken a farmokon megvannak. koviferi70 39155417 Lugas01 40528549 HondaBabe 39934320 ezeken nincs meg. És az biztos,hogy egyszerre kapta meg mind a 6 farm. Köszönöm .hogy segítesz .

15. nemethnelzsuzs02

nemethnelzsuzs02 Fórumelemző

Köszönöm.
    Hálás vagyok.

Luminary likes this.
  16. -mbankuty36-

-mbankuty36- Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm a segítséget, képtelen voltam megtalálni, legközelebb megjegyezhető helyre igyekszem kitenni az ilyet!

17. Luminary

Szia!

A harmadik típusú történések. A korábbi kereséskor nem találtam semmit a Pannikról.
    • Jelenleg a timkó 41028091 farmon 1db Panni van kihelyezve a Bahama ültetvényen, a bal alsó sarokban.
    • koviferi70 39155417 farmon is ugyan ott találod, bal alsó sarok.
    • upload_2026-4-30_17-2-26.png
    A harmadik farmon továbbra sincs nyoma.
    További jó játékot!

18. szmore362

szmore362 Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretnék kérni egy kis segítséget!Ki váltottam a szőrös sünit az eventen,de most sehol nem találom. Előre is köszönöm a segítségedet! :D

19. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Szia! A Bahás állatoknál keresd!

20. szmore362

szmore362 Utánpótlás-írogató

Ott nem kerestem! xD
    Nagyon szépen köszönöm,legyen szép napod :inlove: