Eltűnt tárgyak keresése (dekorok, ólak, fák)

Discussion in 'Segítség archívuma' started by farmeres53, Mar 26, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Terméstündér

Terméstündér S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,

16-án nem vettél Titokfa csomagot, nincs FA levonásod.
    2026-05-17 09:41:37 - kor vettél egy db Füvészkertet 199 FA-ért és 1 db „Mayotte” talányos tiki-fát, 5 FA-ért, szintén 17-én, pontosan: 2026-05-17 09:41:42-kor.

További jó játékot :)

barbi021951 and Synodendron like this.
  2. anci091551

anci091551 Törekvő

Köszönöm szépen! Kerestem a birkánál, a kecskénél, de az nem jutott eszembe,hogy a nyúlnál kell keresni. Mégegyszer köszönöm!

3. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Nem találom a dekorokat, amit a felhőre lehet tenni??? Már 5 db.nak meg kellene lenni??? Id 4290515 felhő 2 oké...felhő1 egy nincs dekor? -bobe55- vadvirágos ösvény..

4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Még egy dekort bent hagytál a feladatok közt, de abból már egy van az eventboltból, mert kiváltottad. Ez a 36-os sátor, ami fel van oldva, de nincs teljesítve.

A többi dekort kiraktad a Szédült szántóra. Olyan sokszor kértük, hogy legalább írjátok fel, hogy hova teszitek a tematikus felhő dekorjait, ha mindenképpen ki akarjátok tenni.
    Az alábbi körön belül keresgélj, ott van mind az 5 dekor.
    upload_2026-5-22_2-1-19.png

Sok sikert!

macimami1958 likes this.
  5. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Köszönöm szépem a segítséget! Mindig abba a hibába esem, hogy latom sok tp.t-t ad a dekor és kiteszem és nem figyelem, hogy event felhőre való dekor.-e???? Még egyszer elnézésedet kérem!!!!

Othep and Luminary like this.
  6. rojo57

rojo57 Junior szaki

Szia A Viking saga eventnél azt mutatja, hogy 2 játékot játszottam le és annyit is kevertem. Utána néznél , mert én nem igy emlékszem. farmnév rojo57 ID 8845589 köszönöm ha segítesz

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát, és amint érkezik ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatba, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem, ez a Pünkösdi hosszú hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet. :)

-ágianyu33- likes this.
  8. silk57

silk57 Aktív író

Sziasztok, segitséget kérek, nem találom a kardinális pinty ólamat, a raktárba tettem, tápkeveresnék jöttem rá, hogy nincs. A másik kérésem, igaz nem ide tartozik, de szeretném megkérdezni, hogy a krokitanya, stb valamilyen módon megszerezhető lesz-e? köszönöm. silk57 ID 33916881

9. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát, és amint érkezik ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatba, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem, ez a Pünkösdi hosszú hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet. :)

A Krokitanyát jelenleg a Teliholdas ólak ládája adhatja.
    De már most is szerepelt néhány eventben, vásárlási akcióban.
    A Sárga Krokitanya szerepelt nemrég Teliholdas ólválogatásban is. (Itt ugye alap Krokitanyát is kapunk.
    Az infót innen hoztam: https://board-hu.farmerama.com/thre...és-ólak-a-játékban.16260/page-10#post-1457060

Érdemes lehet megpróbálni beszerezni valamelyik eljövendő Cserenapon.
    És biztos vagyok benne, hogy majd egyre több elérhetősége lesz előbb-utóbb. (Eventek, akciók, szezon, stb). :)

Puli-tanya and -ágianyu33- like this.
  10. Othep

Szia újra,

Megtörtént az ellenőrzés.
    Beragadt egy játékod, a Kolléga befejezte Számodra - így játszottál le 2 játékot.
    7 malomterméket kevertél, egyet kaptál belépéskor, jelenleg 6 malomterméked van.
    Mindenképpen töröld a sütiket, ürítsd a gyorsítótárat és indítsd újra a számítógépet, vagy a laptopot.
    További jó játékot. :)

-ágianyu33- and cicimsincs like this.
  11. Othep

Szia újra.

Kollégám ellenőrzése szerint nem játszottad az eventet a játék naplója szerint. A Kardinálispinty Az eszményi tél eventben volt megszerezhető.
    Kezdéskor mindenki kapott többek között 1 db Téli kardinális pinty fészket, de az az event végén visszaváltásra került.
    A Maradandó (játékban maradó) fészek megszerzéséhez el kellett volna végezned az eventállat-küldetések feladatsort és ott a 29. szint nyereménye volt.
    Eventismertető:https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél.27199/

Ugyanez a helyzet a szintén ebben az eventben szerepló Téli koreai fenyő (eventes fa) - Koreai fenyő (játékban maradó) párossal is. Koreai fenyőt nem szerezhettél, mivel nem játszottad az eventet, a Télit pedig az event végeztével visszaváltották.

Jelenleg megszerezhetőségükről a linkeken olvashatsz, illetve eljövendő cserenapok, eventek, stb lehetősége, mint a Krokival kapcsolatban írtam előzőleg.
    Kardinálispinty: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-11#post-1481630
    Koreai fenyő: https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/#post-926062
    A Kardinálispinty és a Koreai fenyő toboza is piacképes.
    A Kroki nem, mert teliholdas állat.
    Viszont:
    A Mesterkurzus 3. projektszintjén is nyerhető krokitanya többek között, de biztosan nagy szerencse kell hozzá.
    További jó játékot.
    :)

-ágianyu33- likes this.
  12. rojo57

rojo57 Junior szaki

Köszönöm. megnézem. neked is további szép napot.

Othep likes this.
  13. chili48

chili48 Fórumlakó

Szia! Kiraktam egy piccolo ládát vagy a világitó toronyba vagy a kerge kertbe és elfelejtettem hova így nem tudom mit adott! :)ID 12631923 chili4

14. scania7

scania7 Junior szaki

Sziasztok!"Sokkoló kézfogás" dekort keresem.Légyszí megnéznétek Üdv...
    Benedek144 ID55839812

15. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Elvittem ellenőrzésre. Amint lesz erre jogosult kolléga, hozom a választ. Addig türelmeteket kérem. :)

16. *Zinnia*

Szia!
    Kollégám ellenőrzése alapján Virágfestés (+) lett a Piccolóból, ma reggel. ( 2026-05-27 06:22:12 ) Figyelj oda az aratásoknál, hogy véletlenül ne arasd le. A Világító toronynál van.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ó-speciális-dekorok.16371/page-2#post-1015336

17. *Zinnia*

18. scania7

scania7 Junior szaki

19. chili48

chili48 Fórumlakó

Bocsi újra küldtem mert a felhasználó névnél a 8 as lemaradt!

20. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU