Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. danika3000

danika3000 Utánpótlás-írogató

köszön a válaszodat. üdv

Dolphin kedveli ezt.
  2. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Junior szaki

Sziaztok
    Sok amiket mostanság raktam ki csak pörög nemjelenik meg mindenüt Enci-Jozsi ID:6324774

3. Ditketanya57

Ditketanya57 Járnitanuló

Sziasztok
    Néhány dekorelem, fa és ól nem jelenik meg, csak virág forog a helyükön. A páromnál is ez a helyzet.

4. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    tudsz konkrét neveket adni, hogy mi nem jelenik meg, s melyik területen? Az egész farmodat nem szeretném átkutatni.
    Köszönöm, ha pontosítod a jelzésedet, amennyiben egy Ki/Be lépés után is problémát tapasztalsz.
    Várom visszajelzésed.

macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    kérlek, hozz konkrét neveket és területet, ahol problémát tapasztalsz.
    Farm név és Farm ID nélkül nem tudunk segíteni.
    Várom az információkat, amennyiben egy Ki/Be lépés után is problémát tapasztalsz.
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Ditketanya57

Ditketanya57 Járnitanuló

ID: 20663474
    Az alábbi területekről hiányoznak: több ól és fa valamint 1-1 területen 10-15 kitehető is.
    mesterségek völgye
    erdei tisztás
    irány a világító torony
    állatüdülő
    hajótöröttek partja
    kincses sziget
    zuhatagok szigete
    esőerdő
    Ezeken a területeken van gond.

7. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Junior szaki

Bölcs Tölgy Napraforgodomb Világitotorony Ültetvény Esöerdö Álatüdülö Zuhatagok szigete
    Enci-Jozsi ID:6324774

8. Dolphin

Szia,
    benéztem Hozzád, de nem találok hiányzó elemeket, minden dekor, ól, fa rendben látszik - a képek Nálad készültek:

upload_2026-1-22_11-40-27.png upload_2026-1-22_11-41-33.png
    upload_2026-1-22_11-42-6.png upload_2026-1-22_11-44-6.png

Amit javasolni tudok, töröld a beragadt Sütiket a gépedről, illetve ha kevés a RAM (memória) a gépeden /Feladatkezelőben tudod ellenőrizni/, akkor kapcsold ki a Játék beállításokban az animációt.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    ezen a Farmodon sem találok problémát, minden ól, fa, dekor rendben látszik.

upload_2026-1-22_11-50-45.png upload_2026-1-22_11-52-20.png
    upload_2026-1-22_11-55-46.png upload_2026-1-22_11-56-29.png

Több farm kezelése esetén érdemes rendszeresen törölni a Sütiket a gépről. S itt is azt javaslom, hogy kapcsold ki a farmodon az animációkat, úgy kevesebb memóriára van szükség a gépednek.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. larina00

larina00 Fórum-zöldfülű

jo reggelt segitseget szeretnek kerni ,,ma reggelt megvettem a szuletesnapi felhösorokat mind a 3 mat ki van pipalva ,,de nem tudom kirakni ra semmit ,, a masik kettöre fel tudtam rakni a dekorokat .. nagyon szepen köszönöm a segitseget ,,larina00 id 27943217

11. Dolphin

Szia,
    a 3 felhősorból csak kettőt tudunk megszerezni, ahogy az az ismertetőben is szerepel.
    Az ingyenes csomagokból csak egyet tudunk választani az ajánlat elején, így vagy a Szülinap Jack felhősort vagy a Szülinapi királynő felhősort kapjuk meg a döntésünk alapján, mindkettőt nem tudjuk megszerezni.
    Az Ismertetőt <<ITT>> tudod újra átolvasni.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Luminary kedveli ezt.
  12. larina00

larina00 Fórum-zöldfülű

köszönöm a gyors valasz nem figyeltem elnezest ,,tovabbi szep napot ,,

13. -Márticska-

-Márticska- Törekvő

Hahó! Nem találom három kitevőmet a Szezonok felhősor 5. kitevőjénél. A Dér Jankó, Szobalány és a Nyári szuvenír. Valahova kitettem?!
    Segítséget kérnék!
    -Márticska- ID: 9742049
    Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    áthoztalak az eltűnt tárgyak topikba, a Panaszkönyvben rossz helyen volt segítségkérésed.
    Mindhárom keresett dekor az Állatüdülő területen áll, a bal felső részt nézd át tüzetesen és meg fogod őket találni.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Wazuka

Wazuka Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nekem napok óta nincs meg a képernyő bal oldalán az óra alatt a Pajzs, ahol láthatnám, hogy milyen elhasználódó cuccokat tettem be. Gazda: Wazuka ID: 56907405
    Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A bónuszsor csak akkor látható, ha van benne valamilyen bónuszt adó termék, vagy Fürge malom, stb..
    Terméket a Pajta Éléskamra polcairól tudsz betenni.

Vagy ha már van benne, nem lehet, hogy véletlenül becsuktad a baloldali sávot?

Zárva

upload_2026-2-1_11-17-17.png

Nyitva
    upload_2026-2-1_11-16-29.png

(A kép illusztráció, nem a farmodon készült.)

macimami1958, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Wazuka

upload_2026-2-1_11-32-33.png szia, hát nekem így néz ki napok óta, pedig eddig mindig látható volt, tegnap a szomszédok sora is üres volt, de aztán az visszajött. valami frucsaság van itt nálam o_O

Csatolt fájlok:

18. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Ellenőrizd, hogy be van-e kapcsolva a Játékbeállításokban a Bónuszsor állandó mutatása opció.

macimami1958 és Baby72 kedveli ezt.
  19. Wazuka

Szia, hallod ki volt kapcsolva, életemben ilyet nem láttam még, meg a játékbeállításokat sem, pedig évek óta játszom. :D Köszönöm a segítséget

macimami1958, Sylja és Othep kedveli ezt.
  20. fernando1954

fernando1954 Fórum-zöldfülű

Helló! Nem találom Dér Jankó és Nyári szuvenir-t. Hol keressem tudtok segíteni?
    Köszönettel: fernando1954 ID19917609

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.