Visszajelzés Elveszett palota eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 11.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát úgy látom a röpikkel nem lesz gond, max esetleg 1-1 éjszakai hosszú kelhet, de az e-gaz is jól adja:music:
    A játék jól megy,fekszenek nekem a kirakósak elsőre 20 pont és asszem az előzőbe is ritkán rontottam.:music:
    Sok sikert kellemes játékot !

csopke1, Gio, Döbi65 és 5 más kedveli ezt.
  2. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

8 játék 160 pont. Eddig hozom a maximumot, bár egy két pályánál kilépek, mert elsőre kifogott rajtam. Most már csak vizeztem trágyáztam a növényt, 4 óra 20 perc érésidő. Este még eljátszok egy párat. Jól lehet haladni, röpi is jön szépen :)

Gio, Döbi65, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  3. incimami

incimami Fórum bárója

Remélem most már jó lesz a játék belépése,Most jelenleg jó.Sajnos csak két szaporításon vagyok túl,Holnap unokázok és bukik a délután,Este 9re érek haza. Jó játékot mindenkinek Incimami

Gio, Sali~*.*, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Most be tudok lépni, nálam működik rendesen, remélem megjavították tényleg.
    Ez az event nekem tetszik, ezt a minijátékot szeretem. :inlove:
    Igyekszem végigcsinálni, a bahát lebontom teljesen, az e-gaz után, ha kell ültetek még hosszút is majd.

maszilva, Gio, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  5. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

2119 aranybanánom van és a szentélyben minden kiváltva. xD Azt hiszem valami más célt kell kitűznöm. :D

Kuzdern, HéricsBáró és gabianyus kedveli ezt.
  6. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Nekem meg 3012 db van, és minden ki van váltva :) Jőhetne még valami kiváltanivaló :) 12 játék 240 pont. Még mindig maxiumon teljesítek, remélem tudom tartani ezt a tendenciát, mert akkor kevesebb növény kell. Még csak ma kezdődött alig 8 órája az event. Jól haladok szerintem). Mindenkinek hasonló röpiket, eredményeket kívánok :)

nyuszi63, maszilva, Gio és 4 más kedveli ezt.
  7. eraboszi1976

eraboszi1976 Utánpótlás-írogató

Na én még most tudom elkezdeni mind a három farmon. Majd alakul valahogy. A gyerkőc oviba szoktatása fontosabb feladat. Jó játékot mindenkinek.

55nagyi55, szida57, nagymami2 és 11 más kedveli ezt.
  8. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok, jó reggelt.
    Imáim ma reggel meghallgatásra kerültek :) Tegnap 30 pöriből egyszer sem volt %-os bónusz a keréken, ma meg elsőre kiforgattam egy 200%-ost (még soha ezelőtt), és egy +1-est. Úgyhogy megszórtam zöld cseppel mind3 területet, hogy munka előtt egyszer learathassam. Aztán ma lazább délutánunk lesz, így ott is egy aratást eszközölni tudok :) Este megint. Jelenleg 14 játék, és 280 pont.

Ribiszke, szekulagábor, inanna11 és 10 más kedveli ezt.
  9. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Gratulálok!:D Én meg learattam csatni nélkül:mad:xDxD

gabianyus, szekulagábor, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Jó reggelt! 9 játék 174 pont 2-tőt elbambultam, de sebaj ha 51-v 52 malomtermék kell ,se esek kétségbe.;):pEnnyi belefér.:)
    Úgy látom maratoni event lesz a sörösből már előkészítő event is leszo_O:oops:
    Kíváncsi leszek mennyire lesz fontos hogy 1 újabb havi program alakul:eek:

11. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Én is visszanéztem a tegnapi gubancot, mivel 2 és 3 között nem tudtam belépni a farmterületekre. 3-kor el kellett mennem, este pedig a felszaporítással voltam elfoglalva. Ahogy nézegettem, hogy mitől jelentkezett a probléma, nálam is 13 órás kezdést ír a gép, az összes hozzászólás, amely arról szól, hogy ki mennyi felröpit szerzett elsőre, mind 13 óra utánra datálódik.

Evita-55 kedveli ezt.
  12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nálam is mindig 1 órával előbbi dátumot ír ki a fórumon, azt gondoltam, ott nem lett átállítva a nyári időszámításra:p:)

margot1964 és Kuzdern kedveli ezt.
  13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

A saját profilotok alapbeállításánál ez a kép látszik?
    Az UTC idő elállítódására utalhat az általatok vázolt jelenség.
    fórumra3.png

Gio, ljanika6, nagymami2 és 9 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

10 játék 200 pont...a 20 pontos játék átlagot tartani kell, hogy legyen 1 kis bevétel is...:)
    Végre Péntek.......vége megint 1 hétnek...:p

Gio, szekulagábor, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  15. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszönöm, de nem találom, hol jön elő ez az ablak:oops:

Kuzdern és ho-hoboy kedveli ezt.
  16. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Gio, szekulagábor, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  17. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Belépsz a Fórumra. Jobbra fönt (a bejövő üzenetek mellett) a nevedre rátolod az egeret és a lenyíló ablakban az "Alapbeállítások" fülön megtalálod.

Gio, szekulagábor, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszönöm, megtaláltam!:D:inlove::D

Döbi65, Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  19. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia már akinek vége a hétnek. Én sajna szombaton is dolgozom 4-5 órát kell a megélhetéshez de cserébe én tudom beosztani az időmet és ez sokat jelent. Ugyan hajnal 1-kor kelek de mire más dolgozni megy már itthon vagyok. Így a 6 órás gazt is tudom ötször aratni trágyázva. Igaz keveset tudok aludni és ezt csak hétvégén tudom pótolni de jó játszani csak nem a gyerekeim rovására. Mindenkinek jó hétvégét kívánok.

nyuszi63, maszilva, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  20. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Stimmel, a londoni idő volt beállítva. köszi!

Evita-55, ho-hoboy és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.