Visszajelzés Esti foci - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 3.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 12.7.24.
  1. 1

69 szavazat
    17.3%
  2. 2

17 szavazat
    4.3%
  3. 3

24 szavazat
    6.0%
  4. 4

18 szavazat
    4.5%
  5. 5

39 szavazat
    9.8%
  6. 6

17 szavazat
    4.3%
  7. 7

20 szavazat
    5.0%
  8. 8

46 szavazat
    11.5%
  9. 9

30 szavazat
    7.5%
  10. 10

119 szavazat
    29.8%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Komforton adja 1:1- ben, azt tudom. Most nincs annyi sz. trágyám, így felejtős volt a nullázás olyan ütemben, ahogy szoktam. Matricát kiszedtem hamar, a többi nem nagyon mozgat meg. :D

2. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Nekem is még 2 malom termékhez kell felreppenő... aztán kész a felhő;)
    de majd nagy aratás után ráérek.... összeszedni;) a triva boltból a piccolót kivettem a többi meg nem érdekes...:music: számomra...

peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.
  3. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Nézzünk meg egy hajszálnyival átlag feletti játékost - de én átlagnak mondanám magam - (hogy mitől függ hogy ki átlag játékos? a belefektetett idő (hogy mennyiszer tudsz aratni egy nap), bónuszok mennyisége (kacsa kata, szupertrágya, pörgetések száma stb.)
    Hosszút vetek mint mindenki az event kezdése előtt, aratás előtt kirakom a most már 2db pannit és megnézem hogy jön a felröppenő, ha rosszul (hozzávetőlegesen a felhőig szükséges mennyiséget figyelembe véve) akkor nem pörgetek mert feleslegesen nem akarom letermelni hamarabb a mennyiséget ha a felröpi nincs meg. (nullázni nem tudok és nem is akarnék ha tudnék mert 1: nem rendelkezek nullpercezhető növénnyel eddig és 2: nem rendelkezek annyi szupertrágyával hogy az megérje.) Eventenként általában kb 120 kacsa katát és 120 szupertrágyát használok, a kezdő mennyiséget és az abból származó bevételt vetem vissza bónuszolva. Így általában az hétfő délutánra és kedd-re végzek az eventel, a kb 120 db elhasznált szupertrágyát, és kacsa katát, pedig a 4 mamutfa és az eventből szerezhető díjakkal éppen nullára jövök ki nyersanyaggal + legalább van okom belépni a játékba és nem öl meg az unalom. :D

PZoli64, Marika312, vihence és 11 más kedveli ezt.
  4. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Mindenki így kezdte;) Aztán szépen építkezünk tovább:inlove:
    Ez az event is hozzátesz a játékunkhoz8) s sok kicsi sokra megy alapon minden jól jöhet;)

zsani_apja és peter1022 kedveli ezt.
  5. peter1022

peter1022 Rutinos

Én is agyaltam rajta, de aztán véletlenül kijött a keréken egy 100-as bónusz, gondoltam ez égi jel, hogy ma délutánra kész legyen az event.xDxD
    A felhő volt a lényeg, meg a Picolo láda. Többi nem érdekelt.:p:p

Marika312, varga1234 és zsani_apja kedveli ezt.
  6. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Ezer köszönet a tábládért. Rengeteget segít!

7. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Nagyon szeretem ezt az eventet, jó figyelni, ahogy összejönnek a válaszok, s most a segítségnyújtás új szintre emelkedett, már a megtalált plusz jutalmak is listázva vannak! Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek, ilyen jófejek vagytok!
    Jó játékot mindenkink!
    Felhőre való kirakva, trivia jutalmakból még szemezgetek :)

kutyaszálló, PZoli64, Marika312 és 11 más kedveli ezt.
  8. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Sziasztok, tegnap még megtaláltam a Kviztárat, de ma nem lelem, kérlek segítsetek, hogy hol van. köszönöm.

9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

https://kviztar.farmgazdak.hu

kutyaszálló, PZoli64, vihence és 5 más kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Hali.
    Végülis ha farmkupa kész, minden felhő, kütyü kiváltva, akkor kész minden.
    Azt hittem sosem lesz vége.
    Mindkét minijáték őrült időrabló. Pörög a bábu, mint a pereces, ugrálnak a halak, nem is egyszer. Szóval egyik sem lesz a kedvencem soha.
    Viszont a gombfocis jellegű eventtel el tudtam volna szórakozni :D
    De ezeket már hagyom, akármennyi csalim is lesz, vagy az órát le sem szedem. Nekem az időm többet ér.

11. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok. Karalábé, 35+1 Pannival 180 db felröpit adott. Másik területen hagyma van gondolom az is kb ennyit fog adni.

kutyaszálló, aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Felhőt és a kitevőket is meg kell venni? Köszönöm!!

13. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Igen a felhőt, és a hozzá való dekorokat is neked kell kivenni csillagos érméért cserébe. A csillagos érmét egyebekre nem tudod elkölteni, a másik - eventből szerezhető - valuta pedig a triviapontok, ezeket a pontokat más egyéb jutalmakra tudod elkölteni a triviajutalmak fül alatt.

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Van, hogy döntened kell. Munka vagy láda!? Én döntöttem. :D

kutyaszálló kedveli ezt.
  15. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok! Tengerpart tábla 2.szakasz: középen a szupertáp alatt titokfa.Nem tudom milyen,annyira meglepett,hogy feljött...

16. Ildiko_71

Ildiko_71 Utánpótlás-írogató

Focicsapat a helyes válasz

kutyaszálló kedveli ezt.
  17. Sylja

Sylja Fórumgróf

Dolphin, Swartsch, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  18. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziasztok A FÖJUTALOMNÁL A 40 CSILLAGOT HOVÁ LEHET MÉG BEADNI VAGY CSAK GYÜJTÖGESÜK ÉS JOVAN :)))))))))))))))))))))))))))

inanna11 kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen. Gyűjtögesd oszt jóvan... xD
    Ha már mindent kiváltottál, akkor a maradékot majd beváltják az event végén. :)

vihence, Kuzdern, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  20. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Megvettem a felhőt és a kitevőket!!! Frissitettem, kiléptem, visszaléptem - hiányként írja a Esti foci felhőt és jitevőket!!! Mit csinálja még? Köszönöm!! Üdv.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.