Visszajelzés Esti foci - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 3.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 12.7.24.
  1. 1

69 szavazat
    17.3%
  2. 2

17 szavazat
    4.3%
  3. 3

24 szavazat
    6.0%
  4. 4

18 szavazat
    4.5%
  5. 5

39 szavazat
    9.8%
  6. 6

17 szavazat
    4.3%
  7. 7

20 szavazat
    5.0%
  8. 8

46 szavazat
    11.5%
  9. 9

30 szavazat
    7.5%
  10. 10

119 szavazat
    29.8%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kevinerika52

kevinerika52 Járnitanuló

Értettem amit írtál de ez egy reális elfogadható event, mindenki kedvére sosem tudnak eventet készíteni mert valamibe mindig bele lehet kötni. Pénteken már írni fogják kész az event de lesz aki majd 1 hét múlva írja hogy sajnos nem tudta befejezni. Játék! További jó játékot!

2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sokunk egyik kedvenc játéka ez a társasjáték.
    A felhő + a rá való dekorok kiváltásához vezető játékmenetek során sok kisebb - nagyobb nyereményt kapunk.
    A Dzsungel tábla 2. szakasz felső útvonalán és a Tábor tábla szintén 2. szakasznál, az alsó útvonalon kapunk 1-1 db Táblajáték zsetont. Ez a két zseton elég is a
    Farmkupa ablakában a második felhő megszerzéséhez.
    A Farmkupa ablak felső részében levő két (4 db ritkagyöngyöt és egy órás, pecajegyet adó) beadási hely szintén 1-1 Táblazsetont igényel, amelyek az event boltban megvehetők 10 Trivia pont/db áron.
    Csupán a ritkagyöngyök miatt nem kötelező a kiváltásuk, és beadásuk, mert szerintem legtöbbünknek már bőven megvan a bal oldali (2. számú) felhő kiváltásáshoz szükséges mennyiségű 14 db ritkagyöngy. Ezt mindenki maga dönti el, mert pecázni is jó, mivel aközben is lehet különböző nyereményeket bezsebelni.
    Minden egyes pályaszakaszt 1- db kártyapakli felhasználásával tudunk indítani.

A 76 db Csillagos érme megszerzéséhez, (amelyből minden pályaszakasz végén kapunk 2 db-ot), a felhőhöz és a rá való dekorokhoz 38 Focis kártyapaklira van szükségünk. Ebből 1 db-ot kapunk az event indulásakor, ezért 37 paklihoz kell csak letermelni az event kellékeket. (A játék egyébként tovább játszható egyéb nyereményekért, ami plusz kellékmennyiséget igényel.)

Felhő + a rá való dekorokhoz fentiek miatt kell: 38 (- 1) = 37 db Focis kártyapakli = > ami
    20.609 db Vadkártya eventnövény, amely a Fő farmon és a szédült szántón termelhető le;
    1.850 db Szénsavas üdítő felröppenő, szintén a Fő farmon és a Szédült szántón röppenik fel, növények és fák aratásakor.
    222 db Napraforgó (pajtából).
    Sikeres játékot! :D:inlove:

karippa, barbi021951, Málna001 és 34 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hozom a szokásos videót, hátha valakinek hasznára lehet:

Az event hozzávalói számokban:

38 (-1) = 37 futballkártya a a felhőhöz és 3 dekorhoz szükséges:
    20.609x vadkártya
    1.850x szénsavas üdítő
    222x Napraforgó

[​IMG] = a játéktáblák befejezése után mindig kapunk 2 csillag érmét
    A felhő és a 3 dekor kiváltásához lesz rá szükségünk. Ha jól számoltam 76-ra lesz szükségünk hozzá.
    [​IMG]2 vagy 3 triviapontot a válasz helyességétől függően.

A táblán 2 társasjáték zsetont szerezhetünk a A Dzsungel és a Tábor tábla 2. szakaszán (4. mező, 15. mező) , és további 2 db kapható az üzletben, egyenként 10 kvízpontért.

Nekem tetszik ez az event, eddig mindegyiket élveztem, természetesen remélem, hogy ez most is így lesz.

Sok sikert mindenkinek aki nekiáll!

Utoljára szerkesztett: 3.7.24
    Málna001, maszilva, Tej-Csárda és 21 más kedveli ezt.
  4. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Jó hogy így van;) így legalább a triva pontokért mazsolázhatunk:inlove:

.barbi1. és genka53 kedveli ezt.
  5. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Köszönöm.

Köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.7.24
    vihence, PalMa, Sylja és 5 más kedveli ezt.
  6. nagymami2

nagymami2 Törzsjátékos

A csillagos érmékért valóban 4 dolgot lehet kiváltani (felhő + rávalók), de a triviások közül (a ? alatti zsetonokért) elég szépen lehet válogatni az egyéb jutalmak közül (Piccolo, farmarany, talányos tenyészet, titokfa stb...!) Nekem megéri hajtani azokért is!

barbi021951, vihence, PalMa és 8 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Visszafele is lehet lépegetni ?

Netudki50 kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem lehet, csak balról jobbra lehet haladni a pályán, felhasználva a kapott kártyákat, amelyek megmutatják hány lépést tudsz előrehaladni. A bal oldalon fogod találni a 4 kártyát, s rajta egy-egy szám mutatja a lépés számot.
    Itt tudod átnézni a játék menetét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-forgatag.19063/#post-1065843
    Megértésedet köszönöm!

vihence, PalMa, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  9. SzabóSzilárd1

SzabóSzilárd1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mivel csak a nagy farmomon van lehetőségem nullázni, így hasznosnak találom a+-os dekort. A nagyon is csak egyszer nulláztam nagyon időigényes számomra nem éri meg. Én pozitívan értékelem nem kifejezettem a felhő miatt hanem most lényegesen hamarabb juthatok a horgászáshoz szükséges zsetonokhoz. Az előző kínlódás után végre egy kis pozitív élmény. Nagyon nem mindegy, hogy hányszor lehet leszedni a 23 órás mezőket. Jó játékot és sok sikert kívánok.

Pitemano, vihence, PalMa és még 1 ember kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Oké , ezt értem .

De , nem tudok németül , és ezt a kép animációt találtam , ahol visszafele is megy .

Boccio71, -gyöngy-581 és PZoli64 kedveli ezt.
  11. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon köszönöm mindenkinek a számokat.

A növény, a Vadkártya alapból 6:00, vízzel 4:48, vízzel és trágyával 4:20
    Két területen termelhetünk. A Főfarm és a Szédült szántó összesen 404 db 1x1-es terület.
    Egy kör hozama csak csatnival 1.212 db növény.

A felhő és a rávaló három dekor megszerzéséhez összesen 76 db Csillagos érmére lesz szükségünk.
    Minden szakasz végén garantáltan nyerünk 2 db Csillagos érmét, ezért a 76 db-hoz összesen 38 malomtermék kell.
    Egy Focis kártyapaklit kapunk ajándékba ezért csak 37-et kell letermelnünk.

37 x 557 = 20.609 db Vadkártya
    37 x 50 = 1.850 db Szénsavas üdítő
    37 x 6 = 222 Napraforgó
    20.609 / 1.212 = 17,004 --> 17 kör elég a felszaporítás után
    16 x 1.212 + 1.616 = 21.008

A tervem a felhő és a rávaló 3 dekor.
    A boltból a matricák, a Táblajátékzsetonok, a Piccolo láda, a szupertrágyák, a KK szupertrágyák, a Szupertápok és a Farmaranyak:
    Ehhez szükséges 74 szakasz.
    ÁrLimitFullKell
    Esti foci matrica2122
    Táblajátékzseton1022020
    „Piccolo” titokzatos láda8018080
    „Hispaniola” talányos tiki-fa8216
    „Madrid” talányos fa8216
    „Silbersee” talányos tenyészet24248
    „Kaszpi-tenger” talányos tiki-tenyészet24248
    6x szupertrágya653030
    4x Kacsa Kata szupertrágyája653030
    2x Kacsa Kata turbótrágyája6530
    2x szupertáp653030
    Party pörgetés14456
    5x Farmarany1523030
    Szükséges Trívia pont436222
    Az ehhez szükséges játékok száma (3 pont/játék)145,374
    73 x 557 = 40.661 db Vadkártya
    73 x 50 = 3.650 db Szénsavas üdítő
    73 x 6 = 438 Napraforgó
    A növény és a felröpi elég sok. Majd menet közben eldől.

Ha ezt valósítanám meg, akkor nyernék 74 x 2 = 148 Csillagos érmét. Sajnos ekkor 72 db megy a levesbe.
    148 - 76 = 72
    Hasznos lenne, ha betennék a boltba a dekorokat (+) nélkül is.

Csak érdekesség képpen:
    A bolt teljes kifosztásához összesen 436 Trívia pontra lenne szükség.
    Van olyan pálya ahol jó esetben két kérdőjeles mezőre is léphetünk, de számoljunk a legrosszabb esettel.
    436 / 3 = 145,3 --> 146 szakasz

146 x 557 = 81.322 db Vadkártya
    146 x 50 = 7.300 db Szénsavas üdítő
    146 x 6 = 876 db Napraforgó

A játékot mind a két területen Amaránttal várom.
    Indítok két Jack-et és pörgetek. Használok szupertrágyát (Fehér ártatlanság, Karácsonyi süti, felhő) és Kacsa Katát.
    Holnap le akarok termelni 20-25 ezer növényt és megszerezni a hozzá szükséges felröpit.
    A továbbiakban már csak szépen komótosan a Főfarmon, és jutok, ameddig jutok.

A felhő kétnaponta aratható. (44:00)
    Kapunktőle egy kis adag TP-t. Szint x 1000
    400% TP/TTP bóhuszt a terményes ólaknál
    2 db Romantika Láda II.

Romantikaláda II [​IMG] 5 szupertrágya, 2 Kacsa Kata szupertrágyája, 2 szupertáp, 2 Kacsa Karta turbótrágyája, 2 Luxus bájital, 2 farmpengő- Anyák napi csomag ajánlat,
    - Ölelés házhozszállítás(+)
    dekor
    (2021. Anyák napi ajánlatból)
    - Mennyei sütik felhősor 1.
    - Édes piñata felhősor
    - Cukorkaroham felhősor
    Valentin nap 2021 event idején volt elérhető;
    Pali étterme 26.-30. szintre fejlesztett verzióiból 2021.május
    -Viking Saga XII. event;
    -Nászutas
    sziget
    event;
    Éjjeli frászos pizsamaparti event egyik nyereménye;
    - és más eventekből
    - Vízimádó macs dekor
    - Léggömbgyár dekor 17-18. fejlesztése
    Sok sikert, jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 3.7.24
  12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem lehet visszafelé menni. Az első 3-as kártya kiválasztásakor megmutatja mi az a két útvonal, amerre elindulhatsz: ha a felsőt választod, akkor azon kell végiglépned a 4 opcióval, ha az alsó útvonalat választod, akkor meg azon kell végigmenni.
    Ha visszafelé is léphetnél, nem érnél el sosem a pálya végére. A 4 kártyán lévő szám összesen pont annyi lépést ad ki mindig, amennyivel a kezdő mezőről a tábla utolsó mezőjére érsz el, ahol a két csillagos érmét kapod meg, s ezt követően tudod a következő táblát kiválasztani. Amíg nem értél a tábla végére nem tudsz újabb pályát elkezdeni.
    (Az animációban kicsit furcsán történnek a lépések, 1 lépéses kártyával hármat is lépeget - szerintem ebbe a felvételbe vmi hiba csúszott, így javaslom szedd le a bejegyzésedből)
    Megértésedet köszönöm!

13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Azt hittem tényleg focis minijáték :( csalódott vagyok..

SzabóSzilárd1, Boccio71, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  14. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Köszönöm a számolást!:inlove:

Én a felhőhöz elegendő menyiségű malomtermékkel tervezek... a triva boltból majd mazsolázok;)

SzabóSzilárd1, PZoli64 és genka53 kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Köszönöm a számolásokat.:) Amióta elolvastam az ismertetőt, azóta azon gondolkodok, hogy vajon mit álmodhatott a Mester, amikor megálmodta a felhőre kitehetőket. Biztos, hogy rossz álma lehetett, mert ilyet csak akkor lehet álmodni. Nem értem, hogy miért nem lehet csillagos érméért a boltba kirakni + nélkül is a kitehetőket. Azon még sokáig el fogok gondolkodni, hogy felrakjam-e a felhőre, de nagyon hajlok arra, hogy nem rakom fel, mert a Romantikaláda II.-nél nekem többet ér +-os kivitelben, igaz, hogy csak 2 órás. Remélem sokan vissza fognak jelezni, hogy ez így nem jó.
    Sok sikert.

karippa, maszilva, katimami51 és 13 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Szomszika!
    Ennek én is tudnék örülni és csak azért nem írtam meg, mert nem akartam megint én kritizálni a felhőt. Azt hogy a csillagos érmék mennek a levesbe már az előző eventek alkalmával is panaszoltuk az aktuális csevegőbe, sajnos nem volt foganatja... Kicsit süket fülekre talált.:cry:
    Szia Kukori!
    Én azt hiszem, hogy maradnak a dekorok az eszköztáramban, nem rakom rá a felhőre!

Nem nagyon tudott lázba hozni egy 44 óra alatt beérhető felhő ami ezt adja.

DE, ha betennék az érmés boltba +-os tulajdonságok nélkül, akkor még örülnék is ennek a felhőnek.

17. kukori80

Szia gyöngy. Örülnék én is, ha beraknák + nélkül is, de szerintem is süket fülekre fog találni. Romantikaláda helyett van már más láda is, ami ezeket adja, úgyhogy nálam maradnak a + dekorok a pajtában. Egyszer majd lesz terményes és fás nullázás is, oda majd jó lesz. Sajnálom, hogy ilyen válaszút elé állítják a játékosokat.

18. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Én kirakom őket, learatom ha lesz kint ól/fa/terményes akkor jó, ha nem, akkor nem, ami engem érdekel az úgyis a láda amit adnak, igaz nem sok, de mégsem rosszak, de azért bízom benne hogy az elkövetkezendő eventekben érdekesebb felhőket adnak majd nyereményként. Számítottam arra hogy ha ez lesz a farmkupának az utolsó "része" akkor megdobnak minket valami értékelhető nyereménnyel (felhő ami engem leginkább érdekel). Hát csalódtam.

19. kukori80

Romantikaláda II.-ből tudok mondani statisztikát. 1375 db bontásából lett 1850 db sz.trágya, 438 KK.trágya, 488 db turbó és 406 db sz.táp. 2 db-t kapunk 44 óránként, ki kell számolni, hogy mennyi idő múlva éred el az 1375 db-t. Tudom, hogy sok kicsi sokra megy és neked most nem ér semmit a +-os kitehető, ezért nem is beszéllek le a ládáról.

20. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Mire odáig jutnék hogy nullázni tudjak ólakkal... egyáltalán mi kell az ól nullázáshoz? Nem éri meg addig várnom amíg képes leszek főleg hogy addig ládáktól + xptől esnék el, na meg ki tudja mikor mit hoznak be, lehet behoznak addig valami +1 állatos dekort, ki nézek itt én már mindent. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.