Visszajelzés Esti foci - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 3.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Esti foci

Az event kezdete várhatóan: 2024. július 4. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. július 10. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: Ültetős, felröppenős, malomban keverős, táblajátékos, kvízkérdéses
    Eventnövény: Vadkártya
    Az event felreppenője: Szénsavas üdítő
    Malomtermék: Focis kártyapakli

Különleges kellékek: Csillagos érme, Trivia pontszám
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Főfarmon és a Szédült szántón zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Főfarmon és a Szédült szántón megjelenő eventbejáratból érhető el.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője >> ITT << érhető el.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern, .barbi1. és 3 más kedveli ezt.
  2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.
    Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

GA-BI-O-Farm, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Sziasztok!
    Már megint egy minden másnap aratható felhő:wuerg:
    Sebaj... a többi között elfér!8)

GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
  4. bimmbumm

bimmbumm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem nagyobb gond az,hogy megint lefoglalja mindkét területet.Csak az lenne a kérdésem,hogy termeljünk növényt,állatot,terményt,esetleg fatermést.
    Mindegy ezt csem csinálom...lassan már nem kell eventet csinálnom.Itt már csak azok eventezhetnek,akiknek már több ezer van mindenből.
    Még a kezdetekkor lehetett termelni,mert nem érte egymást az event.Viszont akik nem akkor kezdték a játékot,azoknak esélyük nincs.Viszont ha nem eventezek nem jutok plusz jutalmakhoz."Egyik kutya,másik eb"

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Játékban Neked kell megtalálnod, hogy mi a célod. Ha nem is jutsz egy-egy event végére, mert úgy döntesz, hogy csak egy területen termelsz eventnövényt, s a másikon fákkal, ólakkal, egyéb növények termelésével foglalkozol, akkor is érdemes belekezdeni, mert amit szerzel, az a Farmod javára válik. Az előzetes eventnaptárt nézve, minden héten várható új event, persze nem kötelező mindig mindegyikbe belefogni, ez a mi döntésünk, hogy milyen módon játszunk :)
    Nem is olyan régen, amikor kezdtem a Játékot, én is csalódott voltam, hogy nem jutok az eventekben még a felhőig sem, nemhogy a végére. De aztán rájöttem, hogy nem reális célt tűztem ki magamnak. S sokat olvastam az event segédletet, meg a rutinos játékostársak taktikáit, s abból sokat alkalmaztam a játékomban. Nálam a kert szélén mindig állnak kint fák, így a gyümölcs termelésem folyamatos, s mellette általában felröpit is adnak a fák :) - s mind a mai napig az utolsó napon még ténykedek az eventtel, s még így sem biztos, hogy eljutok mindig a végére. De amit megszerzek, az a javamra válik.
    További jó játékot!

Sali~*.*, -gyöngy-581, vihence és 9 más kedveli ezt.
  6. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum mestere

Felhőre ráférne 1-2 módosítás az a 400% xp bónusz terményes ólakra nem valami nagy cucc... + nagyon nem értem magát a logikát mögötte, a dekorok +1 - terményt, állatot, fatermést - dolgot adnak, akkor nem értem hogy jön a felhőhöz a terményes ól xp szorzó?! Akkor miért nem lehetett volna már 50 órás és +1 termény a terményes ólakhoz legalább igazodott volna a dekorok tematikájához.

Utoljára szerkesztett: 3.7.24
    nagymami2 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Tünde196666

Tünde196666 Fórum-zöldfülű

Lejátszottam 6 játékot, de egyszerűen nem tudok továbbmenni, még mindig a focipályán toporgok. Hogy tudok átjutni a dzsungel és tábor táblára?

Marika312 kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

szia Tünde,
    ha végeztél egy pályán, - visszaugrik a választható állatokra (5 db) van. Amikor az egeret ráviszed, megmutatja melyik állat milyen pályát rejt. A kiválasztottra katt, s már játszhatod is.(Toporogsz? lehet nem játszottad le mindkét szakaszt? Csak akkor lehet másikat választani, ha egy pályán mindkettő szakaszon végeztél). Hajrá !

nagymami2 és Tünde196666 kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha Játékostársad segítsége esetleg nem elegendő, és moderátori ellenőrzést szeretnél kérni a problémádra, akkor kérlek, gyere egy Segítségkérő topikba, és mindenképpen hozz Farm nevet és Farm ID-t is a probléma leírása mellé.
    Az ismertetőnek ezen részét is javaslom, olvasd át újra, hátha az is segít az előrébb jutásban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/esti-foci.25128/#post-1392677
    Megértésedet köszönöm (s várlak a Segítségkérő topikokban, ha nem jössz rá a megoldásra).

vihence, Sylja és Marika312 kedveli ezt.
  10. Tünde196666

Tünde196666 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, megoldódott a probléma.

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, megoldódott a probléma.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.7.24
    Dolphin és Marika312 kedveli ezt.
  11. Marcsi6527

Marcsi6527 Utánpótlás-írogató

Üdvözlök Mindenkit!
    Nem működik az event felület. Minden figura sötét, ha belépek szinte azonnal ki is dob a játékból.
    ID:53220807
    Jó lenne ha működne! Köszönöm!

kakukkszegfű kedveli ezt.
  12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, máskor ne egy panaszládát használj, ha gondod, problémád, kérdésed támad.

A Fórum főoldalának közepe táján válassz egy Segítségkérő topikot.
    upload_2024-7-6_16-11-31.png

A kolléga benézett Hozzád, s mindent rendben talált.
    Töröld a sütiket, és a gyorsítótárat (takaríts egyet CCleaner-rel), ha még fennáll a problémád.

vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. marcsika58

marcsika58 Fórum-zöldfülű

Kedvenc játékom volt, de most kezdek kiábrándulni belőle a felreppenők miatt. Két területet learatok és csak 1db focis kártya paklit tudok keverni. Napi 3-om aratás után 3-om kártya, unalmassá teszi a játékot!!!

fankostepsi, vihence, pöttyzorka és 2 más kedveli ezt.
  14. Marcsi6527

Marcsi6527 Utánpótlás-írogató

Köszönöm. Azt nem írtam az előzőekben, hogy klienssel játszom. A probléma meg van, majdcsak kitalálok valamit.

15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Nagyon szerettem ezt a fajta játékot a farmon, de most nagyon el vagyok keseredve. A növények letermelése nem okoz gondot általában, megoldom 2-3 nap alatt. Viszont a mostani eventnél a felröppenők gyakoriságának a beállítása gyalázatosra sikerült!!!! Azért 240-es farmszintnél hogy első aratásra 240 felröpit adjon 2 teljes területről egy 24 órás növény, ez gyalázat, a játék megcsúfolása. Ma éjjelre rózsát ültettem, tizenvalahány varázsfával összesen 3 paklit tudtam lekeverni..... Gyalázat! Egy hozzáértő emberkét kellene már odaültetni, aki be tudja állítani a normális felröppenőmennyiség beállítását, mert néha ugyanazzal a növénnyel dupla mennyiségű felröppenő felszaporodik event végére, máskor meg kín szenvedés teljesíteni az eventet a felröppenők hiánya miatt.

jutka190226, marcsika58, Szirenn és 9 más kedveli ezt.
  16. tibike756

tibike756 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nekem is a felröppenőkkel van problémám.A múlt héten ontotta a felröpit most meg egy aratás egy keverés és nincs több felröpi.Növény az van de a felröpi nem repül.Valamit nagyon elnéztek.Így nem lesz meg az event.

jutka190226 és marcsika58 kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Valóban nagyon gyéren jön a felröpi. Már nem is tudom mióta nem volt gondom a felröpikkel, de most van.

maca1964, jutka190226, fankostepsi és 2 más kedveli ezt.
  18. zsanamama52

zsanamama52 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos nálamis a felröppenökkel van a gond!

maca1964 és jutka190226 kedveli ezt.
  19. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy a foci már nem a régi! Vártam az EB-t, de csalódnom kellett, mert azelőtt jó kis focizás volt a játék, most meg kis társasjáték. Szerintem, ha foci, akkor miért nem focizunk? Ha már itt nyafogok, akkor azt is megemlítem, hogy a horgászat is egyik kedvencem volt, na, most már nem. Remélem, Ingridet a régi formájában láthatom meg majd ismét. Biztosan a többieknek tetszik a társasjáték, azoktól elnézést kérek.

Üdv.: Supernagyi50

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia szomszika!
    Aratás után lépj át másik területre, jönnie kell a felröpinek.
    Kliensben játszom, s amikor látom nem jön felröpi gyanusan, mert semmi nem jön, akkor váltok területet.
    Begyűjtöm a felröpit, majd vissza.

aida2330 és Ninett79 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.