Visszajelzés Eszes akciók - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 8.10.25, 09:05.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.10.25, 08:58.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. jucus100

jucus100 Fórumelemző

2. hzsoka

hzsoka Haladó

A 38-tól valaki feltudná rakni a képeket?

3. miekje9

miekje9 Utánpótlás-írogató

4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Szia!
    Köszi, hogy hoztad a képeket.
    Más ilyen eventnél már nem állok neki, mert a tiedben komoly munka van és sokkal használhatóbb, mert a folyamatát is írod.
    Ez nagy segítség a gazdáknak!

5. miekje9

miekje9 Utánpótlás-írogató

Azért teszem ide közzé, mert holland gazdáknak készítem. Kár, ha mások nem tudnak belőle hasznot húzni. Mindig nagyszerű segítséget kapok itt, ha kérdéseim vannak. És a GYIK fantasztikus.

CoraQueen, Sali~*.* és Sylja kedveli ezt.
  6. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Befejezve! xD
    Üdv. gazdatársak! :)

7. Farmom1024

Farmom1024 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Honnan kapunk a váltáshoz állatos ládát? És mikor érdemes a váltásnál arra nyomni? A másik kérdés, hogy a számlálót hogy kell megállítani? Mert meg kell várni amíg magától megáll?

8. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Szia!

Örülök, hogy tetszik neked a magyar oldal.
    Korábban sokkal jobb volt, mint most, híreket is hamarabb kaptunk, de már más a jósunk és vagy már nem szólhat annyit, mint az elődei vagy csak neki már kevesebb ideje van ránk, pedig jön az újabb állat és a tápja.
    Arra kérlek, ha hasonló event lesz, mint a mostani, írj nekem, ha már nem érsz rá és rakok fel képeket a saját játékom során, de egyébként nem tennék fel semmit sem, mert nem szeretem a minijátékokat és csak másoknak próbáltam segíteni.
    Ha tudtam volna, hogy jössz a képeiddel, én egyet sem raktam volna fel, hiszen a te hozzászólásaidban komoly meló is van és sokkal használhatóbb, mint az enyém.
    Ha írnál nekem hasonló eventnél, a farmnevem is ugyanez.
    Jó játékot!

CoraQueen kedveli ezt.