Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen, értem. Csak ahhoz 50x kellene lejátszani ezt az időigényes játékot. Szeretném? Nem szeretném.

genka53, vihence, juliannakoczkas és 10 más kedveli ezt.
  2. peter1022

peter1022 Fórum biztosa

Sziasztok,

Két kérdés:
    A dekorok csak egyszer kivehetőek?:p:p
    És hol van TOMA?:p:pxDxD

Kuzdern, vihence, juliannakoczkas és 8 más kedveli ezt.
  3. JUCUS

JUCUS Fórum parancsnoka

Szerintem jobb lett volna, ha úgy csinálják, hogy húsvétig tartson. A felhő évente egyszer lenne leszedhető, és fizetni kellene, hogy elkezdhessük. De legalább már a panaszládában van egy bejegyzésxD

4. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Az event 1. részét fogom a legkésőbb teljesíteni, lehet, hogy csak az utolsó héten.
    Nem ad semmi olyat, ami ehhez az eventhez kell.
    Ha összejön 30 fa, benne pár XL és XXL, akkor zoknival meg katával, meg bónuszokkal,.. napi 4-5x aratással meg lesz.

genka53, Gio, juliannakoczkas és 10 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Hali, hali! Megint itt vagyok, de holnaptól már nem vauzok bele a nagyok dolgába. Olvastalak Benneteket végig, és szinte mindenkinek igaza van. El döntöttem, hogy ki hagyom ezt a remekre szabott eventet. Az, hogy nem megérős, kedves jellemzése ennek a játéknak. Régóta nincs megérős event, de ez olyan iszonyatosan drága, hogy semmiképpen nem akarom csinálni. Sok ezer szupi, táp. több száz PP, és a többi, amit be kell áldozni. A nullázások is, és egyebek. Van sok trágyám, meg tápom, mindenem a farmon, mert gyűjtögetem, és mindig azt mondom, ha lesz egy igazi, jó event, akkor bele csapok a lecsóba..... de olyan nem igen jön. Mondjuk, mint a régi kedvencek, ami nem lesz többet, a FA fás event, ami drága volt, de imádtuk. Így aztán marad a sok tartalék trágya, pörgetés is több, mint 6 ezer, mert olyan vackokat ad, hogy sajnálom pocsékolni. Hátha az újítás után majd változik.
    Itt a legnagyobb baj az, amit a versikében írt valaki, bocsi, hogy nem jut eszembe most, a végén a nagy semmit kapjuk. De tényleg. A pénzes polc meg tele van venni való csomagokkal, egyebekkel. A kedves készítőknek kívánom, hogy annyi ajándékot kapjanak, mint amennyit ez az event ad a játékosoknak. :D :D

Aki el kezdi, a legjobbakat kívánom, azt, hogy találja meg a miértjét, és legyen sikere az eventben, érje el, amit szeretne.
    Kellemes ünnepi készülődést, ráhangolódást kívánok Nektek!

figaro54, maszilva, nagymami2 és 24 más kedveli ezt.
  6. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Sziasztok! Már az is gyanús lett, hogy a 10. oldalnál tart a csevegés.... Még végig olvasni sincs időm, sok ismerős dolgot láttam lefelé görgetés közben, de csak erre van most időm. Már nem is tudom melyik a hosszabb manapság: az event leírások vagy a Háború és béke vagy a Tavasz 17pillanata c. sorozat a múltban...
    Részvétem és elismerésem a Modiknak! Sok sikert a játékban és Boldog Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

nagymami2, brildiko, inanna11 és 15 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Már azon is gondolkodtam, hogy az ólas és a fás kitehetőt hagyom a cserére, hátha Olga kiveszi 50 farmján és 100 panniért odaadja. :D Sok zokniba és katába fog ez kerülni.:D
    Az event 1. része adja a 3 kitehetőt a felhőre.

genka53, Gio, vihence és 8 más kedveli ezt.
  8. hofeher2

hofeher2 Utánpótlás-írogató

Ha jól veszem ki a magyal az állat a fa kirakható a baha területekre is ?

juliannakoczkas és zsoxxya kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok :)

Pontosan az az én tervem is, nem kínlódok, nem pazarolok extrákat és egy számomra felesleges eventre, mint amit az megérdemel. Jelenleg azt próbálom megemészteni, hogy pár hét kórház és pár mézeskalács virág hiányában buktam a 4 hétvégés eventet, holott minden egyebem megvan hozzá ....:cry::cry::cry:

maszilva, PZoli64, hóóvirág és 13 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia. Remélem jól vagy. Ha valamelyik kitehető hiányzik, abban talán tudok segíteni, csak írd meg, hogy melyik.

PZoli64, genka53, Gio és 10 más kedveli ezt.
  11. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Ezek kihagyhatók? Vagy ezeket kell megcsinálni? Köszi

12. farmerSS

Igen, az 1. rész adja ezeket, de a felhőt ráérek akár az utolsó héten is megszerezni meg a rávalókat.
    Inkább a minijátékokra helyezem a hangsúlyt, ahol fákat és ólakat tudok szerezni ill. bónuszokat, bár az a +1 nem sok.
    Sajnálom, hogy nem a termés adódik össze, hanem az idő.

genka53, Gio, juliannakoczkas és 10 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Már megint egy balhés Karácsony. Kevin McCallister:D
    Én biztos, hogy nem hagyom ki...de hogy mit, mikor, hova kell ültetni, az majd kialakul xD

Domos52, inanna11, hóóvirág és 21 más kedveli ezt.
  14. farmerSS

Szia

Ezek a kihagyhatóak.
    Oldalágon vannak, nem a fő haladási lépcsőn és nem megérős, amit kapnánk a több ezer letermelt gazért cserébe.

15. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum félistene

El kell adni a PP-t.
    Főleg, ha már melóztak is azzal, hogy egyszerre 20 darabot is elpörgethess.

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm, kibogozom és írni fogok:D
    Tulajdonképpen igazad van, nem kell túltervezni az evenet, elég azt tudni, hogy aznap reggel mit fogunk csinálni.... Aztán csak vége lesz az eventnek és az ünnepeknek is vele együttxD:DxD
    [​IMG] [​IMG]

PZoli64, genka53, juliannakoczkas és 10 más kedveli ezt.
  17. farmerSS

Így van !
    Fejben és papíron már nagyjából levezettem magamnak, hogy mit-hol-mivel-mikor-hogyan...?, de ez az elképzelés csak a saját farmomra jó, mivel tudom, hogy milyen extráim vannak, miket fogok bevetni egyik-másik cél érdekében...
    Drága event lesz, azt már látom, és nem valós kiadásra gondolok, mivel nem áll szándékomban erre 1 forintot sem költeni.

Rizstej, PZoli64, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  18. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Kedves kukori és farmerSS kolléga. Ha már teljesen kibogoztátok és megfejtettétek az eventet legyetek oly kedvesek egyetlen posztban összefoglalni, mert én már azt sem értem ami eddig tiszta volt :)

inanna11, juliannakoczkas, vihence és 8 más kedveli ezt.
  19. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Magyal: igen
    Téli kardinálispinty-fészek: NEM
    Téli koreai fenyő: igen
    Lásd: Ismertető

[​IMG]Magyal05:30 óra55Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Bahamarama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigeteNincs.4x TP
    4x TTP
    5x CSP
    Téli kardinálispinty-fészek
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2
    Kihelyezhető: Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Napraforgódomb
    Gazdaboltban NEM megvehető.

Téli koreai fenyő
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 1x1
    Gazdaboltban NEM megvehető.
    Kihelyezhető: Bahamarama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete

Utoljára szerkesztett: 17.12.25
    genka53, juliannakoczkas, vihence és 6 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Én már odáig süllyedtem, hogy a boltból nem érdekel semmi, csak a fogaskerék érméből kell 400 db, hogy kivegyem az állandó ólat és fát.:D Az órából kapjuk, 10 nap alatt letermeli.
    Óóóóó, úgy ismered őket, hogy majd segíteni fognak és csak úgy potyog a + 1. ?:D:D
    Ahhoz kérem szépen tessék áldozni mindenfélét. :D

nagymami2, genka53, fankostepsi és 10 más kedveli ezt.