Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Imrus65

Imrus65 Fórumprofi

Van 6000 db Halam és 4000 Hódom, A három területre legyártottam a Halásztanyákat és a Hódfaüzemeket. Szupertápból van 3500 db.
    Ezek kb: 15 óránként nagyon jól adják a felröppenőket.

Ha van:
    Ólbevételi bónusz 100% aranyrekesz
    Teljes bevételi bónusz S 100% gyémánt rekesz
    Teljes bevételi bónusz L 200% gyémánt rekesz
    Teljes bevételi bónusz XL 300% gyémánt rekesz

A gyémánt rekeszesek a fák termését is duplázzák.

Ha van:
    Ólbevételi bónusz 100% aranyrekesz
    Teljes bevételi bónusz S 100% gyémánt rekesz
    Teljes bevételi bónusz L 200% gyémánt rekesz
    Teljes bevételi bónusz XL 300% gyémánt rekesz

A gyémánt rekeszesek a fák termését is duplázzák.​

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.12.25
    varga1234, inanna11 és zotya280303 kedveli ezt.
  2. vazulneni8

vazulneni8 Törekvő

Sziasztok!
    A téli kardinális pintyes és a téli koreai fenyős ládák nyitogatásához javaslom,hogy várjatok be legalább 2 ládát,ne egyesével nyissátok,mert akkor inkább fejlesztést ad,mint alapot.Csak a saját tapasztalatomat írtam,sok sikert mindenkinek,jó játékot,boldog ünnepeket!

Pierrot20, Sali~*.*, szekulagábor és 2 más kedveli ezt.
  3. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok!
    Mindenkinek Boldog Karácsonyt !

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. ebroker

ebroker Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm!

*idézést javítottam / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.12.25
    Sali~*.* kedveli ezt.
  5. vseineerika54

vseineerika54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Én elkezdtema játékot de most el akadtam. Kulcsot kér de eddig nem kaptam egy kulcsot sem.Hogy jutok kulcshoz?Ja és a gömbök is nehezen jönnek. Tudna valaki segíteni? Köszönöm....

6. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Ma felmásztam a hegytető aljára a 20 kulccsal, innen már nem sietek... a növény már rég megvan, csak a beadást várja. Nullázok majd vasárnap, ahogy ígértem 8). Szedegetem a szednivalókat ahogy sikerül, de azért szeretném az állandó pintyet és fát begyűjteni.

Sali~*.* és SnéDóri kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    olvasd el az #1213. hozzászólást, ott találsz segítséget.
    Illetve az Ismertetőben is megtalálható az információ, hogy hol tudunk Ezüst kulcsokat szerezni.
    Sok sikert!

Sali~*.*, inanna11 és Sylja kedveli ezt.
  8. PBerti

PBerti Törekvő

Sziasztok,csak tapasztalatotokra lennék kíváncsi: befagyott a szétválogatós eventem mikor megcsináltam,nem történt semmi sem percekig.utána befrissítettem a játékot,és onnan folytatta a táblán,ahol álltam,így a többi ajándékot megkaptam,de a szétválogatós utáni magyalbónuszt nem....Írtam a segítségkérő topicba,de így bónusz nélkül arattam,pedig éjjel direkt mindenhova magyalt ültettem emiatt. Van rá esély,hogy a növénykülönbözetet megkapom? -Sajnos sejtem a választ,de ez így igazságtalan.....

Csipekuszi kedveli ezt.
  9. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Boldog Karácsonyt!

Az ünnepi sütihez mi tegyek ki ólat, vagy fát? Mi a tapasztalat? Nekem nagyon keveset adtak a hosszú érésű ólak (neonok is).
    Már nem tudom mivel tudnám gyarapítani. Az utolsó 20 kulcsot kellene rövidítenem, utána el is felejtem.

varga1234 kedveli ezt.
  10. zita2002

zita2002 Járnitanuló

Boldog karácsonyt!

A karácsonyi tábla, 1-es szakaszánál, melyik mezö alatt van az elrejtett ajándék?

11. hagnes534

hagnes534 Fórum mestere

Sziasztok!
    Csak szeretném megkérdezni azoktól, akik már befejezték az eventet, hogy a bánatba tudtak a nyomorult 3 ólból 2526 pintyet összehozni. Nekem eddig 196 db van ólbevételi bónusszal és szupertáppal. Ugyanez a kérdésem a fákkal kapcsolatban is.

Pierrot20 és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. PBerti

PBerti Törekvő

Szia!

A pintyeket csak rengeteg bónusszal és nullázással lehet megoldani,anélkül esélytelen.

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. agyenge

agyenge Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lehet nem jó helyen kérdezek,de nem igazán tudom hogy Édes narancs puncsot honnan,vagy hogyan lehet beszerezni,hogy a csokoládé gyárral is játszani lehessen? Köszönöm szépen ha valaki mégis tudna segíteni.

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. csanya52

csanya52 Haladó

Sziasztok!Amikor elkezdtem az eventet nem gondoltam volna hogy a végig lehet vinni,de már csak 15 feladat hiányzik és egyre gyorsabban lehet haladni egy-két nap és a fehőre való kitehetők meglesznek,utánna már csak a kulcsokat kell megszerezni,abból is 10 hiányzik talán 3-4 nap és kész.

15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Innen:
    [​IMG]Édes narancspuncsA hegytetőn megtalálható bizonyos aratható mezőkből arathatjuk.

farmerSS, Swartsch, benedekbobe63 és 2 más kedveli ezt.
  16. hofeher

hofeher Fórumszaki

Helló mindenkinek

3/4 2 még az event előtt meg lesz a 20 kulcs a felső befejezéséhez utána kezdődik a menü fosztogatása
    meg az evet még ma kész lesz szerintem

varga1234 és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    • Puzzle mini-játék
      • 5*5 méretű karácsonyi témájú puzzlet kapunk a 3. rész (tárgyak) kategóriában elindított mini-játéknál.
        • 1x Kardinálispintyek ládája jutalmat kapunk a 3. rész (tárgyak) kategóriában elindított mini-játéknál, amennyiben sikeresen teljesítettük (kiraktuk a puzzlet) a mini-játékot.
      • 5*4 méretű karácsonyi témájú puzzlet kapunk a 4. rész (bónuszok) kategóriában elindított mini-játéknál.
        • A 4. rész (bónuszok) kategóriában elindított mini-játéknál, amennyiben sikeresen teljesítettük (kiraktuk a puzzlet) a mini-játékot, a jutalom 4 óra Téli kardinálispinty hozam bónusz. A bónusz hozama +1. Több bónusz begyűjtése esetén kizárólag a hatóidő adódik össze, a hozam minden esetben +1 marad, nem adódik össze.
    • Amennyiben a mini-játékot bezárjuk és nem teljesítjük, nem kapunk jutalmat.
    Gyakran játszottam a puzzle mini-játékkal, nulláztam az ólakkal. Ól bevételi és 200 % teljes bevételi bónuszt is használtam.
    Sok sikert, szép ünnepet kívánok neked!

farmerSS, Swartsch és SnéDóri kedveli ezt.
  18. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Nekem teknős van kint neon narancs óllal fák az passz

borderland57 és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Forrás: ismertető

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. chajagi

chajagi Junior szaki

Én is az utolsó 20 kulcsért küzdök. Taktikám: van rengeteg titok ólam, fám, kirakom 5 óra múlva (jó esetben 3,5) learatom, majd leszedem és újakat rakok ki. Aránylag jól kapok sütit.

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.