Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. chajagi

chajagi Junior szaki

Nekem 8 ól van kinn, eleinte sárga fejlesztést kaptam, majd jöttek az alapok. 2 naponta kiteszek ólbevételit és teljes 200 %-ost, rátéve egy legrózsaszínű pite a spórolás miatt és zöld cseppeket szupertápot * használok a pintyekhez. Ja! kitettem egy gyepek ura-t is, az is növeli 1-el az ólak hozamát. Még kb 400 hiányzik és pinty letudva

*ólakra nem tudsz Szupertrágyát tenni, gyanítom Szupertápot akartál írni
    ezért javítottam bele / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.12.25
    Synodendron kedveli ezt.
  2. Hapi68

Hapi68 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, eredetileg úgy gondoltam, hogy nem kezdek bele ebbe az eventbe, de végül megtetszett , így mégis hozzá láttam. Söt a családott is belevontam amíg én sütötem ,főztem készülödtem az ünnepekre, a családtagok felváltva aratak, ültettek,kvíz kérdéseket oldotak meg nagyon jó hangulat alakult így ki. Söt amit én nem értettem a játékban ők igen és nagyon jól elmagyarázták nekem.Persze a hátra levő napok nem a játék körül forognak majd. De én úgy gondolom azt a sok negatív kommentet és a rossz értékelést nem érdemli meg a játék.Én gratulálok a készítőnek. Mindenkinek Áldott,Boldog,Békés Ünnepeket Kívánok!

maszilva, Fuhur, Dolphin és 9 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nahát... így gyorsan gyűlik a fogaskerék... jön ládikóból is:inlove:

macimami1958 kedveli ezt.
  4. zita2002

zita2002 Járnitanuló

köszi

Fuhur kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Milyen ládikóból jön neked fogaskerék-érme ?

Ilyennel se a hivatalosban, se a gyakorlatban nem találkoztam.
    A Hegytetőn szerezhető 2x20 db, illetve a táblajátékokon (3.rész) 1 cukormázas almával indítva 2x2, valamint 4. rész) 1 édes narancsért 2x5 db. szerezhető.

inanna11, Swartsch, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

:eek:o_O Akárhogy nézem... a hegytetőn... bal oldalon a hőlégbalonnál lévő órás doboz nálam fogaskereket ad....:p már 2* arattam.. szóval azt adja amit látok... Remélem nem csak nálam:D

inanna11, Rizstej, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  7. farmerSS

Az aratható mező igen, azt ad, de Te ládikót írtál, azért írtam, hogy ládából nem nyitható.

Aratható bónuszmezők
    8. mező: 10 óránként 1x Édes narancspuncs
    16. mező: 10 óránként 1x Édes narancspuncs
    20. mező: 20 óránként 20x Fogaskerékérme
    25. mező: 20 óránként 20x Fogaskerékérme

inanna11, Swartsch, Dolphin és 5 más kedveli ezt.
  8. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Boldog Karácsonyt!

Nektek is eltűnik hosszú időre a sütitek?

farmerSS kedveli ezt.
  9. farmerSS

El bizonyxDxD megesszük az egészetxD
    Messze van még Húsvét, mire megint sok tálcányi leszxD

10. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Amennyi munkát fektettél ebbe a fórumba, megérdemelsz minden finomságot. :)

Növényeket napok óta már csak a bahán termelem, és mire meglesznek a kulcsok, addigra meglesz a szükséges mennyiség. A fákból sem sok a hiány, szóval azok is lassan meghozzák a végeredményt.
    A kezdeti kissé nehézkes értelmezés ellenére nekem tetszett az event. :)

11. farmerSS

Szia

A sütikből event végéig jó ha van, mivel az órákat ezekkel tudjuk akár a felére csökkenteni és ha már ennyit áldoztunk a javainkból és az időnkből erre az eventre, akkor a Boltból is megérdemlünk :) minden értékest.

12. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Két napja az ajándék kapott és az aratásokból kapott sütik mind eltünnek, márpedig a hegytetőre kellenének majd!
    Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

maszilva, -Szemecske-, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Nem lehet, hogy az órás dobozok gyorsításához használtad fel....
    nagyon sokat fel lehet ott használni ha mindent gyorsítasz...:music:

BOLDOG kARÁCSONYT:inlove:

farmerSS kedveli ezt.
  14. Calibaby

Calibaby Fórumprofi

Sziasztok! Hogy lehet a hegytetőre fejutni? Már az összes aratható ajándékot megszereztem, de tovább nem jutok. Nincs narancspuncsom. Igy a második táblajátékon nem is tudok játszani. Mit rontottam el? Köszi a segítséget!

farmerSS és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. farmerSS

Szia

A 3-as a Hegyalja, 4-es Hegytető

Itt tudsz váltani a hegyek között, amikor pl. majd az órákat is kattintod le.
    A hegytető 1-es 20 ezüst kulcsot kér és utána lépkedhetsz itt is felfelé

A hegy ablaka
    1. Itt láthatjuk az üres ajándékdobozokat. Egy-egy üres doboz egy-egy teljesítendő feladatot jelent.
    2. A hegy alsó és felső része is túl magas, ezért nem fér ki a játékkeret teljes egészébe, ezért lehetőségünk van az itt megtalálható fel és le görgető gomb segítségével föl-alá navigálni az adott hegy részen. A gombokat érdemes folyamatosan nyomva tartani a gyorsabb görgetéshez.
    3. - 4. Itt van lehetőségünk váltani a hegyalja és hegytető között.

SnéDóri, Swartsch, Hapi68 és 3 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek figyelmesen nézd meg.
    A keret alatt minden látható, csak egy kattintás a kívánt hegytatőre, vagy hegyaljára, lehet lépegetni, ill. kattolni.
    https://kepkuldes.com/images/6de3d4191cb0c422419c0f7b5121ee7e.png

17. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Sziasztok. Megkaptam az ajándékot a BP-től. reggel8 óta nem kaptam meg a valós pénzért vásárolt tárgyat, amit a játékhöz rendeltem. Írtam a supportra, ami több mint 2 órámba tellett, (mivel magyarul nem lehet) és egyszerúen nem tudtam lefordítani a szöveget. A válaszban azt írták, hogy napokba telhet mire megvizsgálják. Apénz kell nekik de már szolgáltatni nem akarnak. A fizetési visszaigazölás szinte azonnal jött.Visszacsinálnám az egészet ha lehetne,

-Szemecske-, farmerSS és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. katababa

katababa Fórum-zöldfülű

Tudnátok segíteni? Melyik jutalomláda nyerhető meg a Tavaszi vakáció eventen? Köszi előre is!

19. GreekYogurt

GreekYogurt Kivételes tehetség

Szia!

emlősös láda 1

Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  20. farmerSS

SnéDóri, Swartsch, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.