Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Na itt vagyok ismét, helyzetjelentek - akik nem végeztek, ne aggódjanak.
    A fákat ma ébresztettem, bőven túl is futottam a mennyiségükkel, tehát ez a rész is pipa.
    A hegy még vár rám, ma este meglesznek a kulcsok, ha bírok elég gyorsító sütit összeharácsolni hozzá. Ma pl. egy területnyi amaránt 18 pannival 2 azaz kettőőőő db sütit adott. Na mindegy, ez már akkor is meglesz valahogy.
    Holnap meg jön a nagy ólnullázás - én sem csak a pintyekért, akkor már összehozom a hasznost a hasznossal (mer'ez annyira nem lesz kellemes :cry:). Előtte még puncsozok is egyet, hogy a jópár gyepek ura mellett hátha még némi puncsos-pintyes bónusz is befigyel. Egyébként elvileg 7-8 pintynek kell meglenni /ól tekintve a jelenlegi tápmennyiségemet, ami simán meglesz, úgyhogy ebbe már többet nem is akarok fektetni. Utána már csak reggel-este szedegetés, és ami ebből lehullik.
    Legjobbakat mindenkinek ;)

2. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok ! az ólnullázást hogy kell ? annyit írtok róla ,de én nem tudom. lécci segítsetek.
    Virágfestésem van , de hova kell kihelyezni és hány db-ot?

Utoljára szerkesztett: 27.12.25
  3. cili53

cili53 Fórumgróf

maszilva, Baby72, Lizikertje és 3 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Baby72, Teringettét, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Szia!
    Forrás: Eventismertető #2

[​IMG]Édes narancspuncsA hegytetőn megtalálható bizonyos aratható mezőkből arathatjuk.Ünnepi táblajáték (bónuszok) kategóriába tartozó táblajátékok indíthatók a kellék segítségével.480x CSP

Baby72 és levi5 kedveli ezt.
  6. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Sziasztok,
    Nálam a fák jobban adják a sütiket, mint az ólak? Nálatok mi a helyzet?

feki13 és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Ismét szeretnék segítséget kérni. A "3- as tárgyak" nevű táblán, hol található olyan láda amiben lehet pinty vagy fa ? Mert lejátszottam 8 játékot de sehol nincs semmilyen láda. Sőt ! Nagyjából teli van az egész Tp ponttal, pár szupitrágya meg farmpengő van még, meg néhány titokól.

8. Sali~*.*

Szia!
    Figyelj:
    • Kirakós mini-játék
      • Amennyiben teljesítettük a mini-játékot, 1x Koreai fenyők ládája a jutalom, illetve 4 órára Téli koreai fenyő toboza hozam bónusz. A bónusz hozama: +1. Több bónusz begyűjtése esetén kizárólag a hatóidő adódik össze, a hozam minden esetben +1 marad, nem adódik össze.
      • Amennyiben a mini-játékot bezárjuk és nem teljesítjük, nem kapunk jutalmat.
    • Puzzle mini-játék
      • 5*5 méretű karácsonyi témájú puzzlet kapunk a 3. rész (tárgyak) kategóriában elindított mini-játéknál.
        • 1x Kardinálispintyek ládája jutalmat kapunk a 3. rész (tárgyak) kategóriában elindított mini-játéknál, amennyiben sikeresen teljesítettük (kiraktuk a puzzlet) a mini-játékot.
      • 5*4 méretű karácsonyi témájú puzzlet kapunk a 4. rész (bónuszok) kategóriában elindított mini-játéknál.
        • A 4. rész (bónuszok) kategóriában elindított mini-játéknál, amennyiben sikeresen teljesítettük (kiraktuk a puzzlet) a mini-játékot, a jutalom 4 óra Téli kardinálispinty hozam bónusz. A bónusz hozama +1. Több bónusz begyűjtése esetén kizárólag a hatóidő adódik össze, a hozam minden esetben +1 marad, nem adódik össze.
      • Amennyiben a mini-játékot bezárjuk és nem teljesítjük, nem kapunk jutalmat.
    Itt pedig megtalálod a minijátékok ikonjait:

KépLeírás
    [​IMG]Kvízkérdéses mini-játék
    [​IMG]Puzzle mini-játék
    [​IMG]Szétválogatós mini-játék
    [​IMG]Kirakós mini-játék
    A tábláknál a 2. résznél több útvonalon tudunk a célig elérni. Érdemes átgondolni, hogy neked melyik event kellék a fontos, eszerint megtervezni az útvonalat.
    Ha a zöld színű linkre kattintasz, megtalálod az teljes eventismertetőt!
    Event - Eszményi tél | Farmerama HU
    :)
    Szia Zsu!
    Amit észre vettem, hogy a pajtámból eléggé lecsappant a készletem sütikből. Azonban úgy döntöttem, hogy a kulcsos ládákat már nem fogom leszedegetni. A bajom ezzel meg csak az, hogy alapjáratban eddig mindig leszedtem és hiába no, a rutin meg az évek, szóval érted?:);)

farmerSS, Zsuzsikan és SnéDóri kedveli ezt.
  9. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Végigszáguldottam a hegytetőn, felhő beüzemelve! Láblógatás jön! xD
    További sikeres hegymászást, és BUÉK gazdatársak!:)

maszilva, Rizstej, tyukanyo588 és 5 más kedveli ezt.
  10. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Átolvastam az ismertetőt, de nem találom, hogy hova kellenek a piros gömbök, a másik, hogy a hegytetőn nem látszanak a dobozok.
    Nálatok?

11. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórumgróf

Sziasztok

Én is csatlakozok a hegytetőn zászlót kitűzők táborához.
    FB csoportban találtam, nekem működik: MERRYXMAS25 - 3db PP

PalMa, vazulneni8, cirmi54 és 4 más kedveli ezt.
  12. feki13

feki13 Fórum félistene

Szia!

Számomra az ólak bőven elég felröpit biztosítanak, általában valami 18 óra környéki van kint, azt sajtgolyóval, virágcseréppel és vízzel le tudom húzni 11 óra alá. 156 ólból 125-130 felröpi szokott lenni. Nem kell vele bíbelődnöm elég csak reggel este aratni, mint a rövidített fogaskerekeseket.

PalMa, tyukanyo588, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  13. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Szió :)

Én sem tyúkokat tettem ki, szalamandrákat, békát, hódot, kutyát és macskát - igaz neonosokat. De ennyi felröpi még sosem lett belőlük
    :);)

feki13 és Kuzdern kedveli ezt.
  14. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Salinak szeretném megköszönni a választ , de ott az ő válasza alatt nem tudom. Én konkrétan a ládákat kerestem, de nem találtam , már tiszta, hogy játszani kell értük. Sajnos nálam a puzzle nem játszik, mert totálisan antitalentum vagyok hozzá.

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

menyit kell ultetni az ujj allatert?:D

16. Mimszi

Mimszi Utánpótlás-írogató

Szia, a puzzle minijátékkal tudod csak megszerezni. Kirakod,( kicsit visszalapozol a hozzászólásokban és játékostársaink kitették a kész képeket - az alapján már könnyebb lesz) utána végigmész a táblán és mikor kiléptél belőle, a farmon a dekorációk fül alatt az elhasználódó dekorok között keresd a kardinálispintyek ládáját, azt nyisd ki és ott lesz a fészek, amit ezután az állatos menüből kitehetsz a farmra. Sok sikert!

Baby72, McTeknös és Teringettét kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Ha neked a fák ládák kellenek akkor:
    Kirakós mini-játék, ezt az ikont keresd a táblákon!
    [​IMG]Kirakós mini-játék
    Első ajtó középső figura!
    Dehogy vagy antitalentum, csak még nem tudod, hogy meg fogod tudni oldani. Ha érdekel jelezz vissza kérlek, elmegyünk az Oázisba és megbeszéljük a többit. Meg fogod látni mennyire egyszerű, csupán nyugalom és idő kell hozzá amíg észreveszed, hogy mit, miért, és hová helyezz. ;)
    Amiért visszajöttem, mert kétséges a kérdés és a válaszom is mert nem tudom...
    ........Én konkrétan a ládákat kerestem, de nem találtam.......
    Ez alatt azt érted, hogy a már megnyert ládákat keresed? Nem magát a táblákat keresed, ahol megnyerhetők a ládák?

Utoljára szerkesztett: 27.12.25
    börharisnya2 kedveli ezt.
  18. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Kár hogy kulcsot nem lehet venni még 10db kell

19. Teringettét

Teringettét Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Fentiekhez képest így állok:

49/90 az állás.

1 narancs + 4 alap ól termel valamint 2 XL + 10 alap fa.
    Eljött a kulcsgyűjtés ideje is, már van kettő.
    A Boszicsók és a Vakondos kakaó már megszerezve.

Ezek közül valamelyiket fogom kiváltani pluszban a pontokért cserébe.
    Van még másfél hét, lehet mindkettő sikerül.

Sali~*.*, Mimszi és SnéDóri kedveli ezt.
  20. levi5

levi5 Fórumlakó

Köszi a választ, de én nem találom.3 cukormázas alma automatám van Édes narancspuncs automatám nincs pedig a hegytetőn minden kivan váltva...:music: