Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. b-meg

b-meg Haladó

Sziasztok én már mindent megpróbáltam de ünnepi sütim csak akkor lesz ha sütök magamnak.

Baby72, adcura2020, Flowers66 és 2 más kedveli ezt.
  2. Imrus65

Imrus65 Fórumprofi

A terményes ólak napja betétele, a mostani event időtartamára nagy ötlet volt. Több mint 40 órás terményes ólra 120 szupertápra adott 13 ünnepi sütit. Gratulálok.

Flowers66 kedveli ezt.
  3. tuxumuxi

tuxumuxi Aktív író

Jelenleg van 307 pintyem és összesen kellene 2526 db, ha jól látom. Soha nem lesz meg, pedig eddig szupertápot kaptak! 9 pintyet szereztem eddig. Jövő karácsonyra talán meg is lesz, mert szupertápom is elfogy már! 9296 fenyő kellene, amiből már meg is van 2100 db. Kacsakatával és turbóval termeltem... Ma arattam utoljára, mert semmi értelme a játéknak. 2 sütit kaptam a terményessel teli területekről. Még azon is gondolkodom, hogy tényleg valami más játékot nézek ki magamnak, mert ettől idegbajt kapok már. Vége az ünnepeknek, de jön egy új év farmera nélkül! Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! Köszönöm a moderátoroknak a sok-sok türelmet és a megértésüket, ammit tanusítanak a (jogosan) dühös gazdákkal szemben. :)

Lizikertje és Csipekuszi kedveli ezt.
  4. terrdora

terrdora Fórumszaki

https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél-eventcsevegő.27196/page-70#post-1484831

Eddig nekem 2200 szupertápba került , holnap kész a hegy de még 2 elem nincs meg. A tenyésztési segítség nagyon sokat segít, napi 100 feletti süti!

Kuzdern és tuxumuxi kedveli ezt.
  5. tuxumuxi

tuxumuxi Aktív író

Most őszintén kérdem, kinek van annyi szupertápja? A legtöbb játékosnak nincs. A ráfordított anyagok és munkák, aránytalanul magasabbak a nyereményeknél. Azt hittem a terményes ólak megdobják majd a sütiket, de hatalmas csalódás volt! 2-2 db jött a szántókról. Itt kaptam fel leginkább a vizet. Se a fák, se a növények, se az állatok és most már terményesek sem akarják adni!

6. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Puncsot a Hegytetőn tudsz szerezni aratható órás bónuszmezőkről.
    Itt találod a képet és a táblázatot a mezőkről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél.27199/#post-1481995

Itt tudsz váltani kattintással a Hegyalja és a Hegytető között:

SzimbólumJátékJutalom a Hegyalján szerezhető cukormázas almáértJutalom a Hegytetőn szerezhető édes narancspuncsért
    [​IMG]Puzzle mini-játék1 db téli kardinálispintyek ládája+ 1 téli kardinálispinty hozam-bónusz 4 órára
    [​IMG]Szétválogatós mini-játék20 db magyal+ 1 magyal hozam-bónusz 4 órára
    [​IMG]Kirakós mini-játék1 db téli koreai fenyők ládája+ 1 téli koreai fenyő hozam-bónusz 4 órára

Utoljára szerkesztett: 29.12.25, 08:10
  7. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Köszönöm szépen.

Sali~*.* és Sylja kedveli ezt.
  8. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Sziasztok,
    Valahol olvastam itt ebben a fórumban, de nem találom... A hegytetőn mely ládák alatt vannak + bónuszok is?
    Köszönöm :)

9. HariFanni

HariFanni Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Több mint 20 kulcsom van, de még mindig nem jutok fel a hegytetőre. Mit nem csináltam meg/vagy jól?
    Köszönöm: HariFanni

10. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Aratható bónuszmezők
    8. mező: 10 óránként 1x Édes narancspuncs
    16. mező: 10 óránként 1x Édes narancspuncs
    20. mező: 20 óránként 20x Fogaskerékérme
    25. mező: 20 óránként 20x Fogaskerékérme

Itt találod a képeket és a táblázatokat a mezőkről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél.27199/#post-1481995

Szia!
    A Hegyalja jobb oldalán át kell váltanod kattintással a Hegytetőre.
    Itt tudsz váltani a Hegyalja és a Hegytető között:

Utoljára szerkesztett: 29.12.25, 08:07
    macimami1958, Sali~*.*, vihence és 3 más kedveli ezt.
  11. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Köszönöm szépen,aranyos vagy :)

12. repeta59

repeta59 Aktív író

Tudna nekem segíteni valaki, hogy tudok téli koreai fenyő alapfához jutni gyorsan és olcsón? ;):p Mert van 6 XL-es és 6 XXL-es is, de alapfa az nem akar kijönni a ládákból, pedig sokat fohászkodom:(

macimami1958, Bátyus és Sylja kedveli ezt.
  13. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Szia,
    Azt olvastam, nem szabad egyenként kibontani a ládákat, mert nagy eséllyel csak fejlesztést kapunk.. tehát érdemes 3-4 ládát összeszedni és akkor nyitni.

macimami1958 és repeta59 kedveli ezt.
  14. repeta59

repeta59 Aktív író

Köszönöm szépen a tanácsod, lehet benne valami, mert úgy rémlik, az elején mikor több ládát bontottam, akkor voltak alapfák! Most megvárok 4 ládát!Köszi és további jó játékot, haladást kívánok Neked!

macimami1958 és Zsuzsikan kedveli ezt.
  15. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Köszi, Neked is sok sikert, nagy gyarapodást a fáknál ( is ).

macimami1958 és repeta59 kedveli ezt.
  16. scherika64

scherika64 Járnitanuló

Hát nem tudom mit kellene kirakni a farmra,hogy végre felröppenők is jöjjenek. Elvétve egy-két db repülget,így sosem jutok a hegytetőre. Valakinek van valami jó ötlete?

17. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum félistene

Így már érthető.

macimami1958 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  18. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

macimami1958, Baby72 és cili53 kedveli ezt.
  19. magika

magika Fórum nagymestere

Szerintem ólakat kell rakni, mert a növény nem adja.

20. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Köszönöm, hogy elkészítetted a táblát! Úgy látom piccoló az idén nem terem...

Sali~*.* és cili53 kedveli ezt.