Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Nagyon jóra, szépre sikeredett ez az aranyos versike. Nagyon tetszik Kész költő lett belőled.

Utoljára szerkesztett: 30.12.25, 09:08
    apcimama, Baby72 és retek.katalin kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Mindig az volt. 15 év kellett, hogy a gátlásokat leszakítva, megmerje mutatni. :D

Kuzdern, Baby72 és macimami1958 kedveli ezt.
  3. Imrus65

Imrus65 Fórumprofi

Téli koreai fenyő toboz kész.
    Téli kardinálispinty kész.
    Cukorrúd kála kész.
    Magyal kész.
    Hegyalja, hegytető kész.
    Még az ünnepi boltból szeretnék néhány dolgot kiváltani.
    - 1 kardinálispinty fészek /egy már kiváltva/
    - 2 koreai fenyő
    - Sütimegálló
    - Fagyos banda

Jó játékot és BUÉK Mindenkinek!

nolina1965, Fuhur, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum félistene

Sziasztok!

Kis helyzetjelentés. Aratom naponta az óráimat. Annyiból örülök, hogy a hosszú ólak miatt végre rendezem kicsit az állataim sorát, így a felreppenőkkel semmi bajom nincs. Fák altatásban a megszokás kedvéért, így pénteken a nagy ébresztésnél az a rész is készen lesz bőségesen. Viszont az állatok.... tragédia :D Van két vadaskertnyi állatom, abból csak az egyik fele van meg narancsokkal a többi viszont sárga. Elképzelésem sincs, hogyan lehetne összehozni ennyi állatot, szóval marad a triviai megoldás az állatos dekorra. Ezen felül sasolom majd mi megy a léghajón és az alapján választom ki mi legyen még a maradék triviai pontommal. Fogaskerék érméim is nagyjából arra lesznek elegek, hogy egy szettet begyűjtsek minden újdonságból, ehhez viszont figyelnem kell a napi 2 aratásra az óráknál.

Az a bajom hogy, várom mindig a következőt ilyenkor, de szerintem annyira rossz szériában a BP, hogy ez a várakozás kezd inkább félelembe átmenni, ugyan mit találnak majd megint ki...:D

cartman956, Baby72 és macimami1958 kedveli ezt.
  5. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Még 8 kulcs kell hogy tovább tudjak menni a hegy tetejére. Nem gondoltam hogy eljutok idáig, mivel nem is akartam csinálni.Semmilyen bónuszom nincs/volt nem kaptam ládából sem pp-ből. Még van egy pár nap. Reménykedem

Fuhur, Baby72 és Synodendron kedveli ezt.
  6. koszregas

koszregas Fórum-zöldfülű

Hiába van meg a süti hozzá nem lehet beadni, így nem tudom aktiválni. Köszönöm!

7. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Sajnos, a hegyen nem lehet akármerre menni. Csak abba a dobozba tudsz beadni, amelyik pulzál (villog).
    Haladj tovább ezekkel a villogó dobozokkal, a sütis doboz felé. Az is beadható lesz, ha elég közel kerülsz hozzá, és villogni kezd.

macimami1958, Baby72 és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

9. chajagi

chajagi Junior szaki

Már tegnapelőtt sikerült befejeznem az eventet. Mindenből túl-túl termeltem. Sajnos hiába van többlet, nem ajándékozhatom el, pedig szívesen.....
    Jó játkot mindenkinek és holnapra vidám szilvesztert és BUÉK

Imrus65, macimami1958, Fuhur és 2 más kedveli ezt.
  10. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Köszi a választ! Nullázni nem tudok ólakkal...mindent is beizzitottam, h többen legyenek de nem akar gyarapodni!!!

11. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Kérlek nézzetek rá a táblámra , mert nem akar működni. A cukoralmásnál az első tábla, sajnos nem tudom megnézni, hogy mi a baja. Ha kilépek elveszik a játék. Köszönöm.
    Gazda: McTeknös ID: 8362427

Bocsi a másik ( kulturegér ) farmról van megnyitva az a topic, de a Mcteknössel van a probléma.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.25, 13:25
  12. GCSRama

GCSRama Utánpótlás-írogató

Úgy érted kiváltod Trivia pontszámmal? Állatok engem még jobban megakasztanak, hat ólam van csak. :(

Ideig rossz úton mentem, sok Magyalt termeltem és ólak megszerzésére nem mentem rá. :( Annyira sikerült felhozni, hogy felhő megvan, kettő, növényekkel megszerezhető dekort megkaptam. Harmadik kitehetőhöz kell még kb százötven téli koreai fenyő toboz termés, az legkésőbb holnap reggelre meg lesz. Téli kardinálispinty része esélytelen az eventnek.
    De hogy ne csak panaszkodjak, legalább a párhuzamosan betett "Hatalmas griff" event készen lett idő előtt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.25, 13:25
    macimami1958 és feki13 kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum félistene

Szia!

Így van. Megnézem melyik dekort adja az állatos vége és azt fogom majd triviai pontokért kiváltani. Így nem kell a feladatsor végére érnem. (Nem is tudnék...)

macimami1958 kedveli ezt.
  14. magika

magika Fórum nagymestere

Nekem az egyik minijáték nem működik. Hiába lépek a mezőre nem indul el a kirakós, alakzatos tehát nem a puzzle és nem a dobozba rakosgatós. A másik kettő megy. De a fenyő készletem így nem bővül. Lehet hoyg másnál is így van, bocs de nem olvastam vissza, hogy volt-e erről szó.

inanna11 kedveli ezt.
  15. emancika

emancika Haladó

Olvasok, olvasgatok állandóan, semmi esély nem lesz megszerezni a pintyólat, és a koreai fenyőfát, mert nekem nem fog összejönni még a 200 pont se, hogy egyiket kiváltsam, nemhogy mindkettőt.

Pierrot20 kedveli ezt.
  16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Farm névvel és Farm Id-val gyere egy Segítségkérő topikba. Ezek nélküól nem tudunk segíteni és a Csevegő nem is alkalmas hely segítségkérésre.
    Várlak a megfelelő topikban.
    Megértésedet köszönöm!

17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha még fennáll a problémád, gyere, kérlek egy Segítségkérő topikba. Az eventcsevegő nem jó hely erre, lásd #1-es bejegyzés a topik elején.
    Megértésedet köszönöm!

18. scherika64

scherika64 Járnitanuló

Köszönöm,így teszek.

19. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Nagy TP hozamú állatólat vadaskertbe és manufaktúrákba is terményest kell kitenni lehetőleg minél többet és szupertáppal siettetni.

A HEGY ALJA PLUSSZOKRÓL NINCS INFÓ?

Utoljára szerkesztett: 30.12.25, 17:32
  20. cili53

cili53 Fórumgróf

Dolphin és Kuzdern kedveli ezt.