Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Jobb oldalt nyomj rá a hegytetőre. 4.[​IMG]

szekulagábor és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. GCSRama

GCSRama Utánpótlás-írogató

Kemény menet volt. Kb az imént lettem kész a téli kardinálispinty tenyésztést leszámítva. Az esélytelen, jelenleg hat ólam van és eddig 493 db madárkával. Akik még rajta vannak a befejezésen, kitartás!

3. Baby72

Dél-budán eszméletlen hóesés:).
    Gyönyörű...

Majdnem elfelejtettem leszedni a fogaskerekes izéketxDxD;).

Mogyi, rokaro1, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  4. PBerti

PBerti Törekvő

Végre feljutottam a hegytetőre,de ismét 20 kulcsra van szükségem.
    Napi 3-mal 7 nap és pont annyi van az eventből.Mégis hogy??????

szekulagábor kedveli ezt.
  5. Ganéj1

Ganéj1 Fórum mestere

Az is lehet jó megoldás, hogy 13-15 órás állatokat letenni illetve tenyészteni mert vízzel és táppal 12 óra alattinak jönnek ki, amit naponta 2x kell csak aratni de az új állatok közül, nem a tehén, lóra gondolok, a fákból igény kérdése, hogy van-e sok supertáp vagy 11 órás új fákat letenni így egyszerűbb a 3 lap kezelése.

És a hó ellenére hogy mennek a kocsik, pedig a hókefések sehol, Délbudán!

Utoljára szerkesztett: 31.12.25, 19:25
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Tudod gyorsítani ünnepi sütikkel. :)

7. PBerti

PBerti Törekvő

Valóban,kétszer arathatom naponta,igaz :)

szekulagábor és Ninett79 kedveli ezt.
  8. Baby72

3 hét van az eventre. Ez ennyi.

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

De már csak 1 hét van belőle. :)

Baby72 és varga1234 kedveli ezt.
  10. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Karácsonyi sütivel tudod rövidíteni 5db-bal

Itt Budapesten is gyönyörű minden már nagy hó van és mindig esik

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.1.26, 23:28
  11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok minden kedves Szomszédomnak, Farmtársamnak, Moderátornak!
    Itt, a Dunakanyarban is hihetetlen gyönyörűen hull a hó, nagy pelyhekben :)

Kívánok magunknak sikeres eventeket, kihívásokat, célokat a játékban, jókedvű, vidám eventcsevegőket és még sok-sok évet együtt itt :)

Az órákat rendre elfelejtem leszedni időben...

Fuhur, kutyaszálló, Mimszi és 7 más kedveli ezt.
  12. asszony48

asszony48 Aktív író

Valaki tudja hogy van a kviz kérdéhez segitség , mert máskor volt köszönöm

13. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumprofi

14. csacsi007

csacsi007 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Boldog új évet!
    Nekem sikerült letudni ezt az eventet. Nem tudok ólat nullázni! Mivel megérősnek ítéltem bevetettem 5 db gyémánt 200% teljes bevételi bónuszt + arany állat bevételit + a gyepek ura bónuszaimat. Szuper tápra nem lett volna szükség.
    És rádöbbentem, hogy a gazdaköri feladatokba beadható a téli pinty és a téli kóreia fenyő is. Szerintem akinek van még gazdaköri feladata ott érdemes elkölteni a megtermelt eventes fát és állatot visszaváltás helyett. 8)

szekulagábor, Fuhur, kannap és 7 más kedveli ezt.
  15. Hofeher1

Hofeher1 Utánpótlás-írogató

én ha jól számoltam 1 naracs ól +2 XXL fa lesz amit ki tudfok szedni nekem ennyi meg a kitehetők közül 3 a 4 kérdéses nálam

Fuhur kedveli ezt.
  16. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Minden kedves gazdának, játékosnak, moderátoroknak és a farmerama készitőinek azaz mindenkinek sikerekben gazdag nagyon boldog új évet, jó egészséget és kellemes farmozást kivánok
    Farm_Tadity_ gazda

17. benedekbobe63

benedekbobe63 Aktív író

Sziasztok,
    Boldog új, és élvezetes játékkal teli évet kívánok mindenkinek. Tegnapra kész lett az event. A pintyet nem erőltettem. Inkább a fás kirakóssal játszottam, lett sok fám. Így a jégszarvassal, meg a kipörgetett bónuszokkal hamar meg lett a szükséges mennyiség. A pintyes kitehetőt kiváltottam a boltból. A rengeteg fatermést pedig tervrajzokra váltottam be a leendő raktárházakhoz. Nem volt a kedvencem, de teljesíthető event volt. Akinek még van beadandója a farmkupába, oda is mehet a sok minden ami megmarad az eventből. Jobban megéri mintha visszaváltanák.

hóóvirág, Fuhur, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. Petike824

Petike824 Járnitanuló

Sziasztok, az 1586 os hsz ban olvastam,hogy a gazdakörbe be lehet adni a letermelt állatkákat, és építési tervet is lehet kiváltani de sajnos nem találom ,valaki tudna segíteni. elnézést ,hogy nem a segítségkérő topikba írtam.

19. BölcsCsibe

BölcsCsibe Junior szaki

Szia, a gazdakörben a feladatokat szűkítsd le, katt a kulcsra. A múzeumos feladatokhoz tudod beadni .

20. namama

namama Járnitanuló

Sziasztok. Nekem is kulcsra lenne szükségem. A sok beadandó növényt letermeltem, beléptem a hegytetőre, de ott néhány lépés után újra 2o kulcsot 2O óránként ad, de mire meglenne, vége lesz az eventnek. Köszönöm előre is a segítséget.