Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Köszi.
    Már van 32 triviám. Végigértem a tetőn most. Mára elég is.
    A puzzle sokkal jobb. De most azt is kihagyom.

macimami1958 és feki13 kedveli ezt.
  2. repeta59

repeta59 Aktív író

Sikerült valami segítséget kapnod? Bosszantó ez a hiba, én még nem futottam bele ilyenbe, lehet, hogy csak a szerencsén múlott?!

.barbi1. és macimami1958 kedveli ezt.
  3. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

És tényleg, valóban csak az állatok után érdeklődik.;)

kannap kedveli ezt.
  4. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Ez nem szerencse kérdése, amúgy nem hiszek a szerencsében,.Kértem segítséget, de végül nem kellett. Amikor estére beléptem, játszani kezdtem és akkor egymásután beadott 2 kvízkérdést simán. Megcsináltam és megkaptam a 8 pontot. Még 130 hiányzik. Napi 10 játékkal 40 db, mire vége az eventnek meglesz.Jó éjszakát mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 3.1.26, 22:01
    Baby72 és repeta59 kedveli ezt.
  5. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Tegnap késő este kész lettem az eventtel! Nem gondoltam volna, kicsit később is kezdtem, mert nem volt netem, de a végére begyorsult. Minden reggel izzítottam a fa-, és ólbevételi bónuszt, "zoknit", "propellert" és "zöldcseppet" használtam végig. Most már csak a trívia és fogaskerék pontokra hajtok. Mostanra végre lett elég ünnepi sütim, így 5 óránként aratom az almákat és a puncsokat. Amit lehet, kiveszek a boltból. További jó játékot, aki még nem végzett. Húzzatok bele, van még idő!

Synodendron, Baby72, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  6. terrdora

terrdora Fórumszaki

Több mint 1 hete csak az ajándékokat szedem ki, mindent amit lehet.
    Nagyon bánom hogy a fa bónuszt nem kaptam vagy 2 hete!

7. gagi56

gagi56 Járnitanuló

Már a végén járok, ezért lehet, hogy butának tűnik a kérdés, de engem nem érintett a dolog.

Jól értettem, hogy a Kardinálispinty-fészek és a Koreai fenyő, - amit az eventboltban fogaskerékérméért lehet megvenni - termése nem számít bele az event beadandókba? Csak a Téli kardinális pintyet és a Téli koreai fenyő termését lehet beadni?

Sok helyen kb. félidőben olvastam, hogy valaki azért vett kosarat, hogy legyen elég fogaskerékérméje a Kardinálispinty-fészek és Koreai fenyő vásárláshoz, mert enélkül nem tudja időben teljesíteni az eventet. Volt aki kifejezetten ezt javasolta a többieknek, szintén a haladás érdekében.

8. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Szia!

Igen jól érted, az eventbe csak a Téli kardinális pinty és a Téli koreai fenyő termései használhatóak.

9. gagi56

gagi56 Járnitanuló

Köszi, megnyugtattál!

apumbiapa kedveli ezt.
  10. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nyitottam piccolo ládákat, egyikből farmaranyfa lett. Utoljára 2024 decemberben kaptam farmaranyfát. 93 ládát nyitottam azóta. A Farmerama engem kitartásra és türelemre is tanít. Jegyzetelem tovább a nyitások eredményét és megosztom, hátha ad reményt azoknak, akik farmaranyfára vágynak.

vihence, Fuhur, Teringettét és 10 más kedveli ezt.
  11. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Pedig inkább fejlesztést lehet nyerni amivel több termést kapsz a fától arra még a Kata is rádolgozhat, nekem mikor még kellett 2-4 óránként a 300-400 is jött fa bónusszal illetve szerencsekerékből a 100-200-s bónusszal, ha összejött.

benedekbobe63 és szekulagábor kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

2 Koreai fenyő és 1 pinty kiváltva még a második ólat kiváltom, aztán a maradék meglátom mire lesz elég. Tríviáért a sütimegállót váltottam ki, ma a fagyos banda még összejön.
    Aki még harcol az elemekkel, annak sok sikert! Van még idő.:)

Most nyitottam én is 16 piccolót, ezek lettek:

1 Havermackó
    3 Pogo show
    1 Kukacoskodás
    1 Multitaszking
    1 Végtelen kincskeresés
    1 Gyepek ura
    1 Ingrid tanítványa
    1 Kicsobbanó öröm
    1 Tündér termálforrás
    1 Virágos dallamok
    1 Pöttyös ernyőgomba
    2 Pocok légyfogó
    1 Virágfestés

inanna11, PalMa, SnéDóri és 11 más kedveli ezt.
  13. gőzmalom

gőzmalom Járnitanuló

Sziasztok, sajnos ugy néz ki nekem nem lesz kész az event. Ezen a farmomon, nem volt 2000szuper tápom, sok gyorsitási lehetőségem, a plusz állat vagy fa termést adó bónusz is kifogyott, itt nem sikrült olyat pörgetni, ami gyositotta volna a a haladást. AKkor léptem be amikor a nagy farmomra, az is 200+ szint felett van....ha elfogy a tartalék, akkor kinkeservesen jön a süti. Szóval ez nekem itt nem volt siker story, és gyanitom, hogy akiknek nem volt ennyi szupi tápjuk se, csak simán játszottak, nem nagyon teljesithető.OLavstram a fórum segitő ötleteit, amit tudtam megcsináltam. Cserélgettem hol, fa hol ól van kint , termelem az event növényt.....örülök hogy a másik farmomon kész vagyok, ott jön a gömb, most már ezerrel, a süti is, itt gyaloglok, és valameddig elérek. Köszönöm az itt olvasott segitségeket, a kviztár szuper segitség szimtén.
    Sajnálom, ez a felhő elszállt.

14. chajagi

chajagi Junior szaki

Személy szerint örülök, hogy cserélték a vissza váltási árat csp-re, mindig hiányom van. Igaz, eladni max. répás-almásat adok el, de sikerül a piacon lenulláznom magam......

macimami1958, Doggyra és szekulagábor kedveli ezt.
  15. Doggyra

Doggyra Aktív író

Helló Gazdatársak!

BÚÉK 8)

Köszönöm a sok-sok segítséget itt mindenkinek, mert ezáltal tudtam igazán haladni, sajnos nem lesz 100 % -os az event de így is boldogság van.

Köszönöm Wolf[Black] játékostársunk a kvíztár létrehozását, ezáltal könnyebb volt az élet!

Kérdés, hogy ha túltermeltem (időhiány és ünnepek) a Cukorrúd kála eventnövényt és a Téli kardinálispinty eleségéhez se kell már, valamint leadtam ami kellett a Hegyalja és Hegytetőhöz mit tehetek vele? Várjam a visszaváltást majd, mert nem igazán látom még hová használhatnám fel!

Jó játékot és sikeres eventeket.

Üdv. :p

16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A Téli kardinális pintyet a farmos raktárházak fejlesztéséhez be tudod szórni a gazdakörbe 1.696 csp / db áron illetve a téli koreai fenyő termést 1.675 csp /db pedig a bahama raktárházak fejlesztéséhez ugyanúgy.
    A cukorrudat és magyalt majd visszaváltják némi apróért.;):)

Kuzdern, -kaktuszable-, Doggyra és 2 más kedveli ezt.
  17. Doggyra

Doggyra Aktív író

Szia!

Offfff köszönöm szépen. A Cukorrúd kála eventnövényt volt a lényeg nálam... most jól jönne egy Nublion event :p

Üdv. :)

Utoljára szerkesztett: 4.1.26, 14:11
    macimami1958 és Baby72 kedveli ezt.
  18. hagnes534

hagnes534 Fórum mestere

Sziasztok!
    Csak egy megjegyzés ehhez az eventhez. Nagyon jó ajándékokat raktak be, melyek kiváltásához ha jól számoltam, 9270 zsetont kellene összegyűjteni. Nekem eddig a töredéke sem jött össze, talán jobb szájízzel gondolnék majd vissza erre az eventre, ha legalább az egyik zsetonos ládát a hegyaljára tették volna, és talán a kisfarmosokkal szemben is igazságosabb lett volna, ha nekik is lenne sikerélményük. Tudom, van még 3 nap, küzdök, hogy legalább még egy valamit ki tudjak váltani, de így összességében kissé csalódott vagyok.

apumbiapa kedveli ezt.
  19. kistejes71

kistejes71 Járnitanuló

sziasztok olvasom de nekem még nem világos valami sajnos. a boltból lehet ólat és fát váltani fogaskerékért / kardinálispintyfészket és koreai fenyőt / az maradós vagy vissza veszik ? előre köszi a választ :)

20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Azok maradnak.

macimami1958 és kistejes71 kedveli ezt.