Eventek-gazdakörök-akciók - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 9.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. nagyjuli

  nagyjuli Fórummogul

  Sziasztok! Bennem már régóta érlelődik egy gondolat, mégpedig az, hogy az eventmatricához ne a megszerezhető dolgok elsőjeként jusson a játékos, hanem a végén. Nekem pl. semmi, de semmi jelentősége nincs a matricának, gondolom, ezzel sokan vagyunk így! A matrica-fanok meg mindenképpen eljátszanak addig, amíg meg nem szerzik azt.
   
 2. nyelesdorgo

  nyelesdorgo Járnitanuló

  Sziasztok!

  Olyan jó volna, ha a teliholdas terület az ott zajló eventek előtt 1 nappal kinyitna... és át lehetne rendezni a földeket az eventnek / felröppcsi(k)nek megfelelően (kedvezőbb pozíció elérése céljából) ...

  Üdv, jó játékot: Nyelesdorgo
   
 3. RavaiBandi

  RavaiBandi Utánpótlás-írogató

  Sziasztok azt szeretném kérdezni neme lehetne a 24 órás kupon helyet 6órás mert a24_48orásban sajnos
  sok a holt idény.Köszönöm RávaiBandi gazda ID : 37167201 köszönöm.
   
 4. TomoriHajnalkaEva

  TomoriHajnalkaEva Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Gazdaköri feladatnál szÍvesen látnám a növénytermesztős feladatokat. Kicsiknek nagyoknak egyaránt. Nem találkoztam évek óta olyan gazdakörrel ahol 90%-ban csak növényeket kell leadni. Ilyen utoljára a gazda sorsa ill. kertészeti kiállÍtás volt. A piac is bevan ragadva nem kellennek a növények. Évek óta csak fatermést meg állatokat kell leadni hébe-hóba párszáz darab növény az is valami gyors beérésű. 10 évvel ezelőtt sokkal izgalmasabb volt a játék mert volt motiváció és minden elem ( fa. állat, növény ) részt vett a játékban ezért a piac sem volt olyan halott mint most.
   
  nolina1965, .barbi1., Borzas.Kata és 5 más kedveli ezt.
 5. semmirevaló

  semmirevaló Fórum mestere

  Volna egy ötletem! Lenne egy új pörgetőkerék amin értékes ólak, fák, új ólak új fák lennének rajta- nyerhetők.Mondjük rózsaszín kerék névvel! Mikor be léptem a játékba (10)-éve sokkal értkesebb nyeremények voltak a két keréken!
   
  nolina1965, ambrusne, .barbi1. és 6 más kedveli ezt.
 6. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  A Gyopárvölgyre szeretnék egy új akciót...
  Pl 5 alkalommal naponta nyitható -felreppenőcsomagot! 5-10-15-20-25 aranyért! Ebben lenne alkalmanként 25-25 különböző felreppenő! - Jót tenne a játéknak! S azt gondolom, bevételt is generálna!
  A beállításoknál lehetne az a kritérium, hogy minimum 5 fajta felreppenőt tartalmazna változó arányban!
   
  semmirevaló kedveli ezt.
 7. avonbanya

  avonbanya Járnitanuló

  Szép napot gyorsan írom mert elfelejtem. Lehetne libás event a Magyar Ludas Matyi mese alapján fent van a netten. Meg nagyon örülnék valami cicás vagy kutyás eventnek....köszii
   
 8. jung96

  jung96 Utánpótlás-írogató

  sziasztok nem tom de nem lehetne egy ismételhető gazda köri hasonló a herbárium és kiállítás gazda körihez csak annyi hogy itt növényeket adunk le és farmpengőt kapnánk szerintem elég hasznos volna mert mozogna a piac
   
  nolina1965, .barbi1. és zsani_apja kedveli ezt.
 9. csibike54

  csibike54 Utánpótlás-írogató

  Szeretném megkérdezni, hogy a bahamara területen nem lesz szintemelkedés? Maradunk a 800 adik szinten? Nem lesz fejlesztés?
   
  nolina1965, Evita-55 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 10. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Tartalom bővítés ma jön...:inlove: a szintlépcsők emelkedését pedig sokan várjuk;) De egyenlőre semmi....:oops:
   
  Evita-55 kedveli ezt.
 11. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Ötlet az időre aratós ablakkal rendelkező eventekhez...
  Adjanak bármit... amit gyűjteni lehet... de ne akadályozzák a felhő/főnyeremény megszerzését!
   
  Ivibaba54, Ms.AbyZu és nolina1965 kedveli ezt.
 12. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Volt egy kis időm, áthozom a Vadbanán problémánkat. Úgy kellett volna, hogy első körben minden begyűjtési pont valami beadandót ad, és ha megvan az illetőnek (be tudta adni), akkor változik át valamit adó hellyé. Más minijátékban is van hasonló, az úton lépegetősnél pl, hogy elsőre ad valami komolyabbat, utána pedig kisebb nyereményt. Így nem lenne gond azoknál, akik nem tudnak éjjel is felkelni/dolgoznak/nem voltak itthon/egyéb miatt akadályoztatva vannak a folyamatos farmon-lógásban.
  Kapcsolódó:
  ha valakinek a beadandón múlik a felhősor, legalább az utolsó napon lehessen valahol megvenni, akár a kalóznál (csak szóljatok, hogy ott van a lehetőség), vagy egy "rendkívüli akció"-ban. Ne legyen keserű szájíze azoknak, akik nem tudtak egész héten percre aratni. Ez más hasonló eventre is alkalmazandó lenne. Ha már pénzből él a BP, ilyenkor többen áldoznának egy kisebb összeget, mint általában.
  Kapcsolódó, de más:
  Jó lenne a beváltási összegeket aktualizálni. Nevetséges, hogy még mindig 5-10-15 TP,CSP stb. az átváltás. Amikor ezt kitalálták, ezeknek a számoknak értéke volt, ami a végtelenítéssel száz százalékig devalválódott. Nem érdemes sem plusz eventgazt termelni, sem egyébért hajtani. Én ugyan most rutinból learatom az üvegeket is - a többi nyeremény miatt -, de ha azok nem lennének, hozzá sem nyúlnék. Nem éri meg az időt és fáradságot.

  Mivel nem volt azóta más bejegyzés, ide írom, bár teljesen más:

  Ha már a horror-kertben is folyamatosan eventek mennek, illendő lenne a kütyü-tárat megnyitni. Pl. itt nem lehet különösebben növelni a felröpiket, a mostani eventre rövid időt adtak, legalább a Pannikat be lehetne dobni! Egyébként is nagyon zavaró, hogy pl. ahhoz, hogy egy elhasználódó cuccot aktiváljak, át kell mennem a normál farmra, majd vissza. Fölösleges nehezítés, időpocséklás. És, ha valami elviszi a figyelmem, akkor még komoly időveszteség is. Ha már a horror-kert normál módban üzemel, meg kéne neki adni a normál lehetőségeket.
   
  Utoljára szerkesztett: 29.3.24
 13. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Virágfestés+ dekor jelenleg csak a Top eventben és a piactönkretételben hasznos a játékosoknak:oops:
  Jó lenne egy újraindítható feladatsor akár 5-6 is megtölthető lenne úgy hogy minden állatot lefedjen.! Amibe fajtánként 1000 darabos tétellel ellene beadni állatokat...
  Semmiképpen ne pajtaértékes legyen... hanem állat fajtánként. Az újraindításhoz csábító nyeremény is kell. Pl egy felhő formájában
  Az újraindítás feltétele legyen a teljes teljesítés.
  Fontos lenne a kihívás, a játékosoknak.
   
 14. Muci-farm

  Muci-farm Járnitanuló

  Sziasztok! Anno pár éve az Eldorádó felhősorra lehetett vásárolni jutalmazó tárgy csomagokat. Erről a felhősoromról évek óta hiányzik 1 elem a Bombasztikus ajándék. Lehet-e esetleg arra lehetőség, hogy valamikor ez az elem is bekerüljön egy akciós csomagba? Nagyon nagy öröm lenne számomra. A másik kérdésem is hasonló, Party pörgetés felhősor 4-re kitehető Lidérc lovacskának a megnyerését vagy megvásárlását tervezik-e, ez is régi beszerezhetetlen elem. Pár évet kihagytam a játékból sajnos, de közel 14 éve játszom, bocsánat ha ezek elkerülték a figyelmem és korábban beszerezhetők voltak vagy valaki már kérdezte ugyanezt.
  Szép estét kívánok mindenkinek!
   
 15. szemike50

  szemike50 Fórum parancsnoka

  Sziasztok! Nekem a szezonos felhősorokhoz lenne javaslatom. A felhősorokat megveszem, de egyetlen elemem sincs rá, mert a szezonpontokért nem áldozok pénzt, nyugdíjasként bőven sok, amit költök a játékra ( kb. 15000 - 20000 ft havonta). Jó lenne, ha egy-egy szezon ideje alatt az eventekből össze lehetne szedni annyi szezonpontot, hogy a felhőre való dekor elérhető legyen. Szinte minden felhősorom megvan, van 3-4 hiányos, de a szezonosok teljesen üresek. Köszönöm, ha továbbítjátok.
   
 16. Ni0na

  Ni0na Járnitanuló

  Sziasztok,

  Én szívesen látnék egy retró event sorozatot. A kezdetek eventjeit lehetne feleleveníteni, amikor még nem volt ismertető sem és a játékosok egymásnak adták az infót a fórumon, hogy mit kell termelni és mi az ajándék. Mivel kevés volt a hely, az eventes terület éppen megfelelő lenne neki és aki nem szeretne részt venni benne, azt sem zavarná a termelésben.
   
  parrahviki12 és rittgasseragnes kedveli ezt.