Eventek-gazdakörök-akciók - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 9.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. nagyjuli

nagyjuli Fórumszaki

Sziasztok! Bennem már régóta érlelődik egy gondolat, mégpedig az, hogy az eventmatricához ne a megszerezhető dolgok elsőjeként jusson a játékos, hanem a végén. Nekem pl. semmi, de semmi jelentősége nincs a matricának, gondolom, ezzel sokan vagyunk így! A matrica-fanok meg mindenképpen eljátszanak addig, amíg meg nem szerzik azt.

csillu000, -Holdfeny-., Lenczy és 5 más kedveli ezt.
  2. nyelesdorgo

nyelesdorgo Járnitanuló

Sziasztok!

Olyan jó volna, ha a teliholdas terület az ott zajló eventek előtt 1 nappal kinyitna... és át lehetne rendezni a földeket az eventnek / felröppcsi(k)nek megfelelően (kedvezőbb pozíció elérése céljából) ...

Üdv, jó játékot: Nyelesdorgo

3. RavaiBandi

RavaiBandi Utánpótlás-írogató

Sziasztok azt szeretném kérdezni neme lehetne a 24 órás kupon helyet 6órás mert a24_48orásban sajnos
    sok a holt idény.Köszönöm RávaiBandi gazda ID : 37167201 köszönöm.

csillu000 és Marimama53 kedveli ezt.
  4. TomoriHajnalkaEva

TomoriHajnalkaEva Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Gazdaköri feladatnál szÍvesen látnám a növénytermesztős feladatokat. Kicsiknek nagyoknak egyaránt. Nem találkoztam évek óta olyan gazdakörrel ahol 90%-ban csak növényeket kell leadni. Ilyen utoljára a gazda sorsa ill. kertészeti kiállÍtás volt. A piac is bevan ragadva nem kellennek a növények. Évek óta csak fatermést meg állatokat kell leadni hébe-hóba párszáz darab növény az is valami gyors beérésű. 10 évvel ezelőtt sokkal izgalmasabb volt a játék mert volt motiváció és minden elem ( fa. állat, növény ) részt vett a játékban ezért a piac sem volt olyan halott mint most.

5. semmirevaló

semmirevaló Fórumprofi

Sziasztok! Szeretném meg kérdezni, hogy mikorra tervezik a szabad pörgetés ujjítását!? Mert most semmi értelme. Simán le lehetne venni a gyógyelixirt, virágdrótot, mandragórat, zselécukrot, tömjével kapjuk aratáskor! Felesleges a sárga ól, xl-es fák.

rittgasseragnes kedveli ezt.
  6. semmirevaló

semmirevaló Fórumprofi

Volna egy ötletem! Lenne egy új pörgetőkerék amin értékes ólak, fák, új ólak új fák lennének rajta- nyerhetők.Mondjük rózsaszín kerék névvel! Mikor be léptem a játékba (10)-éve sokkal értkesebb nyeremények voltak a két keréken!

rittgasseragnes kedveli ezt.