Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Én a 6. választottam.
    6-os számú levél

Egyedi látásmód jellemző rád, és a környezeted éppen emiatt tisztel és szeret, mert másként látod a dolgokat, mint az átlagember. Excentrikus ember vagy.
    Valóban sokszor másképp látok dolgokat, mint más.
    A képek közül a 2.
    Élénk fantáziád igencsak távol tart ettől a világtól, olyannyira, hogy inkább a saját képzeletedben töltöd a legtöbb időt. Hatalmas álmaid és ambícióid vannak, mely sokak számára irigylésre méltó, ám valljuk be, olykor számodra is nehézkes követni a saját álmaidat. Bájos és megnyerő modorod miatt az emberek általában hamar megkedvelnek. Megbocsátó vagy és toleráns, azonban egyfajta rózsaszín szemüvegen keresztül szemléled a világot. A felszín alatt csordultig telve vagy szenvedéllyel, viszont ezt mindig rejtve tartod. Leginkább azon kellene munkálkodnod, hogy mutasd ki jobban az érzelmeidet, mert nem mindig célravezető, ha mindig a saját álomvilágodban élsz. Mindig bizakodó vagy, és az élet szinte minden területén pozitív eredményekre számítasz.
    Ez csak kis részben illik rám.

gyulaika, Batkamanó, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Jó hogy megcsináltad, és megosztottad velünk az eredményt :D Nem számît ha nem passzol mindenkinél....a részvétel a lényeg :)

3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Sziasztok Marcsi és Sziszi és Többiek:):)
    A 8-s és a 9-s levelet összegyúrva,a nyerő nálam.:)
    A lovagló hölgy fogott meg,és van is ami illik rám a szövegből.:)

Barackvirág, gyulaika, Batkamanó és 4 más kedveli ezt.
  4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Janzi!
    Örülünk hogy Te is megosztottad az eredményt velünk :DEgy pasit mi egyébnek a látványa foghatna meg, ha nem egy hölgyé :)

5. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok mindenki!!!:inlove:

Jajj de jó,:inlove: ritkán van sok visszaolvasni való!;)
    Nagyon örülök, hogy megosztottátok eredményeiteket !;):inlove:
    Szerintem is ez csak 1 játék, nem baj, ha csak részben fedi a jellemünket!:p
    Janzinak külön dicséret, mert a pasik nem vallják be, hogy megnézik a teszteket!xD... és mi más fogná meg....;)

Köszi lányok a hasizom gyakorlatot, a kerti munkától a hátam, derekam fáj, most egál a komfortérzetemnek!:D

További szép estét és csodás 7végét mindenkinek!!!:inlove::inlove::inlove:

Barackvirág, sziszi1965, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  6. SZERENCSELOVAG

Hozok 1 feladványt,sok sikert hozzá.:);)

Van egymás mellett 5 ház, mind az 5 különböző színű. A házakban lakik egy-egy személy, mindegyik különböző nemzetiségű. Mindegyik fogyaszt valamilyen italt, dohányárut és tart valamilyen állatot. Egyikük sem fogyaszt ugyanolyan italt, szív ugyanolyan cigarettát, és tart ugyanolyan állatot.

Egyéb információk:
    - A brit piros házban lakik.
    - A svéd kutyákat tart.
    - A dán teát iszik.
    - A fehér ház balján a zöld ház van.
    - A zöld házban kávét fogyasztanak .
    - Az a személy, aki Pall Mallt szív, madarakat tart.
    - A sárga ház lakója Dunhillt szív.
    - A középső házban lakó tejet iszik.
    - A norvég az első házban lakik.
    - A Blendet szívó szomszédjában lakó macskát tart.
    - A Blue Mastert szívó ember sörözik.
    - A lovakat tartó szomszédjában lakó Dunhillt szív.
    - A német Price-t szív.
    - A norvég a kék ház szomszédja.
    - A Blendet szívó szomszédságában vizet isznak.
    Kérdés: Ki tart halakat?:music:

sziszi1965, Barackvirág, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Janzi :)
    Köszi a feladványt, de jó, hogy indult egy ilyen dolog, bár én nem vagyok túl nagy ilyen típusú rejtvényfejtő, inkább a keresztrejtvényeket kedvelem.
    Most gyorsan aratnom kell a farmjaimon, utána megpróbálom értelmezni, mert első olvasásra kicsit káoszos xD nekem.
    Egy a biztos, hogy a balszélső házban a norvég lakik, s a mellette levő ház kék, a középső piros, aztán valószínűleg jön a zöld és a fehér ház. Ezeket felrajzoltam ;), és elkezdtem 1-2 dolgot felírni a házak alá, de most tényleg aratnom kell, aztán megnézem megint. :)

8. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Kellemes nyári éjszakát annak, aki még ébren van :inlove:

Vaúú Janzi :D Elhoztad boldogult középiskolás korom kedvenc Einstein feladványát!! Úgy hírlik Ő találta ezt ki, hogy az emberiségnek legyen min törni a fejét, pld. egy ilyen szép meleg nyári estén ;)

Genka sok sikert a megfejtéshez!! :inlove:

9. marcsi152

Szia Janzi!
    De jó, hogy hoztad!
    Ígérem, hogy holnap nekirugaszkodom!:p A mai nap egészen csak rólam szól!;)
    ...pedig vallom, hogy ugyan olyan mint bármely más nap!:D

Genka!
    Köszi,:p az alsó sorod!

Szép nyári napot mindenkinek!:inlove::inlove::inlove:

sziszi1965, Barackvirág, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  10. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok lányok, fiúk! Szép hétvégét mindenkinek.:)

De jó, hogy van mit olvasni, egy kis szünet után.
    A teszteket én is megcsináltam kíváncsiságból.
    A levelesből kapásból a 8-t választottam:

A megérzéseid segítenek eligazodni az életben, főként az emberekkel kapcsolatban tudsz helyes döntéseket hozni. Fontos, hogy mindig a legjobb oldalad mutasd mások előtt, nagy hangsúly fektetsz a saját imagedre.
    Azt hiszem, kb. jó is.

Szisziéből a piros virág vonzott:

Rendkívül kíváncsi ember vagy, aki igyekszik mindig tudatosan élni. Mivel erősen érdeklődsz a spirituális dolgok iránt, nagyon közeli kapcsolatban állsz a saját lelki világoddal. Bölcs és világos gondolataid vannak, de nemcsak a gondolkodásod ésszerű, hanem a cselekedeteid is. Időnként azonban hajlamos vagy a depresszióra, és ilyenkor roppant sötét érzések, gondolatok kerítenek a hatalmukba. Remek rálátásod van szinte mindenre, sőt, olykor pontosan látod előre a dolgok végkimenetelét. Ezek a látomások időnként annyira pontosak és mélyrehatóak, hogy még te magad is képes vagy meglepődni rajta. A látnoki lelkekből, amilyen te is vagy, lesznek a legjobb barátok – intuitív, megértő, együttérző és remek gyógyító.
    Hát, ez kb. 80 %-ban igaz.

Az eventtel már kész vagyok, fákkal készülök a következőre. Szeretnék az új fákból 2-2 db-t.
    Talán ürítem annyira a pajtát.

De ne feledkezzünk meg egy mai fontos dologról:

MARCSI Boldog szülinapot kívánok!:)[​IMG]

További szép napot, majd még jövök.

11. marcsi152

Évi!
    Nagyon szépen köszönöm!!!:D:inlove:

sziszi1965, Barackvirág, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  12. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, szépséges napot Mindenkinek! :D

De ma a Nap csak egy valaki miatt süt ilyen szépen és melegen! :inlove: :music:
    Válasszon Ő akármilyen képet-levelet-virágot, írjon akármit a jellemzés, Ő egy csupa szív-érzékeny lelkű-fáradhatatlan EMBERKE!! :inlove:

Marcsikám:
    NAGYON BOLDOG SZÜLI NAPOT KíVÁNOK, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG ERŐBEN EGÉSZSÉGBEN!!

Legyen ez a mai nap csak a Tied, töltsd nagyon vidáman a családoddal :inlove: :inlove:

---------------------------------------------
    Téjják learatva, filterek legyártva, felhő lezárva :D :music: Mennek ki a fák, ebben a napos meleg időben, szépen érni fognak a gyümik.

Mindenkinek kellemes napot és 7végét kívánok! :music::inlove:;)

--------------------------------------------

Köszönöm a javítást, kedves mamarygen, figyelmetlen voltam a kép méretét illetően, bocs :p :eek:

Kép linkre cserélése/mamarygen

Utoljára szerkesztett: 2.7.16
  13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Marcsinak Boldogságos Szülinapot Kívánok!:)Szép napot mindenkinek!:)

sziszi1965, Barackvirág, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Csatlakozom a jókívánságokhoz. Boldog szülinapot.

15. SZERENCSELOVAG

Szia Marcsi:) Boldog születésnapot kívánok,és minden jót neked+ Meglepetés

sziszi1965, Barackvirág, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  16. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Szia Szerencselovag!
    Jelentkeznék a megfejtéssel: halakat a német tart :D
    Mindig is imádtam ezt a fajta fejtörőt. Tudnál még felrakni ilyet? Köszi, ha igen. :D

sziszi1965, gyulaika, Barackvirág és 2 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia drága Marcsi

[​IMG] Nagyon boldog szülinapot kívánok! Isten éltessen sokáig, jó kedélyben, jó egészségben! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Szia Chate-farm :)
    Örülök, hogy sikerült megfejteni Janzi feladványát, gratulálok hozzá! Szerettem volna vele foglalkozni én is, de aztán nem igazán sikerült. :) (A hétvégém általában elsősorban a családé. ):inlove:
    A farmot teljesen "vissza- fásítottam" , bár az esőerdőn mindig fák vannak, kivéve a nagyon kapálós eventeken, ha ott is lehet termelni, akkor mindent letarolok - annál hamarabb végzek -, és a tisztás pedig a mamutok törzshelye. Úgyhogy most a többi földrészt is fokozatosan beültettem fákkal, amint meglett a tea event zöme, hogy előre pótoljam a gyümi-event beadásait. Nem vettem egy szem gyümölcsöt sem (ilyen drága pénzért xDxDxD), mivel bőven van gyümölcsöm, mert amikor korábban végzek az eventtel, mindig valami nemesíteni valót ültetek a pajta töltögetés mellett, vagy egy kör fát lefuttatok, csak néha szoktam megcsüngeni a magnóliával, mert abból sokat benyel a lekvárfőző, úgyhogy lehet, hogy azt rakok a csemetekertbe, most a legújabb fák vannak ott. :);)
    Itt most szakadt le az ég, szegény VOLT -ozók totál eláznak, még a UPC TV-adás is megszakadt. :p Közben visszajött a kép is, látni megint a VOLT fesztivált. :D
    Szép hétvégét Mindnyájunknak Genka:D:inlove:.

Utoljára szerkesztett: 2.7.16
    gyulaika, sziszi1965, Batkamanó és 3 más kedveli ezt.
  18. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Sziasztok Lányok-Fiúk!:)
    Kedves Marcsikám!
    Nagyon ,de nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Puszika!

genka53, gyulaika, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  19. marcsi152

Ritám!
    Nagyon szépen köszönöm a felturbózott jellemzést, a jóóóó kívánságokat...és a csodás SÁRGA csokrot!:inlove::inlove::inlove:
    Látom nem feledted el, hogy évek óta sárga rózsa tövet vásárolok, de sajnos mindnek más színe lesz, mire tavasszal virágzik!:wuerg:
    Szót fogadtam, a családdal elmentünk a velencei tó partján lévő Szúnyog sziget csárdába és finom ebéddel, majd tortával ünnepeltük !:music:Gyönyörködtem a 3 unokámban!:inlove:

Szia Sylvia!
    Nagyon szépen köszönöm!:inlove::DAranyos vagy!;)

Szia Orgona! Bocsi, de a keresztneved még nem tudom!:p
    Nagyon szépen köszönöm az orgona színű gyönyörű tortát és jókívánságokat!:inlove::inlove::inlove:

Szia Janzi!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságaidat!:inlove::inlove::inlove:....remélem megvalósul minden!;) részemről mindent elkövetek az ügy érdekében!:D

Genka! :inlove:
    Nagyon szépen köszönöm a jókívánságaidat!:D:inlove:
    Sajnos itt is vihar volt, felhőszakadással együtt!>:(Elment áram, net,:wuerg:.. ezért most tudom befejezni és elküldeni hsz-emet!:p
    Ancsám!:inlove:
    Nagyon szépen köszönöm a jókívánságaidat!:inlove:...és hogy a kedven Ferrerorosé csokim is hoztad, hát nem találok szavakat!:D:inlove:
    Mire jó 1 szülinap, még Te is klavit ragadtál! :p Köszi!:inlove:

Összességében nagyon megleptetek, olyannyira, hogy könnybelábadó szemmel olvastam a hsz-eiteket!:p:D:inlove:
    Még 1x köszönöm szépen mindenkinek!:inlove:

További szép estét és 7végét mindenkinek!:inlove::inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 3.7.16
    genka53, .sylvia72., gyulaika és 5 más kedveli ezt.
  20. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Kellemes vasárnapi lazulást Lányok-Fiúk! :music: :D

Nagyon örülök, hogy jól sikerült a szüli nap! Ugye, hogy lehet úgy is ünnepelni, hogy nem dolgozod halálra magad!! ;) :p Igen igyekeztem a legszebb sárga rózsákat felkutatni :inlove:

Nálunk is volt vihar, de csak hajnalban, bár sajnos eső nem sok esett, csak a szél tombolt. Kicsit lehűlt a levegő és a lakás átszellőzött.
    Elég szörnyű az időjárás rapszódikussága, olyan volt a fejem tegnap, mint akit a víz alá nyomtak.
    Délelőtt kipakolásztam a rengeteg fát, furcsa most, hogy nem kell kapálgatni, csak 2x naponta. Marad idő olyan roppant "hasznos" tevékenységre, mint a vasalás. xD xD Mert a 35 fokban, neki nem állok xD xD

Megyek is, mielőtt meggondolom magam ;) Legyen szép délutánotok! :music:

Barackvirág, genka53, gyulaika és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.