Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

De örülök, :Dén is azt választottam, ezek szerint rokonlelkek vagyunk ;)
    A csudába! Tegnap nem néztem be hozzátok:cry:Így egy kicsit megkésve......
    Nagyon boldog születésnapot kîvánok sok szeretettel! Isten éltessen erőben egészségben sokáig!:inlove:
    https://i.ytimg.com/vi/ufgcyoldo7c/hqdefault.jpg

Janzi, szuper volt ez a fejtörő :D

2. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia Druszám!:inlove:
    Tudod, ami késik, nem múlik!;):D
    Nagyon szépen köszönöm jókívánságaidat!!!:inlove:xD

Sajnos nem engedélyezett a külső link a fórumon, így nem lesz több teszt, vagy 5-letet kérek, hogyan lehet megoldást találni rá!8)

További szép napot mindenkinek!!!:inlove::inlove::inlove:

-orgona-, Barackvirág, Batkamanó és 3 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Kár, pedig egy kicsit színesebbé tették a topikot....

A gyümölcspiacomra már kivittem a farmjaimon a mai adagot: [​IMG] :D:D:D
    Most megvárom a csütörtöki zárást, és közvetlen előtte kiváltom az addig összegyűlt csodagyümölcsöket, szükség szerint kiegészítve annyi faterméssel amennyi kell újabb fához. ;):p:D

Na, de nem hagyom, hogy szárazon maradjon a szemetek, gyorsan megírom, amit tegnap az unokámtól hallottam:

Hazamegy a srác a munkából, beköszön:
    - Helló anya, megjöttem!
    - Szervusz kisfiam!
    - Éhes vagyok! Mi van kaja?
    - Semmi...
    - Tegnap is ezt mondtad!
    - Tudod jól, hogy nem szoktam egy napra főzni!

Jó pihenést! Sziasztok! :D:inlove:

-orgona-, Barackvirág, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Mindig elfelejtem, hogy nem lehet külső linket hozni :cry:mamarygennek meg adjuk a munkát:oops:majd jobban odafigyelek ezután....pedig olyan jól szórakoztunk vele, de sajnos, erre nem tudunk mit kitalálni.:music: Más szórakozást kell találnunk;)
    Remélem már mindenki gyönyörködik az új fa szerzeményeiben:D

- Anyu, fürödhetek a tengerben?
    - Nem kisfiam, ott úszik benne egy csomó cápa!
    - De anyu, apu is fürdik!
    - Igen kisfiam, de neki van életbiztosítása!

Társkereső hirdetés:
    Fiatal vagyok, jóképű és izmos.
    Anyagilag is jól állok, hat kocsim van, két házam, és egy nyaralóm a Karib-tengeren.
    Nem keresek senkit, csak dicsekedni akartam.

Utoljára szerkesztett: 5.7.16
  5. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Hoztam nektek néhány fejtörő kérdést:

Néha a legbonyolultabbnak látszó kérdésekre is tök egyszerű a válasz, máskor meg, ami szimplának látszik, azon muszáj elgondolkodni. 8 olyan kérdést hoztam nektek, amiből lemérhetitek, milyen logikai képességgel vagytok megáldva. A végén van a helyes válasz, utólag meggyőződhetsz róla, jól válaszoltál-e.

1. Vannak igaz és vannak hamis történetek. Az nem igaz, hogy ez a történet hamis.
    • Ez a történet hamis
    • Ez a történet igaz.
    • 50/50
    2. Mire hat a gravitáció?
    • minden almára
    • az eldobott almára
    • a leeső almára
    3. Hány sarka marad az asztalnak, ha egyet lefűrészelsz?
    • 4
    • 5
    • 6
    4. 3 répa és 4 alma van az asztalon. Saci elvesz egy répát. Hány gyümölcs marad az asztalon?
    • 7
    • 4
    • 6
    5. Látsz 6 pár lólábat a kerítés alatt kikandikálni. Hány ló áll a kerítés mögött?
    • 2
    • 3
    • 4
    6. Micimackó egy….
    • malac
    • mindkét válasz hibás
    • vaddisznó
    7. Most épp 15 perc múlva 12-t mutat az órád. Hány óra van akkor, ha felcseréled a kis és a nagymutatót?
    • 3:45
    • 6:15
    • 9
    8. Egy farönköt 11 hasábra szeretnénk felvágni. Hány vágás szükséges?
    • 11
    • 12
    • 10

Íme a helyes válaszok:
    1. Ez a történet igaz.
    2. Minden almára.
    3. 5
    4. 4
    5. 3
    6. Mindkét válasz hibás
    7. 9
    8. 10
    Nos, hány helyes válasz sikerült?

Nem akarok dicsekedni, de nekem mind sikerült.:)

6. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Kellemes szép napot Lányok-Fíúk :D

Már tegnap délelőtt akartam jönni a "Koronámért", de úgy elvakított a düh, hogy nem is találtam a virinben xD :p Ha megtalálom, lehet, mérgemben a földhöz vágom! :cry:Mára már elszállt a mérgem, így a korona biztonságban van a " Lüke királylány" fején xD
    Az történt ugyanis, hogy hála a folytonos rohanásnak, nem olvastam a tenyésztős event kiírását, sőőőőt egyáltalán nem olvastam semmit, csak neki álltam és 10 óra körül, szépen aranyosan learattam mindent. 8) -.- Tudtam, hogy a 7végén tenyésztés lesz, de azt gondoltam, hogy csak a szokásos "sima" tenyésztés lesz, valami meglévő farmos állattal.
    Csodálkoztam ugyan, hogy a szomszijaim semmi ajit nem küldtek a szokásos időben és egyáltalán senkinek nem volt zőőd a lámpicskuja, ahogy megszoktam. Mikor alaposan kész lettem az aratással, gondoltam megnézem mik a friss hírek.
    Na akkor kaptam agyvérzést!! :mad::sleepy: Az egész farm és a bahama is ólakkal volt tele ( ezekre jött volna a legtöbb csiga ) bele sem merek gondolni mennyi csiguszom veszett oda!! :oops: Hogy lesz ebből tenyésztési mennyiség?? :wuerg: :sleepy:
    Szóval így jár az, aki olvasás és ész nélkül neki áll tarolni! xD Okuljatok belőle! ;)

Szia Kedves orgona :inlove: Köszi hogy hoztad ezt a fejtörőt, nagyon jó!! :music:Nekem sem okozott gondot, kivéve az asztalos feladványt! A helyes válasz ugyanis csak a 4szögletű asztalra igaz, de mi van, ha az aszalnak 6 oldala van. Erre a válaszra igaz, amit az elején írtál, hogy ami tök egyszerű, azt hajlamosak vagyunk agyon komplikálni xD :p

Kamyllám: merre vagy mostanság? Mi van a kezeddel, gyógyulsz-e már? Lécci adjál élet jelet magadról, mert az orvosi igazolásod lassan kezd lejárni ám!! ;) :inlove:
    Marcsikám: Te is gyógyuljál, vegyél érzékeny búcsút Torok Gyuszitól és gyere közénk ;) :inlove:

Nehogy lemaradjatok a fociról, hoztam a hírt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fociláz-döntő.14087/#post-531810

Ennyi voltam mára, megyek aratni, várnak a csiguszok :D

Mindenkinek sok-sok csigát és tökéletes tenyészeteket kívánok! Legyen szép napotok :inlove: :music:

Utoljára szerkesztett: 8.7.16
  7. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szia! A tyúkólak egy az egyben adják a csigát. Könnyű felszaporítani a csiguszokat. Egy terület tyúk 44 csigusz.;)

gyulaika, farmer221278, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  8. genka53

Sziasztok, :)
    Szokás szerint én is már előre betáraztam a tenyésztenivalót, meg is "érlelődtek", de hagyom még egy kicsit őket elvileg a Boom-ig, de mivel az unokámmal rövidesen cirkuszba megyünk, így csak késő este bontom ki a "csomagot". Addig is lehet focizni, már megnyílt a focipálya.
    Jó játékot, szép hétvégét ha nem jönnék most addig. :D:inlove:

marcsi152, gyulaika, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  9. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Ezer köszönet drága orgona :D Máris kiterelem a tyúkjaimat, kapirgálni!

----------------------------------------------------
    Neked adományozom a "Csigusz mentő" érdemérmet!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
    Még 1x millió köszönet a tanácsért! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Utoljára szerkesztett: 8.7.16
  10. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Pihenésképp benéztem ide, de látom, sehol senki. Hol vagytok? Nyaralás van? Akkor rendben.:)

Nálunk nincs pihi, egy kis felújítás,(na, épp ebben a hőségben) unokák jönnek-mennek,
    befőzök ezt-azt, úgyhogy időm nem sok van. Az eventet gyorsan befejeztem, így mindenre kell,
    hogy jusson időm.
    Ha erre jártok, elég annyi, hogy "hahó, itt vagyok"xD

Megyek is, mert még van tennivalóm estig.

11. genka53

Sziasztok Mindnyájan! :D
    Csiga eventet szerencsésen túléltük, kíváncsi vagyok, hogy holnap a színesekért mennyi barna tyúkot kapunk? ;):D
    Sima csiga is lett egy vagonnal, mert az erdei tisztás és az esőerdő kivételével mindenhol állatok voltak :). Kell közbe-közbe ilyen is.
    Egyik nap megleptem magam egy kis TP és termény bónusszal, ("mert megérdemlem", ahogy a reklámban mondják), na aznap sikerült 5 milla TP fölött aratnom, így egy kicsit gyorsabban araszolgatok a 100 felé :D:inlove:.
    Ugye azért nektek is sikerült valami érdemlegeset kipörgetni? :D Csak olyan szerények vagytok, hogy senki nem ír róla. ;)
    Hoppsz, akkor most vétettem ez ellen :p.
    Már alig várom a Nyári roncsfeltárást, J.J. szerint az őserdő kimarad, és 2 Deák-nyi eventgaz kell hozzá, nem beszélve a sok-sok százlábúról?! Nem tudom kinyissam-e egyáltalán a farmot, mert a végén mindent elárasztanak xDxDxD . Holnap kiderül a leírásból, merre hány méter?;)
    Addig is egy kis unaloműzőnek:

1) Sínek
    Egy fickó sétál a sínek mentén, és egyszercsak beszorul a lába a sínek közé. Jön a vonat, fohászkodik a fickó:
    - Istenem, abbahagyom az ivást, ha kiszabadítod a lábam!
    Semmi nem történik.
    - Istenem, abbahagyom az ivást és a dohányzást is, ha segítesz!
    Semmi.
    - Istenem, abbahagyom az ivást, a dohányzást és a káromkodást is!
    Hopp, a fickó lába szabaddá válik, és épp csak el tud ugrani az elsuhanó vonat elől.
    - Istenem, már nem kell a segítséged, megoldottam egyedül!

2) Sorompó
    Hosszú autósor várakozik a sorompó előtt. Egyre többen dudálnak türelmetlenül. A bakter megunja, kijön a házból, és odaszól az autósoknak:
    - Most mit idegeskednek? Hát tehetek én arról, hogy a vonat két órát késik?

3) Gázoló
    A kórházban:
    - Hölgyem, itt van az a fiatal úr, aki tegnap elütötte magát. Virágot is hozott! Bejöhet? - kérdi a nővér.
    - Igen, de csak ha gyalog van!

4) Fociszabályok
    Fociszabályok lányoknak:
    - Szöglet kerek vagy ovális stadionban is van.
    - A bedobást nem a szurkolók végzik.
    - A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat.
    - A plexitető alatt ülő játékosok nem a buszra várnak.
    - A 11-est nem csak a 11 számú játékos rúghatja.
    - A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real Madrid játékosai a spanyolok ellen játszanak.
    - A VB abban hasonlít az EB-re, hogy egyiken sincsenek ott a magyarok!
    - A pálya közepén futó kapus a bíró.

5) Egyházi meccs
    Befut egy bíboros a pápához, és izgatottan jelenti:
    - Szentatyám! Az izraelita egyház kihívott minket egy futballmérkőzésre!
    - Hát, nem kellene veszíteni, azt hiszem, jó lenne egy kicsit erősíteni. Igazoljuk le Maradonát!
    - Az a baj, Szentatyám, hogy a megállapodás szerint csak egyházi személyek játszhatnak a csapatokban.
    - Én vagyok a pápa, nem? Majd én felszentelem, a meccs napjára már bíboros lesz!
    A meccs után jelentik a pápának:
    - Szentatyám! Sajnos kikaptunk.
    - Hogyhogy?! Hát Maradona bíboros úr őexcellenciája nem játszott olyan jól mint vártuk?
    - Dehogynem, sőt, nagyon is jól játszott! Csak sajnos Ronaldo főrabbi úr fiatalabb és gyorsabb nála...

6) Focista kerestetik
    Játékosokat keresünk az újraszerveződő Magyar Labdarúgó válogatottba:

1 Kapus:
    - Kinyúlott, régi szürke NDK-s mackóalsó.
    - Képesség bravúrokra, de nem fontos.
    - Szögletek, beívelések gólvonalról való végignézése, néha kijövetel de csak kizárólag a csatár enyhe megzavarása miatt.
    - Mindig a következő meccsre koncentrálás.

4 védő:
    - Csiga kezdő sebessége. (100 méter / 20mp)
    - Labda elpattanás 2-3 méter.
    - Megfordulás, mint a csuklós busz.
    - Kb. 25.000 féle csúnya szó ismerete, használata.
    - Pitbull tekintet, darabos mozgás.
    - Fejelés csak 2 kannás bor után a kocsmában.

4 középpályás:
    - Passzolj úgy a labdával, hogy kb. 10 méteres körbe betalálj.
    - Több fölé, mellé, mint ahányszor a kaput eltalálod.
    - Magas labdák nem ismerete.
    - Kevés futás, de ha kocogni tudsz, az is jó.
    - Erős csípőre tett kar.
    - 15 köpés / perc.

2 csatár:
    - 50-es IQ.
    - Sörhas.
    - Több piros, mint gól.
    - Les-szabály nem ismerete.
    - Klubszinten kispad erős koptatása, de nem szükséges hogy legyen klubod.

7) Vak bíró
    A bíró lefúj egy vitatható szabálytalanságot, mire az egyik játékos dühösen odakiált:
    - Bíró úr, maga teljesen vak?
    - Mit mondott? - kérdez vissza a bíró mérgesen.
    Erre a játékos:
    - Jézusom, ráadásul még süket is!

Na, ennyit a nevetőizmok szinten tartásáról.
    Sikeres event - rákészülést, és majdan eventezést, eszméletlen sok felreppenőt, és egyéb minden jót Mindnyájunknak! :D:inlove::D:inlove:

12. marcsi152

Sziasztok!!:inlove:
    HAHÓÓÓ! Itt vagyok!:inlove::inlove::inlove:;)

További szép napot és sok-sok százlábút!:inlove::inlove::inlove:

Barackvirág, sziszi1965, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  13. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!

Be kell valljam, csak ritkán járok ebbe a topikba, akkor is max. olvasgatni. Sokan a Gangról vagy az eventcsevegőkből már ismertek (és jórészt én is Titeket). Örülök, hogy egy ilyen jó kis társaság jött itt össze. :)

A kollektív segítségetek szeretném kérni, ha lehet, az alábbiakban:

Sokan a régi gazdák közül emlékeznek még a Bolondgomba rovatra és arra, hogy anno mennyi vidám percet szerzett nekünk. Hosszas gondolkodást és Jónással való egyeztetést követően úgy döntöttem, hogy próbálom életre kelteni azt a topikot.

A napokban itt a Törzsasztalon létre is jött a „Bolondgomba (újratöltve), avagy így írtok Ti” rovat. Egyelőre még csak a kezdeti szárnycsapások olvashatók, de bízom benne, hogy lesz ez még sokkal jobb is! :D

Mivel az én időm és energiám is véges, és nem tudok mindenhol ott lenni és humoros hozzászólásokra vadászni, Nélkületek, aktív fórumhasználók nélkül a Bolondgomba-topik naprakészen tartása nem fog menni.

Egy dolgot kérnék, hogy ha itt, ebben a topikban (vagy esetleg más rovatban) valami olyasmit olvastok, amin hangosan felkacagtok és úgy gondoljátok, hogy az a hozzászólás a Bolondgomba topikban másoknak is mosolyt csalna az arcára, kérem, küldjétek el nekem bagolyban a Kata_rzis címre a topik nevét, a hozzászólás számát és magát a hozzászólást is. Fontos lenne ugyanakkor, hogy a javasolt idézet a játékkal kapcsolatos legyen (pl. játéktaktika, elkövetett baki, valamelyik játékelemmel kapcsolatos humoros vélemény stb.).

Előre is köszönöm a segítséget és a kontribúciókat, és remélem, időnként a Bolondgombába is benéztek egy-egy nevetés erejéig.:)

Üdvözlettel,
    Kata

14. gyulaika

Sziasztok! Szép napsütéses délutánt mindenkinek.
    Na, túl vagyunk ezen az agyonbonyolított kukacoskodó eventen, végre.
    Egy darabig nem kérek ilyenből.-.-
    Kész lettem vele, de 0 percezni is kellett sajnos.
    Az ajándékok megértek ennyit??? A titkosak is beértek, de jobb nem beszélni róla,
    hogy mik lettek.:(
    Most van egy kis szabadidő, mert én nem fogok semmilyen titkosat venni, az tuti.

---------------------------------------------------------------------
    Két kukac találkozik egy sajtban:
    – Jé, hát maga itt van? – kérdi csodálkozva az egyik. – Tegnap még egy almában láttam.
    – Tudja, fogyókúrázom, és tegnap gyümölcsnapom volt.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    További szép napot, mennem kell, mert nálunk még tart a felújítás, remélem, már nem sokáig tart.

15. genka53

Sziasztok :)
    Na, véget ért ez az izgalmas roncsfeltárós, kukacgyűjtögetős fránya event. Én egyébként nem szidom, mert tényleg érdekes volt. hét farmon meglett a felhősor és az összes kitehető, rák, és polip ajándék, három farmom pedig fullos lett (már csakazértis xD;)). :D:D:inlove:.
    Na, de, na de a legfontosabb hírem: örömmel adom hírül, hogy elértem a farmommal a 100-as szintet :D:D:inlove::inlove:. Most eszem mindjárt egy kis fagyit, ennek örömérexD:D.
    Mimika karbantartás:

1) Templom felújítás
    A falusi lelkész így kezdi az istentiszteletet:
    - Kedves híveim! Van egy jó és egy rossz hírem!
    A jó hír az, hogy van elég pénzünk arra, hogy felújítsuk templomunkat!
    A rossz hír az, hogy ez a pénz egyelőre még a ti zsebetekben van.

2) Cirkusz és a Parlament
    - Mi a különbség a cirkusz és a Parlament között?
    - ???
    - A cirkuszban okos emberek hülyéskednek, a Parlamentben meg hülye emberek okoskodnak.

3) Plug & Play
    Szóval a hétvégén bütyköltük faterom számítógépét. Telepíti rá az öregem a win98-at, majd egyszercsak így szól:
    - Na mindjárt azt mondja a windóz, hogy új, ismeretlen hardvert talált.
    - Merthogy?
    - Benne hagytam a csavarhúzót hogy a fene enné meg!

4) Anyós és a medve
    Egy férfi a feleségével és az anyósával kirándulni megy a hegyekbe. Letáboroznak egy tisztáson, amikor hirtelen egy medve tűnik fel a fák között, és megtámadja az anyóst. A férfi és felesége egy közeli fa tetején keres menedéket, az anyós elkezd körbe-körbe szaladni, a medve pedig a fogait csattogtatva utána. A feleség odakiált a férjének:
    - Ez a vadállat mindjárt elkapja anyámat. Gyerünk, segíts már neki!
    Mire a férj:
    - Ugyan már, gyors ez a medve, elboldogul egyedül is.

5) Kamera
    Két kamera sétál órák óta a sivatagban. Az egyik már nem bírja tovább, és összeesik.
    A társa megkérdezi tőle:
    - Felvegyelek?

További minden szépet és jót! :D:inlove::inlove::inlove:

16. gyulaika

Szia! Gratulálok, szép munka volt.:inlove:

Nekem a 97.-hez már "csak" 41 milla hiányzik, a 100-ig meg kb. 150 milla,
    mi az nekem.:D:D
    Remélem, 100-on túl már könnyebb lesz.

17. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, kellemes napot Mindenkinek! :D

Szia Genka :inlove: :music: :D
    Óriási nagy gratula és kalaplengetés és hipp-hipp hurrá a 100-hoz!!
    :inlove: Nagyon szép teljesítmény!!:inlove:
    Hanem, ha majd itt vagy, gyorsan javítsd az aláírásod, idejét múlta már!! ;) xD

Csatlakozom az előttem szólókhoz, végtelenül örülök, hogy vége ennek a nyakatakert eventnek. :wuerg: A hócipőm is tele volt a borzalmas mennyiségű hajdinával -.- A kezeim ronggyá áztak a tenger alatt. Arról nem beszélve, hogy 1x-2x jól belegabalyodtam a hínárosba. xD Alig tudtam merre van az előre. :p Na én azért annyira nem voltam elvetemült, hogy 100%-ra teljesítsem, de az a pár db hínár ami megmaradt, lényegtelen volt már. ;)
    Genka előtt megemelem a kalapom, hogy ezt képes volt 7 farmon végig csinálni!! :music: Én csak a fő farmon, a másik 3 farmot már régóta nem versenyeztetem. Elég volt!! :p A bele feccölt munka és egyebek, fasorban sincsenek pld a kihalászott titkokkal. Maradhattak volna nyugodtan a tenger fenekén!! :( -.-
    Nálam is pihi következik, igaz lenne dógom. Meg kéne keresni a buxámat, ( lehet, hogy a roncsban maradt? ) de nem teszem. Majd előkerül valamikor xD ;)

Egy kis vidámság mára:

- Doktor úr, segítsen rajtam. Egész nap kék pácsavatokat látok.
    - Mik azok a pácsavatok?
    - Fogalmam sincs. Ezért jöttem ide!

- A foghúzás háromezer forint.
    - Ilyen sokat számít fel egy pillanatnyi munkáért?
    - Hát, ha akarja, húzhatom a fogát akár félórán keresztül is.

- Az iskolában a tanító néni így szól Pistikéhez:
    - Pistike, ha anyukádnak van három almája, és hétfelé kell osztania, mit csinál?
    - Kompótot!

A fiatalember háztűznézőbe megy, hogy kedvese apjával beszéljen:
    - Uram, szeretném feleségül venni az Ön lányát!
    - A feleségemmel már beszélt?
    - Igen, de ha lehet, én mégis a lányánál maradnék!

Miért sírsz, Pistike?
    - Az apuuu!... Rácsapott az ujjára a kalapáccsal és... és...
    - De kisfiam, ezért neked nem kellene így ordítanod!
    - Hááát, először én is röhögtem...

Jósnő bámulja a kristálygömböt és mondja a kuncsaftnak:
    - Látom, hogy két gyereke van.
    - Azt maga csak hiszi. Összetörheti a gömbjét, mert nekem három gyerekem van!
    - Azt maga csak hiszi, uram.

- Tudsz nekem valami értelmes magyarázatot adni arra, hogy miért hajnali ötkor jöttél haza? - vonja kérdőre lábujjhegyen lopakodó férjét a felesége.
    - Igen. A kocsmáros már le akart feküdni.

Mindenkinek kellemes 7végét és sok szerencsét kívánok a titok ólakhoz, legyen szép napotok :inlove:

Barackvirág, genka53, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  18. genka53

Sziasztok Lányok! :)

Szia, hidd el hamar meglesz az! Bár én már könnyen mondom, mert az már számomra történelem, és visszamenőleg általában megszépülnek az emlékek xD:D:inlove:
    Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a gratulációt, most már innentől valóban gyakrabban lesznek szintlépések, ami plusz löketet ad az embernek a tovább haladáshoz :D:D:D. Rita, köszönöm az éberséged :);), látod, pedig nagyon vártam már, hogy elérjem ezt a TP számot, aztán meg elfelejtem a nagy izgatottságban lejavítani az aláírást?! Úgy látszik már nem csak a hallásom meg a látásom lett szelektív, hanem a memóriám is :D:D:D.
    Hétvégi búcsúzóul egy poénocska az EXTRÁKról:
    Egy paraszt vett egy Mercedes-t a Daimler-Chrysler-től. Sokat mérgelődött az extrákért fizetendő felár miatt. Nem sokkal később a Daimler-Chrysler egyik vezetőségi tagja vett ettől a paraszttól egy tehenet a hétvégi birtokára. A következő számlát kapta:
    Számla:
    - 1 tehén - alapmodell - Alapár 2.400,-- EUR
    - 1 tehen - kétszinű (fekete/fehér) - Felár 150,-- EUR
    - Marhabőr huzat: 100,-- EUR
    - Tejtartó nyári és téli üzemre: 50,-- EUR
    - 4 lefejtő szelep: 12,50 EUR/db, 50,-- EUR
    - 2 lökháritó, szaru: 17,50 EUR/db, 35,-- EUR
    - Trágyázó berendezés (Bio): 60,-- EUR
    - Paták (párosujjú, négyévszakos): 100,-- EUR
    - Kétkörös fékrendszer (első és hátsó): 400,-- EUR
    - Légycsapó, félautomata: 30,-- EUR
    - Többhangú hangjelző: 135,-- EUR
    - Becsukható halogénszemek: 150,-- EUR
    - Vegyes üzemű tápanyaglebontó: 1.250,-- EUR
    Teljes tehen a kivánt kivitelben: 4.910,-- EUR

Jó éjszakát, és szép álmokat, reggeli mellé szarvasbőgést a BP által speciálisan titkosított ólakból xD:D:inlove:.

SzabadEurópa, imi010, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  19. marcsi152

Szép napot mindenkinek!:inlove::inlove::inlove:
    Elsőnek hatalmas garatula Genkának a 100-asságához!:D;)Nem kis munka van ezekben a millákban!:pNagyon ügyes vagy!
    Nekem még a 99-hez is 10milla hibádzik, de majd pikk-pakk összekapálom!;)

Ritám! Nem volt a szívem csücske ez a hínáros, kukacoskodó roncskutatás!:wuerg:Azért 90%-osra sikerült vetemednem!:music:
    Szerencsémre, a keréken kipörgettem a 100%-os termény bónuszt, ami azért besegített, az nap termeltem ezerrel és akkor 0 perceztem is, hogy kihasználjam a lehetőséget!:DA kicsiken megelégedtem a felhővel és a rávalókkal!:pHiába, most barackleki főzésre is kellett koncentrálnom, ami 100%-os!:inlove:Közel 80 üveggel lett, ami nem kisadag!:cry:

A titokólakból vettem 6 db-ot, megint megfogadtam, hogy nem pazarolom az aranykáimat ilyen badarságokra!:mad:
    Évi! Igazad van és én senem akartam beruházni, de a kisördög bujkált bennem és elcsábultam,.... már bánom!:wuerg:

Magdolnáknak nagyon boldog névnapot kívánok!:inlove:

További szép 7 végét kívánok mindenkinek!:inlove::inlove::inlove:

Barackvirág, sziszi1965, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  20. MeeYow

MeeYow Járnitanuló

Jó Reggelt Mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.