Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szép estét Vadászok!:inlove::inlove::inlove:

Mindent olvasok, de bocsi tenger sok teendőm van a VV-ban!:wuerg:...mint mindenkinek!;)

Erám!
    Itten vagyok nyomokban, de csak sokx olvasó üzemmódban!:D...ahogy írod, beesek, kacarászok, aztán futok, szaladok!:music:

Genka!

Sikeresen vettem az event akadályokat, néha az utolsó pillanatban:wuerg:, de megszereztem a megszerezhetőket!xD

Ancsa!

...hogy Te is végre itt voltál, már el sem hiszem,.... nagyon örültem!:D

MrRoy!

Örülök, hogy tagja lettél csapatunknak és beszálltál a hasizom erősítő gyakorlatokba!;)
    A szilveszteri event ismertetőd nagyon jó, csak mivel ződ ,..... lehet, hogy ződség???:p

Még Ritánkat kellene idecsalogatni, hátha lecserélné a HTB-t a klavira!:D

További szép adventi készülődést!:inlove::inlove::inlove:

2. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérő Vadásznak!
    Kivégeztem a tenyésztős eventet..két kört is futottam:);)..elég sok szupitápomat megettek a tevék,sok kupit elindítottam,de szinte csak a kötelezőt adta..:(meg pár sima tevével kiszúrta a szemem...

Marcsikám! most olyan lótifutiban van mindenki.Jönnek az ünnepek,még annyi idő sincs mint előtte...
    Karácsonyi menüt összeraktam fejben,a hozzá való bevásárlás is megvan,az ajikat is sikerült megvenni..még pár apróság és jöhet az év legszebb ünnepe...:)
    Remélem az eventeket is ehhez mérik..

Egy kis szokásos vigyor:

Érkezik a postára egy levél, a Mikulásnak címezve. A postások felbontják, kiderül, egy kisgyerek írta:
    - "Kedves Télapó! Mi nagyon szegények vagyunk, így nem tudok a szüleimnek ajándékot venni. Jó lenne, ha tudnál küldeni nekem 20.000 forintot."
    A postások megsajnálják, gyűjtést rendeznek, össze is jön 10.000 forint, ezt elküldik a kisfiúnak.
    Megérkezik a köszönőlevél, izgatottan olvassák:
    - "Kedves Télapó! Köszönöm a pénzt, de képzeld, ezek a mocskos postások lenyúlták a felét!"

A kisgyerek karácsony este szalad be az anyukájához a konyhába:
    - Anyu, anyu, képzeld, ég a fa!
    - Nem ég, kisfiam, hanem világít!
    Két perc múlva megint szalad be a kisfiú:
    - Anyu, anyu! Már a függöny is világít!

Két macska ül a háztetőn és beszélget.
    - Te mit kérsz karácsonyra?
    - Jó sok kismacskát.
    - És te?
    - Én is sok kismacskát.
    Hirtelen megszólal mögöttük a kandúr:
    - Hahó, megjött a Mikulás!:wuerg:

Egyszer, nagyon régen egy karácsonykor Mikulás éppen hatalmas ajándékosztó körútjára készülődött, de problémák merültek fel. Négy manó segítője beteget jelentett, a segédmanók pedig nem tudtak olyan gyorsan ajándékot gyártani, mint a főállásúak.
    Mikulás ekkor érezte meg igazán, hogy itt még bajok lesznek. Aztán Mikulásné váratlanul bejelentette, hogy kedves édesanyja náluk tölti az ünnepeket. Ez egy kicsit kiborította a már amúgy sem nyugodt öreget. Amikor kiment, hogy befogja rénszarvasait, rá kellett döbbennie, hogy három közülük vemhes, kettő pedig a kerítést átugorva ismeretlen helyre távozott.
    Most már még nagyobbra nőtt a stressz. A szán megpakolásához kezdett, de az oldalsó merevítő eltörött, az ajándékos zsák a földre esett, tartalma pedig ripityára tört. A síráshoz közel álló Mikulás, hogy idegeit megnyugtassa, a konyhába ment egy csésze kávéra és egy kupica pálinkára.
    Amikor rájött, hogy a manók eldugtak kedvenc pálinkás butykosát, csalódottságában ezer darabra törte a kávéscsészéket. Seprűért ment, hogy összesöpörje a szilánkokat, de az egerek már rég szétrágcsálták a ritkán használt házi szerszámot. Ettől aztán már totál paff lett szegény Mikulás.
    Ekkor szólalt meg a csengő. Mikulás kissé totálkárosan indult ajtót nyitni, ahol egy angyalkát talált egy hatalmas karácsonyfával a kezében.
    Az angyalka nevetve köszöntötte:
    - Boldog karácsonyt, Mikulás! Hát nem csodálatos nap a mai? Elhoztam neked ezt a gyönyörü fát. Nézd, milyen szép! Hova állítsam?
    Nos, így alakult ki az a hagyomány, hogy a karácsonyfa csúcsára mindig egy angyalkát húznak...

3. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

Ezennel kívánok minden olvasónak boldog aranyvasárnapot
    köszönöm hogy itt lehettem, holnap szaladok akciós áruhitelért
    linket nem merek, így hát csak ezt találtam: Die Woodys - Fichtl's Lied ,aki ügyes megtalálja de fenn áll a veszély hogy ízlések és pofonok

atevevent szuper
    :))

köszi a mosolygós percekért

Batkamanó, genka53 és marcsi152 kedveli ezt.
  4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Azért néha-néha betévedtek ide, ha csak egy- egy mondat erejéig.
    Sajnos kevés idő jut így karácsony előtt a farmra, de azért benézek ide is.
    Még hiányos az ajándékvásárlás, a kajaötlet már megvan, majd szép nyugisan, van még pár nap.......
    Remélem, karácsonykor nem kell a gép mellett ülni az event miatt.:wuerg:

A jókedvünk, azért megmarad.;)

Próba:
    ....................................................
    Áll a székely juhász a réten a botjára támaszkodva. Arra megy a többi juhász, meglátják, kérdik tőle:
    - Hát te meg mit csinálsz?
    - Gondolkodom.
    - És hol a fenében van a nyájad?
    - Azon gondolkodom...
    .......................................................
    Bolhaírtó port árul a székely vásározó, de valójában az csak téglapor volt, szépen csomagolva.
    Vették is a népek mint a cukrot.
    - Aztán mondja csak, hogy kell használni ezt a bolhaport?
    - Meg kell fogni a bolhát, és az orrára kell tenni egy csipettel, attól felfordul.
    - Hogy mondja kend? Hiszen ha megfogom, már nem kell a por, mert agyonnyomom...
    - Agyonnyomni? - Az sem rossz módszer...
    ........................................................
    Székely bácsi kérdezi a fiától, hogy mennyi az idő.
    - 10 perc múlva kettő - feleli az, mire kap egy taslit.
    - Ezt miért kaptam? - kérdi, mire a válasz:
    - Nem azt kérdeztem, hogy 10 perc múlva mennyi idő lesz..
    ...........................................................
    Székely bácsi stoppol az út szélén a tehenével.
    Éppen arra jön egy mercis pofa és megáll.
    - Merre, bácsi?
    - Csak ide az első faluba.
    - Üljön be, a tehenét pedig kösse hátra.
    A mercis elindul úgy 40 km/h sebességgel, hátrapillant a tehénre, mely csak bandukol a kocsi után.
    A mercis most már 120km/h-ás sebességgel halad.
    Hátrapillant és megdöbbenve észleli, hogy a tehén kocog, míg a kocsi 120-al halad.
    Felidegeskedik erre a mercis és maximális gázzal vagy 200-al kezd repeszteni. Visszapillant és látja, hogy a tehén lógatja a nyelvét. Mondja is a székely bácsinak, hogy lóg a tehén nyelve!
    - Jaja, a tehenem mindig így jelez, amikor előzni akar!
    ................................................................
    Székely a vasútállomáson a jegyváltó ablaknál:
    - Kérek egy jegyet.
    - Hova? - kérdi az eladó.
    - Hát ide a kezembe!
    .................................................................

Na viccből ennyi.........................

MrRoy, erre gondolsz?
    https://www.youtube.com/watch?v=87cUqFA3mnw

Megyek, további szépeket mindenkinek.

Barackvirág, Batkamanó, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  5. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

xDxD
    te bolond:D

ez már egy extended versionxD
    az original verzióra gondoltam de elloptad a poént:D:D

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, vedd ki az aláírásodból a külső oldalra mutató linket.
    A fórum szabályzata értelmében nem lehet ilyen oldalt, ilyen oldalakat használni, propagálni stb ...

Köszönöm az együttműködésedet!

genka53 kedveli ezt.
  7. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

szijja mamarygen jó hogy benéztél, de most hogy itt vagy tartozol egy jófajta mosolygós viccel nekünk.))

marcsi152, Barackvirág, gyulaika és 3 más kedveli ezt.
  8. gyulaika

Rendben, már eltüntettem.

Barackvirág és genka53 kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét! :)
    Most eszmélek rá, hogy mennyire szalad az idő, s milyen régen voltam itt én is :p:wuerg:.
    Örömmel olvastam a soraitokat, és bár némi küzdelmek árán, de sikeresen teljesítettük az eventfeladatokat. :):inlove:
    Amilyen meghökkenten olvastam a hivatalosban megjelent Malala event speciális művelési feltételeit, olyannyira megkedveltem menet közben. Aranyos volt, és bőven volt időnk rá, jótékonykodhattunk is, (én legalábbis megvettem a nagy csomagot). A kapott jutalmak meg "hab a tortán"
    voltak.
    A tevegelős "púpon túl" event cukiságáról meg ne is beszéljünk ;):D:inlove:. A folyó hó 14-én kezdődött eventet a szerdai Baby Boom által adott lehetőséggel is élve még aznap meg is csináltam mindegyik farmomon, és nagyon örülök, hogy nyitva maradt az event-ablak a feladat befejezése ellenére, mert azóta is minden aratáskor odakattintok, és gyönyörködöm a mini-karavánban, ahogy körbe-körbe járja a maga útját a sivatagban. :inlove::inlove::inlove:
    Teveügyileg sikerült a piacon is gyarapítani kicsit a vagyonkámat ;), úgyhogy elégedett vagyok az eredménnyel. :):D:inlove:
    Egy kis arcizom serkentőként hoztam pár szösszenetet xD:

1 ) Gyorshajtásért

Autóst büntet a rendőr:
    - Felírom gyorshajtásért!
    - Még mindig jobb, mint ha én írnám fel magát!
    - Miért, kicsoda maga?
    - A sírköves.

2 ) Hófehérke és a magasfeszültség

- Mi lesz Hófehérkéből ha megfogja a magasfeszültségű áramvezetéket?
    - ???
    - Hamupipőke.

3 ) Spárgát az anyósra

- Jean, kössön egy spárgát az anyósomra!
    - Miért, uram?
    - Sárkányt akarok eregetni!

4 ) Parlament

- Miért van a Parlamenten kupola?
    - ???
    - Ki látott már lapos tetejű cirkuszt?!

5 ) Szúnyog

Az iskolában Pistikének óriási piros folt van az arcán. Megkérdezi a
    tanárnő:
    - Pistike, mitől olyan piros az arcod?
    - Megcsípett egy szúnyog.
    - Ne hazudj, egy szúnyogcsípéstől nem lehet olyan piros!
    - Igen, de a bátyám az ásóval akarta lecsapni.

6 ) Féltékeny feleség

A féltékeny feleség egy cetlit talál a férje zsebében, rajta egy telefonszámmal. Felveszi a telefont, beüti a számot, majd amikor felveszik, köszönés és bemutatkozás nélkül belevisít:
    - Mindent tudok, te cafka!
    Mire a válasz a kagylóból:
    - Rendben van, de akkor miért tetszett a tudakozót hívni?

7 ) Énekel

Egy rab dúdolgat a cellájában. Az őr rászól:
    - Mit képzel, egy börtönben énekel?
    - Dobjon ki ha nem tetszik!

8 ) Ismerős nekem

Két szőke nő megy az utcán és találnak egy tükröt. Az egyik felveszi, és
    belenéz:
    - Te, ez a csaj nagyon ismerős nekem!
    A másik is belenéz:
    - Te hülye, ez én vagyok!

9 ) Rossz hír is van

Pistike hazamegy az iskolából. Azt mondja anyukájának:
    - Anya, van egy jó hírem, meg egy rossz hírem.
    - No, kisfiam, mi a jó hír?
    - Az, hogy leégett az iskola.
    - Jézusom, akkor mi lehet a rossz hír?
    - Hogy a tanároknak is sikerült kimenekülniük.

10 ) Lépcsőzés

Az anyós és a veje gyalog mennek az emeletre, mert elromlott a lift. A vej hamar a harmadikra ér mikor az anyós még csak az elsőn piheg.
    - Mama, az isten áldja meg, mozogjon már egy kicsit gyorsabban...
    - Meglátom majd fiam, hogy hetvenévesen hogyan fogsz így felszaladni a harmadikra...
    - A ****** életbe mama, még azt is meg akarja élni?

Kitartást a Karácsonyi ünnepet megelőző utolsó napokra, biztos, hogy sikerül beszerezni az összes ajándékot, akinek még nincs, és nagyon jól sikerül a családi ünnep! :inlove: Bár adni is, kapni is öröm, azért szerintem a legnagyobb öröm az, hogy ilyenkor együtt a család. Közben a karácsonyi eventet is gyorsan ledaráljuk, vagy áttesszük ünnep utánra a befejezést ;):).
    Lehet, hogy valami okból kifolyólag Szenteste előtt már nem lesz időm írni, így most kívánok:

Békés Áldott Karácsonyt Mindnyájunknak! :inlove::inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 18.12.16
    kamylla64, Batkamanó, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  10. kamylla64

Szépséges napot Vadászok!
    Hétvégén nem értem ide,az a családé, velük töltöm...
    Sikeresen befejeztem a ház feldíszítését,igaz többszöri nekifutásra,de csak sikerült...:p:Dmár most azon jár az eszem,hogy mi munka lesz leszedni őket..:p:p:wuerg:

Évikém!ajikat sikerült beszereznem,igaz aprónép listáját igencsak meg kellett kurtítanom..:p egy Á-4-es papírt teleírtak..:D:D ünnepi menü összeállítva,asszem minden megvásárolva hozzá,de ez majd kiderült ha felpakolom..
    Remélem az event lájtos lesz,különben nem állok neki..

Szia Genka! Malala event aranyos volt,volt idő rá bőven és jó volt segíteni is..itt most nem gondolkodtam egy percet sem,hogy megvegyem é a felhőt...:)

Teve tenyésztőst sikerült két körrel befejeznem mind a négy farmunkon,igaz kistücsin 12 millám elment...vennem kellett egy szultánt hogy betudjam fejezni..nem volt elég szupitápom,na meg nem is adta az ugrásokat sem...na nem baj,majd visszapiacolom...

Batkámat látom teccikélni,remélem beugrik pár sor erejéig..na meg Marcsikám is...

Olvastam a sok viccet,vigyorogtam is jókat..köszönet érte...

Két nő beszélget:
    - Nem tudom, mit tegyek. Az én férjem annyira rendetlen, hogy azt el sem tudod képzelni. Minden holmiját szanaszét hagyja a lakásban, nem győzök utána pakolni.
    - Tudok adni neked egy tanácsot:
    Amikor összeházasodtunk a férjemmel, az első héten határozottan közöltem vele, hogy ha elővesz egy tányért vagy egy poharat, akkor használat után mosogassa is el, és tegye vissza a helyére.
    - És bevált?
    - Nem tudom, azóta nem láttam.

Érdekes ötlettel állt elő

Egy részeg pasast bevisznek a rendőrőrsre.
    - Uram, hol lakik? - kérdi tőle az ügyeletes tiszt.
    - Ne... ne... nem tudom.
    - Hogy hívják?
    - Fo... fogalmam sincs - mondja a részeg pasi.
    - Most akkor mit csináljak magával?
    - Te... tessék fe... felolvasni a te... telefonkönyvet,
    és ha a ne... nevemhez ér, majd fö... fölemelem a kezem.

Ennyi voltam,ha tudok még benézek...

genka53, Batkamanó, Barackvirág és 2 más kedveli ezt.
  11. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Szépséges szép napot Drágaságaim :inlove: :D

Mint olvastam, hiányoltatok és jogosan! ;) :p Valóban nagyon régen voltam a vadászok kuckójában, de orvosi és szerelői igazolásom is van. A lányok közül páran tudták az okát, de Ők Úrinők és nem pletyiznek :D ;)
    Amúgy nem titok és ezt meg is osztom Veletek!
    Túl vagyok 2 szemműtéten ( azért nem több, mert csak 2 db van belőle) szemem távolra olyan lett mint a sasmadáré. Olvasáshoz kell egy gyenge szemüge, de csak ha nagyon apróka betűket vet elém az élet. De ebben a korban, - mert Erámmal ellentétben, én igazán elmondhatom, hogy "vénasszony" vagyok - mondjam azt, hogy népbetegségnek számít a szem ilyen fajta bibije. Szerencsére szuper eredménnyel műthető, itt is örök hála a főorvos asszonynak :inlove: :music: :D Az október-november napjai, sok pihenéssel és a szemem kímélésével teltek el. Na azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem kapálgattam-eventeztem-tenyésztettem-jótékonykodtam, ;) mert azt még fél szemmel sem hagytam volna ki xD
    Távol maradásom másik oka, a gépem teljes összeomlása. Régóta betegeskedett, de húztam az időt, nem is tudom miben reménykedtem. A végére már nem lehetett lelket lehelni bele, így teljes felújításra volt szükség. Ez is majd 2 hetet vett igénybe.
    De már itt vagyok, teljes valómban :music: :music:

Erám : Nagyon örülök, hogy lassan visszatérsz közénk, nagyon hiányoztál ám :inlove: Remélem Te is épségben vagy már, a kicsi fejed sok-sok tudással van tele, így semmi oka a további távol maradásodnak. Nagyon jókat derültem a vicceiden, de a pimasz és kulturálatlan "csibéden" egyenesen vihogtam! xD xD Jól megadtad neki, amit megérdemelt! Látod? én ezért nem kérek a tyúkanyóságból, a 2 nagy lányom ( a Zuram) és a 3 uncsim nevelésével ki is merült bennem, minden tanítói szándék. Van ezeknek a "csibéknek" anyukájuk, ( na meg az a sok igazán lelkes és elkötelezett gazda) azokhoz lehet bizalommal fordulni. Az a véleményem, hogy aki ennyire szemtelen és nélkülöz minden szerénységet, az tanulja meg egyedül a kapálgatás minden titkát. Mi is egyedül tanultuk ki ezt a mesterséget. Nem igazgatta a kezünkbe a kapát senki, nem küldözgetett senki, jobbnál jobb ajikat naponta és mégis felnőttünk a feladatokhoz. :p ;)
    Egyébként én mindig azt mondom annak, aki " öregnek" tart:
    - Tudod kicsikém, én már megértem ezt a kort, de Te?? közel sem biztos, hogy meg fogod!! :D xD :D
    Remélem egyformáid jól vannak és a suli is jól megy nekik? :inlove: De megnőttek már ezek a csajok :inlove:

Évi Marcsi Genka Ancsa és Mr Roy, nagyon jókat nevetgéltem a vicceken. Szupereket szedtetek össze. Most kihagyom a poénok keresését, mert sok a dolog, így ünnepek előtt. Kedden-szerdán jönnek a csajok vendégségbe, mert Anyájuk takarítani fog. Ilyenkor jobb, ha nincsenek láb alatt ;) Én már végeztem, minden ragyog. Ajándékok 90%-a is már csak a csomagolásra vár. Az ünnepi menü elméleti síkon össze állt, már csak be kell vásárolni, ja és sütni-főzni! :oops: Remélem, a BP gondol a háziasszonyokra és hab könnyű kis eventtel ajándékoz meg minket. Hideg is van oda kint, az időnk is kevés, de kapálgatni muszáj ;) :p

Ennyi voltam mára, igazán nem panaszkodhattok, regényt írtam!
    Puszi mindenkinek, legyen szépséges napotok :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

genka53, Barackvirág, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  12. kamylla64

Szépséges reggelt Vadászok!

Végre megjött Ritánk is..:inlove::inlove: távolmaradásod oka így nem volt örömteli..:( de legalább a szemeid szuperül műkszenek..:) Nálam a vaksiság nem kórhoz kötött,már rég okulárét kell a fülemre biggyesztenem olvasási célzattal..:D:D nincs olyan hosszú karom, hogy az irományt öt méterre toljam magamtól hogy lássam is..:pszemügém ezen segít..
    Ritám drága! nálad ügyesen megoldották ezt a dokik..hála nekijük..:):) amúgy vén aki annak érzi magát,Te örök fiatal vagy,ezt itt látszik az írásaidból..:)Aprónépem jól van,tanulással nincs baj,ügyesebbek mint édsanyjuk..:D:Dnálam nem ment olyan könnyen az okulás...azért sikerült persze,ennek ellenére csak két hónapig dolgozhattam,amit nagyon élveztem,de lejárt...csak helyettesítésre ugrottam be..

Nem ez volt az első csibe aki buta és böszme volt.. sajnos..mire elértem az 5-ös mentorságot,bizony jó párat meg kellett tanítanom röpülni.persze volt köztük aranyos is..egy pubertás kis kölök még udvarlásra is adta a fejét..:D:Daddig amíg megírtam neki,hogy bizony már utánfutókkal rendelkezem,többel is...eztán ki is ábrándult belőlem, nem írt,de becsületesen küldte a csibepontokat..
    Most el,de hagyok itt egy kis vigyort:

Jó géneket örökölt

Életbiztosítást szeretne kötni egy nagyon idős bácsika. Az ügyfélszolgálatos hölgy zavartan kérdi:
    - Bácsikám a maga korában?! Mégis hány éves?
    - 102.
    - Tudja mit? Jöjjön vissza 2 hónap múlva.
    - Nem lehet, akkor lesz a bátyám születésnapja.
    - A bátyja születésnapja? Mennyi idős?
    - 108.
    - Akkor jöjjön vissza fél év múlva.
    - No akkor végképp nem tudok, mert akkor lesz az apám esküvője.
    - Az apja esküvője, hát hány éves az apja?
    - 128.
    - És megnősül az ő korában?
    - Ő nem akar, de a szülei erőltetik!

Hallom barátom összevesztél a feleségeddel. Mesélj mi történt?
    - Nem tudtunk megegyezni a nyaralással kapcsolatban.
    - Hogyhogy?
    - Én mindenképpen a Maldív-szigetekre akartam menni, ő meg mindenáron velem akart jönni.

13. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Szép napot lányok-fiúk!:)

Örömmel tölt el, hogy az ünnepekre készülődés közepette azért egy páran betévedtek ide.:):inlove:
    Nekem sincs sok idő időm, de tegnap kész lettem a mézeskalácsokkal, bejglivel, linzerrel, már csak a krémes sütik vannak hátra.:p
    http://kepkezelo.com/images/6jk6z3t9rv6ty3nrqy33.jpg
    Azt hittem már sosem leszek kész!-.-
    Még egy öröm ért.
    http://kepkezelo.com/images/al0d2x1iey9hjec663nc.png
    Szaladok is tovább, majd később benézek, és egy kicsit többet írok, bocsi, hogy nem idézek senkit, majd jövök.;)
    Legyetek jók ha tudtok!:)

Batkamanó, genka53, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Megint kopogtatok Nálad. :)

A bannered magassága egy kicsit túlcsordult.
    átméretezve: 360px × 270px
    Amikor lesz időd, kérlek "faragj" le belőle.
    Köszönöm szépen.

Szabályos banner méret:
    A max. méret 500 x 200 px (szélesség x magasság); ezt a méretet a német VDZ (Verband Deutscher Zeitschriftenverleger – Német Lapkiadók Szövetsége) határozta meg a reklám bannerek standard méreteként. Ha a reklámszakembereknek sikerül ezt a méretet betartaniuk, akkor ez a számotokra sem lehet gond.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

genka53 kedveli ezt.
  15. kamylla64

Szépséges reggelt vadászok!
    Gyorsan benyitottam,mert ma ne érek rája...:D nekiveselkedek a sütik gyártásának..bejgli,zserbó és hatlapos..na meg a töltött káposztát is felpakolom..

Ma kezdődik az event,ne arassatok le..

Szia Ancika! hatalmas gratula a 100-as színt elérésedhez...most egy darabig könnyebbek lesznek majd az ugrálások..:) mézeskalács az idén elmarad,azt általában aprónépemmel szoktam sütni,de az idei évbe valahogy nem fér bele..:(ez van...

Most el,kellemes készülődést mindenkinek...

Batkamanó, genka53, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szeretnék mindenkinek békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánni. :)
    [​IMG] [​IMG]

Batkamanó, genka53, kamylla64 és 3 más kedveli ezt.
  17. gyulaika

Sziasztok mindenki!
    Mivel a karácsony mindenkinek a családról szól, én is csak ennyit küldök nektek:
    Boldog, szeretetben gazdag karácsonyi ünnepeket.:)

Utoljára szerkesztett: 23.12.16
    Batkamanó, genka53, cirmy81 és 3 más kedveli ezt.
  18. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Szép estét mindenkinek!:)

Szeretetben gazdag,boldog,békés karácsonyt kívánok!:inlove:

Emlékeztek még erre a dalra?
    Lánykoromban nagyon menő volt,még mindig az egyik kedvencem!:music:

Batkamanó, genka53, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  19. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Utoljára szerkesztett: 24.12.16
    Margó1952, genka53, ancika010199 és 2 más kedveli ezt.
  20. kamylla64

Szép napot Vadászok!
    Lányok! ezeket a dalokat még mindig imádom..:):inlove:

Jöttem mindenkinek..Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni..

Az emberi szív szeretetből áll össze,

Adj ma egy darabot másoknak belőle.
    Ne félj, hogy elfogy, hisz neked is adnak,
    Ezért van értelme e gyönyörű napnak.
    Adj belőle bátran, így lesz szép az álom,
    Legyen Nektek csodaszép e mesés karácsony.
    Boldog karácsonyt kívánunk!

gyulaika, Batkamanó, genka53 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.