Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusztok Drága Mindnyájan! :)
    Kívánok Nektek és a családotoknak békés, áldott ünnepet! :D:inlove:
    Most csak ennyi, mert jön az egész nagy család, és gondoskodnom kell az étekről. :D:D:D:D

kamylla64, marcsi152, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  2. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Kellemes Karácsonyi első napot Mindenkinek! :inlove: :inlove:

Jöttem, gyorsan, mielőtt elnyelnek a konyhai teendők.
    Szeretnék, Békés Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánni, minden Kedves Gazdának-Gazdasszonynak és a családjaiknak.

http://kepkezelo.com/images/ebsh905gb8y7gp84xt38.jpg

Kívánom, hogy a sok dolog mellett azért jusson idő kicsikét pihenni is.

Legyen csodaszép napotok :inlove: :inlove:

------------------------------------------------------------------------

Szép estét Mindenkinek! :oops:

ancika010199 írta:
    Szép estét mindenkinek!:)

Szeretetben gazdag,boldog,békés karácsonyt kívánok!:inlove:

Emlékeztek még erre a dalra?
    Lánykoromban nagyon menő volt,még mindig az egyik kedvencem!:music:
    Click to expand...​
    Sajnos tényleg az utolsó! Nyugodjon Békében! 8):oops:
    Nagyon...nagyon szerettem!​

Utoljára szerkesztett: 26.12.16
    kamylla64, ancika010199, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  3. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges napot Vadászok!
    Jöttem kicsit..:):)
    Elteltek az ünnepek,sajnos...olyan jó volt.Most várhatunk egy évet a következőre..:eek::eek:

Eventet sikerült mind a négy főfarmunkra megcsinálni,pedig azt gondoltam nem lesz rá időm..lett..
    Remélem az újévi lájtosabb lesz,vagy mégse:p..nem akarok tengernyi gazt ültetni,unom már az ültetős eventeket..valami újdonság jó lenne..asszem a bili kategóriát áhítozom...:D:D
    Lányok,fiuk! hogy teltek az ünnepek nálatok?jók voltatok? jött a Jézuska?:D;)

Ritám! szép ez a dal..kár hogy elment az előadója..élhetett volna még sokáig...:oops:

Most el,majd időnként benézek...cupp...

ancika010199, Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!

kamylla64, Batkamanó, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  5. genka53

Szervusztok kedves Mindnyájan, kik olvastok most :)
    Sikerült (szokás szerint) a karácsonyi eventet mindegyik farmomon fullra megcsinálni, pedig volt közben dolog is rendesen:D:inlove:.
    A farmok ismét eventváró készültségben, én meg mellette készülök a legkisebbik unokám 13. szülinapjára is :D:inlove:. Ma tartjuk ünnepi ebéddel, mert ma van a napja, és holnap meg már szilveszter, és már más az ünneplés tárgya :). Event-kezdés meg meglesz, amikor hazaérek, ;):) a gyerekek a legfontosabbak :inlove:.
    Egy kis mosolyfakasztás, idén talán utoljára:

1 ) Ideális páciensek
    Hat sebész iszogat, és arról beszélgetnek, milyenek az ideális páciensek.
    Mondja az első:
    - Én a művészeket szeretem a legjobban. Amikor műtét közben felvágom őket, szinte érzem a belőlük áradó sugárzást és fényt.
    - Az semmi! - mondja a másik. - A legjobbak a könyvelők. Az összes belső részük pedánsan helyezkedik el és még be is van számozva!
    - Ugyan már! - fanyalog a harmadik. - A könyvtárosok az ideális betegek. Minden belső szervük ABC sorrendben található.
    A negyedik is megszólal:
    - Személy szerint én a mérnököket kedvelem. Ők mindig megértőek, ha esetleg a műtét végén kimarad néhány alkatrész.
    - Mit tudtok ti a műtétekről! - szól közbe az ötödik sebész. - Az ideális páciensek természetesen az ügyvédek! Nincs szívük, sőt gyakorlatilag csak két fontos szervük van: a fejük és a ***- ráadásul képzeljétek, minden gond nélkül felcserélhető a kettő!

2 ) Más ember
    - Vádlott, próbáljon végre más ember lenni!
    - Én megpróbáltam bíró úr, de akkor meg három évet kaptam okirat hamisításért.

3 ) Valentin napi képeslap
    Egy nő sorban áll a postán, amikor észreveszi, hogy előtte egy középkorú, kopaszodó férfi rengeteg, szívekkel teli képeslapra kis szivecske-bélyegzőt nyomkod, majd elővesz egy parfümös üveget, és az összes lapot egyenként befújja.
    A nő nem bírja megállni szó nélkül:
    - Mondja, maga mit csinál?
    - Szétküldök 1000 darab Valentin-napi képeslapot azzal a szöveggel, hogy: "Találd ki, ki vagyok!"
    - De miért?
    - Válóperes ügyvéd vagyok.

4 ) Drága válaszok
    Ügyfél kérdezi az ügyvédtől:
    - Mennyi tiszteletdíjat kér jogi tanácsokért?
    - 20.000 forintba kerül három válasz.
    - Nem túl drága ez egy kicsit?
    - De igen. És mi a harmadik kérdése?

5 ) Szekrény teteje
    - Miért teszi a szőke nő a gyerekét a szekrény tetejére?
    - Mert amikor éjjel az ágyról leesett, azt nem hallotta meg.

6 ) Szőke nő a sivatagban
    - Mit csinál a szőke a Szaharában?
    - ???
    - Porszívózik!

7 ) Akvárium
    - Miért nem cseréli ki a szőke nő az akvárium vizét?
    - Mert azt várja, hogy a halak megigyák az előző adagot.

8 ) Múzeumban
    Egy szőke nő a múzeum folyosóján járkálva véletlenül összetör egy vázát. A teremőr oda is szól neki:
    - Hölgyem, maga normális? Egy ezerkétszáz éves vázát tört össze!
    Erre a szőke nő:
    - Hála istennek, én meg azt hittem hogy még új volt...

9 ) Kérem a nevét
    A rendőr megállítja a szőke nőt:
    - Hölgyem, kérem a nevét!
    - Na de akkor engem hogyan fognak hívni?

10 ) Öcsike
    - Szereted az öcsikédet? - kérdezik Tamástól.
    - Engem nem zavar, de úgy látom, hogy anya még nem tudja, mit csináljon vele: hol becsomagolja, hol kibontja.

Sok örömöt és boldogságot, meg jó egészséget kívánok Mindnyájunknak az új évre! :inlove::inlove::inlove:
    További sikeres játékot! :D:inlove:

bibóbobo, holdbarát, Gio és 6 más kedveli ezt.
  6. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Utoljára szerkesztett: 31.12.16
    gyulaika, kamylla64, Batkamanó és 2 más kedveli ezt.
  7. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, kellemes Szilveszter délutánt Mindenkinek! :D :music: :inlove:

Szaladtam gyorsan, mielőtt elragadna a szilveszteri hangulat és elmulasztanám hozni a jókívánságokat ;)

Ezúton szeretnék minden kedves Gazdatársamnak, Moderátoroknak, a BP munkatársainak, sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánni!

Töltsétek vidáman 2016 utolsó napját, húzzátok meg a sült malacka farkincáját és oltsátok a szomjatokat finom pezsgővel :music: :D

gyulaika, genka53, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  8. kamylla64

Kedves Vadászok!
    Boldog Újévet kívánok mindenkinek!

Lejkoné Kristóf Olga
    Új évre

kedves Mindnyájatoknak:
    Kívánok megnyugvást, békét,
    ne szenvedjük egymás vétkét!
    Kívánok sok boldogságot,
    félelemben bátorságot,
    a kétségben önbizalmat,
    a válságban diadalmat!

Áldott utat, szép életet,
    Téged dédelgető kezet,
    napsugarat, mely melegít,
    fényt, ami jókedvre derít.
    Esőt, amely földet áztat.
    Földben növő erős fákat.

Gyökeret, mely mélyen ered,
    amely elbírja terhedet.
    Kívánok Neked szépséget,
    harmóniát, egészséget,
    érzelmileg biztonságot
    és egy igaz, szebb világot!

gyulaika, genka53, Lillapilla73 és 3 más kedveli ezt.
  9. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Szép estét,Mindenkinek aki betéved ide!:);):inlove:

Kívánom, hogy az új évben
    naponta molesztáljon a szerencse,
    az egészség vegyen üldözőbe,
    menjen agyadra a gazdagság,
    és nyugton ne hagyjon a boldogság!

Boldog Új Évet Kívánok!!!

Utoljára szerkesztett: 1.1.17
    gyulaika, kamylla64, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok Eventvadászok! :)

Gondolj az elmúlt 12 hónapra,
    Minden gondod múljon el holnapra,
    Nemsokára vége lesz az utolsó éjnek,
    Kívánok Nektek Boldog új évet!

holdbarát, gyulaika, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  11. kamylla64

Szép reggelt vadászok!
    Jöttem kicsit benézni,na meg a jókívánságokat olvasni...:)

Remélem mindenkinél jól telt a szilveszter,nevetve,vidáman lépett át az idei évbe...

Event halad,sok növény kell még,remélem azért sikerül befejeznem,ha már energiát fektettem belé...

Most egy kis mosoly 2017-es évre is...

Szilveszter éjszakáján egy savanyú arcú, rossz kedvű fickó őgyeleg az utcán. Egyszer csak megakad a szeme egy falfirkán, mely így szól:
    - Ki nem szereti a bort, a dalt, a nőt, Nem érdemel Boldog Új Esztendőt!
    A pasas fanyar ábrázattal olvassa a rigmust, majd elővesz egy ceruzát, és a következőket írja alá:
    - Innád savanyú boromat,
    Élnéd nőmmel a sorsomat,
    Anyósom tanítana a dalra,
    Nem írnál ilyet a falra,
    Te marha!

A szilveszteri ünnep környékén a kertváros valamelyik kies 10 emeletes panel zugában egy erősen beitalozott egyetemista társaság úgy gondolta, nem ártana a sítáborba való felkészülést egy kis gyakorlással előkészíteni. Ez a lépcsőház egyenetlenségeit leküzdő síelés egészen addig jól működött, amíg a kicsit nagyothalló Mari nénit el nem ütötték az egyik fordulóban. Sajnos az idős asszony lábát törte, de hőseink csak a mentőket hívták ki hozzá - bátorságuk már nem volt el is vállalni az esetet.
    Igen ám, teltek a napok, nőtt a bűntudat, és nem volt mit tenni: irány a 400 ágyas kórház, Mari nénit megkeresni, bevallani, jobbulást kívánni, virágot átadni...
    A nyomozás sikerrel járt, megvolt az emelet-, kórterem-, ágyszám, de ahogy beléptek a helyszínre, ott már csak egy üres ágyat találtak, behúzva - tiszta ágyneművel.
    A társaságon eluralkodott a rémület:
    - Mari nénit elvitte a combnyaktörés! Gyilkosokká lettünk! Jaj-jaj!
    Kis idő múlva, egy nővér érkezett és természetesen kíváncsi volt, hogy a fiatalemberek mit keresnek az üres kórteremben. Egyikük erőt vett magán és megkérdezte, vajon hova került el innen kedves öreg hölgyismerősük, akihez látogatóba érkeztek. Mire a nővér:
    - Á, szegény Mari nénit keresik? Épp most vitték át a pszichiátriára, mivel napok óta azt hajtogatja, hogy őt bizony síelők ütötték el a lépcsőházban...

12. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, kellemes hétfői napot, ezen a kissé fagyos délelőttön :inlove:

Még 1x B.U.É.K. Mindenkinek!

A szilveszter kellemes nyugalomban telt el, az év első napja lazulással, most vissza kéne rázódni a szokásos ritmusba. :p Megiszom a kávécskámat, hátha az segít ;) Kinézek az ablakon, minden zúzmarás fehér, a mínuszok röpködnek és eszembe jut, hogy milyen jó lenne medvének lenni ilyenkor. xD
    Event lassan kész, már csak 70 körüli gyújtófa hiányzik, majd csak össze kell szedni a fagyos földről. Brrrrrr!! :eek:

Erám: akkorát mosolyogtam a Mari nénis storyn, hogy a zuram érdeklődve jött, hogy mi a vihogás tárgya. :D Tüneményes!

Akiért legfőképp jöttem, az Barackánk, akinek pár napon belül a második farmja is elérte a nagykorúságot ( 100-as szint)
    Ancsám szívből gratulálok itt is, a szorgalmadhoz és a kitartásodhoz :inlove: :D :music: Csak így tovább, innen már könnyebb lesz a kapanyelet emelgetni! xD

Itt hagylak benneteket egy kis időre, mert vár a mosógép és a porszívó. Még benézek délután felé.

Legyen szép napotok, öltözzetek melegen :inlove:

Barackvirág, gyulaika, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  13. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Csak egy pillanatra ugrottam be:

GENKÁNAK boldog névnapot kívánok:)

genka53, Batkamanó, Barackvirág és 2 más kedveli ezt.
  14. kamylla64

Szépséges napot vadászok!
    Jelentem ma reggel befejeztem Kamyn az eventet...a többin még várós a dolog...
    Visszapakoltam szupifákkal,kacsakatából nagyon kifogytam,most azt erőltetem...ha még ekkora területek lennének,az sem lenne elég..

Ritám! örülök hogy vigyort csaltam az órcádra..már megérte pár sort itt hagynom..Nah igen...elég nehézkesen állunk vissza a taposómalomba..ráadásul férjuram,meg Én is bokáig tannyosak vagyunk..:pkínlódunk a baciktól,már csak abban reménykedünk,hogy aprónép nem kapja el..nah akkor lesz végem...:p

Genka! Boldog névnapot:[​IMG]

genka53, marcsi152, Batkamanó és 2 más kedveli ezt.
  15. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok Lányok-Fiúk ( már ha vannak itt egyáltalán) ;)

Lazítós napom van, már mint a farmon. :D Event tegnap este letudva, igaz nem most van az ideje, de fásítottam, mert minden fogyóban.
    Erám, igazad van, ha 2x-3x ennyi terület lenne, az sem lenne elég, erre sok-sok fára, ólra, terményre. Folyton pakolászok-rendezkedek. Sokszor mire a végére érek, már zsibbad a hátsó fertályom a sok üldögéléstől xD Aztán pár nap és jön a dózerolás, mert ismét az event gaznak kell a hely. Ilyenkor eszembe jut a mitológiai Sziszifusz, szegény ember és szegény Én :p
    Amúgy ma már be kell gyújtanom a rakétákat, mert tegnap csak alapjárati üzemmódban ügyködtem.

Remélem, azért hamar meggyógyultok a baci kórból. Mi is göthösek voltunk az ünnepek alatt ( mikor máskor :oops:) de viszonylag gyors lefolyású volt, no meg a sok Neocitrán és gyömbéres téjja is sokat segített. Aprókákba is tömjed a a C vitamint.

Mielőtt elbillegek, szeretnék Genkának és Gyulai Évinek, (az ünnepek miatt kicsit megkésve) nagyon Boldog Névnapot kívánni!

Puszi Mindenkinek, legyen szép napotok :inlove:

marcsi152, genka53, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  16. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Szép napot vadászok!:)

Én is még egyszer kívánok Mindenkinek, Boldog Új Esztendőt! :inlove:
    Bekukkantottam egy kicsit olvasgatni.
    Kedves Ritám!
    Köszönöm szépen a gratulációt, nagyon aranyos vagy, most már jól érzem magam, hogy ezen a farmon is 100-as lettem.:DxD!

[​IMG]-nem madarat, hanem pillangót lehet velem fogatni!

Erikám!
    Mari nénis vicced nekem is nagyon tetszett, fel is olvastam a férjemnek, hagy nevessen ő is velem együtt!xD
    Gyógyuljatok meg gyorsan!
    Minket most elkerült a nátha, de mikor a gyerkőcök kicsik voltak, mi is mindig náthásak voltunk.
    Én is tömködtem őket c-vitaminnal, meg Bérescseppel.
    Az eventtel mind a két farmon kész lettem, most már visszapakoltam a mamutfákat, mert nálam is van egy kis hiány.
    Jönnek a nublonok, kell a szupertrágya.:p

Gyulai Évike!
    Utólag is kívánok Boldogságos Névnapot!:inlove:

Most leléptem dolgozni,majd később benézek!

genka53, marcsi152, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  17. kamylla64

Szépséges napot vadászok!
    Örömmel tudatom veletek,hogy a nagy farmjainkon ma reggelre befejeztem az eventet..sikerült annyi felröpit összekaparnom.:p

Nagy pelyhekben esik a hó nálunk,nagyon szép és innen bentről nem is hideg..:D:D

Ritám! Én itten vagyok,ahogy rájaérek benézek..;)
    Próbálunk gyógyulgatni,de nem megy az olyan könnyen faluhelyen...:Dpedig hajjjmát szoríjjunk a honunk alá,meg a pipafüstöt is kipróbáltuk...viccet félretéve,elég nehezen akarunk kilábalni belőle..C-vitamint marokszám kapkodjuk,meg mézes kamillateát is kancsószámra vedeljük.

Szia Baracka! Had gratuláljak Én is a 100-as szintedhez..:inlove:innen könnyebb lesz a haladás egy darabig...
    Most aprónép közreműködése nélkül is benyaltunk valami kórságot..:oops:a fene egye is meg,a baj az hogy nagyon ragaszkodik hozzánk..fél éjszakát áttutulunk emberemmel,ahogy abbahagyom a köhögés Ő folytatja..ezért nagyon alvás sincs...
    Reménykedem hogy majd megun bennünket és tovább megy..

Hogy egy kis vigyor is legyen:
    Bíróság elé kerül két bűnöző, mert kiraboltak egy italboltot.
    - Mondja, mit kezdtek azzal a töménytelen mennyiségű alkohollal? - kérdezi a bíró.
    - Eladtuk...
    - És utána mit csináltak a pénzzel?
    - Elittuk!

Állandó prombléma

Egy pasi bemegy a dokihoz, mert nagyon remeg a keze.
    - Mondja uram, Ön sokat iszik? - kérdezi a doki.
    - Hát..., szeretnék, de állandóan kilötyögtetem!

Igor és Szása vesznek egy üveg vodkát.
    Igor:
    - Figyelj, most a hátam mögé teszem a vodkát és ha eltalálod, melyik kezemben van, akkor megisszuk, ha nem, akkor összetörjük és leszokunk. Na, melyik kezemben van?
    Szása:
    - Jobb!
    Igor:
    - Gondolkozz, Szása! Gondolkozz!

gyulaika, genka53, Batkamanó és 2 más kedveli ezt.
  18. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szép estét a betérőknek!:inlove::inlove::inlove:

Végre az utolsó napon készen vagyok a laza eventtel :music:Ennyire ráérősen nem csináltam még 1-et sem!:DVolt, hogy csak 1x arattam, de + van!:inlove:

Gyulai Évinek és Genkának /kissé +késve/

Ancsának, itt is gratula a százasságához!!!:music::inlove: Most már könnyebben összekapálod a 25 millát!:wuerg:

A zuram a farmozásom miatt mondja, hogy nem vagyok százas, ..........de már igaza van, mert 102-es vagyok!:D;):p

Az a pletyi, hogy kutyát, békát, deniket, na + emlősöket és madarakat még ebben a hidegben is ki kell terelni, had szaporodjanak!;)

További eredményes pajtatöltögetést!:inlove::inlove::inlove:

kamylla64, Barackvirág, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  19. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Szép estét a még ébren lévőknek :inlove:

Kiskapu zárása előtt, gondoltam még bekukkantok. Nagyon álmoska vagyok már, de a földeket illik éjszakára nem parlagon hagyni :D
    Nálunk is szinte egész nap esett a hó, váltakozó intenzitással. Most feltámadt a szél, rázza a rolókat, pedig már rászóltam, hogy csendet szeretnék hallani ;) Cifra egy idő várható a 7végére. Már csak a fűtés számlánkra leszek kíváncsi, majd széket húzok magam alá, amikor kibontom a távfűtők borítékját. :oops: :eek:

Jajj, Erám, nem magunkra, Lányokra értettem, hogy "már ha vannak itt egyáltalán" hanem a Fiúkra. Volt idő, amikor 1-1 ide tévedt belőlük, de mostanra elmaradoztak.........sajnos :sleepy: Remélhetőleg a bacik ebben a hidegben és havazásban, már csak megadják magukat és hipp-hopp jobban lesztek;)

Marcsikám, a békáknak becígeroltam egy nagy fa hordót a pajtába, mert kint a tavacskájuk befagyott. A denik is a pajta gerendájáról csüngenek lefelé. Közölték, ki sem dugják az orrukat, menjek én, ha akarok. xD

Én viszont a pihe puha ágyikómba veszem az irányt, nyugodalmast Mindenkinek! 8) :inlove:

kamylla64, Barackvirág, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  20. genka53

Drága kedves Mindnyájan! :):D:inlove:
    Nem idézek egyenként senkit, mert akkor Mindenkit kellene, az meg nem fér fel a monitorra ;)xD:D:inlove:!
    Ezért ezúton köszönöm meg mindenkinek aki megköszöntött névnapom alkalmából! Megmondom őszintén, nem számítottam rá nagyon, (nem raktam ki tacepau-ra a keresztnevemet), így borzasztón meghatódtam és triplán olyan jól esett! :inlove::inlove::inlove:

Gyulaika Évinek is gratula a névnapjához, kissé késve, de a 10. nap épp ma van, így szűkösen, de még tán belefér. :inlove::inlove::inlove:
    Barackvirágnak én is gratulálok, a 100-as szintekhez, Marcsinak a 102-höz, de úgy igaz, ahogy írták már többen is, meg akik már megértük, mivel afölött 25 millánként lehet lépkedni, így gyorsabbnak tűnik a haladás. Pedig ugyanúgy kell kapálni, csak gyakrabban lépünk szintet. :D:inlove:
    A farm tiszta zsivajos az ólaktól, úgyhogy kicsit otthagytam őket, hogy titeket felvidítsalak pár szösszenettel ;):D.

Először egy székelyes jön, nem tudom vicc-e, de hogy nagyon ott van az színigaz! Nagyobb a kép, mint lehetne, ezért csak linket rakok be.
    http://kephost.com/images/2017/01/04/A_nap_szekely_vicce.png

2 ) 16 éves
    - Mama! Most, hogy 16 éves vagyok, használhatok szemfestéket, rúzst, alapozót, pudert, és felvehetek miniszoknyát és magassarkú cipőt?
    - Azt hiszem nem, Pistike!

3 ) Tömegpusztító fegyverekkel

ENSZ az USA-hoz: Van egyáltalán bizonyítékuk, hogy az irakiak tömegpusztító fegyverekkel rendelkeznek?
    USA: Természetesen. Megőriztük a számlákat.

4 ) Vízkő
    Az indián ül a tóparton és nézi, ahogy a felesége mossa a ruhákat a vízesésnél.
    Egyszercsak egy nagy kő esik rá az asszonyra és agyonüti.
    - A fenébe! - mondja az indián. - A vízkő már megint tönkretette a mosógépemet!

5 ) Mi az abszolút szemtelenség?
    - Mi az abszolút szemtelenség?
    - ???
    - Törpétől megkérdezni, hogy: "Mi leszel, ha nagy leszel?".

6 ) Skót nászúton
    Velencében egy angol kereskedő találkozik egykori skót iskolatársával.
    - Mi szél hozott ide? - kíváncsiskodik.
    - Nászúton vagyok. - mondja a skót.
    - És hol van a feleséged?
    - Ő Skóciában maradt, mert már látta Velencét.

7 ) Churchill kontra Shaw
    Shaw nagyon utálta Churchillt, ezért egyszer küldött neki két színházjegyet ezzel a levéllel:
    "Tisztelt miniszterelnök úr! Ezennel küldök Önnek két jegyet a legújabb színdarabom premierjére. Jöjjön el egy barátjával... már ha van még magának barátja ebben az országban!"
    Mire Churchill így válaszolt:
    "Sajnos a premier napján nem tudok elmenni, de a következő előadást igazán szívesen megtekinteném... már ha a maga darabjait lejátszák egymás után kétszer is!"

8 ) Megtörtént - Mentőszolgálati történet
    Egy fickó tavasszal úgy gondolta, itt az ideje, hogy megkezdje a motoros idényt. Betolta a motorját a teraszról a nappaliba, ahol néhány ronggyal és benzinnel elkezdte tisztítani. Amikor befejezte ráült és úgy döntött, hogy egy kicsit megtúráztatja. Szerencsétlenségére a motor sebességben volt és elindult vele a teraszra az üvegajtón keresztül.
    A felesége kirohant a konyhából a csörömpölésre és megtalálta őt összevágva a teraszon. Azonnal hívta a mentőket. Még ezen a délutánon hazaengedték az összevarrt férfit. Asszonya puha ágyba fektette, majd nekiállt a takarításnak. Szépen rendbe rakta a nappalit, majd a maradék benzint lezúdította a vécén. Nem sokkal ezután a férj felkelt, rágyújtott és kiment, hogy könnyítsen magán. Leült és bedobta a cigarettát a vécébe, amely azonnal felrobbant, mert a gondos feleség nem öblítette le a benzint. A robbanás kirepítette a férfit az ajtón. A feleség meghallotta a robbanást és férje rémült sikolyát. Berohant a fürdőbe és ismét megtalálta férjét, most letolt nadrággal és szétégett hátsóval. A gyakorlott asszony ismét hívta a mentőket. Ugyanaz a két mentős jött megint, s miután felfektették a férjet a hordágyra, az egyikük megkérte a feleséget, mesélje el, hogy most mi történt. Mikor meghallotta a történetet, olyan röhögőgörcs fogta el, hogy leejtette a hordágyat így a fickó két csontját is eltörte.

9 ) Másodpilóta
    Egy viharos éjszakán zajlott a következő rádióbeszélgetés a repülőtér irányítótornyában:
    Első hang a rádióból:
    - Torony, 3000 láb magasan vagyok a Heli-pad 1 felett!
    Egy másik hang a rádióból:
    - Torony, az lehetetlen! Én is 3000 lábon vagyok a Heli-pad 1 felett!
    Pár másodperc döbbent csend, az irányítótorony személyzete döbbenten várja a robbanást.
    Ekkor az első hang ismét:
    - Te hülye! Te az én másodpilótám vagy!
    Na, ennyi volt mára, holnap, ha igaz kapunk eventleírást, már alig várom (ott vagyunk már?!) ;):).
    Mindenkinek [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 4.1.17
    kamylla64, Barackvirág, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.